Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
80% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 83 ] |
DPD |
|
4% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 549 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
23.07.2013 14:45:02
|
|
|
Smith kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Smartpostil lükkad 13cm kõrguse kenasti veel kõige odavamasse kappi.  |
Minul ca 12.5 kõrgune küll ei mahutunud. Pidi jamama tühistamisega ja suurema kapi võtma. |
Said kõige kitsama kapi? Need on vist ainukestena jõle täpsed (seal on tteinekord probleem, et ei saa kuidagi pakki kätte pole ruumi näppe vahele ajada) Laiematesse läheb sisse
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
23.07.2013 14:47:00
|
|
|
Minul ca 12.5 kõrgune küll ei mahutunud. Pidi jamama tühistamisega ja suurema kapi võtma. |
Said kõige kitsama kapi? Need on vist ainukestena jõle täpsed (seal on tteinekord probleem, et ei saa kuidagi pakki kätte pole ruumi näppe vahele ajada) Laiematesse läheb sisse |
Kui kitsasse ei mahu siis ukse sulgedes on ekraanil valikud AVALEHELE, PRINDI KVIITUNG, TÜHISTA MAKSE, SOOVIN LAIEMAT KAPPI. Kuna hind käib kõrguse järgi, siis saad 36cm asemel 60cm laia ukse küsida.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.07.2013 15:43:36
|
|
|
marekkad kirjutas: |
Vahur kirjutas: |
SmartPOST'iga paned ükskord Tallinnas reedel, enne kulleri käimist, paki teele ja jõuab laupäeval Kärdlasse. Teine kord jälle mitte. Võiks nagu kinni pidada siis oma asjadest. |
no saada siis bussiga bussijuhiga otse Tallinna bussijaamat Kärdlasse ja läheb kiirelt ja kindlalt kohale!
Ise nii saatnud ja pean ütlema, et see teenus on 5+ ja maksab ka vähe ja pakk ei lähe kaduma!  |
Lubage naerda
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
23.07.2013 15:56:35
|
|
|
Said kõige kitsama kapi? Need on vist ainukestena jõle täpsed (seal on tteinekord probleem, et ei saa kuidagi pakki kätte pole ruumi näppe vahele ajada) Laiematesse läheb sisse |
Vot ei tea, ehk on laiemad ka suti kõrgemad. Või siis on ka kapid üldiselt erinevad, osad ülitäpselt mõõdus, osad mitte.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
ChrisT
HV vaatleja
|
23.07.2013 18:21:34
|
|
|
Lugedes erinevates foorumites postitusi, siis peab tõdema et Post24 on päris palju probleeme oma pakitoimetusega.
Endalgi väike kogemus pooleli. Ostsin kasutajalt liiv kaardi laupäeval, kes pani selle enne kella 16:00 automaati Tartus. Kaart minuni aga pole jõudnud. Härra liiv sai kviitungi kenasti ning olemas ka vöötkood. Paraku vöötkoodi sisestades Post24's olevasse Track and Trace süsteemi annab vastuseks, et mingi pakk on saadetud kolmanda isiku nimele ning väljastatud just minut enne minu paki teele panekut. Klienditeeniduses öeldi, et ei tea milles viga ja üritatakse kaamerate abil teada saada milles probleem. Arvatakse, et pakk on siiani Tartu postiautomaadis... Öeldi ka, et mingit pakki pole teele pandud minu numbrile. Kas see pakiautomaadisüsteem on tõesti nii vigane siis?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.07.2013 22:20:09
|
|
|
ChrisT kirjutas: |
Lugedes erinevates foorumites postitusi, siis peab tõdema et Post24 on päris palju probleeme oma pakitoimetusega.
Endalgi väike kogemus pooleli. Ostsin kasutajalt liiv kaardi laupäeval, kes pani selle enne kella 16:00 automaati Tartus. Kaart minuni aga pole jõudnud. Härra liiv sai kviitungi kenasti ning olemas ka vöötkood. Paraku vöötkoodi sisestades Post24's olevasse Track and Trace süsteemi annab vastuseks, et mingi pakk on saadetud kolmanda isiku nimele ning väljastatud just minut enne minu paki teele panekut. Klienditeeniduses öeldi, et ei tea milles viga ja üritatakse kaamerate abil teada saada milles probleem. Arvatakse, et pakk on siiani Tartu postiautomaadis... Öeldi ka, et mingit pakki pole teele pandud minu numbrile. Kas see pakiautomaadisüsteem on tõesti nii vigane siis? |
minuga võttis eesti post ühendust ning räägiti mulle mingist andmebaasi veast, kus mitmele isikule prinditakse samasugune pakikleeps. jutust jäi mulje, et sellesisulisi kaebusi on neile päris palju laekunud ning nüüd tagantjärgi otsivad neid pakke.
mul oli sarnane teema- samal päeval ja üsna lähestikku kellaaegadel postitatud pakid olid vahetusse läinud ja saadetud t*ra teab kuhu. paistab, et sattusid sama reha otsa.
ning eesti post oma andmebaasi uurides ei suutnud selgusele jõuda kellele milline kleeps trükiti. ning nii nad helistavad kõik kaebuste esitajad läbi ning üritavad niidiotsi kokku viia.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
23.07.2013 23:05:43
|
|
|
Ma ei saa endiselt aru, miks te ei tee pakikaarte (Post24) kodus valmis?
Sa ei pea kodus midagi välja printima, vaid kirjutad selle koodi pakile v kuhu iganes ja probleeme ei ole. Ma olen viimase aasta jooksul umbes 600pakki saatnud ja probleem on ainult 2 korda tekkinud. Ühel korral eksisin telefoni numbriga ning teisel korral saatsin paki Elva asemel Põlvasse. Mõlemal juhul said inimesed omad pakid peale väikest viivitust kätte.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.07.2013 23:15:57
|
|
|
reimoo kirjutas: |
Ma ei saa endiselt aru, miks te ei tee pakikaarte (Post24) kodus valmis?
Sa ei pea kodus midagi välja printima, vaid kirjutad selle koodi pakile v kuhu iganes ja probleeme ei ole. Ma olen viimase aasta jooksul umbes 600pakki saatnud ja probleem on ainult 2 korda tekkinud. Ühel korral eksisin telefoni numbriga ning teisel korral saatsin paki Elva asemel Põlvasse. Mõlemal juhul said inimesed omad pakid peale väikest viivitust kätte. |
mina kasutan teenust sellisena nagu mule mugavam on. kui ma maksan teenuse eest täishinda, siis ma eeldan, et mulle pakutakse kvaliteetset teenust.
miks ma peaks mingeid kaarte kodus ette valmistama ja aega raiskama, kui sama asja teeb pakiautomaat ise? minugipoolest tee neid pakikaarte ise või toimeta pakk ise kohale- mina maksan, et sellist tõmblemist vältida.
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimoo
HV vaatleja
|
23.07.2013 23:16:45
|
|
|
No kahtlemata võib pakiautomaadi juures ka seda teha ,kui on mugavam pärast pakke taga otsida.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.07.2013 23:23:21
|
|
|
reimoo kirjutas: |
No kahtlemata võib pakiautomaadi juures ka seda teha ,kui on mugavam pärast pakke taga otsida. |
sa vist üldse ei adu asja.. üritad eesti posti korraldatud jama minu kaela veeretada?
edasiste jamade vältimiseks ma lihtsalt ei kasuta post24 teenuseid- mitte ei hakka silte ise meisterdama. nii lihtne see ongi.
lisaks- kleepsud lähevad pakkidele igal juhul. kui puudub, siis kleebib kuller selle sinna. ja minul kusjuures oligi nii- oli enda silt ja oli kleebitud silt.
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
24.07.2013 11:19:33
|
|
|
Mõned näited Post24 "toredast" tööst (väike äriklient, seega pakke natukene rohkem, kui eraisikul).
* ühte kappi pandud kümnest pakist kolm jõudsid kohale, seitse aga võeti kulleri poolt välja ja seejärel kadusid. Päringu peale leiti nädal hiljem üles ja saadeti laiali
* kuller käis enne kapi tühjendamise kellaaega ja viis kapi tühjaks. Seega meie viimasel minutil kappi pandud pakid edasi ei liikunud. (juunikuus kolm pakki)
* pakk, mis peaks tüüptingimuste kohaselt olema kohal kell 10:00 saabub alles suvalisel ajal. Kliendiinfo (ja hiljem kliendihaldur samuti) räägivad juttu, et pakid peab toimetama järgmiseks päevaks (st kuni 23:59) (korduvalt ja korduvalt)
* Mõnda pakki ei mõõdeta ega kaaluta ja siis pannakse S pakk nt L kappi ja kasseeritakse raha vastavalt kapi suurusele. Ainus viis tagamaks seda, et valesti ei lähe, oleks pakid mõõdu järgi eraldi kappidesse panna, kuid kliendihalduri sõnul ei pruugi seegi aidata.
* Tüüptingimusi muudetakse etteteatamata: Kinnitatud: AS Eesti Post juhatuse 25.06.2013 koosoleku protokolli nr 1.1-3/0016 otsusega nr 3.1 Kehtiv alates: 25.06.2013
* Ikka veel juhtub, et klient ei saa oma pakki kätte suvalisel ajal, vaid ainult seni, kuni "kuller" automaadi kõrval seisab...
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.07.2013 11:32:04
|
|
|
Veebi info põhjal mu saadetud pakk saabus õigesse automaati (vedas et kuskile narva ei läinud)
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
24.07.2013 21:33:56
|
|
|
jjk, päris karm
Aga see kõik sama, nagu muudki riigi asjad, milles omanikud oleme
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
26.07.2013 00:41:59
|
|
|
Jõhvis, Maxima XX juures selline idiootsus sesiab nüüd
liliput saab vabalt mööda minna, normaalse kasvuga inimene teeb akrobaatilisi liigutusi
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
26.07.2013 12:52:38
|
|
|
Eile õnnestus pakki automaati panna 26 minutit. Nimelt oli EP-l vaja midagi automaadi juures konfida keset tööaega ja kaks meest pusisid ja pusisid. Ma ei hakanud neid tülitama ka, seisin ja ootasin - et äkki kui läheb kauem, siis ütlevad ja soovitavad paki näiteks ümber nurga postkontorisse viia... Ei soovitanud midagi
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
26.07.2013 22:57:57
|
|
|
jjk kirjutas: |
Eile õnnestus pakki automaati panna 26 minutit. Nimelt oli EP-l vaja midagi automaadi juures konfida keset tööaega ja kaks meest pusisid ja pusisid. Ma ei hakanud neid tülitama ka, seisin ja ootasin - et äkki kui läheb kauem, siis ütlevad ja soovitavad paki näiteks ümber nurga postkontorisse viia... Ei soovitanud midagi  |
EP'l polegi vist kedagi, kes neid masinaid konfiks. Pakun, et need konfijad olid umbkeelsed poolakad.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.07.2013 00:27:46
|
|
|
Green_Day kirjutas: |
jjk kirjutas: |
Eile õnnestus pakki automaati panna 26 minutit. Nimelt oli EP-l vaja midagi automaadi juures konfida keset tööaega ja kaks meest pusisid ja pusisid. Ma ei hakanud neid tülitama ka, seisin ja ootasin - et äkki kui läheb kauem, siis ütlevad ja soovitavad paki näiteks ümber nurga postkontorisse viia... Ei soovitanud midagi  |
EP'l polegi vist kedagi, kes neid masinaid konfiks. Pakun, et need konfijad olid umbkeelsed poolakad. |
ot: |
yldiselt poolakad ei ole idioodid |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.07.2013 11:08:57
|
|
|
Põlvas on selveri juurde kh üks post24 kapp sirgunud üleöö
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Starfield
HV kasutaja

|
27.07.2013 13:56:54
|
|
|
Huvitav, mis nendest õues olevatest Post24 kappidest talvel saab kui on -20°C ja rohkem? Puuteekraan hakkab jupsima ja tuisk külmutab kapi uksed kinni...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
27.07.2013 14:27:01
|
|
|
Starfield kirjutas: |
Huvitav, mis nendest õues olevatest Post24 kappidest talvel saab kui on -20°C ja rohkem? Puuteekraan hakkab jupsima ja tuisk külmutab kapi uksed kinni...  |
post24 automaadid on läbi elanud juba 2 talve.. ei, enam ei ole huvitav
|
|
   |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
04.09.2013 22:39:33
|
|
|
Soome saatmisel kogu süsteem Smartpostiga sama? Välja arvatud hind jep?
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
04.09.2013 23:04:53
|
|
|
Kuidas pakkide liikumise kiirusega ka lood on hetkel? Post24 sai aasta tagasi videokaart ostetud TLN-TARTU suunas, õhtul pandi ja hommikul ~9 paiku olemas. Smartpostiga liigub aeglasemalt küll, reeglina alla 3 päeva ei saa (TLN-TARTU & TLN-JÕGEVA liinil siis).
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.09.2013 23:09:15
|
|
|
Eelmine nädal reedel pandi smartpostiga tallinnast teele ja laupäeva hommikul oli kohal põlvas. Üldiselt koguaeg järgmiseks päevaks saanud (kui õigeaegselt kappi pandud on) @smartpost
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
05.09.2013 00:19:37
|
|
|
Kui enne tühjendamist kappi pandud, siis senimaani on alati olnud järgmisel päeval kohal.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|