Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033: Last Light märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2013 03:18:12 vasta tsitaadiga

ootasin sellelt mängult enamat, kahjuks on metrogi astunud väga jõulise sammu läänemaailma mindless ja emotionless shooterite poole. masendav on see, et hardcore või mis iganes raskusega mängima hakates on mäng siiamaani olnud nii krdi lihtne, et ajab lausa nutma. AI on täiesti olematu kanakari, paar korda täiesti nina ette sattudes on neil õnnestunud mind ära tappa, thats it. Kuulid said juba mõni aeg tagasi TÄIS, kõigi relvade jaoks!!! WHAT THE FUCK IS THAT SHIT??? icon_confused.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_cry.gif Ja ma isegi ei ürita neid eriti kokku hoida ning teen poole ajast runni ja kunni. täielikult puudub see emotsioon, mis oli esimeses metros, et "krt aga mis siis kui mul siin kuulid otsa saavad?!"

graafika on natuke sitem või parimal juhul võrdne esimene metroga...mis pole küll veel iseenesest muidugi mingi katastroof sest esimene metro on kõige parema graafikaga mäng, mis ever tehtud. küll aga jaba seejuures vihaseks uue versiooni oluliselt kehvem fps selle umbes võrdväärse grafa juures.

well, still loads better than your average call of duty: whatever, kuid kahju, et heast ja erilisest mängust tehti üsna tavaline lastekas. peab selle superhüper ranger mode'i aktiveerima, mingit muud moodi ei ole küll pointi praegu mängu edasi mängida icon_sad.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 26.07.2013 07:23:34 vasta tsitaadiga

Wiltz ma arvan, et sul positiivsed mälestused on esimesest mängust nii tugevad ja veel enam ,et "kunagi oli rohi rohelisem" . Ise mängisin 34 ennem ja peale lõpetamist kohe 33 järgi. 34 on kindlasti areng edasi igast küljest, ok AI oli raskem 33-s aga kohati liiga kotkas. 34 stoori on palju paremini läbi mõeldud ja sulle ette söödetud, saad aru miks ja mida tegema pead. 33-s oli selline "go go go go mine, ei ole aega seletada" olukord.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2013 15:36:38 vasta tsitaadiga

äkki ma olengi see tüüp, kes ei taha, et talle kõik asjad alati täiesti viimase pulgani ja nii puustpunaseks kui võimalik oleks ära seletatud? icon_smile.gif

positiivsed mälustused on loomulikult tugevad, kuid need ei takistaks mul mitte mingil moel hindamast uut mängu ka veel kõrgemalt kui see veel parem oleks. kusjuures, kunagi ei olnud rohi rohelisem, esimest korda mängisin esimest metrot samuti korralikult lägides, aga siis oli mul ka PALJU aeglasem video masinas. hetkel 6970'ga on väga konkreetne võrdlus, mõlemad mängud installitud samaaegselt ja vana metrot mängisin alles väga hiljuti taas läbi.

eks see nii ongi, et väga paljude jaoks oli org metro AI liiga raske, minu jaoks oli ta kõige karmima game mode'i juures täpselt piisavalt challenge, et polnud igav ja samas polnud võimatu. nüüd on lumme kusemine, täiesti emotsioonitult täristan neid jukusid maha, ise täpselt tüübi kõrval seistes?!? ja mismõttes ta ei näe mind icon_lol.gif

story story'ks, selles osas mul ei ole kummagi mängu puhul midagi viriseda, kuid kahjuks ongi nii, et vaid hea stoori ja uhked cutscened ei tee veel head mängu. seda näeb jälle ülihästi paljude viimase aja lääne mängude pealt, kus nüüd kogu aur "kino" tegemise peale lähebki.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.07.2013 18:02:54 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
äkki ma olengi see tüüp, kes ei taha, et talle kõik asjad alati täiesti viimase pulgani ja nii puustpunaseks kui võimalik oleks ära seletatud? icon_smile.gif

positiivsed mälustused on loomulikult tugevad, kuid need ei takistaks mul mitte mingil moel hindamast uut mängu ka veel kõrgemalt kui see veel parem oleks. kusjuures, kunagi ei olnud rohi rohelisem, esimest korda mängisin esimest metrot samuti korralikult lägides, aga siis oli mul ka PALJU aeglasem video masinas. hetkel 6970'ga on väga konkreetne võrdlus, mõlemad mängud installitud samaaegselt ja vana metrot mängisin alles väga hiljuti taas läbi.

eks see nii ongi, et väga paljude jaoks oli org metro AI liiga raske, minu jaoks oli ta kõige karmima game mode'i juures täpselt piisavalt challenge, et polnud igav ja samas polnud võimatu. nüüd on lumme kusemine, täiesti emotsioonitult täristan neid jukusid maha, ise täpselt tüübi kõrval seistes?!? ja mismõttes ta ei näe mind icon_lol.gif

story story'ks, selles osas mul ei ole kummagi mängu puhul midagi viriseda, kuid kahjuks ongi nii, et vaid hea stoori ja uhked cutscened ei tee veel head mängu. seda näeb jälle ülihästi paljude viimase aja lääne mängude pealt, kus nüüd kogu aur "kino" tegemise peale lähebki.

Minu teada ongi enamik reviewsid maininud, et Ranger Mode ongi ainuke õige viis Metrot nautida. Ja muidugi on see eriti tore, et see on DLC vormis. doh.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2013 18:26:58 vasta tsitaadiga

seda faili keegi kuskil reviews ka kunagi mainis jah icon_lol.gif tundub, et põhjendatult.

aga jah siiski, eelmist sai täitsa kenasti mängida ka nö. lihtsamates mode'des...ilma, et oleks liiga lihtne olnud. ja no jubedalt häirib mind see kuulide üle valamine! see oli üks originaali tugevamaid kohti, et kuule oli tõesti piisavalt vähe, see omakorda lausa sundis otsima igasuguseid nurgataguseid ja tundma omakorda rõõmu millegi leidmisest. nüüd on nii, et ega ma ei viitsigi varsti enam kuskil väga seigelda sest mitte kasulikku leida ju nagunii ei ole icon_confused.gif

tagasi üles
Spellbound
HV vaatleja
Spellbound

sõnum 28.07.2013 14:04:49 vasta tsitaadiga

Metro: Last Light arvustus Mängumaania mängublogis
http://mangumaania.blogspot.com/2013/07/metro-last-light.html
tagasi üles
Kirsa
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2013 21:32:19 vasta tsitaadiga

Mul on mure Metro LL-ga. Mitte ei saa korralikult käima - kogu aeg viskab monitori 60hz peale. Teised mängud käivad kenasti 120hz. Olen proovinud draiveritest jõuga sundida, aga ei midagi.
Guuglist ei ole nagu lahendust leidnud - ehk keegi teine on osavam?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 71
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 02.11.2013 22:06:17 vasta tsitaadiga

Mul paneb DEP mängu kinni koguaeg ühe koha peal (kus need vee-elukad seda paati ründavad). DEPile ei saa mängu eranditesse lisada icon_neutral.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 03.11.2013 03:28:09 vasta tsitaadiga

mis see dep on?
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 03.11.2013 04:38:57 vasta tsitaadiga

Data Execution Prevention
http://en.wikipedia.org/wiki/Data_Execution_Prevention
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 03.11.2013 10:12:06 vasta tsitaadiga

bioses execute disable bit vms maha võib ju võtta
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 06.11.2013 02:28:21 vasta tsitaadiga

mnjaa, naiste kehavormid on siin mängus küll ikka jube päris õigeks keeratud, täitsa ilus ja ümar ja ei mingeid teravnurgelisi tekstuure ega puist liikumist, sületantsu ajal icon_lol.gif thumbs_up.gif ei tea ainult miks nad krt kõik poisipeaga peavad olema.

üldiselt alates sellest kui ranger mode's sai mängu uuesti alustatud on emotsioonid PALJU paremad kui esialgu. laskemoona ja isegi military ammot on muidugi endiselt liiga lademetes, eriti selle mode'i jaoks kuid mäng sellegipoolest kuidagi nauditavam. eks siis peab pulli pärast vahepeal mili ammoga natse killima hakkama icon_cool.gif story ja cutscene'd on ka huvitavamaks ja mitmekesisemaks läinud ning relvavalik on pisut mitmekülgsem kui esimeses osas. võib vist isegi öelda, et vääriline järg originaalile

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 17.12.2013 04:52:04 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mnjaa, naiste kehavormid on siin mängus küll ikka jube päris õigeks keeratud, täitsa ilus ja ümar ja ei mingeid teravnurgelisi tekstuure ega puist liikumist, sületantsu ajal icon_lol.gif thumbs_up.gif ei tea ainult miks nad krt kõik poisipeaga peavad olema.

üldiselt alates sellest kui ranger mode's sai mängu uuesti alustatud on emotsioonid PALJU paremad kui esialgu. laskemoona ja isegi military ammot on muidugi endiselt liiga lademetes, eriti selle mode'i jaoks kuid mäng sellegipoolest kuidagi nauditavam. eks siis peab pulli pärast vahepeal mili ammoga natse killima hakkama icon_cool.gif story ja cutscene'd on ka huvitavamaks ja mitmekesisemaks läinud ning relvavalik on pisut mitmekülgsem kui esimeses osas. võib vist isegi öelda, et vääriline järg originaalile

Kas see ranger dlc on muidu väärt ostmist?
Sai just läbi see mäng, hardcoriga mängisin, rohkem ei saand menüüst panna. Raskus oli suht norm, probleem mis oli juba ette tuttav oli see filtrite taga ajamine et väljas tujiata saaks ringi ja kõik nurgatagused läbivaadata. Aga ma käisin kõik kohad läbi, täpselt sain icon_biggrin.gif swamp lõpus oli veel 5 secci aega (viimane filter) ja jõudsin omade keskele thumbs_up.gif aga kõik kohad tuijasin läbi, midagi vahele ei jäänd icon_biggrin.gif
Panin suht mängu alguses tähele et granaate ei visata ja viske relvi pole vaja, seega müüsin neid kogu aeg maha thumbs_down.gif
Tegin mängu läbi neid kasutamata, pold lihtsalt vaja.

Kas ranger dlc-s granaate ikka visatakse? Muidu see on nagu stalker vanilla tegelt, granatõ jest, aga nihhuijaadki ei kasuta neid keegi.

Seal kohas, kus mingi põgenike karavan passis tunnelis ja ees olid pätid, seal sai tradeda põgenike karavanis, noh hakkasin kohe stalkerit panema icon_biggrin.gif kärutasin dresiinaga edasi ja tagasi ja müüsin kõik tukid\granaadid\noad maha mis pättidelt sain icon_biggrin.gif õigemini laipadelt, marodöörlus ftw thumbs_up.gif

Esimest korda sain kuulid üle 2000 ja nii jäi kogu mängu lõpuni. Korra sain 3000 kuuli kokku aga siis sai osta see suurim snaipri tukk mille ka ostsin ja avastasin et sellele ei saa kuule osta. Alles lõpus silla peal viimase vastuhaku ajal sai kastist sellele kuule thumbs_down.gif Nii et seda tukki ma järgmine kord ei võta.
Suht mängu alguses saab ubljudok tuki sumpsi ja ööoptikaga thumbs_up.gif ja sellest paremat tukki pole vaja et mäng lõpuni mängida thumbs_down.gif thumbs_up.gif ei oskagi öelda on see hea või halb, kuna 2033-s oli sama asi siis hea vist icon_biggrin.gif
Tundsin puudust volt driverist ja lint kuulipildurist, aga viimane on õnneks asendatud Saigaga thumbs_up.gif thumbs_up.gif
See oli juba stalker oblivion lostis julm asi.

Grafa on super, heli on super, jookseb palju ühtlasemalt kui 2033 mul jooksis, ja physixsit on usinasti pandud sisse thumbs_up.gif
Imo on grafa selleks et toetada stoorit, stoori peab mängu vedama mitte grafa, siin on kõik ilusti paigas, imo...
Miinuseks on see et AI on sisuliselt välja lülitatud, vähemalt sihuke mulje jäi mängimise ajal icon_neutral.gif Crysist tuletas meelde.
Gametime oli 26t, sisaldab esimest mängimist kuni sooni ja siis hakkasin uuesti pihta, kuna pold kaasas olevate tukkide valikuga rahul ja sain lõpuks aru mis tukke tuleb ja mis modid meeldivad. Pidasin õigemaks uuesti pihta hakata thumbs_up.gif

Metro 2033 gametime on mul praegu 82 tundi, nii et catch up ootab ees thumbs_up.gif
Vaatasin et steam lehelt et igast dlc-si saada, on neist midagi ostu väärt, metro fänni seisukohalt siis?

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 17.12.2013 20:20:37 vasta tsitaadiga

Ei ütleks, et AI nüüd päris välja oli lülitatud, kuid mingit improvementi üle eelmise osa ei näinud tõesti, vb oli isegi nõksa kehvem...kuid mitte nii hull, et konkreetselt häirinud oleks. Ma ei tea, vb see ranger mode mängib siin ka mingit rolli.
Raske võrrelda tegelt ranger vs. originaal sest mina mängisin mängu rangeriga, tavalist ainult pisut alguses ja see ei olnud lihtsalt üldse väärt mängimist. Aga üldiselt oli mäng ka ranger mode's liiga lihtne siiski, kuule oli ühest küljest liiga palju, teisest küljest oli idiootne see, et neil oli üsna madal limiit peal ("rahal" ehk military ammol muidugi mitte, kuid seda jäi ka lõpus persetäis üle, kuigi ostsin üldiselt kõike, mida vaid tahtsin).
Hea mäng sellegipoolest, kuid lõpupoole kiskus mingiks imelikuks muinasjutuks ja udus uitamiseks.

Ahjaa, mina üldiselt granaate ei kasutanud, mõne üksiku koha peal pulli pärast. Kas teised neid loopisid, ei mäleta väga, aga see tähendab vist, et mitte eriti icon_rolleyes.gif Aga viskerelvi sai täitsa edukalt kasutada küll, miuudgi teisalt ei olnud ühtegi kohta, kus oleks tingimata olnud vaja stealhiga teha. Vist üks või kaks sellist, kus lihtsalt oleks olnud otsast lõpuni rambotades väga keeruline, kuid samas sai kõiki neid kohti minumeelest just for kicks ka tehtud ramboga üle anyway icon_lol.gif

See häiris ka mind, et juba alguses sai mingi väga karmi relva kätte ja seega nagu erilist edasiminekut tunda ei olnudki. Relvade modimise võimalus iseenesest on muidugi lahe mõte, kuid see oli nigelalt realiseeritud. WAY rohkem oleks võinud olla võimalusi. Hea, et vähemalt relvad handle'sid märgatavalt erinevalt. Kuulipilduja oleks võinud sees olla tõesti, see pump-pilduja on suht pointless asi, teed mingi 2 seki rahet ja moon otsas...liiga räuskaja on ta ka icon_lol.gif

Mängu grafa on hea - kindel see, kuid oleks oodanud rohkem edasiminekut siiski eelmise osaga võrreldes. Midagi otseselt paremaks läinud ei ole, lihtsalt jooksis hästi. Muidugi eks piirid ole vist ees ka juba suhtkoht.

Ise ei ole neid erinevaid dlc'sid veel proovida jõudnud, aga osad pidid päris head olema, proovin ära icon_wink.gif

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 17.12.2013 23:38:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ei ütleks, et AI nüüd päris välja oli lülitatud

No metro 2033-st tulles oli ikka jõhker vahe, alguses oli kogu aeg et nüüd keerasin peesse asja, no ei ole võimalik et jään ellu, ja ikka jäin ellu ja koksasin kõik maha. Ja vastupidi, mängides nüüd metro 2033 neid raskemaid kohti, sain kogu aeg surma kuna harjusin juba vanillaga ära icon_lol.gif
Lisaks sellele arvestan LL-s sellega et granaate ei visata ja ma ei pea pidevalt positsiooni vahetama pärast tulistamist, 2033-s pikka pidu pole thumbs_up.gif
tsitaat:

Mängu grafa on hea - kindel see, kuid oleks oodanud rohkem edasiminekut siiski eelmise osaga võrreldes.

Mul pole siiani rauda millega mängida max grafaga sujuvalt kumbagi osa, 6870 cf ei jõua ja 7970 samuti mitte, järgmine kuu proovin leida teise 7970-me cf jaoks, aga enamus niikuinii ei mängi ju sellise rauaga icon_biggrin.gif Minu jaoks oli very high ja dof kättesaamatu 2033-s, nagu enamusel mängureist ja kui nüüd LL-l väänataks topelt või rohkem grafat, siis ju seis sama, enamus max grafaga ikka mängida ei saa icon_sad.gif Savi las näevad vaeva asja eest ja teenivad rohkem raha, siis tuleb veel ehk üks hea osa.

Aga lugedes su juttu siis on ranger dlc must have icon_biggrin.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 18.12.2013 01:13:58 vasta tsitaadiga

hmm, ma ei tea, mina mängisin 7950'ga LL'i põmst põhjas. seal oli jah mingi 1-2 spetsiililist asja, mida ma küll vist a'la ühe nõksu võrra maha keerasin (kuigi nende maha keeramine ei oleks olnud ka otseselt hädavajalik), kuid pildikvaliteeti mõjutas see sisuliselt nulli võrra. seisvat pilti võrreldes mingi udupeen vahe ehk oli.
metro2033 oli omal ajal nõudlikum (pole ime ka, sest välja näeb see ju põmst sama hea) kui LL praeguse raua suhtes, selles pole kahtlustki icon_smile.gif

tavaraskustega oli LL'i alguses tõesti pointless mängida, kuskil ülavlpool vist üks minu kommentaar ka selle kohta, aga rangeris asi päris nii läbijooksmine ei olnud. ütleme nii, et mäng oli natuke teistmoodi ja teistsuguse rõhuasetusega tehtud ka. minumeelest KÕVASTI pikem kui esimene osa, läbi rändamist erinevatest kohtadest oli rohkem, firefighte iseenesest oli rohkem ja selles mõttes ei võtnud mängu läbimine kindlasti mitte vähem aega...esimeses osas oli selles mõttes natuke teistmoodi aga eks mõlemal omad head ja vead. mind häiris väga see, et snaipimist kui sellist ei olnud mängus üldse, zero! muidugi võis mingeid vendi natuke kaugemalt nottida aga sellel puudus eriline mõte ja kõik asi toimus ikkagi väga koridoris tegelikult.

ma nüüd päris pead ei julge anda, kuid minul oli jah nii, et ranger mode's näed mängisin mängu läbi ja olen suht rahul, aga enne seda juba oli mõte tavamode's, et loobun üldse ja seda päris suht alguses. ju seal mingi vahe siis ikka on

tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 06.01.2014 00:10:16 vasta tsitaadiga

Kas 40-80 fps max seadetel normaalne, ainult AA täitsa of. Prose fx8320 ja video gtx770.
Enamus ajast ikka seal 40 kandis...
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 06.01.2014 18:57:09 vasta tsitaadiga

suhtkoht jah
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 06.01.2014 19:26:39 vasta tsitaadiga

Jäi veel mainimata, et kui AA peal, siis üle 22 fps-i ei saa. Täitsa huvitav, et gtx770 ei vea välja.
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 06.01.2014 19:32:47 vasta tsitaadiga

asi ei saa sul riistvaraline olla ..... mingi kamm sul sees tarkvara pool...... gtx 560 kõik asjad põhjas jookseb mul mäng sujuvalt
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 06.01.2014 19:44:27 vasta tsitaadiga

Jack.igg kirjutas:
asi ei saa sul riistvaraline olla ..... mingi kamm sul sees tarkvara pool...... gtx 560 kõik asjad põhjas jookseb mul mäng sujuvalt

Ning mis kõige tähtsam - mis resol ? KAHTLEN väga et FHD peal puhtalt sul jookseb.
Isegi mul ei jooksnud R9 290 ja GTX780 peal täitsa puhtalt, vahepeal ikka kukkus alla 30fps.
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 06.01.2014 19:47:58 vasta tsitaadiga

1920x1080 mängisin mängu läbi nii et kõik mis peale panna sai sai pandud aga fps-i ei mõõtnud , kuigi silmale häirivat kakkumist ei olnud.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 06.01.2014 19:59:11 vasta tsitaadiga

Vaatasin youtubes testidest videoid ja seal samad tulemused. Kuidas see võimalik ikka, et gtx560 kõik max jooksutas.? icon_rolleyes.gif
Tahaks tõestuseks sellest küll video näha icon_biggrin.gif
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 06.01.2014 19:59:55 vasta tsitaadiga

Jack.igg kirjutas:
1920x1080 mängisin mängu läbi nii et kõik mis peale panna sai sai pandud aga fps-i ei mõõtnud , kuigi silmale häirivat kakkumist ei olnud.

Ju sa oled harjunud 20fpsiga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 06.01.2014 20:05:34 vasta tsitaadiga

proovisin ja razer näitab keskmiselt fps 36 ja ssao ja aa oli natuke maha võetud.... polnud ammu seda mängu käppinud ja polnud meeles
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033: Last Light mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.