Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ricom2ger
HV veteran

|
08.07.2013 16:28:41
|
|
|
Pole neil reklaamidel midagi viga siin HV's, kui need ei oleks vaid flash reklaamid, läpparil hakkab vent pidevalt tööle nende peale.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.07.2013 19:21:07
|
|
|
Tanel kirjutas: |
plaanis on andmebaasiserveris sügiseks üle minna SSD ketastele (HV kiirus peaks oluliselt paranema).
Enterprise klassi SLC kettad maksavad aga oi kui palju...
EDIT: SLC kettad tellitud, ehk saab juulis ülemindud  |
Kas see potentsiaalne kiirusetõus puudutab ainult avalehte koos kõige selle seonduvaga, või ka foorumit?
Üleminekust ka mingi info tuleb, et ära teed siis mis kuupäevast seda suuremat kiirust tasub oodata ja milles see võiks väljenduda kasutaja jaoks?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
09.07.2013 10:29:17
|
|
|
ot: |
heretic666 kirjutas: |
Spoiler 
|
See oli ka põhjus, miks ma esimest korda adblocki kasutusele võtsin. Mingis koguses ma tolereerin reklaami, aga see ilutulestik juba segas kasutamist. Korduvalt juhtus nii, et login vajutades jõudis vahepeal reklaam laadida, lehte nihutada ja tulemuseks klikksin nupu asemel reklaamil.  |
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Diver kell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.07.2013 12:19:24
|
|
|
Mario. kirjutas: |
1. allikas on TheVerge e kahvel.ee'st tõlgitud nupukesed tuleb viidata võimalikult algse allikani
2. kui lugeda TheVerge'i kommentaare, leiab kaks saksakeelset blogiposti, mis on vähem valivamad, mida uudiskirja trükkida (e seal on rohkem, mida Kahvlike tõlkida oskab) |
1. Sinusuguste sapiste kommentaaride pärast eesti blogindus välja surebki
2. Sa ei tooda ise mitte mingit lisaväärtust vaid ainult kritiseerid
3. Isegi nüüd kus sa kedagi teist kritiseerid toob see lihtsalt tuju alla ja piix ees sust
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
09.07.2013 12:25:59
|
|
|
d3t kirjutas: |
1. allikas on TheVerge e kahvel.ee'st tõlgitud nupukesed tuleb viidata võimalikult algse allikani
2. kui lugeda TheVerge'i kommentaare, leiab kaks saksakeelset blogiposti, mis on vähem valivamad, mida uudiskirja trükkida (e seal on rohkem, mida Kahvlike tõlkida oskab) |
3. Isegi nüüd kus sa kedagi teist kritiseerid toob see lihtsalt tuju alla ja piix ees sust |
Sitt päev?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.07.2013 13:17:24
|
|
|
3. Isegi nüüd kus sa kedagi teist kritiseerid toob see lihtsalt tuju alla ja piix ees sust |
Me teame sinu seost eesti blogindusega.
Kui meie uudiskirjutajad ei edastaks läbi sisutu tõlke ebatäpseid uudisnuppe et olla "blogindus" ning teenida veidi reklaamimüügi pealt, vaid teeksid reaalset tööd pressiteadete jm tekkiva info sisuka analüüsimise, koostamise ja edastamisega, siis mul ei oleks ka põhjust sapine olla. See re-blogging.. häh.
Tuju toob alla siis, kui leiad, et sul on põhjust end vägivaldselt kaitsta.
Minu punktid on täpselt nõelapea pihta.
See, kui me ahistame eesti "blogindust", sööb välja re-bloggijad, mis on informatsiooni edastamise seisukohalt vaid hea.
Mis mul sellest kahvlist, battleit'st jm, kui TheVerge on sisukam ning neid kahte võrreldes on eranditult juba TheVerge'i allikas Salon kvaliteetsem - komme Kahvli linki avada vaid sealse allika allikani jõudmiseks tuleneb ikka teatud seaduspärasusest, et see blogindus ei ole rahuldava kvaliteediga. (nagu TheVerge'i artikli all lugeda, on ka sealne artikkel puuduliku ja valitud sisuga e informatsiooni kao aste on eestikeelseni jõudmiseks pigem mitmekorde).
Milleks mulle paska? - ma vabandan väljenduse pärast.
Edit: Tundub, et BattleIT on võtnud üsnagi Eestikeskse suuna (avalehe järgi) e siin mul paha öelda ei ole - kuigi see meenutab väga Abdul'i viimast artiklit Ekspressis (e sama teema BattleIT puhul, kus nahaalselt hiire paremklikiga hoorata osatakse) - puudub loovus kasvõi üritada sõnastust redigeerida - irooniliselt puudub artiklitel ka allikas, või ma ei märka seda.
Abdul Turay @ "Veetlevad Valetajad" , EE 4. juuli:
tsitaat: |
"Esimene lugu, mille ta ajalehele kirjutas, oli nagu hiphopmuusika plaat, mis on kokku pandud teistelt plaatidelt pärit katkenditest. ... " |
--------
Diskussiooni ma pidama ei hakka, veelvähem vihakõnet.
Seega lõppegu minu osalus selle postiga.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
09.07.2013 13:37:25
Re: Google maksis Adblock Plusile, et nad ei blokeeriks nende reklaame |
|
|
mm...
kas see ADBLOCK ise on turvaline `?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
09.07.2013 13:48:53
|
|
|
OT: Mind häirib näiteks kui kuvatakse bännereid ilmselge piraattoote reklaamiga.
Samas ei saa portaali omanik ilmselt sinna eriti midagi parata, kuna reklaamid tulevad Google serverist ja ehk ka vastavalt konkreetse kasutaja otsingutulemustele...
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.07.2013 14:50:45
|
|
|
vortex, aga ole siis tubli ja raporteeri Google'ile, kui sul kindel tõendusmaterjal on, et tegu piraattootega?
|
|
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
09.07.2013 16:50:11
|
|
|
Tegelikult nad kirjutavad ise ka:
Pls kindly note that this Monster Beats Earphones are not original, they are from our Factory (with Dr.Dre Logo), So we can supply them at low price with high quality! |
Sellegipoolest rikuvad nad selgelt kaubamärgiseadusi ja võimalik et ka mitmeid patente.
Üritasin kiirelt leida kohta kus lihtsalt Googlet teavitada, näib et see on keerulisem kui võiks.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
09.07.2013 16:50:30
|
|
|
ot: |
Spoiler 
Me teame sinu seost eesti blogindusega.
Kui meie uudiskirjutajad ei edastaks läbi sisutu tõlke ebatäpseid uudisnuppe et olla "blogindus" ning teenida veidi reklaamimüügi pealt, vaid teeksid reaalset tööd pressiteadete jm tekkiva info sisuka analüüsimise, koostamise ja edastamisega, siis mul ei oleks ka põhjust sapine olla. See re-blogging.. häh.
Tuju toob alla siis, kui leiad, et sul on põhjust end vägivaldselt kaitsta.
Minu punktid on täpselt nõelapea pihta.
See, kui me ahistame eesti "blogindust", sööb välja re-bloggijad, mis on informatsiooni edastamise seisukohalt vaid hea.
Mis mul sellest kahvlist, battleit'st jm, kui TheVerge on sisukam ning neid kahte võrreldes on eranditult juba TheVerge'i allikas Salon kvaliteetsem - komme Kahvli linki avada vaid sealse allika allikani jõudmiseks tuleneb ikka teatud seaduspärasusest, et see blogindus ei ole rahuldava kvaliteediga. (nagu TheVerge'i artikli all lugeda, on ka sealne artikkel puuduliku ja valitud sisuga e informatsiooni kao aste on eestikeelseni jõudmiseks pigem mitmekorde).
Milleks mulle paska? - ma vabandan väljenduse pärast.
Edit: Tundub, et BattleIT on võtnud üsnagi Eestikeskse suuna (avalehe järgi) e siin mul paha öelda ei ole - kuigi see meenutab väga Abdul'i viimast artiklit Ekspressis (e sama teema BattleIT puhul, kus nahaalselt hiire paremklikiga hoorata osatakse) - puudub loovus kasvõi üritada sõnastust redigeerida - irooniliselt puudub artiklitel ka allikas, või ma ei märka seda.
Abdul Turay @ "Veetlevad Valetajad" , EE 4. juuli:
"Esimene lugu, mille ta ajalehele kirjutas, oli nagu hiphopmuusika plaat, mis on kokku pandud teistelt plaatidelt pärit katkenditest. ... " |
--------
Diskussiooni ma pidama ei hakka, veelvähem vihakõnet.
Seega lõppegu minu osalus selle postiga.  |
Spoiler 
Need reklaamid ei kata isegi serveri kulusid mitte, vaid domeeni kulud katab reklaamidega. Kogu töö tehakse vabast ajast ja soovist eesti kodanikele pakkuda võimalust lugeda uudiseid kodumaises keeles. The Verge on lahe küll, kuid lugejaskond on pigem need kes inglisekeelt ei oska, et ka nemad uudistega kursis püsiks. Pressiteated avalikustame nagu iga teise blogiposti, neil ei olegi allikat märgitud, saabuvad pressiteated meile otse. Pooleli on jäänud plaanitud arendus kus automaatselt iga postituse juurde kuvatakse ka seotud firmadega info. Miks? Sest, et link buildingut teha on pea suht võimatu kuna paar saiti kus ka miskit trafikut käib (digi ja hv) mõlemas leidub kasutajaid kes selle vastu kisa tõstavad. sellistes oludes on aga lugejaskonda suhteliselt keeruline suurendada. Eks original conteti saaks ka fotre kaudu avaldada kuid original contenti peale kulub nii 4h minimaalselt. Ning kõigil meil on täiskohaga töökoht olemas.
|
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.07.2013 11:16:52
|
|
|
Spoiler 
Tundus lihtsalt koomiline, arvestades et naisterahvaid selges vähemuses siinses foorumis.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
17.07.2013 11:25:09
|
|
|
See täna tekkinud jah aga see läbi ühe firma ja näidatakse igalpool, sellepärast ka HVs
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.07.2013 11:26:09
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Spoiler 
Tundus lihtsalt koomiline, arvestades et naisterahvaid selges vähemuses siinses foorumis. |
Ju siis google on teinud statistikat, et hereesia on just naisterahvaste seas levinud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.07.2013 15:35:12
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Saatsin Smartad/Adnetile vastava kirja, et naisteteemalisi reklaame ei kuvataks. |
Miks? Vaata vabamikrisse - seal suurem osa "püsiklientidest" bitchivad 24/7.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|