|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Troll
HV Guru

|
15.01.2004 09:46:05
|
|
|
DigeBeni, sa tead ju ise, et antud koht (s.o snaiprikvalifikatsioon 36 40-st) on üks raskemaist kogu treeningutsüklis. Siin loeb väga palju juba see , milline videokaart ja monitor sul on. Minul oma 19" monitoriga on seda väga kerge teha, teine 15" taga aga jääbki kõmmutama. Ja sinu iroonia - "aitad neil mängida kah" - on antud juhul kohatu, tõesti aitan kui vaja. Küllalt nõu antud, kuidas liikuda 1:1 tulistamise olukorra puhul, kuidas paremini ja kaugemale näha, milline marsruut antud mapil parem on jne. Kõik see teeb uutel mängijatel kohanemise kergemaks, muidu loobuksid paljud, sattudes kokku veteranidest koosnava vastastiimiga ja pidevalt surma saades ilma vastast nägemata. Ja see väide, et pole soositud mängudes edasiaitamine, on kah selle mängu puhul natuke vale, see oli ju mõeldud selliste situatsioonide tarvis, kus ei osatud (näiteks) laburindis teed leida ja pandi siia teema üles, ehkki netis oli walktroughe saada küll. AAO-ga pole see nii, siin on omal kohal kogemuste jagamine.
Selles suhtes on sul õigus, et Capricorn oleks võinud teema ennem läbi lugeda, enne kui oma (korduvalt esitatud) palve kirja pani.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
15.01.2004 10:54:08
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| vaatasin asjale populaarsuse huvides nö. läbi sõrmede, aga kui sama asi kordub juba ma ei tea mitmendat korda, siis ... igal-juhul, nüüd aitab ja paluks edaspidi kasutada juba teemas toodud vihjeid ... |
Milleks digetseda, see ju kõigest mäng ja algajaid mängijaid tuleb ikka aidata, küll nad edaspidi ise hakkama saavad (alguses aitas ju meid kõiki ema potile) ja AA foorumites, ametlikul lehel, palju õpetussõnu üleval.
Oma laskmise tegin küll ise ära, aga alles pärast suurt pusimist, ning hiire tundlikuse maha võtmist.
_________________ midagi jahimeestele |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.01.2004 11:04:01
|
|
|
| zakslane kirjutas: |
Millek digetseda, see ju kõigest mäng ja algajaid mängijaid tuleb ikka aidata, küll nad edaspidi ise hakkama saavad (alguses aitas ju meid kõiki ema potile) ja AA foorumites, ametlikul lehel, palju õpetussõnu üleval.
Oma laskmise tegin küll ise ära, aga alles pärast suurt pusimist, ning hiire tundlikuse maha võtmist. |
... HV foorum pole ema, kes Sind kättpidi lahendusteni juhatab kui Sulle säärane mulje jäänud, siis on see ekslik ! Ma tõepoolest ei saa aru, milles on treeningu raskus ? Võib-olla on treening praegu raskemaks muutunud (kuigi ma ise küll aru ei saa), kuna esimest korda tegin lasketreeningu juba ammuilma ja seda vist isegi mingi suht rondi 14" molli ja sama rondi masina peal. Ma pakun, et need, kes hakkama ei saa, ei viitsi lihtsalt mängu piisava tõsidusega võtta ja pea 100% kindel, et päris mängus, loobuvad juba peale paari esimest üritust ! Äärmisel juhul on treening oma pikkade priifingutega tüütav, kindlasti mitte raske ...
   |
2 :: |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
15.01.2004 11:17:14
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| [ Ma tõepoolest ei saa aru, milles on treeningu raskus ? Võib-olla on treening praegu raskemaks muutunud (kuigi ma ise küll aru ei saa), kuna esimest korda tegin lasketreeningu juba ammuilma ja seda vist isegi mingi suht rondi 14" molli ja sama rondi masina peal. |
Kui Sa selle treeningu ka nüüd, aastaid hiljem, esimese või teise korraga ära teed, siis ainult kummardus Sulle. Kuigi tagantjärgi ei ole hinnangud enam eriti objektiivsed ja ka kunagi püütud kala kipub aastatega pikemaks venima, nii et kui viitsid proovi uuesti.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.01.2004 11:50:09
|
|
|
| zakslane kirjutas: |
Kui Sa selle treeningu ka nüüd, aastaid hiljem, esimese või teise korraga ära teed, siis ainult kummardus Sulle. Kuigi tagantjärgi ei ole hinnangud enam eriti objektiivsed ja ka kunagi püütud kala kipub aastatega pikemaks venima, nii et kui viitsid proovi uuesti.  |
... ma ju mainisin, et ei saa aru nagu oleks midagi oluliselt raskemaks muutunud, järelikult pidi see arvamus millelgi põhinema ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
15.01.2004 12:13:42
|
|
|
Need Mister Trolli spikrid on head asjad küll tegelt.
No võtame või selle meditsiinikursuse:
Nii, mõtlesin et teen selle kursuse ära - saab meedik olla ja puha. Kuulan hoolega loengut, kirjutan märkmeid, isegi mõtlesin vahepeal loengupidajaga kaasa ja olin igatepidi tubli tudend
No ok, sain selle kursuse kuidagi tehtud ja templi teenistuslehe.
Läksin siis viimasesse õppelaagrisse ja seal pidi ravima ka haavatuid .. mis toimus ainult E-d vajutades ...
Oleksin võinud selle kursuse ajal hoopis naisega suhelda ja võileibu syya ...
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.01.2004 12:19:44
|
|
|
... jap, ma saaks aru, kui esmakordsel tegemisel peaks kogu jutu ära kuulama, aga kui mingil põhjusel ülesanne ebaõnnestub, siis on ikka ütlematult tüütu sama juttu korduvalt uuesti kuulata. Samas, pole sellel jutul ka valdavas osas mingingit mõtet ja kõige ilmekam näide on ka kr6ll'i poolt toodud ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
16.01.2004 00:56:56
|
|
|
| no nii, sain 37 punni selles laskmises aga snaiprit ikka teha ei lase?! Käisin vaatasin kodukal ka oma accaunti ja seal on ka 37 kirjas, mis jama?
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
16.01.2004 01:07:38
|
|
|
sellega võibki veidi aega minna, endal oli ka miski päev vms...
testide kohta.. meediku sai kuidagi kogemata esimese korraga ära tehtud, snaiper võttis aga jubedalt proovimisi... ja SF lihtsalt palju aega (miski 40min oli lõpuks vist), relvade/sõidukite äratundmine sai digika ja pause abil ära tehtud, ei viitsind prntscr isegi teha
ning sellega mu AA kogemused piirduvadki online pole jõudnudki
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
16.01.2004 04:22:19
|
|
|
| capricorn kirjutas: |
| no nii, sain 37 punni selles laskmises aga snaiprit ikka teha ei lase?! Käisin vaatasin kodukal ka oma accaunti ja seal on ka 37 kirjas, mis jama? |
Kas sa snaiprikoolid tegid läbi? Sealt treeningute alt? Või ei saa sa snaiprikooli sisse?
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
16.01.2004 15:16:56
|
|
|
| no nii, sain 37 punni selles laskmises aga snaiprit ikka teha ei lase?! Käisin vaatasin kodukal ka oma accaunti ja seal on ka 37 kirjas, mis jama? |
Kuna see väga levinud probleem juba, siis pakuksin mõned lahendused:
1)
Mine mängu kausta System->save
Vali sealt oma kasutahanimega .txt fail ning ava see
Sealt võib leida ühe pika arvude jada. Kõige viimane arv näitab sinu laskmistulemust. Kui see enam-vähem vastab sellele mis oli enne kui sa oma snaipripunktid kätte said, siis muuda see arv selleks, mitu punkti sa said Basic treeningus (antud juhul 37.)
Kui seal oli juba arv üle 36 k.a., siis on viga miskis muus.
Mine uuesti mängu, vaata et pers jackis oleks sama nimi, ning snaiper treening peaks nüüd available olema.
2)
Võta seesama .txt fail, liiguta kuhugi teise kohta (desktopile kasvõi.)
Mine mängu, treening peaks praegu täiesti alguses olema. Ära pane tähele.
Otsi üles 100% ametlik server (võib-olla töötab liisitute peal ka,) ning pela natuke.
Mõne aja pärast, kui oled vaba (loe surnud ) pane esc, ning mine alt-tabiga välja sinna save kausta.
vaata kas tekkis sinu nimega fail juurde, ava see ning vaata viimast arvu. Kui klapib, mängi veel niikaua kuni kopp ette saab ning mine siis välja.
Ja siis uuesti sisse
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjsmart
HV kasutaja
|
17.01.2004 02:13:00
|
|
|
Ka mina ei saanud snaipri treeninguid teha, kuid siis avastasin et ma polnud lõpetanud SF praktika kursust. Kui selle lõpetasin, sain kohe ka snaipri treeningusse sisse.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
finch
HV Guru

|
17.01.2004 02:25:45
|
|
|
sain esimesel katsel 33 ja snipriks... kasuta laskmisel seda sihikut...(vms mis tõstab tuki nina ette)
|
|
| Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
3 :: |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
v6hik
HV kasutaja

|
17.01.2004 03:39:50
|
|
|
| finch kirjutas: |
sain esimesel katsel 33 ja snipriks... kasuta laskmisel seda sihikut...(vms mis tõstab tuki nina ette)  |
tahaks seda üliinimest näha kes seda ei kasuta ja saab 36 punga
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
17.01.2004 03:50:38
|
|
|
| võhik kirjutas: |
tahaks seda üliinimest näha kes seda ei kasuta ja saab 36 punga
|
Ega see väga võimatu vist polegi. Ise vahest proovisin kui "hingitsemisega" sihtimine kope ette viskas ( maeitea, vend oleks nagu mingi ahelsuitsetaja.)
Ning tulemus vist polnudki päris paha
Tähtis on lihtsalt see, et sa kulutaksid 1 ablooni peale ainult 1 kuuli, mitte ei hakkaks mööda lastes meeleheitlikult mingit hullu valangut peale suruma [nagu mina (alguses.)]
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
17.01.2004 17:14:22
|
|
|
Troll, kui teen teist snippi trainingut kus siis see mortar on. Oli vist M-82 treening...
Edit: Abi pole enam vaja, proovisin uuesti ja leidsin selle mortari üles ning tegin läbi.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
17.01.2004 17:59:01
|
|
|
| mortar on see pomm mis otsa pidi maas on
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
18.01.2004 15:05:38
|
|
|
Kuulge, siit tuleb vist pelaja: [HV] Cooler(-10). Muidu selline mure, et kui olen mingi ~1 minut seda netis mängind, siis lükkab mu lihtsalt peamenüüsse tagasi versioon on 2.0.0a. Vajalikud treeningud on ka tehtud. Milles probleem?
Aa see, et ühendus ei ole mingi dial-up vaid ikka korralik püsiühendus.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
18.01.2004 15:14:47
|
|
|
| Cooler(-10) kirjutas: |
Kuulge, siit tuleb vist pelaja: [HV] Cooler(-10). Muidu selline mure, et kui olen mingi ~1 minut seda netis mängind, siis lükkab mu lihtsalt peamenüüsse tagasi versioon on 2.0.0a. Vajalikud treeningud on ka tehtud. Milles probleem?
Aa see, et ühendus ei ole mingi dial-up vaid ikka korralik püsiühendus. |
Sinu juhtum on tyypiline PunkBusteri problee. Sul ei toimi nimelt vist automaatne PB uuendamine. Trollilt saad t2psemad juhendid PB manuaalseks uuendamiseks.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
18.01.2004 18:29:09
|
|
|
| Kuulge täna vist jälle see AA servu maas. Kuidagi ei saa oma profiili vaadata.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
18.01.2004 18:36:10
|
|
|
link :: siin link ja õpetus
| gemini kirjutas: |
Aa see, et ühendus ei ole mingi dial-up vaid ikka korralik püsiühendus. |
Sinu juhtum on tyypiline PunkBusteri problee. Sul ei toimi nimelt vist automaatne PB uuendamine. Trollilt saad t2psemad juhendid PB manuaalseks uuendamiseks. |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
18.01.2004 21:47:21
|
|
|
Juba eile oli maas, seda juhtub ikka aeg-ajalt.
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja
|
19.01.2004 16:36:01
|
|
|
| Nii, mul uue kasutaja tegemisel juhtus üks jama. Läaksin ilusti oma accounti, muutsin nime, aga enam ei lase mind ei uue, ega vana nimega sisse. Kas sealt saadetakse mulle uus parool ka või on asi milleski muus? (muidu selle parooli jätsin samaks)
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
20.01.2004 02:08:59
|
|
|
| Nii, mul uue kasutaja tegemisel juhtus üks jama. Läaksin ilusti oma accounti, muutsin nime, aga enam ei lase mind ei uue, ega vana nimega sisse. Kas sealt saadetakse mulle uus parool ka või on asi milleski muus? (muidu selle parooli jätsin samaks) |
Kas sa ei saa Personal Jacketi alt lihtsalt sisse logida? Võid proovida minna otse serverisse ilma sisselogimatta. Teinekord võtab neil ka uuendamine aega.
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
22.01.2004 17:28:19
|
|
|
Deem kui aeglaselt nad kirju saadavad. Ootan juba terve päeva!
Tahaks nagu pelama hakata...
Sikutasin siis viimase versija 2 ja vaatan, mida uut on.
Kunagi sai pelatud ja siis ei saanud kuidagi snaiprit tehtud - nüüd optiline hiir ja lootus uus.
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
22.01.2004 23:18:01
|
|
|
Help! Tahaks kasutada asja, aga ei saa kuidagi kasutajainfot. Kellelgi on mõni tegelane ripakil? Tahaks pelada.
_________________ Ikka Saab
~~NetMusique~~ |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
23.01.2004 04:56:30
|
|
|
Sul mingi jama, account peaks mõne minutiga aktiveeritud olema s.o mail käes. Proovi uuesti regada.
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
25.01.2004 17:15:29
|
|
|
Ehh..sai siis kah pärast pooleteise kuulist pausi veidike AAd pelatud.. Mu oskused on katastroofiliseks mandunud. Esimene voor oli enamvähem... Ei saand hoogu kah sisse võtta, kuna Troll võttis mind kogu aeg oma 203-ga maha
viimati muutis gemini 25.01.2004 19:38:23, muudetud 1 kord |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
25.01.2004 19:06:28
|
|
|
Ehh..sai siis kah pärast pooleteise kuulist pausi veidike AAd pelatud.. Mu oskused on katastroofiliseks mandunud. Esimene voor oli enamvähem... Ei saand hoogu kah sisse võtta, kuna Trolli võttis mind kogu aeg oma 203-ga maha  |
Troll on tõesti selle 203 proff, vastas meeskonda ei soovita ronida , mind näppis ka seitsmest korrast viiel ära. Samas koos, ühes tiimis, mängida on mõnus.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
25.01.2004 19:58:35
|
|
|
| mis kaarti mängisite?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
25.01.2004 20:52:26
|
|
|
Meil Trolliga lemmikuks Mountain Pass SE
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
25.01.2004 21:09:52
|
|
|
See selline kaart kus saab veidi pikemalt mängida ja erinevaid strateegiaid proovida.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
25.01.2004 22:36:01
|
|
|
krt. teeks yhe servu Eestisse ka(kui on võimalik, keegi teab ehk, mingise leasing või mida saab teha ?)
No krt yldse ei kannata mängida. Ping on nii kehv et mingit võimalust pole edukas olla, eriti kui veel eriti kogenud ei ole.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
25.01.2004 23:31:13
|
|
|
| ping kehv? mis ühendus sul on? mul on jagatud kodu töö (umbes 300 Kbit/sec) ja ping on 160 umbes
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
26.01.2004 00:14:42
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
krt. teeks yhe servu Eestisse ka(kui on võimalik, keegi teab ehk, mingise leasing või mida saab teha ?)
No krt yldse ei kannata mängida. Ping on nii kehv et mingit võimalust pole edukas olla, eriti kui veel eriti kogenud ei ole. |
serveri saad ise ka püsti panna kui tahtmist on, vaevalt siis see ping enam nii suur on. Ametliku tegemine maksis vist mingi 8 taala per player slot, siis saad honorit ja puha ainult et server asub jälle usa-s
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
07.02.2004 06:59:19
|
|
|
Hooah! Troll jälle 50 honori peal! Võttis siis aega 2,5 kuud, account sai loodud 22.nov.
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
07.02.2004 12:47:53
|
|
|
| Troll kirjutas: |
Hooah! Troll jälle 50 honori peal! Võttis siis aega 2,5 kuud, account sai loodud 22.nov. |
Sa oled lihtsalt super. M203-ga oled juba hullem kui Helga_Pofino Btw, ma sain kah eile lõpuks honori 22 peale
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
07.02.2004 23:01:02
|
|
|
troll sa oled trackeris kasutaja ka ve?
Ja kas sa oled kusagil klannis ka?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
07.02.2004 23:17:44
|
|
|
| devean kirjutas: |
| Ja kas sa oled kusagil klannis ka? |
Troll..ja mina..ja vist veel paar tüüpi kuuluvad [HV] nimelisse klanni
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
07.02.2004 23:49:39
|
|
|
| selle M203 pärast ma seda mängu enam ei mängigi ... mõttetu asi minuarust
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
08.02.2004 00:03:38
|
|
|
| selle M203 pärast ma seda mängu enam ei mängigi ... <b>mõttetu</b> asi minuarust |
kui drop shotid selgeks saad arvad teistpidi
Teie klann trackeris regatud on?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
08.02.2004 00:23:48
|
|
|
mis see drop shot on yldse
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
08.02.2004 01:05:31
|
|
|
mis see drop shot on yldse  |
Drop shot on granaadiheitjaga laskmine ehk siis sa pead oskama granaadi trajektoori ette aimata.
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
08.02.2004 13:11:37
|
|
|
mis see drop shot on yldse  |
Drop shot on granaadiheitjaga laskmine ehk siis sa pead oskama granaadi trajektoori ette aimata. |
Kui 203 Trolli käes ja sina vastas meeskonnas, pole siin midagi aimata(Surm tuleb)
Pagana täpselt laseb ikka.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
08.02.2004 21:11:06
|
|
|
Granaadilaskimisel saad õiged nurgad kogemusega selgeks, aga veel tähtsam on vastaste õigeaegne avastamine. Selleks tuleb alati vaadata nn silmanurgast, siis näed palju kaugemale ja udu ei sega. Ja ise ei tohi paigal seista, katsuge alati liikuda, et vastaste snaipril raskem oleks sihtida.
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
08.02.2004 21:15:46
|
|
|
Jup, see ekraani nurgast piilumine on vana nipp, aga mulle hakkavad viimasel ajal närvi käima need snaiprid, raip kuskilt ei saa pead välja pista ilma, et mingi klemm sinu pihta paugutama ei hakkaks, vanad mängijad on nende relvadega nii osavaks muutunud juba... et..
_________________ ------------
IMHO |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
08.02.2004 22:05:44
|
|
|
| plugger kirjutas: |
Jup, see ekraani nurgast piilumine on vana nipp, aga mulle hakkavad viimasel ajal närvi käima need snaiprid, raip kuskilt ei saa pead välja pista ilma, et mingi klemm sinu pihta paugutama ei hakkaks, vanad mängijad on nende relvadega nii osavaks muutunud juba... et..  |
Julgeks vastu väit..Mina pole vana mängija..Ometi võtsin täna 7 roundi jooksul 13 tüüpi maha..Mis ma teha saan, kui nad mu sihiku ette jooksevad ja laskmise peale seisma jäävad Enivei, liikvel on paar PB poolt mitte avastatavat cheati... Osad tüübid (näiteks. paar [DivX] klanni liiget) on liiga täpsed.
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
10.02.2004 04:18:41
|
|
|
Jeee..lõpuks honor 23 Trolliga ei anna loomulikult võrreldagi... Endal on hea meel veel selle üle, et olen õppinud rahuldavalt käsitsema snaipreid ja bazuukat 8)
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
10.02.2004 17:53:29
|
|
|
Halb on see, et kui jätad mingi 2-3 nädalat vahele, langeb ikka kvalifikatsioon masendavalt.
Siis pead jälle mingi aeg pingutama, et teema käppa saada.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|