See on see koht kus päästan ühe mehe tunnelis .. see mees läheb selle "käsitsi sõitva sõiduki" peale ja istub .
Edasi minnes saab minna kahele poole aga mõlemad pooled on kinni .
Pildid siis paremast poolest tunnelis .
Kõik on maha kõmmatatud .lülitid vms ei leidnud , mis teha tuleb
See mees kelle päästad läheb oma käru peale ja tuleb sellega eest ära, et saa saaks enda sõidukiga läbi, pärast jääbki niisama istuma sinna!
Siis tuleb see vasak-parem tunneli koht, sealt jah rööpad tuleb ümber lülitada ja oma käruga edasi paremale tunnelisse minna. Esimesel pildil näidatud seinast täiega läbi!
See on see koht kus päästan ühe mehe tunnelis .. see mees läheb selle "käsitsi sõitva sõiduki" peale ja istub .
Edasi minnes saab minna kahele poole aga mõlemad pooled on kinni .
Pildid siis paremast poolest tunnelis .
Kõik on maha kõmmatatud .lülitid vms ei leidnud , mis teha tuleb
See mees kelle päästad läheb oma käru peale ja tuleb sellega eest ära, et saa saaks enda sõidukiga läbi, pärast jääbki niisama istuma sinna!
Siis tuleb see vasak-parem tunneli koht, sealt jah rööpad tuleb ümber lülitada ja oma käruga edasi paremale tunnelisse minna. Esimesel pildil näidatud seinast täiega läbi!
Artyomi kõneviis on mega ... OP-pa , oi pljäää JNE jne _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
trip, päris huvitav jutt seal wikis
oh seda Venemaad
ja artjoska räägib ainult laadimise ajal minuarust. Mängus see on ta ju vait va oigamised ja ähkimised ... _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Haigelt ilus mäng - kahju, et mu raua peal maksimumiga ei jookse
Gameplay on samuti mõnusalt humoorne. Peaks vene keele ära õppima selleks, et mängu vene keeles mängida - esimene osa pidavat olema tunduvalt parem vene keeles
Mul jookseb GT 630M med-high DX11 peal üllatavalt hästi (1600x800 vms ) _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
Aga mis lõpus juhtus? Aeg sai otsa? Raha? Nagu väga veider lõpp _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Cb4, seal 2 lõppu _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Sain nüüd õue .. seal vees on need "ussid " õhus "draakon" ... kuulid pmst otsas ja edasi ei saa -.- . _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
Huvi pärast vaatasin gameplay videosi, ja sattusin sellise video peale...GTX690-ga näeb ikka kohutavalt ilus välja see mäng päris vägev ikka....minu kaart vist sureks täitsa maha selle mänguga
kindlasti ainult GTX690-ga. Teiste kaartidega muutub ju graafika ka.
Minu profiilikast jooksutab mängu ilusti välja 40~60fps. SSAA on "off" ja tessellation "normal". Ülejäänud max.
Pole veel läbi teinud, aga väga soovitan. Hea pela ja huvitav story.
Sai ka vähe toksitud, suvel võtan ette ja teen läbi, kuigi väike järjekord hakkab poolikutest mängudest tekkima.
edit: mis teha sellises olukorras, kus tuleb esimest korda selle raudteeautoga sõita ja tupikusse jõudes tuleb palju kolle ? moon otsas, save tagasi võtta ei saa ka vist?
Endal 2xHD7770 jookseb ka normilt, igatahes sattusin jooma, kõrval olnud vanamuti jõin ilusaks, pärast ärkasin tema kõrval ja siis juba olin kusagil sigade aediku kõrval. Päris kõvv.
see kalurite küla on päris kirev koht, eksi kasvõi ära, jottad ja kerjused tuiavad ringi ning lisaks relvad, laskemoon, baar, prostid ja hasartmängud _________________ "Mõtle kriitiliselt"
KuriVaiM1, imo kõige parem osa mängust oli seal külas tuiamine
Ülejäänud mängu tegin run n' gun läbi mediumiga eriti sügavat muljet ei avaldanud (ilmselt just mängustiili pärast). Aga üldiselt oli parem, kui esimene osa - kolle oli vähem ja rohkem inimeste vastu võitlemist.
Sain ka just mängu läbi, muidu täitsa OK kogemus, ainult story oli kuidagi lühike.
labidas kirjutas:
kindlasti ainult GTX690-ga. Teiste kaartidega muutub ju graafika ka.
Minu profiilikast jooksutab mängu ilusti välja 40~60fps. SSAA on "off" ja tessellation "normal". Ülejäänud max.
Pole veel läbi teinud, aga väga soovitan. Hea pela ja huvitav story.
6600GT jooksudab 'very high' peal ära?
Enda profiilikast jooksutas low peal fullHD resolutsiooniga (SSAA ei mäletagi, oli 8X vist, blur ja tessellation normal) täitsa hästi ära (50+ FPS), aga et 6600GT 'very high' peal...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.