praegune kellaaeg 18.06.2025 01:28:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalvis
Kreisi kasutaja
|
25.07.2013 11:03:25
|
|
|
Enamus arvuteid on täna võrgus. Kuid jah, täielikult eraldatud võrgust, mis pole mitte kuidagi ühendatud ülemaailmsesse võrku on julgeolekuasutustel probleeme. Paraku tavainimene ja firmad ei saa tänapäeval lubada offlines elamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.07.2013 22:50:48
|
|
|
OT: samas ega see võrgukaabli puudumine tänapäeval kah enam nii kindel asi ei ole. WiFi tugi on järjest rohkematel arvutitel ja bluetooth veelgi suuremal seadmepargil. Kombineerime "täiendatud" kiipidega ja saamegi olukorra, kus iga nettiühendatud seadme paiknemine arvutile lähemal kui paarsada meetrit on kasutaja jaoks põhjus paranoiaresiimi lülituda
_________________ IMO & GPLed |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
01.08.2013 22:17:52
|
|
|
Noh siis jääb alati mu teine väide:
Pead olema piisavalt igav, et mitte kedagi su käekäik ei huvita. Täiuslik privaatsus.
Minupärast võivad NSA vennad kasvõi mu vannituppa kaamerad ülesse panna ning onaneerida kui ma oma karvast tagumikku pesen.
Absoluutselt ei huvita, kui keegi kuri käsi "mu privaatsust rikub". Kuna ma parasjagu mõne hoone eemaldamist kaardilt ei planeeri ning mingit müstilist piraatlusebunkrit ei oma, andku tuld. Ise teavad kui oma ressurse mu bitivahetuse jälgimisele kulutavad.
Torrenti vahetus on mul seatud force krüpteeringule, seega kulub neil oma 2 sekundit kalkuleerimisaega, et teada saada millal ma parasjagu oma järgmise HD porri koguse alla tirin.
Tihtilugu on suur hulk halajaid teemal "privaatsus" need, kes lõustaraamatusse kirjutavad oma igat käekäiku. A'la keetsin makarone. Vaadake nüüd pilti.
Või näe, mu laps kakas teki täis. Vaadake nüüd kõik (sellele olen reaalselt otsa sattunud, täpsemalt oli värske emme kirjutanud: "Kakisime teki täis", kiire oli mu eemaldamine ta sõbralistist kui kommenteerisin lausega: Milline hunnik siis sinu panus on... )
|
|
tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
01.08.2013 23:04:51
|
|
|
...
viimati muutis number 25.06.2014 11:54:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
01.08.2013 23:05:25
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
Pead olema piisavalt igav, et mitte kedagi su käekäik ei huvita. Täiuslik privaatsus.
Minupärast võivad NSA vennad kasvõi mu vannituppa kaamerad ülesse panna ning onaneerida kui ma oma karvast tagumikku pesen.
Absoluutselt ei huvita, kui keegi kuri käsi "mu privaatsust rikub". Kuna ma parasjagu mõne hoone eemaldamist kaardilt ei planeeri ning mingit müstilist piraatlusebunkrit ei oma, andku tuld. Ise teavad kui oma ressurse mu bitivahetuse jälgimisele kulutavad.
Torrenti vahetus on mul seatud force krüpteeringule, seega kulub neil oma 2 sekundit kalkuleerimisaega, et teada saada millal ma parasjagu oma järgmise HD porri koguse alla tirin.
Tihtilugu on suur hulk halajaid teemal "privaatsus" need, kes lõustaraamatusse kirjutavad oma igat käekäiku. A'la keetsin makarone. Vaadake nüüd pilti.
Või näe, mu laps kakas teki täis. Vaadake nüüd kõik (sellele olen reaalselt otsa sattunud, täpsemalt oli värske emme kirjutanud: "Kakisime teki täis", kiire oli mu eemaldamine ta sõbralistist kui kommenteerisin lausega: Milline hunnik siis sinu panus on... ) |
Ten points
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
02.08.2013 11:42:07
Kiiksudega Inimpsüühika |
|
|
Lugu nagu ususekti ohvritega, ajuloputuse kahjustus on paraku pöördumatu. Vaata ka Stockholmi sündroom.
Mida rohkem sassis Frukt, seda huvitavam sa oled. Soovituslik meelelahutus: Eikyuu Kazoku (Studio 4°C). Torrent otsi ise.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
02.08.2013 12:34:18
|
|
|
Ka eestis on teada mõned juhtumid, kus mitte ainult jõuasutuse töötajad vaid eelmise tööandaj IT tegelased kasutasid oma võimalusi privaatinfo hankimisel ja mitmetele nutupisarate tekitamist tulevikus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.08.2013 14:29:49
|
|
|
number kirjutas: |
ThedEviL kirjutas: |
|
Võiks öelda, et sellise ignorantsuse taustal ongi asjad nii kaugele jõudnud.
Probleem pole selles kas sul on midagi varjata vaid õiges ja vales.
Südametunnistuse asi. Ükskõiksusega väärastunud teguviisi ei lämmatada. |
Jajah, jarjekordne "minul-ei-ole-midagi-varjata".
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|