Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 128, 129, 130  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 15.01.2004 09:46:05 vasta tsitaadiga

DigeBeni, sa tead ju ise, et antud koht (s.o snaiprikvalifikatsioon 36 40-st) on üks raskemaist kogu treeningutsüklis. Siin loeb väga palju juba see , milline videokaart ja monitor sul on. Minul oma 19" monitoriga on seda väga kerge teha, teine 15" taga aga jääbki kõmmutama. Ja sinu iroonia - "aitad neil mängida kah" - on antud juhul kohatu, tõesti aitan kui vaja. Küllalt nõu antud, kuidas liikuda 1:1 tulistamise olukorra puhul, kuidas paremini ja kaugemale näha, milline marsruut antud mapil parem on jne. Kõik see teeb uutel mängijatel kohanemise kergemaks, muidu loobuksid paljud, sattudes kokku veteranidest koosnava vastastiimiga ja pidevalt surma saades ilma vastast nägemata. Ja see väide, et pole soositud mängudes edasiaitamine, on kah selle mängu puhul natuke vale, see oli ju mõeldud selliste situatsioonide tarvis, kus ei osatud (näiteks) laburindis teed leida ja pandi siia teema üles, ehkki netis oli walktroughe saada küll. AAO-ga pole see nii, siin on omal kohal kogemuste jagamine.
Selles suhtes on sul õigus, et Capricorn oleks võinud teema ennem läbi lugeda, enne kui oma (korduvalt esitatud) palve kirja pani.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 15.01.2004 10:54:08 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
vaatasin asjale populaarsuse huvides nö. läbi sõrmede, aga kui sama asi kordub juba ma ei tea mitmendat korda, siis ... igal-juhul, nüüd aitab ja paluks edaspidi kasutada juba teemas toodud vihjeid ...

Milleks digetseda, see ju kõigest mäng ja algajaid mängijaid tuleb ikka aidata, küll nad edaspidi ise hakkama saavad (alguses aitas ju meid kõiki ema potile) ja AA foorumites, ametlikul lehel, palju õpetussõnu üleval. icon_biggrin.gif
Oma laskmise tegin küll ise ära, aga alles pärast suurt pusimist, ning hiire tundlikuse maha võtmist.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.01.2004 11:04:01 vasta tsitaadiga

zakslane kirjutas:
Millek digetseda, see ju kõigest mäng ja algajaid mängijaid tuleb ikka aidata, küll nad edaspidi ise hakkama saavad (alguses aitas ju meid kõiki ema potile) ja AA foorumites, ametlikul lehel, palju õpetussõnu üleval. icon_biggrin.gif
Oma laskmise tegin küll ise ära, aga alles pärast suurt pusimist, ning hiire tundlikuse maha võtmist.

... HV foorum pole ema, kes Sind kättpidi lahendusteni juhatab icon_confused.gif kui Sulle säärane mulje jäänud, siis on see ekslik ! Ma tõepoolest ei saa aru, milles on treeningu raskus ? Võib-olla on treening praegu raskemaks muutunud (kuigi ma ise küll aru ei saa), kuna esimest korda tegin lasketreeningu juba ammuilma ja seda vist isegi mingi suht rondi 14" molli ja sama rondi masina peal. Ma pakun, et need, kes hakkama ei saa, ei viitsi lihtsalt mängu piisava tõsidusega võtta ja pea 100% kindel, et päris mängus, loobuvad juba peale paari esimest üritust ! Äärmisel juhul on treening oma pikkade priifingutega tüütav, kindlasti mitte raske ...

zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 15.01.2004 11:17:14 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
[ Ma tõepoolest ei saa aru, milles on treeningu raskus ? Võib-olla on treening praegu raskemaks muutunud (kuigi ma ise küll aru ei saa), kuna esimest korda tegin lasketreeningu juba ammuilma ja seda vist isegi mingi suht rondi 14" molli ja sama rondi masina peal.

Kui Sa selle treeningu ka nüüd, aastaid hiljem, esimese või teise korraga ära teed, siis ainult kummardus Sulle. Kuigi tagantjärgi ei ole hinnangud enam eriti objektiivsed ja ka kunagi püütud kala kipub aastatega pikemaks venima, nii et kui viitsid proovi uuesti. thumbs_up.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.01.2004 11:50:09 vasta tsitaadiga

zakslane kirjutas:
Kui Sa selle treeningu ka nüüd, aastaid hiljem, esimese või teise korraga ära teed, siis ainult kummardus Sulle. Kuigi tagantjärgi ei ole hinnangud enam eriti objektiivsed ja ka kunagi püütud kala kipub aastatega pikemaks venima, nii et kui viitsid proovi uuesti. thumbs_up.gif

... ma ju mainisin, et ei saa aru nagu oleks midagi oluliselt raskemaks muutunud, järelikult pidi see arvamus millelgi põhinema ...

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 15.01.2004 12:13:42 vasta tsitaadiga

Need Mister Trolli spikrid on head asjad küll tegelt.

No võtame või selle meditsiinikursuse:

Nii, mõtlesin et teen selle kursuse ära - saab meedik olla ja puha. Kuulan hoolega loengut, kirjutan märkmeid, isegi mõtlesin vahepeal loengupidajaga kaasa ja olin igatepidi tubli tudend icon_biggrin.gif

No ok, sain selle kursuse kuidagi tehtud ja templi teenistuslehe.

Läksin siis viimasesse õppelaagrisse ja seal pidi ravima ka haavatuid .. mis toimus ainult E-d vajutades ... icon_rolleyes.gif

Oleksin võinud selle kursuse ajal hoopis naisega suhelda ja võileibu syya ... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 15.01.2004 12:19:44 vasta tsitaadiga

... jap, ma saaks aru, kui esmakordsel tegemisel peaks kogu jutu ära kuulama, aga kui mingil põhjusel ülesanne ebaõnnestub, siis on ikka ütlematult tüütu sama juttu korduvalt uuesti kuulata. Samas, pole sellel jutul ka valdavas osas mingingit mõtet ja kõige ilmekam näide on ka kr6ll'i poolt toodud ...
capricorn
Kreisi kasutaja

sõnum 16.01.2004 00:56:56 vasta tsitaadiga

no nii, sain 37 punni selles laskmises aga snaiprit ikka teha ei lase?! Käisin vaatasin kodukal ka oma accaunti ja seal on ka 37 kirjas, mis jama?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 16.01.2004 01:07:38 vasta tsitaadiga

sellega võibki veidi aega minna, endal oli ka miski päev vms...

testide kohta.. meediku sai kuidagi kogemata esimese korraga ära tehtud, snaiper võttis aga jubedalt proovimisi... ja SF lihtsalt palju aega (miski 40min oli lõpuks vist), relvade/sõidukite äratundmine sai digika ja pause abil ära tehtud, ei viitsind prntscr isegi teha icon_smile.gif
ning sellega mu AA kogemused piirduvadki icon_razz.gif online pole jõudnudki

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 16.01.2004 04:22:19 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:
no nii, sain 37 punni selles laskmises aga snaiprit ikka teha ei lase?! Käisin vaatasin kodukal ka oma accaunti ja seal on ka 37 kirjas, mis jama?

Kas sa snaiprikoolid tegid läbi? Sealt treeningute alt? Või ei saa sa snaiprikooli sisse?

GertR
Kreisi kasutaja
GertR

sõnum 16.01.2004 15:16:56 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:

Kuna see väga levinud probleem juba, siis pakuksin mõned lahendused:

1)
Mine mängu kausta System->save
Vali sealt oma kasutahanimega .txt fail ning ava see
Sealt võib leida ühe pika arvude jada. Kõige viimane arv näitab sinu laskmistulemust. Kui see enam-vähem vastab sellele mis oli enne kui sa oma snaipripunktid kätte said, siis muuda see arv selleks, mitu punkti sa said Basic treeningus (antud juhul 37.)
Kui seal oli juba arv üle 36 k.a., siis on viga miskis muus.

Mine uuesti mängu, vaata et pers jackis oleks sama nimi, ning snaiper treening peaks nüüd available olema.

2)
Võta seesama .txt fail, liiguta kuhugi teise kohta (desktopile kasvõi.)
Mine mängu, treening peaks praegu täiesti alguses olema. Ära pane tähele.
Otsi üles 100% ametlik server (võib-olla töötab liisitute peal ka,) ning pela natuke.
Mõne aja pärast, kui oled vaba (loe surnud icon_biggrin.gif ) pane esc, ning mine alt-tabiga välja sinna save kausta.
vaata kas tekkis sinu nimega fail juurde, ava see ning vaata viimast arvu. Kui klapib, mängi veel niikaua kuni kopp ette saab ning mine siis välja.

Ja siis uuesti sisse
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kjsmart
HV kasutaja

sõnum 17.01.2004 02:13:00 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:

Ka mina ei saanud snaipri treeninguid teha, kuid siis avastasin et ma polnud lõpetanud SF praktika kursust. Kui selle lõpetasin, sain kohe ka snaipri treeningusse sisse.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
finch
HV Guru
finch

sõnum 17.01.2004 02:25:45 vasta tsitaadiga

capricorn kirjutas:

sain esimesel katsel 33 ja snipriks... kasuta laskmisel seda sihikut...(vms mis tõstab tuki nina ette) thumbs_up.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 161
tagasi üles
v6hik
HV kasutaja
v6hik

sõnum 17.01.2004 03:39:50 vasta tsitaadiga

finch kirjutas:
capricorn kirjutas:

sain esimesel katsel 33 ja snipriks... kasuta laskmisel seda sihikut...(vms mis tõstab tuki nina ette) thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

tahaks seda üliinimest näha kes seda ei kasuta ja saab 36 punga icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
GertR
Kreisi kasutaja
GertR

sõnum 17.01.2004 03:50:38 vasta tsitaadiga

võhik kirjutas:

tahaks seda üliinimest näha kes seda ei kasuta ja saab 36 punga

Ega see väga võimatu vist polegi. Ise vahest proovisin kui "hingitsemisega" sihtimine kope ette viskas ( maeitea, vend oleks nagu mingi ahelsuitsetaja.)
Ning tulemus vist polnudki päris paha

Tähtis on lihtsalt see, et sa kulutaksid 1 šablooni peale ainult 1 kuuli, mitte ei hakkaks mööda lastes icon_mad.gif meeleheitlikult icon_mad.gif mingit hullu valangut peale suruma [nagu mina (alguses.)]
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2004 17:14:22 vasta tsitaadiga

Troll, kui teen teist snippi trainingut kus siis see mortar on. Oli vist M-82 treening...
Edit: Abi pole enam vaja, proovisin uuesti ja leidsin selle mortari üles ning tegin läbi.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
devean
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2004 17:59:01 vasta tsitaadiga

mortar on see pomm mis otsa pidi maas on
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2004 15:05:38 vasta tsitaadiga

Kuulge, siit tuleb vist pelaja: [HV] Cooler(-10). Muidu selline mure, et kui olen mingi ~1 minut seda netis mängind, siis lükkab mu lihtsalt peamenüüsse tagasi versioon on 2.0.0a. Vajalikud treeningud on ka tehtud. Milles probleem?
Aa see, et ühendus ei ole mingi dial-up vaid ikka korralik püsiühendus.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 18.01.2004 15:14:47 vasta tsitaadiga

Cooler(-10) kirjutas:
Kuulge, siit tuleb vist pelaja: [HV] Cooler(-10). Muidu selline mure, et kui olen mingi ~1 minut seda netis mängind, siis lükkab mu lihtsalt peamenüüsse tagasi versioon on 2.0.0a. Vajalikud treeningud on ka tehtud. Milles probleem?

Sinu juhtum on tyypiline PunkBusteri problee. Sul ei toimi nimelt vist automaatne PB uuendamine. Trollilt saad t2psemad juhendid PB manuaalseks uuendamiseks.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2004 18:29:09 vasta tsitaadiga

Kuulge täna vist jälle see AA servu maas. Kuidagi ei saa oma profiili vaadata.
tagasi üles
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 18.01.2004 18:36:10 vasta tsitaadiga

link :: siin link ja õpetus

gemini kirjutas:
Cooler(-10) kirjutas:

Sinu juhtum on tyypiline PunkBusteri problee. Sul ei toimi nimelt vist automaatne PB uuendamine. Trollilt saad t2psemad juhendid PB manuaalseks uuendamiseks.

Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2004 20:34:39 vasta tsitaadiga

Nüüd updates ära. Kas keegi oskab öelda miks ei saa täna minna http://login.americasarmy.com
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 18.01.2004 21:47:21 vasta tsitaadiga

Juba eile oli maas, seda juhtub ikka aeg-ajalt.
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2004 16:36:01 vasta tsitaadiga

Nii, mul uue kasutaja tegemisel juhtus üks jama. Läaksin ilusti oma accounti, muutsin nime, aga enam ei lase mind ei uue, ega vana nimega sisse. Kas sealt saadetakse mulle uus parool ka või on asi milleski muus? (muidu selle parooli jätsin samaks)
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 20.01.2004 02:08:59 vasta tsitaadiga

Cooler(-10) kirjutas:
Nii, mul uue kasutaja tegemisel juhtus üks jama. Läaksin ilusti oma accounti, muutsin nime, aga enam ei lase mind ei uue, ega vana nimega sisse. Kas sealt saadetakse mulle uus parool ka või on asi milleski muus? (muidu selle parooli jätsin samaks)

Kas sa ei saa Personal Jacketi alt lihtsalt sisse logida? Võid proovida minna otse serverisse ilma sisselogimatta. Teinekord võtab neil ka uuendamine aega.

MadMan
Kreisi kasutaja
MadMan

sõnum 22.01.2004 17:28:19 vasta tsitaadiga

Deem kui aeglaselt nad kirju saadavad. Ootan juba terve päeva! icon_biggrin.gif
Tahaks nagu pelama hakata...

Sikutasin siis viimase versija 2 ja vaatan, mida uut on.
Kunagi sai pelatud ja siis ei saanud kuidagi snaiprit tehtud - nüüd optiline hiir ja lootus uus.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MadMan
Kreisi kasutaja
MadMan

sõnum 22.01.2004 23:18:01 vasta tsitaadiga

Help! Tahaks kasutada asja, aga ei saa kuidagi kasutajainfot. Kellelgi on mõni tegelane ripakil? Tahaks pelada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 23.01.2004 04:56:30 vasta tsitaadiga

Sul mingi jama, account peaks mõne minutiga aktiveeritud olema s.o mail käes. Proovi uuesti regada.
gemini
HV Guru

sõnum 25.01.2004 17:15:29 vasta tsitaadiga

Ehh..sai siis kah pärast pooleteise kuulist pausi veidike AAd pelatud.. Mu oskused on katastroofiliseks mandunud. Esimene voor oli enamvähem... Ei saand hoogu kah sisse võtta, kuna Troll võttis mind kogu aeg oma 203-ga maha icon_mad.gif

viimati muutis gemini 25.01.2004 19:38:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 25.01.2004 19:06:28 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Ehh..sai siis kah pärast pooleteise kuulist pausi veidike AAd pelatud.. Mu oskused on katastroofiliseks mandunud. Esimene voor oli enamvähem... Ei saand hoogu kah sisse võtta, kuna Trolli võttis mind kogu aeg oma 203-ga maha icon_mad.gif

Troll on tõesti selle 203 proff, vastas meeskonda ei soovita ronida icon_biggrin.gif , mind näppis ka seitsmest korrast viiel ära. Samas koos, ühes tiimis, mängida on mõnus.

devean
Kreisi kasutaja

sõnum 25.01.2004 19:58:35 vasta tsitaadiga

mis kaarti mängisite?
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 25.01.2004 20:52:26 vasta tsitaadiga

Meil Trolliga lemmikuks Mountain Pass SE thumbs_up.gif
tagasi üles
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 25.01.2004 21:09:52 vasta tsitaadiga

See selline kaart kus saab veidi pikemalt mängida ja erinevaid strateegiaid proovida.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 25.01.2004 22:36:01 vasta tsitaadiga

krt. teeks yhe servu Eestisse ka(kui on võimalik, keegi teab ehk, mingise leasing või mida saab teha ?)
No krt yldse ei kannata mängida. Ping on nii kehv et mingit võimalust pole edukas olla, eriti kui veel eriti kogenud ei ole.
tagasi üles
devean
Kreisi kasutaja

sõnum 25.01.2004 23:31:13 vasta tsitaadiga

ping kehv? mis ühendus sul on? mul on jagatud kodu töö (umbes 300 Kbit/sec) ja ping on 160 umbes
tagasi üles
capricorn
Kreisi kasutaja

sõnum 26.01.2004 00:14:42 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
krt. teeks yhe servu Eestisse ka(kui on võimalik, keegi teab ehk, mingise leasing või mida saab teha ?)
No krt yldse ei kannata mängida. Ping on nii kehv et mingit võimalust pole edukas olla, eriti kui veel eriti kogenud ei ole.

serveri saad ise ka püsti panna kui tahtmist on, vaevalt siis see ping enam nii suur on. Ametliku tegemine maksis vist mingi 8 taala per player slot, siis saad honorit ja puha ainult et server asub jälle usa-s
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 07.02.2004 06:59:19 vasta tsitaadiga

Hooah! Troll jälle 50 honori peal! icon_biggrin.gif Võttis siis aega 2,5 kuud, account sai loodud 22.nov.
gemini
HV Guru

sõnum 07.02.2004 12:47:53 vasta tsitaadiga

Troll kirjutas:
Hooah! Troll jälle 50 honori peal! icon_biggrin.gif Võttis siis aega 2,5 kuud, account sai loodud 22.nov.

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif Sa oled lihtsalt super. M203-ga oled juba hullem kui Helga_Pofino icon_lol.gif thumbs_up.gif Btw, ma sain kah eile lõpuks honori 22 peale icon_razz.gif
tagasi üles
devean
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2004 23:01:02 vasta tsitaadiga

troll sa oled trackeris kasutaja ka ve?
Ja kas sa oled kusagil klannis ka?
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 07.02.2004 23:17:44 vasta tsitaadiga

devean kirjutas:
Ja kas sa oled kusagil klannis ka?

Troll..ja mina..ja vist veel paar tüüpi kuuluvad [HV] nimelisse klanni icon_biggrin.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.02.2004 23:49:39 vasta tsitaadiga

selle M203 pärast ma seda mängu enam ei mängigi ... mõttetu asi minuarust
tagasi üles
devean
Kreisi kasutaja

sõnum 08.02.2004 00:03:38 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
selle M203 pärast ma seda mängu enam ei mängigi ... <b>mõttetu</b> asi minuarust

kui drop shotid selgeks saad arvad teistpidi
Teie klann trackeris regatud on?
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 08.02.2004 00:23:48 vasta tsitaadiga

mis see drop shot on yldse icon_rolleyes.gif
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 08.02.2004 01:05:31 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

Drop shot on granaadiheitjaga laskmine ehk siis sa pead oskama granaadi trajektoori ette aimata.
tagasi üles
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 08.02.2004 13:11:37 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
kr6ll kirjutas:

Drop shot on granaadiheitjaga laskmine ehk siis sa pead oskama granaadi trajektoori ette aimata.

Kui 203 Trolli käes ja sina vastas meeskonnas, pole siin midagi aimata(Surm tuleb) icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Pagana täpselt laseb ikka.

Troll
HV Guru
Troll

sõnum 08.02.2004 21:11:06 vasta tsitaadiga

Granaadilaskimisel saad õiged nurgad kogemusega selgeks, aga veel tähtsam on vastaste õigeaegne avastamine. Selleks tuleb alati vaadata nn silmanurgast, siis näed palju kaugemale ja udu ei sega. Ja ise ei tohi paigal seista, katsuge alati liikuda, et vastaste snaipril raskem oleks sihtida.
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 08.02.2004 21:15:46 vasta tsitaadiga

Jup, see ekraani nurgast piilumine on vana nipp, aga mulle hakkavad viimasel ajal närvi käima need snaiprid, raip kuskilt ei saa pead välja pista ilma, et mingi klemm sinu pihta paugutama ei hakkaks, vanad mängijad on nende relvadega nii osavaks muutunud juba... et.. icon_confused.gif
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 08.02.2004 22:05:44 vasta tsitaadiga

plugger kirjutas:
Jup, see ekraani nurgast piilumine on vana nipp, aga mulle hakkavad viimasel ajal närvi käima need snaiprid, raip kuskilt ei saa pead välja pista ilma, et mingi klemm sinu pihta paugutama ei hakkaks, vanad mängijad on nende relvadega nii osavaks muutunud juba... et.. icon_confused.gif

Julgeks vastu väit..Mina pole vana mängija..Ometi võtsin täna 7 roundi jooksul 13 tüüpi maha..Mis ma teha saan, kui nad mu sihiku ette jooksevad ja laskmise peale seisma jäävad icon_rolleyes.gif Enivei, liikvel on paar PB poolt mitte avastatavat cheati... Osad tüübid (näiteks. paar [DivX] klanni liiget) on liiga täpsed.
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 10.02.2004 04:18:41 vasta tsitaadiga

Jeee..lõpuks honor 23 icon_biggrin.gif Trolliga ei anna loomulikult võrreldagi... Endal on hea meel veel selle üle, et olen õppinud rahuldavalt käsitsema snaipreid ja bazuukat 8)
tagasi üles
zakslane
HV vaatleja
zakslane

sõnum 10.02.2004 17:53:29 vasta tsitaadiga

Halb on see, et kui jätad mingi 2-3 nädalat vahele, langeb ikka kvalifikatsioon masendavalt.
Siis pead jälle mingi aeg pingutama, et teema käppa saada. icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  America's Army mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 128, 129, 130  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.