Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Lehe keskel asuvale div elemendile vaja kõrvale teine div. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.07.2013 00:19:48 Lehe keskel asuvale div elemendile vaja kõrvale teine div. vasta tsitaadiga

Mõistus otsas. http://liivanelord.planet.ee/divs.php

Kitsaste servadega kast oleks vaja asetada paksude servadega kastist paremale selliselt, et paksude servadega kast püsiks lehe keskel ning kui brauseri akna laiust muuta kitsamaks selliselt, et need kastid ekraanile ära ei mahu, siis peab brauserile ilmuma kerimisriba, et vajadusel näeks ka parempoolse kasti sisu.

Ma ei jaga matsu välja, kuidas nende div-tagidega toimetada. Float:left abil saan kasti õigesse kohta, kuid siis ei ilmu brauserile kerimisriba. Kui ilmub, on kast vales kohas. Kui keegi aitaks järje peale ... icon_razz1.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andrusny
Kreisi kasutaja
andrusny

sõnum 26.07.2013 07:21:01 vasta tsitaadiga

Kas niimoodi ei sobi? Nüüd oleks kül kogu sisu lehe keskel mitte suur konteiner keskel ja väike centrist väljas. Kui tahad c entrist välja kasutad sarnaselt asja konteineri sees ja välja viid position:absolute abil.
html:
  1.  
  2. <div style="position:relative;width:1230px;margin:auto;">
  3.  
  4. <div style="position:relative;left:10px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;float:right">
  5. </div>
  6. <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px">
  7. </div>
  8.  
  9.  
  10. </div>
  11.  

html:
  1. <div style="position:relative;width:800px;margin:auto;">
  2.  
  3. <div style="position:absolute;left:830px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;">
  4. </div>
  5. <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px">
  6. </div>
  7.  
  8.  
  9. </div>
  10.  

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 26.07.2013 11:05:50 vasta tsitaadiga

andrusny kirjutas:
html:
  1. <div style="position:relative;width:800px;margin:auto;">
  2.  
  3. <div style="position:absolute;left:830px;top:50px;border:1px solid red;width:400px;height:300px;">
  4. </div>
  5. <div style="border:5px solid red;width:800px;height:600px">
  6. </div>
  7.  
  8.  
  9. </div>
  10.  

Voh, täpselt seda ma vajasin. Mul on soov http://liivanelord.planet.ee/viking/ lehel olemasoleva tabeli parempoolsesse serva lisada kommentaaride rida. Kuna tabelitega olen enam-vähem sinapeal, siis oli mõte seal kasutada divi, et üritada natukene stiili luua, kui õnnestub. icon_razz1.gif Mu meelest oleks hea, kui põhitabel on lehe keskel ja kommentaarid paremal pool. Kui kõik oleks keskel, siis oleks kuidagi imelik, et põhitabel jääb väikse tabeli tõttu vasakule poole. Minu kiiks vist. icon_confused.gif

Suur-suur tänu sulle, andrusny. icon_smile.gif Ma ei oleks seda vist välja nuputanud ega välja googeldanud. Ise oleks teinud kindlasti midagi ebamäärast.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Lehe keskel asuvale div elemendile vaja kõrvale teine div.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.