Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 134, 135, 136  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 25.05.2013 20:28:24 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
AllanK20 kirjutas:
Invention kirjutas:
pacho kirjutas:
Invention kirjutas:
kjaups kirjutas:
Puhkus tulemas ja töö juures olev jõusaal jääb liiga kaugeks, et seal puhkuse ajal käia.
On mingi normaalne koht Mustamäe piirkonnas, kus saab ilma siduva lepinguta jõukas käia? Viskad korra eest klotsi ja annad lihastele valu.

Audenteses suvel pakkumine, 49€ kuu ja käi selle kuu jooksul millal tahad, palju tahad. Mingit lepingut tegema ei pea, suvepass kehtib lihtsalt alates ostmisest 1 kuu...

Hinnad on päris soolased. icon_eek.gif
Ma maksan €250 aastas. Kõikide lisadega.

Pärnus vähe teised hinnad küll jah icon_wink.gif Samas ma ei kurda - olemas on saun, aurusaun, suur bassein, lastebassein, 2 mullivanni ja väga hästi varustatud ning suurte akendega (mis minu jaoks on tähtis, teeb ruumi mõnusalt valgeks) jõusaal, squashiväljakud ja rühmatreeningstuudiod....

pacho kas pole mitte kusagil iirimaal või sealkandis.

pärnus parimaid ja "keskmise hinnaga saale" on ca 350-400 aastamaksuga.

Endal oli ka meeles, nagu ta oleks välismaas, samas asukoht märgitud Pärnu icon_razz.gif

Süda on Pärnus. icon_wink.gif

EDIT: Ma leidsin paar päeva tagasi riietusruumi põrandalt seadme mittepõlevate ainete suitsetamiseks.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.05.2013 15:48:37 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
video: "what is fat" - mis vahe on rasvadel, transrasvad
Spoiler Spoiler Spoiler

natukene motti ka:
Spoiler Spoiler Spoiler

Esimesega ei tahaks eriti nõustuda nagu tahked rasvad oleks paha-paha. Kookosrasv? Puhas grass-fed free range või?

Teine oli super.
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 26.05.2013 22:36:23 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
video: "what is fat" - mis vahe on rasvadel, transrasvad

Sellel puudub teaduslik alus. Hetke teabe kohaselt võib selle liigitada "müüdi" alla. Müüdi tekkimises on süüdi ärihuvid ja teaduslike andmete vale tõlgendamine.

Ma panen lingi tööle, kus asi lihtsalt lahti seletatud.
http://www.ohsu.edu/xd/education/schools/school-of-medicine/departments/clinical-departments/psychiatry/grand-rounds/upload/Sat-Fat-and-CVD-Discrepency-Betw-Lit-Advice.pdf
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.05.2013 08:55:16 vasta tsitaadiga

Võtsin viimase kolme aasta arengu kohta mõned pildid... mnjaa. Ikka päris haige, kui kiiresti aeg möödub tegelikult. Arvad küll, et vormi saamine on nii keeruline ja võtab nii kaua aega. Et aastad ja aastad, ettekujutamatu vaev jms. Tegelt läheb see aeg nii kiiresti mööda, et plaks ja läinud. Vahid lolli näoga pärast pealt, et kuhu aeg kadus.

Spoiler Spoiler Spoiler

HDTanel oskab ka kindlasti kommenteerida juba, et alguses tundusid eesmärgid kuidagi jube kauged ja tunne nagu kogu ettevõtmine oleks tõsine väljakutse. Nüüd aga on mehel kindlasti tunne juba selline, et mida helli, kuhu see aeg läks. Vorm juba nii kõva, justkui möödaminnes. icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 27.05.2013 09:18:57 vasta tsitaadiga

Archangel

Nii ta on. Ise vb ei märkagi seda arengut kui just vanu pilte ei surfa. Rohkem kuuleb seda teistelt.
Enda areng on veidikene teine veel olnud aga algas kaks ja pool aastat tagasi kui üks hommik voodiserval sokke jalge pannes oli suhteliselt keeruline seda protseduuri läbi viia. Siis sai selgeks et 130+ kg kärakas enam olla ei taha. (täpset kaalu ei mäleta kuna ei armastanud seal käia)
Nii uhkeid lihaselisi pilte veel näidata ei ole, aga midagi sinna sinu aasta 2010 kanti olen. Rippuvat ülekaalulist kõhtu ei ole ja kergelt ette kerkivad lihased on juba olemas (kõhust siis jutt). Kahjuks nüüd tuleb poole aastane paus pea-aegu sisse trenni tegemisel, loodan et suurt tagasiminekut ei ole.
Hetkel siis: 182cm pikk kaaluks 84.
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2013 09:19:36 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Võtsin viimase kolme aasta arengu kohta mõned pildid... mnjaa. Ikka päris haige, kui kiiresti aeg möödub tegelikult. Arvad küll, et vormi saamine on nii keeruline ja võtab nii kaua aega. Et aastad ja aastad, ettekujutamatu vaev jms. Tegelt läheb see aeg nii kiiresti mööda, et plaks ja läinud. Vahid lolli näoga pärast pealt, et kuhu aeg kadus.

Spoiler Spoiler Spoiler

HDTanel oskab ka kindlasti kommenteerida juba, et alguses tundusid eesmärgid kuidagi jube kauged ja tunne nagu kogu ettevõtmine oleks tõsine väljakutse. Nüüd aga on mehel kindlasti tunne juba selline, et mida helli, kuhu see aeg läks. Vorm juba nii kõva, justkui möödaminnes. icon_biggrin.gif

Väga impressive küll icon_wink.gif Kui kaua sa alguses enne massipersioodi dieeti pidasid? (kui üldse)

Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.05.2013 09:35:18 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
Archangel kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Väga impressive küll icon_wink.gif Kui kaua sa alguses enne massipersioodi dieeti pidasid? (kui üldse)

Hmmm. Suht läbisegi olen dieeditanud ja massitanud ilma kindlate plaanideta üldiselt. Kui pekki liiga palju tekkis siis ikka dieeditasin ja siis mõne aja pärast tuli isu suur ja tugev olla. icon_biggrin.gif

Tean, et 2010 suvel võtsin mingi 4kg maha, siis ajasin jälle mingi 104kg-ni talveks, siis uuesti mingi 95kg-ni 2011 suveks. Siis jälle sõin umbes 100kg-ni talveks ja siis jälle ca. 95kg-ni 2012 suveks ja siis ca. 101kg-ni talveks ja sellest aastast siis võtnud 93kg'ni.

Eks ta umbes nii teoreetiliselt ongi enamvähem hea teha. Liiga pekki süües kujuneb hiljem dieet liiga pikaks/kurnavaks. Mäletan et kunagi aastatel ca. 2006-2008 võtsin ühe aastaga mingi 25kg juurde. icon_biggrin.gif - Õgisin nagu jõudsin. Suureks sain. Aga meenutasin rohkem kahe jala peal seisvat siga lõpuks. icon_biggrin.gif
tagasi üles
kurikala
HV kasutaja
kurikala

sõnum 27.05.2013 09:57:25 vasta tsitaadiga

Archangel, kena areng! Respect! thumbs_up.gif Kas oled kasutanud ka steroide või hormoone kunagi?
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2013 10:05:35 vasta tsitaadiga

kurikala kirjutas:
Archangel, kena areng! Respect! thumbs_up.gif Kas oled kasutanud ka steroide või hormoone kunagi?

Ma millegipärast arvan, et isegi kui vastus oleks "jah", siis sellest siin foorumis teada ei antaks icon_wink.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.05.2013 10:09:54 vasta tsitaadiga

kurikala kirjutas:

Täiesti puhas poiss siiski. Mul oleks enda pärast häbi, kui steroidide abiga oleks praegune pool-kuiv 93kg kõik mida ma suudaksin saavutada, lol. Olen siiski 185cm pikk ja selline kehakaal on ikka suht lahja. Ma oleks isegi klassikalises kulturismis naturaalide kõrval kleenuke. Kemmi peal oleks siuke tulemus ikka väga kehva.

Kuigi mõndasid steroide saab päris odavalt siis hormoonide nagu HGH eest peaksid tuhandeid dollareid kuus välja käima. Hea, kui mul raha on, et vahest mõni mäng osta. icon_lol.gif

Invention kirjutas:

Ma millegipärast arvan, et isegi kui vastus oleks "jah", siis sellest siin foorumis teada ei antaks icon_wink.gif

Eks seda niikuinii jah. Neid kes tunnistavad on vähe. Enamasti täiesti algajad, kes kuskil nõu küsivad ja kellel on suht poogen. Ning siis vanad tegijad, kes on karjääri spordis lõpetanud ja kellel samuti juba suht poogen valetamisest. Väga vähe on neid, kes on aktiivsed sportlased aga tunnistavad kemmi kasutamist.

Ainult kulturiste teangi. Nagu Lee Priest ja mõnes mõttes ka Jay Culter (veidi läbi lillede) icon_cool.gif
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2013 10:18:32 vasta tsitaadiga

Isiklikult ei leia steroididel mingit mõtet, kui ei ole eesmärgiks jõuda täielikku tippu. Selleks, et hea välja näha, piisab korralikust toitumisest/trennist.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.05.2013 10:35:49 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
Isiklikult ei leia steroididel mingit mõtet, kui ei ole eesmärgiks jõuda täielikku tippu. Selleks, et hea välja näha, piisab korralikust toitumisest/trennist.

Jah seda küll. Samas näen ma mõtet, kui inimene on näiteks äärmiselt pühendunud millelegi muule, kuid sooviks siiski ka tavapärasest paremas vormis/tervise juures olla. Ning tõesti õige kasutamise puhul steroidid seda ka võimaldavad. Nende kahjulikkus on üles puhutud.
Lisaks muidugi need, kes on näiteks haigla-ravil ja ei tohigi vbl kunagi korralikult trenni teha. Teatud abivahenditega saavad nad siiski pandavat vormi/paremat tervist omada.

Aga see on muidugi siuke vaieldav teema. Kindlasti hakkan ise võtma nii seal 40-50-ndate aastate juures, sest siis kehasisene hormoonide toodang langeb nii alla, et elukvaliteet lihtsalt hakkab kannatama tee või tina. Silvester Stallone on vist isegi öelnud, et iga vanemas eas meesterahvas peaks kasvuhormooni regulaarselt võtma, sest see tagab hea elukvaliteedi ka vanemas eas. Ning tal on suhtkoht õigus. Tänapäeval on see võimalus. Omada samal tasemel hormoone nagu nooruses. icon_smile.gif

Selles suhtes ega liigselt kilplane pole ka mõtet olla, et üritad elu lõpuni vastuvoolu ujuda. Keha nõrgeneb, hormoonid langevad ning vanadus ronib kukile - sa tead, et on võimalus vanaduse negatiivsust edasi lükata aga selle asemel hoiad mingist mõtte kaotanud suhtumisest kinni, et vaja olla "naturaal". Selle definitsioon on juba ise-enesest vaieldav tänapäeval kõigi lisandite, apteegi ravimite jms tõttu. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 27.05.2013 10:42:40 vasta tsitaadiga

Ma just ise mõtlen praegu eesmärkide peale. Pool aastat trenni tehtud, peegelpilt on märgatavalt paranenud, esimesed särgid/pintsakud hakkavad õlast-seljast natuke kitsaks jääma, biitseps surub mõne T-särgi varruka tihedamalt kokku - need on need muutused, mida ise näen. Kaalul nägin sel nädalavahetusel esimest korda numbrit 85 kg. Minu pikkuse (191 cm) kohta võib-olla pole palju, aga 85 pole ma kunagi varem kaalunud. Varem oli tegu, et 80 kätte saada.

Nüüd mõtlen just, et mis see eesmärk peaks olema. 88? 90? Üks selline "jõusaali-verstapost" on oma kehakaalu üles surumine (pole maksimume proovinud, ainult seeriad seni). Aga edasi? Riiete mõttes päris suurusnumbrit vahetada ei tahaks, otseselt kindla toitumiskava järgija ka ei ole, üritan lihtsalt tavapärasest rohkem süüa, et kaloraaž positiivses oleks. Kardangi, et ühel hetkel ei ole enam motivatsiooni, sest eesmärk või siht puudub.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 27.05.2013 10:42:53 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Täiesti puhas poiss siiski.

Endal multivitamiin ja kreatiin sees icon_lol.gif . Valgujoogist ei tasu rääkidagi, see oleks puhas kuritegu naturaalide seas icon_razz1.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 27.05.2013 10:54:05 vasta tsitaadiga

laupäeval nägin kaalul juba numbrit 80,8

st. vähem kui kuu ajaga alla võtnud ca 7 kg

see 13 päeva dieet jäi pooleli, kuna liiga palju sündmusi tuli vahele, kus oleks pidanud "patustama"

edasine toitumine sätitud siis nii, et võimalikult vähe tarbida pool produkte ja valmistooteid .

tihtipeale oli söögiks steik(just steik-mitte sealiha) pluss salat (õhtuti) - päeva peale tarbisin paar muna/jogurtit, pluss siis kohalik söökla mudru lõunaks (peamiselt õlised juurviljad ekstra vürtsiga)

hommikusöögiga pole harjunud - ei harju ka ilmselt kunagi (hommikuks tass teed või kohvi)

suurendanud olen vee sissevõttu - ja mitte jahedat vett, vaid ikka kergelt sooja (imelik, enne siia kolimist ei saanud vett muus vormis tarbida kui külmalt)

jõunumbrites on edasiminek toimunud +5 kg - lamades surumine/kükk/jõutõmme (kükis oleks ilmselt rohkem, kuid soojenduseks on tavaliselt 3-4 km jooksu, seega ei taha põlvedele liigset koormust avaldada)

Eks kohati on olnud nõrkuse hetki, kuid läheb üle.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.05.2013 11:28:43 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Ma just ise mõtlen praegu eesmärkide peale. Pool aastat trenni tehtud, peegelpilt on märgatavalt paranenud, esimesed särgid/pintsakud hakkavad õlast-seljast natuke kitsaks jääma, biitseps surub mõne T-särgi varruka tihedamalt kokku - need on need muutused, mida ise näen. Kaalul nägin sel nädalavahetusel esimest korda numbrit 85 kg. Minu pikkuse (191 cm) kohta võib-olla pole palju, aga 85 pole ma kunagi varem kaalunud. Varem oli tegu, et 80 kätte saada.

Nüüd mõtlen just, et mis see eesmärk peaks olema. 88? 90? Üks selline "jõusaali-verstapost" on oma kehakaalu üles surumine (pole maksimume proovinud, ainult seeriad seni). Aga edasi? Riiete mõttes päris suurusnumbrit vahetada ei tahaks, otseselt kindla toitumiskava järgija ka ei ole, üritan lihtsalt tavapärasest rohkem süüa, et kaloraaž positiivses oleks. Kardangi, et ühel hetkel ei ole enam motivatsiooni, sest eesmärk või siht puudub.

Eks eesmärgid on need mida sa ise tahad saavutada ega siin keegi teine väga aidata ei saa. Kas tahad olla suurem, tugevam? Madalama rasvaprotsendiga?

Kaalunumber ise-enesest on vaid üks mõõtmise viise, mis ise-seisvalt ei ütle mitte muhvigi eriti. Vaata kasvõi seda sama minu muutumist. Kaal on langenud, kuid mõõtmetelt olen igalt poolt va. kõhule juurde pannud. Seega loeb mida see kaal endas siiski sisaldab.
Soovitan lisaks kaalumisele teha ka regulaarselt pilte endast ning mõõdulindiga üle käia. Nii on pidevalt selge kus kohas omadega oled. icon_smile.gif

Mis motivatsiooni puutub siis tihtipeale on vaja siiski mingit eeskuju, kes innustaks. Ennast motiveeris ikka vana hea Arnold. Kes juba teismelisena oli suurem, kui mina kunagi saan. icon_biggrin.gif
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 27.05.2013 11:59:45 vasta tsitaadiga

[quote="Archangel"]
Invention kirjutas:

Jah seda küll. Samas näen ma mõtet, kui inimene on näiteks äärmiselt pühendunud millelegi muule, kuid sooviks siiski ka tavapärasest paremas vormis/tervise juures olla. Ning tõesti õige kasutamise puhul steroidid seda ka võimaldavad. Nende kahjulikkus on üles puhutud.
Lisaks muidugi need, kes on näiteks haigla-ravil ja ei tohigi vbl kunagi korralikult trenni teha. Teatud abivahenditega saavad nad siiski pandavat vormi/paremat tervist omada.

Aga see on muidugi siuke vaieldav teema. Kindlasti hakkan ise võtma nii seal 40-50-ndate aastate juures, sest siis kehasisene hormoonide toodang langeb nii alla, et elukvaliteet lihtsalt hakkab kannatama tee või tina. Silvester Stallone on vist isegi öelnud, et iga vanemas eas meesterahvas peaks kasvuhormooni regulaarselt võtma, sest see tagab hea elukvaliteedi ka vanemas eas. Ning tal on suhtkoht õigus. Tänapäeval on see võimalus. Omada samal tasemel hormoone nagu nooruses. icon_smile.gif

Selles suhtes ega liigselt kilplane pole ka mõtet olla, et üritad elu lõpuni vastuvoolu ujuda. Keha nõrgeneb, hormoonid langevad ning vanadus ronib kukile - sa tead, et on võimalus vanaduse negatiivsust edasi lükata aga selle asemel hoiad mingist mõtte kaotanud suhtumisest kinni, et vaja olla "naturaal". Selle definitsioon on juba ise-enesest vaieldav tänapäeval kõigi lisandite, apteegi ravimite jms tõttu. icon_biggrin.gif

thumbs_up.gif Suht suure tõenäosusega järgneva 5-10 aasta pärast organiseerin enesele testo süstid. Seda mitte suuremaks saamiseks vaid elukvaliteedi hoidmiseks.
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2013 13:06:49 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Invention kirjutas:

Oled sa täiesti kindel, et 40-50 aastaselt sa viitsid veel treeninguga tegeleda? icon_biggrin.gif

tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 27.05.2013 13:19:30 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
kurikala kirjutas:

Täiesti puhas poiss siiski. Mul oleks enda pärast häbi, kui steroidide abiga oleks praegune pool-kuiv 93kg kõik mida ma suudaksin saavutada, lol. Olen siiski 185cm pikk ja selline kehakaal on ikka suht lahja. Ma oleks isegi klassikalises kulturismis naturaalide kõrval kleenuke. Kemmi peal oleks siuke tulemus ikka väga kehva./.../

Paraku ei ole Eestis võistlevad naturaalid ka päris puhtad poisid, vähemalt need, kes tipus on. Praegu tuntakse juba tõsist muret järelkasvu pärast, sest juba 16-17a poisikesed kasutavad steroide, kusjuures nemad käivad ka võistlemas. Möödunud nädalal rääkisin kahekümnendates aastates trennikaaslasega, kelle kindel eesmärk on tippu jõuda. Tema tunnistas mulle ausalt, et selle nimel on ta nõus steroide kasutama, kuid hetkel ta seda veel ei tee.
Mõni aasta tagasi toimus Tallinnas Salme Kultuurikeskuses kulturismi MM, kuid mitte IFBB korraldatud. Kahjuks ei mäleta enam selle föderatsiooni nime. Ühesõnaga rahvakeeli öelduna keemikute võistlus, kus osalesid ka paar IFBB sportlast Eestist. Minu teda said nad ka aatase võistluskeelu pärast seda võistlust. Kuid üllatav oli minu jaoks see, et nö. puhaste poiste tase on tunduvalt parem kui nendel, kes teist föderatsiooni esindavad.
Üldjuhul steroidide kasutamist tunnistavad avalikult või poolavalikult ainult vene rahvusest sportlased.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 27.05.2013 16:02:21 vasta tsitaadiga

Kui rahaks ei suuda steroide pöörata, siis kas on kõigel mõtet? Kas mingi plekist karikas väärib seda kõike?
Arnold suutis steroidid pöörata miljoniteks dollariteks ja tal see tasus ära. Ega keegi ei tule hiljem oma tervisest kurtma, inimesed unustatakse ja nad kustuvad vaikselt.

näiteks Kalmus oma elu nendega pekki ka keeras. Võistelda ei saa. Mida ta võitis, mitte midagi ei võitnud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 27.05.2013 16:16:11 vasta tsitaadiga

Arstide ja ka EKFL'i presidendi sõnul tarvitab iga kolmas jõusaalis käia steroide. Vaid vähesed neist jõuavad võistluslavale ning veel vähem oma tulemusi mingilgi moel rahaks realiseerida. Seega ei ole küsimus alati vaid rahas.
Kalmuse kohta võiks öelda, et temast vorbiti lihtsalt antikangelane, milles ka tema enda osalus tähtsal kohal oli.
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 27.05.2013 17:01:45 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Kui rahaks ei suuda steroide pöörata, siis kas on kõigel mõtet? Kas mingi plekist karikas väärib seda kõike?
Arnold suutis steroidid pöörata miljoniteks dollariteks ja tal see tasus ära. Ega keegi ei tule hiljem oma tervisest kurtma, inimesed unustatakse ja nad kustuvad vaikselt.

näiteks Kalmus oma elu nendega pekki ka keeras. Võistelda ei saa. Mida ta võitis, mitte midagi ei võitnud.

kalmus on vähemalt aus ja tunnistab, kuid on ka mehi kes senimaani tipus ja taovad käsi rusikas rinnule, et täiesti puhas icon_smile.gif
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 109
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 27.05.2013 17:44:27 vasta tsitaadiga

Ei tunnistanud tema ka midagi, ajas kõik tagasi ja lõpuks oli fakti ees.
Polegi teema selles tunnistamises vaid elu ära rikkumises. Kui ei saa võistelda, siis ka ju üks eneseteostuse võimalus kadunud.
Kui Kalmus seda teed poleks läinud, oleks ta ju tänaseni medaleid korjanud.

Kui keegi tahab tippu saada, peaks ta kohe USAsse elama minema. Eestis pole vastavaid treenereidki, sponsoreid pole.
Peab olema seal, kus see asi keeb.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 01.06.2013 21:31:17 vasta tsitaadiga

Täna leidsin saalist jälle kaks häirivat asja.
Tegin kükke, neiu tuli juurde ja küsis kas ma seda kasutan. Fakt, et sel hetkel kettaid juurde lisasin oleks ehk pidanud piisavaks vihjeks olema. Saanud seletuse, et 5 seeriat on jäänud neiu lahkus. Lõpetasin esimese seeria viiest ja mis üllatus, naine tagasi. "Mitu seeriat sul jäänud". "Neli". Vastuse saanud, jalutas neiu minema. Lõpetan teise seeria viiest. Tegelane jälle tagasi. "Mitu seeriat sul jäänud". See kord ohkega, "Kolm". Taibukamad, ehk näevad siin mustrit irdumas... Ok, veidike ajas edasi. Viimase seeria ajal lihtsalt seisis kõrval, mitte mingeid venitusi ega soojendust. Ausalt, selline asi rikub trenni ära. Mulle meeldib tavaliselt vastasooga rääkida, kuid kindlasti mitte ajal kui kangil on kolmekohaline number. Pärast tegi tühja kangiga ja pussy pad'iga 3 seeriat poolikuid kükke.
Teine oli tõmbe ajal. Ja häirib enamuste treenijate madalad standardid. Ma tegin seeriaid 120-ga ja kõik saalis olevad tegelased jõllitasid. See on ju ometi raskus milleks on võimelised enamus natukenegi treenitud mehi. Ise mängivad oma negatiivse surumisega lolli, lasku vähemalt teistel rahulikult trenni teha.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.06.2013 22:53:13 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
Täna leidsin saalist jälle kaks häirivat asja.
Tegin kükke, neiu tuli juurde ja küsis kas ma seda kasutan. Fakt, et sel hetkel kettaid juurde lisasin oleks ehk pidanud piisavaks vihjeks olema. Saanud seletuse, et 5 seeriat on jäänud neiu lahkus. Lõpetasin esimese seeria viiest ja mis üllatus, naine tagasi. "Mitu seeriat sul jäänud". "Neli". Vastuse saanud, jalutas neiu minema. Lõpetan teise seeria viiest. Tegelane jälle tagasi. "Mitu seeriat sul jäänud". See kord ohkega, "Kolm". Taibukamad, ehk näevad siin mustrit irdumas... Ok, veidike ajas edasi. Viimase seeria ajal lihtsalt seisis kõrval, mitte mingeid venitusi ega soojendust. Ausalt, selline asi rikub trenni ära. Mulle meeldib tavaliselt vastasooga rääkida, kuid kindlasti mitte ajal kui kangil on kolmekohaline number. Pärast tegi tühja kangiga ja pussy pad'iga 3 seeriat poolikuid kükke.
Teine oli tõmbe ajal. Ja häirib enamuste treenijate madalad standardid. Ma tegin seeriaid 120-ga ja kõik saalis olevad tegelased jõllitasid. See on ju ometi raskus milleks on võimelised enamus natukenegi treenitud mehi. Ise mängivad oma negatiivse surumisega lolli, lasku vähemalt teistel rahulikult trenni teha.

hahaaaaa, sattusid ka noobi otsa. icon_lol.gif icon_lol.gif
mul vahest on mõni terve trenni sedasi järel käinud ja vahele üritanud karata.
teeb ühe harjutuse ja kaob...
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 02.06.2013 20:42:41 vasta tsitaadiga

vipu, mul ei ole tavaliselt algajate vastu midagi. Ega ma endki vanaks kalaks ei loe. Pigem kollanokk.
Selle eilse kino peale sai vist selgroosigestaja veidike viga icon_neutral.gif

EDIT: Mul oli probleeme õlavaluga. Hoolimata sellest, et tegin paar korda nädalas rotaatorile hantlitega harjutusi. Paar nädalat tagasi võtsin kasutusele kummipaelad ja valu on tunduvalt nõrgemaks jäänud. Ehk siis, rinnalt surumine läheb jälle õiges suunas.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 02.06.2013 21:07:27 vasta tsitaadiga

pacho: noobid ongi tegelased kes tahavad kohe. kes treenib treenimise pärast, nemad ei tule kunagi küsima kui kaua sa teed. või kui küsibki keegi, siis ei elata seljas. mõni noob ei oskagi ise harjutusi teha, vaatab mida teised teevad ja siis kohe tahab ka teha. teist segab see, aga need ju aru...
tagasi üles
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2013 08:58:23 vasta tsitaadiga

Kui ma eelmise kava sain ja treener esimest korda harjutusi ette näitas, käis üks patsiga poiss kogu aeg meie järgi ja tegi kõiki neid harjutusi, mida minagi ja vahtis suurte silmadega, kui treener mulle midagi rääkis. Suht veider vend...
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 03.06.2013 10:19:13 vasta tsitaadiga

Invention kirjutas:
Kui ma eelmise kava sain ja treener esimest korda harjutusi ette näitas, käis üks patsiga poiss kogu aeg meie järgi ja tegi kõiki neid harjutusi, mida minagi ja vahtis suurte silmadega, kui treener mulle midagi rääkis. Suht veider vend...

icon_biggrin.gif Olen isegi selliseid vendi näinud
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
scrag
HV kasutaja

sõnum 03.06.2013 15:16:45 vasta tsitaadiga

Noh, tasuta saadud kava ju icon_lol.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 03.06.2013 18:30:27 vasta tsitaadiga

Te võite kaks korda aastas treenerikoolituste päevadel Sparta jõusaali "eksida", siis kui Kiivikas praktilist koolitust teeb. Nii mõnigi suvaline jäi ka kuulama, kui koolitusel käisin. Ott kedagi minema ei ajanud. icon_razz.gif

Järgmine on vist Septembris.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 04.06.2013 00:37:48 vasta tsitaadiga

Paar nädalat tagasi biitsepsit tehes tuli üks seeria ajal rääkima, et ega need tema leitud autovõtmed minu omad pole.
Korduvalt on ka üritatud kangilt kettaid ära võtta kui ma sest kinni hoian LOL.

Järgmised 2 nädalat teen ainult oma keharaskusega +30 kraadises kuumuses. Päris läbi võtab.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.06.2013 02:50:38 vasta tsitaadiga

Vaikselt möllan, kehakaal püsib 74,5-75,5Kg juures, veidi liialt mingit pahna söödud viimasel ajal, jätab selle nüüd ära ja teeb natuke jälle puhtamalt. Tasapisi läheb.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.06.2013 22:31:04 vasta tsitaadiga

HDTanel, mis kaalu pealt sa nüüd jaanuaris alustasidki?
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 05.06.2013 09:58:58 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on Strength Shop'iga kogemusi?
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 05.06.2013 14:14:32 vasta tsitaadiga

http://www.lihased.ee/ - kohapealt AHV'idele kõik -20%

Kui keegi midagi myproteinist tahab (mis Eestis legaalne) võib ka ühendust võtta - saab sama hinnaga kätte, mis myprotein.com lehel (+3€ saatmistasu) http://www.myprotein.com
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2013 15:06:44 vasta tsitaadiga

z@ke, kas sul on plaanis lähiajal Myproteinist tellimus teha? Ma peaks ennem uurima, mis hinnaga ma Oti käest praegu valku saan.
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 05.06.2013 15:47:03 vasta tsitaadiga

Kopz, Tavaliselt tellime iga E.
Hind on kõvasti parem ilma aletagi, kui sul Otiga mingit diili pole just.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Kopz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2013 15:54:48 vasta tsitaadiga

Ma sain Otilt mingi aeg -30% siis sain tasuta, kuid nüüd pean täpsustama, kas saan jälle -30%
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 07.06.2013 22:15:29 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
Kas kellelgi on Strength Shop'iga kogemusi?

Kraam tuli 3 päevaga kohale. UPS oli pakiga õhtul ukse taga. Väga viis thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 15.06.2013 21:33:38 vasta tsitaadiga

The Simple Art of Bodybuilding: A Practical Guide to Training and Nutrition

kui kedagi peaks huvitama täitsa tasuta, 1 klickiga saatis mulle androidile väga mugav thumbs_up.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 16.06.2013 00:43:19 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Vaikselt möllan, kehakaal püsib 74,5-75,5Kg juures, veidi liialt mingit pahna söödud viimasel ajal, jätab selle nüüd ära ja teeb natuke jälle puhtamalt. Tasapisi läheb.

Natuke gei ei ole ?
Pane oma kaal ja tulemused siia vms, sellised pildid ei ole just väga apetiitsed (kui nii võib öelda)

kurikala
HV kasutaja
kurikala

sõnum 16.06.2013 09:41:04 vasta tsitaadiga

Jutt õige, Taavi. Lisaks on sellel 3 juuni pildil midagi väga puudu. Eeee.....Lihased? icon_smile.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.06.2013 11:51:34 vasta tsitaadiga

Plätu paneb nüüd teile ka negatiivid profiili kirja. Julgete siin solvata atleeti
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.06.2013 00:26:46 vasta tsitaadiga

Puhkus sai läbi. Äge oli, nagu ikka. Nädalaga hakkas ka kuumusega harjuma (35 kraadi varjus).

Link

Link
tagasi üles
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

sõnum 17.06.2013 00:46:52 vasta tsitaadiga

kurikala kirjutas:
Jutt õige, Taavi. Lisaks on sellel 3 juuni pildil midagi väga puudu. Eeee.....Lihased? icon_smile.gif

jaanuari pilt on tavaline, juuni oma on HD pilt lihtsalt
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 17.06.2013 07:56:02 vasta tsitaadiga

Miks peale raskemat trenni järgmisel ööl kunagi und ei tule? icon_rolleyes.gif
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 17.06.2013 08:46:26 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
HDTanel kirjutas:

Natuke gei ei ole ?
Pane oma kaal ja tulemused siia vms, sellised pildid ei ole just väga apetiitsed (kui nii võib öelda)

Mis iganes motivatsiooni üleval hoiab. Pigem hea vaadata just sellest võtmes, et pool aastat on väga lühike aeg, aga selle ajaga on võimalik juba päris palju enda vormi juures muuta.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 18.06.2013 00:55:44 vasta tsitaadiga

MelesMeles kirjutas:
Miks peale raskemat trenni järgmisel ööl kunagi und ei tule? icon_rolleyes.gif

Testosteroon on siis laes ja naistest mõtled. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 901
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 18.06.2013 13:29:41 vasta tsitaadiga

Väike onn ja magad nagu beebi
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 134, 135, 136  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.