Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
alliance
The Transporter
|
23.07.2013 00:13:37
|
|
|
Online väljaanded, mulle tundub, teevad seda asja väga juhuslikult. Hiljuti oli PM , link mis viis sakala vms, et "Rukkirääk lasi end pildile püüda". Loomulikult oli see tasuline uudis. Koomikud.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.07.2013 00:30:45
|
|
|
Ei bloki kuskil reklaame muidu. Ainult netbooki peal mis on niigi nõrguke ja väikse ekraaniga. Seal lihtsalt tõmbab kooma masina.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
23.07.2013 09:48:18
|
|
|
Maksustagu kampaaniate tegemine seal .... sellise sita keevitamine käib päevast päeva.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
23.07.2013 12:21:16
|
|
|
Veidi OT aga mind on alati huvitanud, miks näiteks HV või selline sait ei sea rangeid piiranguid reklaamidele, mida näidatakse? Näiteks siin keelataks liikuvad piltreklaamid ja ainult näidataks tekstipõhiseid reklaame, kui keegi ei saa enam enda vilkuva pildiga teiste reklaamide tõhusust ära võtta, siis ju reklaampinna väärtus jääks samaks ja raha teenimine ei tohiks ju probleem olla (Reklaami nägevate inimeste arv ju isegi tõuseb, sest vähesed viitsivad tekstipõhiseid/mitteliikuvaid blokeerida)
Või on tõesti alati jube kerge mingi pakkujaga kaasa minna, kes pakub natuke rohkem raha, et saaks liikuva sodi sinu lehele paigaldada, mis omakorda viib teiste reklaamipindade väärtuse nulli ja ainus võimalus nendega ka teenida on seal ka liikuvate lubamine, suht allamäge värk sedasi...
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
23.07.2013 12:38:08
|
|
|
woox2k, see asi pole nii lihtne. Googlel on tekstireklaamid ja need toodavad ehk vaid 10-15 EUR päevas, mis pole piisav.
Enamus foorumi rahalisest toetusest tuleb ikka päisebanneritest. Kui neid poleks (oleks keelatud või kõik blokeeriks neid), poleks ka foorumit.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.07.2013 13:17:34
|
|
|
woox2k kirjutas: |
(Reklaami nägevate inimeste arv ju isegi tõuseb, sest vähesed viitsivad tekstipõhiseid/mitteliikuvaid blokeerida) |
Pigem on nii, et kes juba kord adblock'i kasutama on hakanud (kas siis mõne saidi räigelt pealetükkivate reklaamide või nagu eelpool juba mainitud - netbook'i niigi piiratud ressursside tõttu), ei vaevu enam midagi unblockima. Brauserile add-on ning kellegi teise poolt juba eelseadistatud filtrid külge ja läheb.
FB allakäik oleks minu arust ainult plusspool. Kui võtta analoogia, nagu ISP peaks sisutootjaid toetama, siis peaks FB-d toetama nutitelefonide tootjad. Võta FB ära ja suur osa kasutajaid vahiks nutitelefoni näoga, et mida sellega nüüd siis edasi peale hakata...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
23.07.2013 14:16:44
|
|
|
Vähemalt üks inimene on küll, kes ei blokeeri tekstipõhiseid ega mittepealetükkivaid piltreklaame (mina siis) aga vilkuvad saavad blokeeringu enne kui ma üldse jõuan nende sisu lugeda.
Tanelile: Kes dikteerib reklaami hinna üldse? HV'l peaks ju ka selles osas sõnaõigust olema, ma saan aru, et liiga kõrgeks ei saa hinda ajada muidu keegi ei osta aga minu eelneva postituse küsimus oligi pigem see, et kas kuidagi ei saaks keelata liikuvad piltreklaamid ja tavaliste reklaamide hind kõrgemaks tõsta lihtsalt, et sait ära elada saaks? HV külastuste arv peaks ju piisavalt suur olema, et selliseid muudatusi läbi viia ja ikka leiduks firmasi kes tahaks ennast siin näidata ja maksta selle eest (mida vähem erinevate firmade reklaame, seda väärtuslikum pind on). HV'le ei tohiks ju korda minna kas müüa näiteks 10'le firmale reklaami ühe euroga või 1'le firmale 10€ eest...
Ega ma ei ürita siin midagi erilist ette heita ja nõuda muudatusi aga mainin julgelt, et blokeerin ka HV reklaame mis liiguvad/vilguvad, samas mitte kunagi ma ei blokeeri tavalisi bannereid/tekstireklaame. (Asi on põhimõttes)
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
23.07.2013 14:21:00
|
|
|
tsitaat: |
Kes dikteerib reklaami hinna üldse?
|
Turumajandus, e. pakkumise-nõudluse suhe.
Kui hind kõrgeks ajada, ei osteta reklaami, kui hind liiga madalaks teha (et üldse oleks mingi sissetulek), näidatakse ühte reklaami liiga pikalt. Ei ole just kerge leida õiget balanssi.
Kui kunagi peaksid ise portaali majandama, siis näed kui raske see on P.S. Augustist tõstame ka reklaamihinda, kuna HV külastatavus siis kasvab hüppeliselt.
Läheb juba väga ot. Teemaks oli Twitteri omaniku säuts Facebooki teemal hoopis
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
23.07.2013 14:37:52
|
|
|
Sellega peaks HV elanikud juba harjunud olema, et ühe uudise teema lõppeb hoopis teise probleemi aruteluga. Mina sain igatahes oma küsimusele vastuse ja võib vabalt need postitused kustutada, kui keegi korrastama teemat hakkab. (Tänud Tanel, et aega leidsid.)
Teemasse: Kas ikka tasub väga kuulata pooleldi konkureeriva saidi omaniku soovitusi teisele saidile? Võiks ju arvata, et selliste "soovituste" eesmärk ongi ühe saidi populaarsust kõigutada ja endale selle arvelt rohkem saada. Tegemist ei ole küll otseselt konkureeriva saidiga aga ühised nurgad neil on.
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
25.07.2013 14:16:35
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Seda teed on läinud mitmed välismaised ja ka Eesti online väljaanded (tasulised artiklid). Nokk kinni, saba lahti.
|
Vähemalt Eesti väljaanded on läinud seda teed, et küsivad artikli lugemise eest raha, aga reklaamivabalt ikka lugeda ei saa
Tanel kirjutas: |
Üks variant, et ISP maksaks osa oma tulust portaalipidajale ja reklaame poleks, aga miks hea pärast peaks ISP seda tegema?  |
Aga miks ka mitte. ISP-d võib võrrelda näiteks kaabeltelevisiooni pakkujaga. Kui sul tuleb tuppa juhe, mis näiteks ainult Tallinna TV-d näitab, oleks see teenus ju mõttetu. Seega kaablipakkuja peab omakorda maksma telekanalitele, et nende pilti näidata saaks. Tegelikult on ISP-l sama seis - kui internetis poleks midagi, mida kasutajad alla laadida soovivad, poleks nõudlust ka nende teenuse järele ja vabalt võiks olla reklaamivabad portaalid, mida saad vaadata kui ISP-lt vastava paketi tellid. Netis on lehti/portaalne omajagu rohkem kui maailmas telekanaleid ja eks ta muidugi keeruliseks läheks, aga midagi teostamatut siin pole.
Ah et netiühendus läheks siis kallimaks? Muidugi läheks, aga mõni muu asi läheks võibolla odavamaks, kuna kaudselt tuleb ka reklaamidele kulutatud raha lõpptarbija taskust....
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
26.07.2013 10:24:45
|
|
|
twitter võiks ise ka tasuliseks minna. üks postitus, 5 euri.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
26.07.2013 11:41:13
|
|
|
Ma arva et praegune seis täiesti OK. Kui saidi tegemisega raha ei teeni otsi endale teine tegevusala sama käib nii FB, HV, twitteri ja ma ei tea mille kohta veel. Tehke tasuliseks .... tuleb järgmine kellel on väiksemad ambitsioonid kasumlikkuse osas ja teeb jälle asja tasuta.
Reklaam on OK google praktiliselt ainult sellest elabki ja toimib...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|