Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint ja torrent ei saa läbi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2013 00:38:57 vasta tsitaadiga

visahing1 kirjutas:
soovitan kasutada Neti pulka läbi ruuteri siis on Internet Stabiilsem thumbs_up.gif
ära liiga ahneks mine , kui sa liiga tugevalt serverit hõvad oma kiire torrenti laadimisega võivad nad sul piirata kiirust, aga ennem nad saadavad kirja et hõivad nende serverit.Kui sa tahad et sul jamasi ei tuleks saad valida kui kõvasti torrenti tõmbamis programm serverit hõivab(low-medium-high), tõmba aeglaselt et vältida jamasi. thumbs_up.gif

sa saada neile kiri, et te koormate asjata mu pangakontot /krediitkaarti/rahakotti/ vms ja kuna ma ei soovi sellist koormust, siis ma lõpetan lepingu - jutt muutub.
aga konkurendiga tuleb täitsa rahul olla, 2 masinat, = 2 p2p, + 3 masin torrent, fullspeed. elisal muidugi on võrgust oma arusaam, kõikidest teenustest on elisal kõige viletsam

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hendrik32
HV Guru

sõnum 05.01.2013 04:15:39 vasta tsitaadiga

Sash kirjutas:
tervist,
kas keegi oskab öelda, kas Maci puhul analoogset lahendust leida on võimalik? sest erinevus Mac ja PC uTorrenti proges on see, et proxy privacy't ei saa Maci versioonis muuta ning seetõttu ei lähe minul see Tor'i abil torrentite tirimine läbi.
ehk oskab keegi aidata, tänud!

Proovida võid sellist programmi nagu qBitTorrent, mis on vägagi sarnane uTorrent'ile ning mis on ka Mac'ile saadaval.
http://www.qbittorrent.org/download.php
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
visahing1
HV kasutaja
visahing1

sõnum 05.01.2013 16:04:19 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
visahing1 kirjutas:
soovitan kasutada Neti pulka läbi ruuteri siis on Internet Stabiilsem thumbs_up.gif
ära liiga ahneks mine , kui sa liiga tugevalt serverit hõvad oma kiire torrenti laadimisega võivad nad sul piirata kiirust, aga ennem nad saadavad kirja et hõivad nende serverit.Kui sa tahad et sul jamasi ei tuleks saad valida kui kõvasti torrenti tõmbamis programm serverit hõivab(low-medium-high), tõmba aeglaselt et vältida jamasi. thumbs_up.gif

sa saada neile kiri, et te koormate asjata mu pangakontot /krediitkaarti/rahakotti/ vms ja kuna ma ei soovi sellist koormust, siis ma lõpetan lepingu - jutt muutub.
aga konkurendiga tuleb täitsa rahul olla, 2 masinat, = 2 p2p, + 3 masin torrent, fullspeed. elisal muidugi on võrgust oma arusaam, kõikidest teenustest on elisal kõige viletsam

Jap mul oli see asi juba käes ,sain esmise hoiatuse (ei teinud välja).nüüd sain teise hoiatuse ja nüüd tõmmati mu nett ni kokku et max downspeed on 100 kb/s .Ei soovita väga nendega mängida.ei soovita täiskiiruse peal tõmmata,sest üsna varsti saad uue hoiatuse icon_biggrin.gif

hendrik32
HV Guru

sõnum 05.01.2013 16:10:24 vasta tsitaadiga

visahing1 kirjutas:
RCC kirjutas:
visahing1 kirjutas:

Jap mul oli see asi juba käes ,sain esmise hoiatuse (ei teinud välja).nüüd sain teise hoiatuse ja nüüd tõmmati mu nett ni kokku et max downspeed on 100 kb/s .Ei soovita väga nendega mängida.ei soovita täiskiiruse peal tõmmata,sest üsna varsti saad uue hoiatuse icon_biggrin.gif

Ise ei kurda, Extra Strong'iga tõmban millal tahan ja kui palju tahan, kui ühendus olemas on.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 05.01.2013 16:46:31 vasta tsitaadiga

solution kirjutas:
Tra lõpetage see pira tõmbamine, mul ei lae isegi youtube videosid teie pärast icon_lol.gif nett nii aeglane, et jube ja seda Tallinna kesklinnas!!!
Njh, mis teha, et Tllna kesklinn selline kolgas on, et kaablit pole jõutud veel vedada, eksju icon_razz.gif
aixi
HV kasutaja

sõnum 24.02.2013 14:15:06 vasta tsitaadiga

http://www.nakido.com
http://www.youtube.com/watch?v=Tmj2uS5E0GM
http://www.youtube.com/watch?v=cuG5AArWKC8
http://www.youtube.com/watch?v=aCZSWRAyZ7Q
http://www.ekoob.com/download-torrents-chrome-plugin-11299

bitletorg
download torrents directly without any torrent client.
torrent online client
http://courses.cs.ut.ee/2009/internet/Main/Interneti-p%C3%B5hiseFailijagamiseAjalugu
http://web.zone.ee/abi2/BitTorrent/bitTorrent.html

viimati muutis aixi 24.11.2014 15:55:35, muudetud 8 korda
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 24.02.2013 14:20:06 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
solution kirjutas:
Tra lõpetage see pira tõmbamine, mul ei lae isegi youtube videosid teie pärast icon_lol.gif nett nii aeglane, et jube ja seda Tallinna kesklinnas!!!
Njh, mis teha, et Tllna kesklinn selline kolgas on, et kaablit pole jõutud veel vedada, eksju icon_razz.gif

Ja kui tahad ise vedada, siis Savisaar paneb sellise summa lauale, et kuku pikali.
tagasi üles
Minimx38
Kreisi kasutaja
Minimx38

sõnum 27.02.2013 00:17:11 vasta tsitaadiga

hmm, tele2 pulgaga vist sama jama thumbs_down.gif Sai just lastud teha tele2s leping , ele2 internet sim medium. modemiks on huawei E303s-2 no torrentid üle 1kb sek ei liigu, ei alla ega ülesse. Torrentites asi pole, kuna oli vaja üks fail kiiresti alla saada sai naabrite netiga see alla kangutatud, tele2 netiga saab isegi youtubest 720p vilme ilusti vaadata.
Muideks mul maal miski sama pakett vist, 2mb sek allalaadimis piirang ja andmemahu piirangut ei ole ja torrent tõmbab ilusit 200kb sekis, ehki on vähe vanem netipulga mudel.
Any ideas ?

E; ütlen veel et maal on mul miski 3g ruuter ka vahel mis jagab siis seda neti, ehk selles asi, et miks laseb torrenteid tõmmata ? HElistasin just tele2 infoliinile ja küsisin et kas teil torrenti tõmbamine keelatud, vastati et jah see keelatud lugege lepingu tingimusi, pikka aega sõimasin teda seal, et kust ma peaks seda teadma, ma teen teiega lepingu, et saaksin netis olla, tõmmata ja ülese laadida, see aina jahus enda lepingutingimustest, lõpuks ütlesin et mis ma pean selle netipulgaga mannaputru keetma ja siis panin toru ära, no on tõprad ikka
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 56
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 27.02.2013 01:28:51 vasta tsitaadiga

Minimx38 kirjutas:
hmm, tele2 pulgaga vist sama jama thumbs_down.gif Sai just lastud teha tele2s leping , ele2 internet sim medium. modemiks on huawei E303s-2 no torrentid üle 1kb sek ei liigu, ei alla ega ülesse. Torrentites asi pole, kuna oli vaja üks fail kiiresti alla saada sai naabrite netiga see alla kangutatud, tele2 netiga saab isegi youtubest 720p vilme ilusti vaadata.
Muideks mul maal miski sama pakett vist, 2mb sek allalaadimis piirang ja andmemahu piirangut ei ole ja torrent tõmbab ilusit 200kb sekis, ehki on vähe vanem netipulga mudel.
Any ideas ?

E; ütlen veel et maal on mul miski 3g ruuter ka vahel mis jagab siis seda neti, ehk selles asi, et miks laseb torrenteid tõmmata ? HElistasin just tele2 infoliinile ja küsisin et kas teil torrenti tõmbamine keelatud, vastati et jah see keelatud lugege lepingu tingimusi, pikka aega sõimasin teda seal, et kust ma peaks seda teadma, ma teen teiega lepingu, et saaksin netis olla, tõmmata ja ülese laadida, see aina jahus enda lepingutingimustest, lõpuks ütlesin et mis ma pean selle netipulgaga mannaputru keetma ja siis panin toru ära, no on tõprad ikka

Eks see torrenti teema ole üks suur küsimärk mobiilse interneti puhul. Õigem muidugi on, et piiravad ja mahtu kokku hoiavad.
tagasi üles
Minimx38
Kreisi kasutaja
Minimx38

sõnum 27.02.2013 09:25:59 vasta tsitaadiga

Mina sain torrenti igaljuhul peale pikka jamamist tööle aga jah suht jama et ilma kasutajaid teavitamata niimoodi teevad.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 56
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 09.03.2013 00:52:35 vasta tsitaadiga

link :: http://www.speedtest.net/result/2560297383.png

Läti piiriääres sügavas metsas ja tavaliselt kui netist otse midagi tõmban siis 600-900 Kbps 3.5 G elisa mint ja p2p võrgumängudel pole päevasel ajal mingit piirangut.
tagasi üles
sillu14
HV vaatleja

sõnum 02.04.2013 13:10:28 vasta tsitaadiga

kuidas muuta ümber, et torrent laeks vuzis mitte utorrentis .
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 02.04.2013 13:23:08 vasta tsitaadiga

sillu14 kirjutas:
kuidas muuta ümber, et torrent laeks vuzis mitte utorrentis .
Open with -> always open with
Martiini
HV vaatleja

sõnum 17.05.2013 11:42:20 vasta tsitaadiga

Kas keegi saaks üles panna korraliku torrc faili mis USA kaudu töötaks. ja Vidalia Bundle lingi millist peaks kasutama
Tänud
Martin
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 30.05.2013 03:02:18 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
Ei tea kas Elisa on oma poliitikat muutnud, aga igastahes pole mitu päeva enam võimalik BitTorrenti protokolli kasutada ehk torrentiliiklus on täielikult keelatud. Eelnevalt oli liiklus öösiti lubatud, kuid nüüd on ka sellel ajal keelatud.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7671006#7671006
tagasi üles
dksvertix
HV kasutaja
dksvertix

sõnum 30.05.2013 06:25:12 vasta tsitaadiga

Ennem, kui piirangutevaba Tele2 internetiga liitusin, oli ka mul see Elisa kräpp. Elisa probleemideks oli kirves hind vs allalaadimiskiirus ja muidugi ka Anti-P2P.

Viimase vastu suutsin leida lahenduse TorrentFreak-i uudistest: VPN Gate.

Elisa Anti-P2P blokeerib ainult torrenti algühendusi. Kui algühendused on juba tehtud ja torrent clientis Protocol Encryption on Forced peal, siis edaspidist throttlingut ei toimu.

Pane VPN Gate käima, võta mingi suvaline server seal, pane torrent client tööle, oota, kui client on saanud ühenduse trackeritega ja/või DHTga ja seederid on olemas ja mingi allalaadimine toimub, siis lülita VPN välja, et saaksid jätkata tõmbamist oma maksimaalse netikiirusega. TOR on vist samatmoodi kasutatav?

Seda võttet kasutasin viimati kuu aega tagasi, siis töötas.

Aga vot kõige lihtsam on Elisa ja EMT ebakvaliteetsete, kui siis ainult uusrikkastele mõeldud, teenuste poole üldse mitte vaadata.
Hetkel Tele2, Põhja-Tallinna keldris dl kiirus 15.32Mbps ja ul 2.39Mbps, ei mingit Anti-P2Pd, hinna poolest 2x odavam ja mul pole isegi mitte mingi uusrikka pakett.
Aga noh, eks näis kaua seda lõbu jätkub. Vb on Tele2 "Revolutsioon" pigem kaval äristrateegia, klientidele võimalik trooja rahakotis...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 30.05.2013 11:33:36 vasta tsitaadiga

dksvertix kirjutas:
Viimase vastu suutsin leida lahenduse TorrentFreak-i uudistest: VPN Gate.

Elisa Anti-P2P blokeerib ainult torrenti algühendusi. Kui algühendused on juba tehtud ja torrent clientis Protocol Encryption on Forced peal, siis edaspidist throttlingut ei toimu.

Pane VPN Gate käima, võta mingi suvaline server seal, pane torrent client tööle, oota, kui client on saanud ühenduse trackeritega ja/või DHTga ja seederid on olemas ja mingi allalaadimine toimub, siis lülita VPN välja, et saaksid jätkata tõmbamist oma maksimaalse netikiirusega. TOR on vist samatmoodi kasutatav?

Seda võttet kasutasin viimati kuu aega tagasi, siis töötas.

Proovisin järgi, töötab. thumbs_up.gif
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 30.05.2013 11:41:37 vasta tsitaadiga

dksvertix kirjutas:
Ennem, kui piirangutevaba Tele2 internetiga liitusin, oli ka mul see Elisa kräpp. Elisa probleemideks oli kirves hind vs allalaadimiskiirus ja muidugi ka Anti-P2P.

Aga vot kõige lihtsam on Elisa ja EMT ebakvaliteetsete, kui siis ainult uusrikkastele mõeldud, teenuste poole üldse mitte vaadata.
Hetkel Tele2, Põhja-Tallinna keldris dl kiirus 15.32Mbps ja ul 2.39Mbps, ei mingit Anti-P2Pd, hinna poolest 2x odavam ja mul pole isegi mitte mingi uusrikka pakett.
Aga noh, eks näis kaua seda lõbu jätkub. Vb on Tele2 "Revolutsioon" pigem kaval äristrateegia, klientidele võimalik trooja rahakotis...

Kas see kuumaksuta internetikaart on siis nii, et laed 27€ ning 30 päeva surfad ilma igasuguse kiiruse (jättes ressursipuuduse, netipulga kiiruse, võrgu koormatuse jms kõrvale) ja mahupiiranguteta?

visahing1
HV kasutaja
visahing1

sõnum 15.06.2013 12:45:10 vasta tsitaadiga

Torrenteid saab tõmmata ainult öösel! icon_biggrin.gif
hendrik32
HV Guru

sõnum 15.06.2013 13:46:20 vasta tsitaadiga

visahing1 kirjutas:
Torrenteid saab tõmmata ainult öösel! icon_biggrin.gif

Paar postitust üleval mainitud VPN Gate'ga saab saab iga kell. icon_wink.gif
tagasi üles
otipoiss
HV kasutaja
otipoiss

sõnum 16.06.2013 09:46:37 vasta tsitaadiga

Eeldab see mingisuguseid kindlaid linnukesi kusagil uTorrenti seadistustes? Mõtlesin proovida üle pika aja, kuid VPN-i välja lülitamine lõpetas ka soovitud protsessi.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 16.06.2013 12:31:32 vasta tsitaadiga

otipoiss kirjutas:
Eeldab see mingisuguseid kindlaid linnukesi kusagil uTorrenti seadistustes? Mõtlesin proovida üle pika aja, kuid VPN-i välja lülitamine lõpetas ka soovitud protsessi.

Protocol Encryption "Forced" peale ja rohkem polegi vaja.
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 16.06.2013 23:08:12 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
otipoiss kirjutas:

Protocol Encryption "Forced" peale ja rohkem polegi vaja.

ei hakka tirima või miskit veel?

E: aaa sain aru vist

lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 17.06.2013 10:12:42 vasta tsitaadiga

Tiim, icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 28.07.2013 21:42:33 vasta tsitaadiga

Protocol Encryption "Forced" oot kas see tulebki siis peale jätta või kui on natuke ära tirinud siis uuesti disable?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Mint ja torrent ei saa läbi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.