Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jaank
HV veteran
|
02.07.2013 17:25:19
|
|
|
Enne 4.0.3 ja nüüd 4.1.1
Poleks osanud oodatagi.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marguzzz
Kreisi kasutaja

|
02.07.2013 18:31:30
|
|
|
sai ka üks one naisele ligivõetud , esmamulje vägev käes tundub kvaliteetne ja ekraan hea selge .
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
04.07.2013 23:17:24
|
|
|
See 4.1.1 paras õnnetus ka tegelikult.
Nüüd on mass storage device asemel ainult MTP. On kellelgi mingeid ideid kuidas see kupatus nüüd ubuntule sappa ühendada niivisi, et faile saaks liigutada?
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
05.07.2013 17:59:12
|
|
|
Htc One, huvitav on see, et peaks olemas 2 giga ram`i, aga kõik kolmanda osapoole programmid näitavad 1,5 giga ja et palju siis sellest kasutuses ja vaba on. Pool giga kuidagi süsteemi poolt reserveeritud ja seda ei näidatagi siis? Varasemate telefonide puhul mäletan küll, et kui oli spc`ide järgi näiteks 1 giga, siis kõik proged näitasid ka, et on 1 giga.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
05.07.2013 20:38:19
|
|
|
jaank kirjutas: |
See 4.1.1 paras õnnetus ka tegelikult.
Nüüd on mass storage device asemel ainult MTP. On kellelgi mingeid ideid kuidas see kupatus nüüd ubuntule sappa ühendada niivisi, et faile saaks liigutada? |
see MTP on paras käkk veel.
Ise kasutan ubuntu all sellist moodust: Airdroid peale, usb kaabel külge, usb tethering tööle ning läbi weebibrauseri failid telefoni.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
06.07.2013 01:30:43
|
|
|
Põhjus on vist selles, et suht levinud Windowsi masinad ei oska telefoni Ext4 failisüsteemiga midagi peale hakata. Fat32 oma 4 GB failisuuruse piiranguga on mõttetuks muutunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
06.07.2013 14:39:41
|
|
|
Yay!
HTC One Android 4.2.2 Update on saadaval
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
germo123
HV kasutaja

|
06.07.2013 14:42:39
|
|
|
One X võiks ka update saada, midagi nagu lubati
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
06.07.2013 14:55:27
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Htc One, huvitav on see, et peaks olemas 2 giga ram`i, aga kõik kolmanda osapoole programmid näitavad 1,5 giga ja et palju siis sellest kasutuses ja vaba on. Pool giga kuidagi süsteemi poolt reserveeritud ja seda ei näidatagi siis? Varasemate telefonide puhul mäletan küll, et kui oli spc`ide järgi näiteks 1 giga, siis kõik proged näitasid ka, et on 1 giga. |
Kindlasti tekitab küsimusi, arvan sama, et peaks siiski olema öeldud täpsemalt see, palju RAM'i reaalselt kasutada saab.
Nagu ka kõigi mälukaartide ja muuga, millel on mahust automaatselt ~10% maha võetud, ei näe ma siin erilist probleemi, kuna seade jookseb väga väledalt ja laggi ei esine, max RAM vist ei kasutagi tavalisi appe kasutades ära, seega piisab olemasolevast küll ja küll.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
monomakk
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
cummel
Kreisi kasutaja
|
08.07.2013 18:07:20
|
|
|
jaank kirjutas: |
Õnn on lõpuks saabunud vähemalt minu õuele.
HTC One S S3 variandile tuli androidi update. |
Kas pärast uuendust aku ei hakka kiiremini tühjaks jooksma?
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
08.07.2013 21:23:37
|
|
|
Mulle tundus, et aku kestvus läks nagu paremaks, kuigi mul oli see aku säästmis funktsioon koguaeg sees ka.
Igatahes see nädalavahetus andsin iga päev kõvasti hagu ja õhtuni kestis.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
14.07.2013 11:49:46
|
|
|
Kas see on mõni teada HTC/androidi probleem või teistel (Elisa) mobiil ID kasutajatel on HTC One'ga ka sama juht, et kui klahvilukk peal on, siis läheb autentimise või allkirjastamise päring kaduma?
Ehk tehes mõne mobiil-id tehingu samal ajal kui klahvilukk on peal, ei näidata teadet ei siis kui klahvilukk maha võtta ega ka siis kui minna käsitsi mobiil id menüüsse. Ainus lahend on uue päringu tegemine.
SE xperia arc s'iga igatahes sellist jama polnud.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
14.07.2013 12:50:59
|
|
|
ruts8 kirjutas: |
Kas see on mõni teada HTC/androidi probleem või teistel (Elisa) mobiil ID kasutajatel on HTC One'ga ka sama juht, et kui klahvilukk peal on, siis läheb autentimise või allkirjastamise päring kaduma?
Ehk tehes mõne mobiil-id tehingu samal ajal kui klahvilukk on peal, ei näidata teadet ei siis kui klahvilukk maha võtta ega ka siis kui minna käsitsi mobiil id menüüsse. Ainus lahend on uue päringu tegemine.
SE xperia arc s'iga igatahes sellist jama polnud. |
EMTs täpselt sama. Mu arust paljudes kohtades ütleb isegi Mobiil-IDga autentides hoiatuse stiilis "Veendu et klahvilukk oleks telefonil maas ja oleksid koduekraanil". Ilmselt lihtsalt kõigil telefonidel see asi ei toimi õigesti.
_________________ Aerovideod |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
14.07.2013 17:05:57
|
|
|
indre kirjutas: |
EMTs täpselt sama. Mu arust paljudes kohtades ütleb isegi Mobiil-IDga autentides hoiatuse stiilis "Veendu et klahvilukk oleks telefonil maas ja oleksid koduekraanil". Ilmselt lihtsalt kõigil telefonidel see asi ei toimi õigesti. |
HTC-l pole mobiil id minumeelest kunagi korralikult toiminud... Ma olen õnnelik, et see üldse toimib.
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
14.07.2013 18:03:40
|
|
|
vazzar kirjutas: |
indre kirjutas: |
EMTs täpselt sama. Mu arust paljudes kohtades ütleb isegi Mobiil-IDga autentides hoiatuse stiilis "Veendu et klahvilukk oleks telefonil maas ja oleksid koduekraanil". Ilmselt lihtsalt kõigil telefonidel see asi ei toimi õigesti. |
HTC-l pole mobiil id minumeelest kunagi korralikult toiminud... Ma olen õnnelik, et see üldse toimib. |
mu DHD peal töötab nagu siidi
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
15.07.2013 13:44:05
|
|
|
HTC One (m7) 4.2.2. OTA uuendus tuli
_________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
15.07.2013 15:46:50
|
|
|
[veix], kui sa teemat korralikult jälgiksid ja otsast lõpuni loeksid, siis teaksid, et see on siin teemas juba vana uudis
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
15.07.2013 23:03:47
|
|
|
olafsand kirjutas: |
[veix], kui sa teemat korralikult jälgiksid ja otsast lõpuni loeksid, siis teaksid, et see on siin teemas juba vana uudis  |
Samad sõnad sinule. CID HTC_203-le tuli OTA alles täna hommikul. Muidugi eksisteerisid võimalused see OTA ka varem saada.
_________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
19.07.2013 23:07:42
|
|
|
Üle nädala tagasi ostsin sellise niinimetatud korpuse/stickeri:
link
Näeb välja väga viisakas ja nüüd ei pea mingi liiva v kareda pinna pärast muretsema, asetan telfi igale pinnale ja ei pea muretsema, et alumiiniumist tagakaas võib vigastada saada.
Olen väga rahul ostuga, näeb täpselt samasugune välja nagu piltidel ja kaitseb hästi/on tugevalt küljes
Ei ole ise väga vilunud paigaldaja, aga suuri probleeme ei esinenud, õigesse kohta võimalik mitu korda panna, liimib hästi, vältida tuleks liigset venitamist lõikekohtades jne (nt kaamera ümbrus)
/täpselt nädalaga tuli kohale ka, lõuna-eestisse, ülevalpool elavad inimesed saavad veel kiiremini kätte.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
22.07.2013 14:59:07
|
|
|
Kas keegi on ONEle saanud valjeneva helina toimima korrektselt. Korra tõstsin teema ka androidi üldteemas link, aga siiski ei ole toimivat leidnud. Kas ei toimeta üldse või sellel androidi teemas viidatul olid anomaaliad küljes vaiksel reziimil, mitte alati ei olnud tegelikult vaikne kui reziim sees oli.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
06.08.2013 19:05:29
|
|
|
Htc OneS, ca aasta vana. ükspäev lõpetas vibreerimise, ei aita restart ega miskit. Kõikide appide ja telefoni oma rakenduste seadetes on vibral linnukesed kenasti ees. Milles võib probleem olla?
Siiski..telefon on vahest pääsenud taskus ise toimetama, (oli toimetanud iseseisvalt ka vahetult enne, kui avastasin vibra puudumise). Kas on ehk mõni selline koht, kus selle vibra üleüldse saab ära keelata? ..kui on, siis ehk sealt linnuke läinud vms.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|