praegune kellaaeg 21.06.2025 14:49:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.07.2013 00:19:48
Lehe keskel asuvale div elemendile vaja kõrvale teine div. |
|
|
Mõistus otsas. http://liivanelord.planet.ee/divs.php
Kitsaste servadega kast oleks vaja asetada paksude servadega kastist paremale selliselt, et paksude servadega kast püsiks lehe keskel ning kui brauseri akna laiust muuta kitsamaks selliselt, et need kastid ekraanile ära ei mahu, siis peab brauserile ilmuma kerimisriba, et vajadusel näeks ka parempoolse kasti sisu.
Ma ei jaga matsu välja, kuidas nende div-tagidega toimetada. Float:left abil saan kasti õigesse kohta, kuid siis ei ilmu brauserile kerimisriba. Kui ilmub, on kast vales kohas. Kui keegi aitaks järje peale ...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
26.07.2013 07:21:01
|
|
|
Kas niimoodi ei sobi? Nüüd oleks kül kogu sisu lehe keskel mitte suur konteiner keskel ja väike centrist väljas. Kui tahad c entrist välja kasutad sarnaselt asja konteineri sees ja välja viid position:absolute abil.
html:
|
<div style="position:relative;width:1230px;margin:auto;"> <div style="position:relative;left:10px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;float:right"> </div> <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px"> </div> </div>
|
html:
|
<div style="position:relative;width:800px;margin:auto;"> <div style="position:absolute;left:830px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;"> </div> <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px"> </div> </div>
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.07.2013 11:05:50
|
|
|
andrusny kirjutas: |
html:
|
<div style="position:relative;width:800px;margin:auto;"> <div style="position:absolute;left:830px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;"> </div> <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px"> </div> </div>
|
|
Voh, täpselt seda ma vajasin. Mul on soov http://liivanelord.planet.ee/viking/ lehel olemasoleva tabeli parempoolsesse serva lisada kommentaaride rida. Kuna tabelitega olen enam-vähem sinapeal, siis oli mõte seal kasutada divi, et üritada natukene stiili luua, kui õnnestub. Mu meelest oleks hea, kui põhitabel on lehe keskel ja kommentaarid paremal pool. Kui kõik oleks keskel, siis oleks kuidagi imelik, et põhitabel jääb väikse tabeli tõttu vasakule poole. Minu kiiks vist.
Suur-suur tänu sulle, andrusny. Ma ei oleks seda vist välja nuputanud ega välja googeldanud. Ise oleks teinud kindlasti midagi ebamäärast.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|