Kurat mul ei lähe speed limit maha Nupp seadistatud aga ikkagi. 60km/h maximum ning laseb pöörded põhjas. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mismõttes osad tüübid pelavad seda ja siis räägitakse et tulev välja kui release?????
kunagi ilusal ammusel ajal, kui rohi oli roheline, päike kollane ja lund oli talviti mägedena niiet ei näid otsa ega äärt, said inimesed osta omale toolpacki ja mida kallim toolpack, seda tihedamalt said update ja oli vist ka rohkem autosi/radasi. aga ühel kurjakuulutaval päeval mõtles arendaja tiim, et ei, nüüd on mõõt täis, kel huvi on, see on oma toolpacki kätte saand ja mängib, kel huvi ei ole, seda me enam kampa ei võta. nüüd ongi nii, et kes omale heal ajal toolpacki ostsid, need mängivad, kes ei ostnud, need vaatavad vesiste suudega kõrvalt.
Mismõttes osad tüübid pelavad seda ja siis räägitakse et tulev välja kui release?????
kunagi ilusal ammusel ajal, kui rohi oli roheline, päike kollane ja lund oli talviti mägedena niiet ei näid otsa ega äärt, said inimesed osta omale toolpacki ja mida kallim toolpack, seda tihedamalt said update ja oli vist ka rohkem autosi/radasi. aga ühel kurjakuulutaval päeval mõtles arendaja tiim, et ei, nüüd on mõõt täis, kel huvi on, see on oma toolpacki kätte saand ja mängib, kel huvi ei ole, seda me enam kampa ei võta. nüüd ongi nii, et kes omale heal ajal toolpacki ostsid, need mängivad, kes ei ostnud, need vaatavad vesiste suudega kõrvalt.
Kirjeldus on hea, aga kahjuks vale.
Arendajal keelati kohtu kaudu mängijatelt raha võtmine, kuna nende rahastamisskeem oli kuidagi vigane. Mis täpselt viga oli ei oska öelda.
argottt, wat? isegi poll oli neil seal üleval selle kohta, et kas lõpetatakse uute kasutajate võstuvõtt ära või jäetakse vabaks ja kuna hääletustulemus oli selline, et ülekaalukalt oldi closed staatuse poolt, siis nii läkski. kahtlasest rahastamisest kuulen küll esimest korda.
Raha vastuvõtmine lõpetati ära, sest vajalik summa saadi kokku. Kuna tegemist on uue rahastamiskeskkonnaga, siis täieliku selguse saamiseks finantsjärelevalve uuris seda süsteemi ja sellel ajal oli ka raha vastuvõtmine keelatud neil. Nüüd on roheline tuli jälle antud ja ei ole välistatud, et uutele osalejatele uuesti uksed avatakse, kui SMS enda osalusprotsenti plaanib vähendada.
Serio, rahastamiskeskkond ei olnud probleemiks. Rahastamissüsteem, kus igale panustajale lubati osa kasumist, oli probleemiks.
Kas see lubadus kadus nüüd ära?
Ma eeldasin, et tegin paar aastat tagasi hea investeeringu kui 45 doltsi välja käisin:/ _________________ Winter is coming...
Lubadus on jätkuvalt jõus. Protsendid on küll praeguseks muutunud, sest vanade konsoolide asemel tuleb mäng nüüd uutele konsoolidele, XB1, PS4, Steam OS ja veel WiiU
Käisin eile just viimati sees seal ja no väga bugine oli ikka. Muidugi paar kvartalit on väljalaskeni veel aega, eks näis kuidas fixida jõuavad _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Käisin eile just viimati sees seal ja no väga bugine oli ikka. Muidugi paar kvartalit on väljalaskeni veel aega, eks näis kuidas fixida jõuavad
Njh, ma polnud miski 2 kuud mänginud seda. Edasiminek ikka märgatav kuigi buge jah leidub. Samas neil hea pool aastat aega veel lihvida.
Seest vaate suutsin kh kuidagi pekki keerata, enam tagasi ei mõistnud algset saada Vaade on küll juhi oma, aga vähe kallutatud olekus _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 14.02.2014 16:41:25, muudetud 1 kord
Käisin eile just viimati sees seal ja no väga bugine oli ikka. Muidugi paar kvartalit on väljalaskeni veel aega, eks näis kuidas fixida jõuavad
Kuskohas sees, kas demo juba?
Mängus sees jah, development betas. Mul sai omal ajal alguses kohe ostetud osalus. Lõpuks kui mäng välja tuleb siis peaks saama kogu mängu tasuta. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kas keegi on kodus foorumisse vigade teatamisega?
Nimelt kui ma mängu lähen, kõigub mul algusemenüü vasakult paremale ekraanist välja edasi tagasi. Nagu kiiguks horisontaalsel tasandil.
Ja kui vajutan play nuppu, siis on ekraan must, vaid osad UI elemendid näha.
Kuidas ja kuhu, mis informatisooniga koos ma seda reportima peaks?
Tänud!
Konkreetne juhtum lahenes sellega, et nvidia control panelist tuli 3d välja võtta. Ingame cntrl+T võis seda viga põhjustada.
Siis profiil ära kustutada ja peale seda restart teha. hakkas toimima. _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.