praegune kellaaeg 27.06.2025 01:53:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sander .
HV vaatleja
|
19.07.2013 14:35:51
Hallid triibud üle ekraani |
|
|
Toodi mulle üks vigane arvuti siis. Omanik väidab, et seisis mitu kuud ja nüüd kui käima pannes ei tööta enam. Lükkasin kaablid sappa ja arvuti läheb käima, kuid üle ekraani jooksevad vertikaalselt hallid triipud? Lubasin talle, et ma võin vaadata mis viga võib olla aga nüüd hakkab mulle tunduma, et graafikaart on ehk vigane? Tegu on mingi vana Fruitsu siemens kastiga. Bootib iseenesest ilusti üles, kuid juba bootimise ajal on need triibud olemas. Edasi loeb kuni windows XP laadimiseni ära, visab pildi mustaks ja teeb resa järgi. Oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
19.07.2013 15:03:32
|
|
|
Kondekad ära kuivanud seistes...?
Vaata kas leiad punnis kondekaid masinast.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
19.07.2013 15:23:10
|
|
|
Mälu oled kontrollinud? Memtest abiks näiteks. (teinekord aitab ka, kui mälumoodulid lihtsalt pesast välja võtta, tolm ära puhuda ja tagasi pista)
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sander .
HV vaatleja
|
19.07.2013 15:51:48
|
|
|
Viga oli ikkagi graafikakaardis. Sain laenata korra sõbralt ühte ja töötas nagu kellavärk. Tänud kes püüdis vähemalt aidata.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|