Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 213, 214, 215  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dogbert
HV Guru
Dogbert

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.07.2013 23:50:44 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas see on just kõige parem vahend selleks, aga üsna palju võimalusi, sh ka lehtede arvu muutmise uuel tab-il lisab New Tab Tools 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 06.07.2013 11:20:50 vasta tsitaadiga

Ise kasutasin seda varianti ja sain omal asja endiseks. Vähemalt välimuse poolest on kõik ok nüüd.
https://support.mozilla.org/et/questions/963307
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
enigma
Kreisi kasutaja
enigma

sõnum 06.07.2013 13:05:47 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Ise kasutasin seda varianti ja sain omal asja endiseks. Vähemalt välimuse poolest on kõik ok nüüd.
https://support.mozilla.org/et/questions/963307

Kui küsida ta tohib mida sa siis konkreetselt tegid?Sinu antud lehel on päris mitu õptust kuid need on kõik poolikud ja viga lõplikult ei eemalda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 06.07.2013 15:46:44 vasta tsitaadiga

miks ei eemalda? tegingi ühe lisaga menüüd/toolbarid väiksemaks ja teisega tekstid parajaks. Kui see asi seal ilusti läbi lugeda, siis toimib küll.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.07.2013 20:16:21 vasta tsitaadiga

FF 22 üsna hea siin võrdluses: http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534.html

FF 25 muudab välimuselt FF-i Chrome klooniks. Ei meeldi: http://thenextweb.com/insider/2013/06/05/mozilla-is-planning-a-major-design-overhaul-with-the-release-of-firefox-25-in-october-heres-a-quick-peek/

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 18.07.2013 20:22:12 vasta tsitaadiga

OSX-il näeb päris ilus välja. Tore icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 18.07.2013 21:16:00 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
FF 22 üsna hea siin võrdluses: http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534.html

FF 25 muudab välimuselt FF-i Chrome klooniks. Ei meeldi: http://thenextweb.com/insider/2013/06/05/mozilla-is-planning-a-major-design-overhaul-with-the-release-of-firefox-25-in-october-heres-a-quick-peek/
See menüü on Thunderbirdil juba seal kohas näiteks, Firefoxile jõuab lihtsalt hiljem.
Aga peamine on see, et Firefoxil saad sa siiski asja ümber kujundada taas, mitte pole asjad lukus nagu Chromes.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Indrekus
HV vaatleja

sõnum 18.07.2013 23:23:38 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kuidas saaks nii, et kui avan uue vahelehe, siis tuleb kohe minu avaleht ette, mitte tühi leht.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.07.2013 23:27:52 vasta tsitaadiga

Indrekus kirjutas:
Kas keegi oskab öelda, kuidas saaks nii, et kui avan uue vahelehe, siis tuleb kohe minu avaleht ette, mitte tühi leht.

Vaata siit juhendit,
https://support.mozilla.org/et/kb/startup-home-page-download-settings

Indrekus
HV vaatleja

sõnum 18.07.2013 23:44:36 vasta tsitaadiga

No seda kuidas avalehte muuta ma tean niigi. Ja firefoxi käivitades tuleb minu määratud leht ette. Mul oleks vaja, et ka Uue kaardi avamisel tuleb ka kohe minu määratud avaleht ette, mitte tühi leht.
Ah juba leidsin isegi. Aga väga nõme süsteem välja mõeldud ikka. Võiks ikka vähe kasutajasõbralikum olla.
https://support.mozilla.org/et/questions/948266
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.07.2013 00:01:39 vasta tsitaadiga

Aga milleks seda vaja on, et tab-i avamisel alati home page avaneb kui ühes tab-s see browserit käivitades nagunii avati? Mina küll kiruks ja vannuks, kui mõni browser sellist jama vaikimisi teeks, aga jah, minul on ka homepage alati about:blank.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 19.07.2013 00:02:06 vasta tsitaadiga

Kasutajasõbralikkus tuleb tabimajandusse Tab Mix Plus abil - juba Firefoxi algusaegadest saati.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.07.2013 00:50:28 vasta tsitaadiga

Indrekus kirjutas:

Mul on New Tab homepage 0.4.3 lisa spetsiaalselt selle jaoks. Sellega on vist mingi AGA. Kuna neid FF uuendusi tuleb sagedamini kui Vändrast saelaudu, siis ei suudetud seda vist uuena hoida ning kui tuli uus FF versioon välja, siis FF lülitas selle välja. Aitas mingi häkk, kus lisa installeris muutsin kokkusobiva FF versiooni "forever" peale.

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/new-tab-homepage/

Väga mugav. Krt ei saa aru, miks selline asi FF seadetesse ei tooda. icon_evil.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.07.2013 10:59:18 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Krt ei saa aru, miks selline asi FF seadetesse ei tooda. icon_evil.gif
Sest enamusele pole seda tarvis ja sina saad ju oma lisaga selle lahendatud.
tagasi üles
Indrekus
HV vaatleja

sõnum 19.07.2013 11:24:49 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Aga milleks seda vaja on, et tab-i avamisel alati home page avaneb kui ühes tab-s see browserit käivitades nagunii avati? Mina küll kiruks ja vannuks, kui mõni browser sellist jama vaikimisi teeks, aga jah, minul on ka homepage alati about:blank.

No eks ikka selle pärast oleks seda vaja, sest ühes tabis olen ma kuskil mujal lehel ja uue tabi avamisel võiks uuesti home page-l olla, mitte et ma peaka jälle majakese peale vajutama. Ta ei pea vaikimisi olema, vaid võiks olla valikuna seadetes sees, et mida uue tabi avamisel avatakse, kas tühi leht, firefoxi avaleht või kasutaja avaleht.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.07.2013 15:43:22 vasta tsitaadiga

võiks võiks võiks.

mikk36 kirjutas:
Sest enamusele pole seda tarvis ja sina saad ju oma lisaga selle lahendatud.
Ja nii ongi.

Ma tahaks ka, et firefoxiga oleks olemas võimalus küpsiseid muuta, userscripte jooksutada ja QR koode genereerida. Ja usu või mitte, aga mul on see võimalus täitsa olemas...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.07.2013 17:57:44 vasta tsitaadiga

siinus, mis närvitsed nii jubedalt? Mulle ei meeldi, et FF seadetes on võimalik kaartide eelvaadet taskbaril näidata, sest ma ei kasuta seda. Aga ma ei vingu selle üle nagu sina. icon_rolleyes.gif

Saaks aru, et seadete aken on täis ja sinna midagi rohkem ei mahu. Reaalsus on, et pool alast on tühi.

PS! peaks, peaks, peaks - peaks bugreporti koostama. Siis oleks lootust, et tehakse see ära. icon_razz1.gif
Tegelikult praegu aega on, saadan kirja teele. icon_razz1.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.07.2013 20:33:56 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, kusjuures see mingis vanemas versioonis IMHO isegi oli seadistatav seadete alt. Hiljem eemaldati see kui enamusele mittevajalik.
Ja ega see, et seadetes pool ekraani tühi on, ei tähenda, et selle peaks mõttetustega täitma.

rex
HV Guru
rex

sõnum 19.07.2013 21:19:46 vasta tsitaadiga

Ma näiteks urisen alati pärast värsket installi selle üle, et kohene uuele tab'ile lülitus on seadetes vaikimisi linnukeseta. Ma tahan ju alati kohe seda lehte vaatama hakata, mille avan. Keegi aga põhjendas siin kunagi ilusti ära, et aeglase netiga paned aga lehed taustale laadima ja siis kunagi hiljem hakkad lugema. Nii et küllap on harjumusi erinevaid. Start page on mul ka blank, kuna ma ei tunne mingit vajadust alati ühest kohast alustada, tüütu on mingi default saidi laadimist oodata, kui ma tegelikult tean, et tahan midagi konkreetset, maal vanemate arvutis aga on ilusti tüüpiline neti.ee sätitud. Muidu nad vaataks, et polegi nagu internetti. Paanika.

Tab Mix Plus on ka minu sõber olnud juba aastaid.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.07.2013 21:33:45 vasta tsitaadiga

Minu kasutusharjumustega kah see uus tab=koduleht kokku ei lähe. Ma ei ava praktiliselt kunagi uut tühja tabi. Ja miks peakski. Miks ma peaks selle ekstra sammu tegema - seletage mulle...
Avan kas bookmarki,või otsingu või paste & go aadressiribalt mille järel avatakse vastav tab automaatselt. Ma ei pea käsitsi midagi tegema hakkama kuskil tühjas tabis...

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.07.2013 21:47:21 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Ma näiteks urisen alati pärast värsket installi selle üle, et kohene uuele tab'ile lülitus on seadetes vaikimisi linnukeseta. Ma tahan ju alati kohe seda lehte vaatama hakata, mille avan.
Uh, see oleks jube.
Alatasa avan palju linke korraga ühelt lehelt, et neid siis ükshaaval järjest läbi lugeda, ilma et peaks meeles pidama, et kuhu maani jõudsin linkidega või üldse, et tahtsin midagi veel lugeda.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.07.2013 21:49:48 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Miks ma peaks selle ekstra sammu tegema - seletage mulle...

Miks peaks keegi sulle ütlema, mis peaksid uue tabi avaleheks valima esilehe? Kasuta nii kuidas endal mugavam on. icon_lol.gif

Mul on esileht valitud mitmel põhjusel. Vahetevahel on vaja näha seda sisu, mis ei ole mõeldud Eestis vaatamiseks. See tähendab proksit. Kui on valitud mingi esileht (mul ongi neti.ee) ja kui esileht avaneb, siis on selge, et nett on olemas. Kui mitte, siis on probleem.

Teine põhjus on selles, et kui lehel on mingi link millegi allalaadimiseks, siis pole võimalik kindlaks teha (ilma lähtekoodi vaatamata), kas too link avaneb uuel vahelehel ning sisaldab veel mingit ekstralinki, mille kaudu saan faili kätte või selle lingi taga oleva saan kohe alla laadida. Seetõttu kui soovin jääda sellele lehele, kus parajasti olen, siis avan kõik lingid hiire rulliku klõpsatusega, mis avab need uuel vahelehel (ilma sellele vahelehele lülitumata). Vahest kolan mitmes kohas ringi ning siis jääb ülevaade, mitu faili olen alla laadinud, kuna need jätavad samuti alles tühja vahelehe.

Mõneti on seda mugavamaks muutnud FF uus allalaadimisdialoog, mis näitab kõiki faile, mis on käesoleval seansil alla laadinud. Ütleks, et see on ääretult mugav.

Kolmas valik, need kastid uuel tabil ei meeldi. Ei meeldi muutuv sisu. See oleks umbes sama, mis iga uue FF käivitamisega on järjehoidjad oma asendit muutnud ja siis otsi õiget asja taga.

Sedapsi olen harjunud. Igalühel oma. icon_smile.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.07.2013 21:57:33 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, https://support.mozilla.org/et/kb/new-tab-page-show-hide-and-customize-top-sites siit saad veidi seadistada "kaste uuel tabil". Pane oma lemmiklehed sinna kui soovi on.
number
külaline

sõnum 21.07.2013 12:13:09 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 21.07.2013 22:48:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.07.2013 14:24:09 vasta tsitaadiga

number, ei peagi aadressiribalt otsima, üks tab klahvi vajutus viib otsingulahtrisse.
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 21.07.2013 16:13:20 vasta tsitaadiga

Niipalju kui on inimesi, on ka harjumusi. Ma ise eelistan uue tabina ka tühja, sest kui juba uue tabi avan, siis ma tean, kuhu ma sealt lähen. Pole vaja mingit muud lehte sinna varem ette tilpnema. Aga üldiselt sedasi uut tabi tekitan vast korra-paar aastas, sest tavaliselt avaneb uus tab kas bookmarksist või siis kuskil lingil mingil teisel lehel klikates. 5 igapäevaselt kasutatavat lehte avanevad ise pinnituna juba iga kord FF-i käivitades. Otsingut teen aadressirealt, vastav tähekombinatsioon otsitava sõnaühendi ette ja saan kohe tulemuse soovitud otsimootorit või lehte kasutades, kusiganes mingi otsing lehel võimalik on, olgu seleks siis kasvõi Google'i eestikeelsed vasted, discogs.com või EKI keelevara.
tagasi üles
Indrekus
HV vaatleja

sõnum 21.07.2013 18:29:04 vasta tsitaadiga

Vahvad tegelased koos! Mina küsisin kuidas saab, aga siin tuleb edasi tekst selle kohta, mida igaüks personaalset eelistab. Ja igaühe eelistus on see ainumaõige. Kes midagi muud eelistab on mingi imelik tegelane. Palju toredaid inimesi icon_smile.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 21.07.2013 19:28:49 vasta tsitaadiga

Indrekus kirjutas:
Vahvad tegelased koos! Mina küsisin kuidas saab, aga siin tuleb edasi tekst selle kohta, mida igaüks personaalset eelistab. Ja igaühe eelistus on see ainumaõige. Kes midagi muud eelistab on mingi imelik tegelane. Palju toredaid inimesi icon_smile.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Õnn või õnnetus - pigem on see õnnetus.

Aga sain aru, et said oma probleemi lahendatud. See about:config tundub algul keeruline, aga kui selgeks saad, võib kasu olla ka edaspidi. Ning ega sa ju iga päev avalehe aadressi ei muuda. icon_wink.gif

EDIT: Tegin ka omal nii ja eemaldasin selle new tab homepage üldse ära. Üks lisa taas vähem. icon_smile.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 21.07.2013 19:32:33 vasta tsitaadiga

Indrekus kirjutas:

On ju vastus olemas:

Dogbert kirjutas:
Kasutajasõbralikkus tuleb tabimajandusse Tab Mix Plus abil - juba Firefoxi algusaegadest saati.

Indrekus
HV vaatleja

sõnum 21.07.2013 20:40:52 vasta tsitaadiga

No nagu sa juba kindlasti lugesid sain ma selle about:config kaudu ära tehtud.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 21.07.2013 21:54:47 vasta tsitaadiga

Indrekus kirjutas:

Siin on vist mingi foorum.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 22.07.2013 07:34:08 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Indrekus kirjutas:

Siin on vist mingi foorum.
Enamus ei saa sellest aru, samastub hoopis msn-i või millegi hullemaga icon_wink.gif Plärtsatatakse suvaline küsimus või niisama tekts aga suva kohta, eelnevat otsingut ei tehta, juba ammu olemasolevad vastused ei huvita jne. icon_wink.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bbad
Kreisi kasutaja
bbad

sõnum 25.07.2013 11:12:46 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada, kuidas eemaldada firefoxist id-kaardiga digiallkirjastades select a sertificate ajalugu? Ehk siis aja jooksul on nii mõnigi inimene omi asju digiallkirjastanud ja nüüd ise midagi allkirjastades pean alati enda nime sealt hunnikust otsima hakkama.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 98
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 25.07.2013 12:41:25 vasta tsitaadiga

bbad kirjutas:
Oskab keegi soovitada, kuidas eemaldada firefoxist id-kaardiga digiallkirjastades select a sertificate ajalugu? Ehk siis aja jooksul on nii mõnigi inimene omi asju digiallkirjastanud ja nüüd ise midagi allkirjastades pean alati enda nime sealt hunnikust otsima hakkama.

Firefox ise ei salvesta allkirjastamise serte ega mingit sertide ajalugu - Firefoxi allkirjastamise plugin kasutab allkirjastamise serdi (PIN2) päringu puhul Windowsi serdimajanduse abi ja kõik salvestatud serdid leiad Windowsi sertide managerist: Internet Options - Content - Certificates - Personal.

Firefox ise suudab otse kasutada vaid isikutuvastuse (PIN1) serte, see piirang on Sertifitseerimiskeskuse poolt sihilikult tehtud (miks - ei tea täpselt, võin vaid oletada), kasutatakse onepin-opensc teeki, st PIN1-ga piiratud opensc-d.

tagasi üles
bbad
Kreisi kasutaja
bbad

sõnum 25.07.2013 16:36:17 vasta tsitaadiga

Dogbert, tänan, seda oligi vaja
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 98
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.08.2013 17:33:05 vasta tsitaadiga

Firefox 23 Lõppversioon nüüd saadaval!
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

Allalaadimislingid:
Ingliskeelne - Windows
Ingliskeelne - Mac
Ingliskeelne - Linux

Eestikeelne - Windows
Eestikeelne - Mac
Eestikeelne - Linux

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/23.0/releasenotes/
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Firefox/Releases/23?redirectlocale=en-US&redirectslug=Firefox_23_for_developers

Peamised uuendused siis uus Firefox logo:
https://blog.mozilla.org/creative/2013/06/27/a-new-firefox-logo-for-a-new-firefox-era/

DXVA2 videokiirendus Vista/7 ja 8 peal (H264 videokiirendus graafikaardi peal).
Turvalisem surfamine HTTPS lehtedel.
Javascripti saab nüüd välja lülitada ainult about:config sätetest. Nagu ka piltide laadimist lehtedel (globaalselt).

Kui aus olla, siis uus logo ei meeldi. See mingi moetrend tänapäeval, et kõik tahavad igalt poolt 3D ära kaotada thumbs_down.gif
Võrdlus Win7 taskbaril vana ja uue vahel:

tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 06.08.2013 18:23:08 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Kui aus olla, siis uus logo ei meeldi. See mingi moetrend tänapäeval, et kõik tahavad igalt poolt 3D ära kaotada thumbs_down.gif

Nii on. Kuskil teemas ka varem mainisin, et paar aastat tagasi käis kõva võidujooks 3D nimel, siis nüüd käib jälle võidujooks 2D nimel. Kõik on nagu lastejoonistused (vt ka Androidi mänge - toim.).

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 06.08.2013 18:33:12 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Nii on. Kuskil teemas ka varem mainisin, et paar aastat tagasi käis kõva võidujooks 3D nimel, siis nüüd käib jälle võidujooks 2D nimel. Kõik on nagu lastejoonistused (vt ka Androidi mänge - toim.).

Kõik jooksevad Win 8 kastimajanduse suunas. thumbs_down.gif
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.08.2013 18:52:53 vasta tsitaadiga

Rahu rahu. Asi pole ju ametlikult veel nii hull:
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.08.2013 19:35:34 vasta tsitaadiga

Eesti keele speller enam ei tööta, jama, keegi asendust ei oska soovitada.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 06.08.2013 19:43:10 vasta tsitaadiga

A.S., eile just tõmbasin spelleri maha. Ma ei saa aru, kust otsast see mulle tuli, aga about:configust keelasin ära. Arvan, et üks Firefoxi uutest versioonidest pani selle mulle kuidagi peale, sest ühtegi FF spellerit mul installitud ei ole.

Kas võib olla, et speller on juba Firefoxiga kaasas?
tagasi üles
merikes
HV vaatleja

sõnum 06.08.2013 19:47:22 vasta tsitaadiga

Jah, eesti keele speller tuleb Firefoxiga kaasa.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.08.2013 19:59:28 vasta tsitaadiga

Selge, eks ma siis otsin, kuidas seda sisse lülitada õnnestuks. Parema hiirenupu menüüst (Languages -> Add Dictionaries...) suunab vaid selle mittetöötava versiooni kodukale.
Või peab selleks eestikeelne FF olema? Seda küll ei tahaks, parem olen juba ilma spellerita.

E:
Jah, eestikeelsel on kaasas, ju siis jääb ära.

E:
No nii, võtsin eestikeelse installika sees spelleri, töötab korralikult.

viimati muutis A.S. 06.08.2013 20:10:45, muudetud 2 korda
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.08.2013 20:03:53 vasta tsitaadiga

"Javascripti saab nüüd välja lülitada ainult about:config sätetest. Nagu ka piltide laadimist lehtedel (globaalselt)."
Milleks see nüüd hea on? Kogu selle jama taustal, mis javaga seotud. Või ajan java ja javascripti segamini...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 06.08.2013 20:13:03 vasta tsitaadiga

A.S., keelasin peamiselt seetõttu, et see speller on vigane. Ei tunne ilmselgelt õigeid sõnu ära.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.08.2013 20:33:30 vasta tsitaadiga

No eks seda vaatab, alternatiivset versiooni momendil ilmselt pole.
Vaatasin, et selle vana mittetöötavaga pole muud vahet kui et ISO8859-15 pealt on asi läinud UTF-8 peale, sõnade arv on jäänud samaks.

Tundub, et LibreOffice oma on ka sama, seega tuleb olemasolevaga rahul olla.

viimati muutis A.S. 06.08.2013 20:34:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 06.08.2013 20:35:44 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab aidata. Nimelt mingi järjekordse Firefoxi uuendamisega on tehtud muudatusi drop-down nimekirjas asjade otsinguga.

List on selline, kus on peakategooriad, mis on disabled, et neid valida ei saaks ning siis nende järel on vastavalt nimekiri asjadest, mis kuulub selle kategooria alla ning mis ei ole keelatud. Kui mul on vaja nimekirjas leida näiteks "M" tähega kategooria ning neid kategooriaid on rohkem kui mitu, siis otsing jääb stoppama esimese "M" tähega keelatud kategooria taha. Otsinguks tipin klaviatuurilt "M" klahvi seni, kuni leian vajaliku asja.

Näiteks kui peakategooria on "Muusika" ja selle omaduseks on disabled="disabled" ning selle järel on ka veel näiteks "Mängud", siis seda enam ei leia. Kui aga kerin allapoole, "Muusikast" edasi, siis leiab ka "Mängud".

Ühesõnaga kui otsing põrkub nimekirjas esimese keelatud üksusega, siis rohkem edasi ei otsi. Nii tüütu.

Õnneks toimib veel selliselt, et kui alustan tippimist algusega "mä", siis hüppab Muusikast üle ning liigub Mängud juurde.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.08.2013 21:58:28 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
"Javascripti saab nüüd välja lülitada ainult about:config sätetest. Nagu ka piltide laadimist lehtedel (globaalselt)."
Milleks see nüüd hea on? Kogu selle jama taustal, mis javaga seotud. Või ajan java ja javascripti segamini...

Eks ikka selleks, et kaitsta dumbjuusereid, kes kogemata midagi välja lülitavad ja siis terve support hädakisa täis on icon_lol.gif
Selle loogika alusel võib ju options dialoogi ja ka about:config enda ära kaotada. Igaüks nokitseb oma user.js faili põlve otsas valmis icon_lol.gif icon_rolleyes.gif

Lisaks: http://nakedsecurity.sophos.com/2013/01/16/java-is-not-javascript-tell-your-friends/

EDIT: uus uus logo icon_lol.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 06.08.2013 22:31:55 vasta tsitaadiga

Kuidas v23-s saada aken selliseks, et ühe lehe korral tab bari näha ei oleks?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 06.08.2013 23:01:13 vasta tsitaadiga

Kui te nüüd suvalise lingi peale klõpsate, kas teil siis aadressriba peale aadress ilmub, näiteks...
Tomorrow kirjutas:
Lisaks: http://nakedsecurity.sophos.com/2013/01/16/java-is-not-javascript-tell-your-friends/

Minul ilmub vaid uue Tab'i korral.

Varem oleks nagu aadress tekkinud?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 213, 214, 215  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.