vipu, mul ei ole tavaliselt algajate vastu midagi. Ega ma endki vanaks kalaks ei loe. Pigem kollanokk.
Selle eilse kino peale sai vist selgroosigestaja veidike viga
EDIT: Mul oli probleeme õlavaluga. Hoolimata sellest, et tegin paar korda nädalas rotaatorile hantlitega harjutusi. Paar nädalat tagasi võtsin kasutusele kummipaelad ja valu on tunduvalt nõrgemaks jäänud. Ehk siis, rinnalt surumine läheb jälle õiges suunas.
pacho: noobid ongi tegelased kes tahavad kohe. kes treenib treenimise pärast, nemad ei tule kunagi küsima kui kaua sa teed. või kui küsibki keegi, siis ei elata seljas. mõni noob ei oskagi ise harjutusi teha, vaatab mida teised teevad ja siis kohe tahab ka teha. teist segab see, aga need ju aru...
Kui ma eelmise kava sain ja treener esimest korda harjutusi ette näitas, käis üks patsiga poiss kogu aeg meie järgi ja tegi kõiki neid harjutusi, mida minagi ja vahtis suurte silmadega, kui treener mulle midagi rääkis. Suht veider vend... _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Kui ma eelmise kava sain ja treener esimest korda harjutusi ette näitas, käis üks patsiga poiss kogu aeg meie järgi ja tegi kõiki neid harjutusi, mida minagi ja vahtis suurte silmadega, kui treener mulle midagi rääkis. Suht veider vend...
Te võite kaks korda aastas treenerikoolituste päevadel Sparta jõusaali "eksida", siis kui Kiivikas praktilist koolitust teeb. Nii mõnigi suvaline jäi ka kuulama, kui koolitusel käisin. Ott kedagi minema ei ajanud.
Paar nädalat tagasi biitsepsit tehes tuli üks seeria ajal rääkima, et ega need tema leitud autovõtmed minu omad pole.
Korduvalt on ka üritatud kangilt kettaid ära võtta kui ma sest kinni hoian LOL.
Järgmised 2 nädalat teen ainult oma keharaskusega +30 kraadises kuumuses. Päris läbi võtab. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Vaikselt möllan, kehakaal püsib 74,5-75,5Kg juures, veidi liialt mingit pahna söödud viimasel ajal, jätab selle nüüd ära ja teeb natuke jälle puhtamalt. Tasapisi läheb.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kui keegi midagi myproteinist tahab (mis Eestis legaalne) võib ka ühendust võtta - saab sama hinnaga kätte, mis myprotein.com lehel (+3€ saatmistasu) http://www.myprotein.com
Vaikselt möllan, kehakaal püsib 74,5-75,5Kg juures, veidi liialt mingit pahna söödud viimasel ajal, jätab selle nüüd ära ja teeb natuke jälle puhtamalt. Tasapisi läheb.
Natuke gei ei ole ?
Pane oma kaal ja tulemused siia vms, sellised pildid ei ole just väga apetiitsed (kui nii võib öelda) _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Plätu paneb nüüd teile ka negatiivid profiili kirja. Julgete siin solvata atleeti _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Natuke gei ei ole ?
Pane oma kaal ja tulemused siia vms, sellised pildid ei ole just väga apetiitsed (kui nii võib öelda)
Mis iganes motivatsiooni üleval hoiab. Pigem hea vaadata just sellest võtmes, et pool aastat on väga lühike aeg, aga selle ajaga on võimalik juba päris palju enda vormi juures muuta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.