Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 119, 120, 121  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad?
Itella SmartPOST
80%
 80%  [ 442 ]
Omniva Post24
15%
 15%  [ 83 ]
DPD
4%
 4%  [ 24 ]
hääli kokku : 549

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.07.2013 14:45:02 vasta tsitaadiga

Smith kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Smartpostil lükkad 13cm kõrguse kenasti veel kõige odavamasse kappi. thumbs_up.gif

Minul ca 12.5 kõrgune küll ei mahutunud. Pidi jamama tühistamisega ja suurema kapi võtma.

Said kõige kitsama kapi? Need on vist ainukestena jõle täpsed (seal on tteinekord probleem, et ei saa kuidagi pakki kätte icon_biggrin.gif pole ruumi näppe vahele ajada) Laiematesse läheb sisse

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 23.07.2013 14:47:00 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Smith kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Smartpostil lükkad 13cm kõrguse kenasti veel kõige odavamasse kappi. thumbs_up.gif

Minul ca 12.5 kõrgune küll ei mahutunud. Pidi jamama tühistamisega ja suurema kapi võtma.

Said kõige kitsama kapi? Need on vist ainukestena jõle täpsed (seal on tteinekord probleem, et ei saa kuidagi pakki kätte icon_biggrin.gif pole ruumi näppe vahele ajada) Laiematesse läheb sisse

Kui kitsasse ei mahu siis ukse sulgedes on ekraanil valikud AVALEHELE, PRINDI KVIITUNG, TÜHISTA MAKSE, SOOVIN LAIEMAT KAPPI. Kuna hind käib kõrguse järgi, siis saad 36cm asemel 60cm laia ukse küsida.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.07.2013 15:43:36 vasta tsitaadiga

marekkad kirjutas:
Vahur kirjutas:
SmartPOST'iga paned ükskord Tallinnas reedel, enne kulleri käimist, paki teele ja jõuab laupäeval Kärdlasse. Teine kord jälle mitte. icon_evil.gif Võiks nagu kinni pidada siis oma asjadest.

no saada siis bussiga bussijuhiga otse Tallinna bussijaamat Kärdlasse ja läheb kiirelt ja kindlalt kohale!
Ise nii saatnud ja pean ütlema, et see teenus on 5+ ja maksab ka vähe ja pakk ei lähe kaduma! thumbs_up.gif

Lubage naerda icon_lol.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Smith
HV veteran
Smith

sõnum 23.07.2013 15:56:35 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Smith kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Vot ei tea, ehk on laiemad ka suti kõrgemad. Või siis on ka kapid üldiselt erinevad, osad ülitäpselt mõõdus, osad mitte.

ChrisT
HV vaatleja

sõnum 23.07.2013 18:21:34 vasta tsitaadiga

Lugedes erinevates foorumites postitusi, siis peab tõdema et Post24 on päris palju probleeme oma pakitoimetusega.
Endalgi väike kogemus pooleli. Ostsin kasutajalt liiv kaardi laupäeval, kes pani selle enne kella 16:00 automaati Tartus. Kaart minuni aga pole jõudnud. Härra liiv sai kviitungi kenasti ning olemas ka vöötkood. Paraku vöötkoodi sisestades Post24's olevasse Track and Trace süsteemi annab vastuseks, et mingi pakk on saadetud kolmanda isiku nimele ning väljastatud just minut enne minu paki teele panekut. Klienditeeniduses öeldi, et ei tea milles viga ja üritatakse kaamerate abil teada saada milles probleem. Arvatakse, et pakk on siiani Tartu postiautomaadis... Öeldi ka, et mingit pakki pole teele pandud minu numbrile. Kas see pakiautomaadisüsteem on tõesti nii vigane siis?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 23.07.2013 22:20:09 vasta tsitaadiga

ChrisT kirjutas:
Lugedes erinevates foorumites postitusi, siis peab tõdema et Post24 on päris palju probleeme oma pakitoimetusega.
Endalgi väike kogemus pooleli. Ostsin kasutajalt liiv kaardi laupäeval, kes pani selle enne kella 16:00 automaati Tartus. Kaart minuni aga pole jõudnud. Härra liiv sai kviitungi kenasti ning olemas ka vöötkood. Paraku vöötkoodi sisestades Post24's olevasse Track and Trace süsteemi annab vastuseks, et mingi pakk on saadetud kolmanda isiku nimele ning väljastatud just minut enne minu paki teele panekut. Klienditeeniduses öeldi, et ei tea milles viga ja üritatakse kaamerate abil teada saada milles probleem. Arvatakse, et pakk on siiani Tartu postiautomaadis... Öeldi ka, et mingit pakki pole teele pandud minu numbrile. Kas see pakiautomaadisüsteem on tõesti nii vigane siis?

minuga võttis eesti post ühendust ning räägiti mulle mingist andmebaasi veast, kus mitmele isikule prinditakse samasugune pakikleeps. jutust jäi mulje, et sellesisulisi kaebusi on neile päris palju laekunud ning nüüd tagantjärgi otsivad neid pakke.
mul oli sarnane teema- samal päeval ja üsna lähestikku kellaaegadel postitatud pakid olid vahetusse läinud ja saadetud t*ra teab kuhu. paistab, et sattusid sama reha otsa.

ning eesti post oma andmebaasi uurides ei suutnud selgusele jõuda kellele milline kleeps trükiti. ning nii nad helistavad kõik kaebuste esitajad läbi ning üritavad niidiotsi kokku viia.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
reimoo
HV vaatleja

sõnum 23.07.2013 23:05:43 vasta tsitaadiga

Ma ei saa endiselt aru, miks te ei tee pakikaarte (Post24) kodus valmis?

Sa ei pea kodus midagi välja printima, vaid kirjutad selle koodi pakile v kuhu iganes ja probleeme ei ole. Ma olen viimase aasta jooksul umbes 600pakki saatnud ja probleem on ainult 2 korda tekkinud. Ühel korral eksisin telefoni numbriga ning teisel korral saatsin paki Elva asemel Põlvasse. Mõlemal juhul said inimesed omad pakid peale väikest viivitust kätte.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 23.07.2013 23:15:57 vasta tsitaadiga

reimoo kirjutas:
Ma ei saa endiselt aru, miks te ei tee pakikaarte (Post24) kodus valmis?

Sa ei pea kodus midagi välja printima, vaid kirjutad selle koodi pakile v kuhu iganes ja probleeme ei ole. Ma olen viimase aasta jooksul umbes 600pakki saatnud ja probleem on ainult 2 korda tekkinud. Ühel korral eksisin telefoni numbriga ning teisel korral saatsin paki Elva asemel Põlvasse. Mõlemal juhul said inimesed omad pakid peale väikest viivitust kätte.

mina kasutan teenust sellisena nagu mule mugavam on. kui ma maksan teenuse eest täishinda, siis ma eeldan, et mulle pakutakse kvaliteetset teenust.
miks ma peaks mingeid kaarte kodus ette valmistama ja aega raiskama, kui sama asja teeb pakiautomaat ise? minugipoolest tee neid pakikaarte ise või toimeta pakk ise kohale- mina maksan, et sellist tõmblemist vältida.
tagasi üles
reimoo
HV vaatleja

sõnum 23.07.2013 23:16:45 vasta tsitaadiga

No kahtlemata võib pakiautomaadi juures ka seda teha ,kui on mugavam pärast pakke taga otsida.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 23.07.2013 23:23:21 vasta tsitaadiga

reimoo kirjutas:
No kahtlemata võib pakiautomaadi juures ka seda teha ,kui on mugavam pärast pakke taga otsida.

sa vist üldse ei adu asja.. üritad eesti posti korraldatud jama minu kaela veeretada?
edasiste jamade vältimiseks ma lihtsalt ei kasuta post24 teenuseid- mitte ei hakka silte ise meisterdama. nii lihtne see ongi.
lisaks- kleepsud lähevad pakkidele igal juhul. kui puudub, siis kleebib kuller selle sinna. ja minul kusjuures oligi nii- oli enda silt ja oli kleebitud silt.
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 24.07.2013 11:19:33 vasta tsitaadiga

Mõned näited Post24 "toredast" tööst (väike äriklient, seega pakke natukene rohkem, kui eraisikul).
* ühte kappi pandud kümnest pakist kolm jõudsid kohale, seitse aga võeti kulleri poolt välja ja seejärel kadusid. Päringu peale leiti nädal hiljem üles ja saadeti laiali
* kuller käis enne kapi tühjendamise kellaaega ja viis kapi tühjaks. Seega meie viimasel minutil kappi pandud pakid edasi ei liikunud. (juunikuus kolm pakki)
* pakk, mis peaks tüüptingimuste kohaselt olema kohal kell 10:00 saabub alles suvalisel ajal. Kliendiinfo (ja hiljem kliendihaldur samuti) räägivad juttu, et pakid peab toimetama järgmiseks päevaks (st kuni 23:59) (korduvalt ja korduvalt)
* Mõnda pakki ei mõõdeta ega kaaluta ja siis pannakse S pakk nt L kappi ja kasseeritakse raha vastavalt kapi suurusele. Ainus viis tagamaks seda, et valesti ei lähe, oleks pakid mõõdu järgi eraldi kappidesse panna, kuid kliendihalduri sõnul ei pruugi seegi aidata.
* Tüüptingimusi muudetakse etteteatamata: Kinnitatud: AS Eesti Post juhatuse 25.06.2013 koosoleku protokolli nr 1.1-3/0016 otsusega nr 3.1 Kehtiv alates: 25.06.2013
* Ikka veel juhtub, et klient ei saa oma pakki kätte suvalisel ajal, vaid ainult seni, kuni "kuller" automaadi kõrval seisab...

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 24.07.2013 11:32:04 vasta tsitaadiga

Veebi info põhjal mu saadetud pakk saabus õigesse automaati (vedas et kuskile narva ei läinud)
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 24.07.2013 21:33:56 vasta tsitaadiga

jjk, päris karm icon_neutral.gif
Aga see kõik sama, nagu muudki riigi asjad, milles omanikud oleme icon_lol.gif

trip
HV Guru
trip

sõnum 26.07.2013 00:41:59 vasta tsitaadiga

Jõhvis, Maxima XX juures selline idiootsus sesiab nüüd thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif

liliput saab vabalt mööda minna, normaalse kasvuga inimene teeb akrobaatilisi liigutusi
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 26.07.2013 12:52:38 vasta tsitaadiga

Eile õnnestus pakki automaati panna 26 minutit. Nimelt oli EP-l vaja midagi automaadi juures konfida keset tööaega ja kaks meest pusisid ja pusisid. Ma ei hakanud neid tülitama ka, seisin ja ootasin - et äkki kui läheb kauem, siis ütlevad ja soovitavad paki näiteks ümber nurga postkontorisse viia... icon_smile.gif Ei soovitanud midagi icon_smile.gif
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2013 22:57:57 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:
Eile õnnestus pakki automaati panna 26 minutit. Nimelt oli EP-l vaja midagi automaadi juures konfida keset tööaega ja kaks meest pusisid ja pusisid. Ma ei hakanud neid tülitama ka, seisin ja ootasin - et äkki kui läheb kauem, siis ütlevad ja soovitavad paki näiteks ümber nurga postkontorisse viia... icon_smile.gif Ei soovitanud midagi icon_smile.gif

EP'l polegi vist kedagi, kes neid masinaid konfiks. Pakun, et need konfijad olid umbkeelsed poolakad.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.07.2013 00:27:46 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
jjk kirjutas:

EP'l polegi vist kedagi, kes neid masinaid konfiks. Pakun, et need konfijad olid umbkeelsed poolakad.

ot:
yldiselt poolakad ei ole idioodid thumbs_up.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 27.07.2013 11:08:57 vasta tsitaadiga

Põlvas on selveri juurde kh üks post24 kapp sirgunud üleöö
Starfield
HV kasutaja
Starfield

sõnum 27.07.2013 13:56:54 vasta tsitaadiga

Huvitav, mis nendest õues olevatest Post24 kappidest talvel saab kui on -20°C ja rohkem? Puuteekraan hakkab jupsima ja tuisk külmutab kapi uksed kinni... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 27.07.2013 14:27:01 vasta tsitaadiga

Starfield kirjutas:
Huvitav, mis nendest õues olevatest Post24 kappidest talvel saab kui on -20°C ja rohkem? Puuteekraan hakkab jupsima ja tuisk külmutab kapi uksed kinni... icon_rolleyes.gif

post24 automaadid on läbi elanud juba 2 talve.. ei, enam ei ole huvitav icon_biggrin.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 15.08.2013 10:24:48 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
Starfield kirjutas:

post24 automaadid on läbi elanud juba 2 talve.. ei, enam ei ole huvitav icon_biggrin.gif

Ikka on huvitav teiste kogemustest lugeda icon_biggrin.gif
Näiteks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7619530#7619530

Edit: 15.august

Post24: http://www.tarbija24.ee/1349250/pakiautomaadis-olnud-saadetis-sattus-voora-katte

Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 04.09.2013 22:39:33 vasta tsitaadiga

Soome saatmisel kogu süsteem Smartpostiga sama? Välja arvatud hind jep?
Diesel157
HV veteran

sõnum 04.09.2013 23:04:53 vasta tsitaadiga

Kuidas pakkide liikumise kiirusega ka lood on hetkel? Post24 sai aasta tagasi videokaart ostetud TLN-TARTU suunas, õhtul pandi ja hommikul ~9 paiku olemas. Smartpostiga liigub aeglasemalt küll, reeglina alla 3 päeva ei saa thumbs_down.gif (TLN-TARTU & TLN-JÕGEVA liinil siis).
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.09.2013 23:09:15 vasta tsitaadiga

Eelmine nädal reedel pandi smartpostiga tallinnast teele ja laupäeva hommikul oli kohal põlvas. Üldiselt koguaeg järgmiseks päevaks saanud (kui õigeaegselt kappi pandud on) @smartpost
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 05.09.2013 00:19:37 vasta tsitaadiga

Kui enne tühjendamist kappi pandud, siis senimaani on alati olnud järgmisel päeval kohal. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 119, 120, 121  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.