Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RCC
HV Guru

|
05.01.2013 00:38:57
|
|
|
visahing1 kirjutas: |
soovitan kasutada Neti pulka läbi ruuteri siis on Internet Stabiilsem
ära liiga ahneks mine , kui sa liiga tugevalt serverit hõvad oma kiire torrenti laadimisega võivad nad sul piirata kiirust, aga ennem nad saadavad kirja et hõivad nende serverit.Kui sa tahad et sul jamasi ei tuleks saad valida kui kõvasti torrenti tõmbamis programm serverit hõivab(low-medium-high), tõmba aeglaselt et vältida jamasi.  |
sa saada neile kiri, et te koormate asjata mu pangakontot /krediitkaarti/rahakotti/ vms ja kuna ma ei soovi sellist koormust, siis ma lõpetan lepingu - jutt muutub.
aga konkurendiga tuleb täitsa rahul olla, 2 masinat, = 2 p2p, + 3 masin torrent, fullspeed. elisal muidugi on võrgust oma arusaam, kõikidest teenustest on elisal kõige viletsam
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
05.01.2013 04:15:39
|
|
|
Sash kirjutas: |
tervist,
kas keegi oskab öelda, kas Maci puhul analoogset lahendust leida on võimalik? sest erinevus Mac ja PC uTorrenti proges on see, et proxy privacy't ei saa Maci versioonis muuta ning seetõttu ei lähe minul see Tor'i abil torrentite tirimine läbi.
ehk oskab keegi aidata, tänud! |
Proovida võid sellist programmi nagu qBitTorrent, mis on vägagi sarnane uTorrent'ile ning mis on ka Mac'ile saadaval.
http://www.qbittorrent.org/download.php
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
visahing1
HV kasutaja

|
05.01.2013 16:04:19
|
|
|
RCC kirjutas: |
ära liiga ahneks mine , kui sa liiga tugevalt serverit hõvad oma kiire torrenti laadimisega võivad nad sul piirata kiirust, aga ennem nad saadavad kirja et hõivad nende serverit.Kui sa tahad et sul jamasi ei tuleks saad valida kui kõvasti torrenti tõmbamis programm serverit hõivab(low-medium-high), tõmba aeglaselt et vältida jamasi.  |
sa saada neile kiri, et te koormate asjata mu pangakontot /krediitkaarti/rahakotti/ vms ja kuna ma ei soovi sellist koormust, siis ma lõpetan lepingu - jutt muutub.
aga konkurendiga tuleb täitsa rahul olla, 2 masinat, = 2 p2p, + 3 masin torrent, fullspeed. elisal muidugi on võrgust oma arusaam, kõikidest teenustest on elisal kõige viletsam |
Jap mul oli see asi juba käes ,sain esmise hoiatuse (ei teinud välja).nüüd sain teise hoiatuse ja nüüd tõmmati mu nett ni kokku et max downspeed on 100 kb/s .Ei soovita väga nendega mängida.ei soovita täiskiiruse peal tõmmata,sest üsna varsti saad uue hoiatuse
_________________ Otsin odavalt STEAM mänge ,Tehke pakkumisi! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
05.01.2013 16:10:24
|
|
|
RCC kirjutas: |
aga konkurendiga tuleb täitsa rahul olla, 2 masinat, = 2 p2p, + 3 masin torrent, fullspeed. elisal muidugi on võrgust oma arusaam, kõikidest teenustest on elisal kõige viletsam |
Jap mul oli see asi juba käes ,sain esmise hoiatuse (ei teinud välja).nüüd sain teise hoiatuse ja nüüd tõmmati mu nett ni kokku et max downspeed on 100 kb/s .Ei soovita väga nendega mängida.ei soovita täiskiiruse peal tõmmata,sest üsna varsti saad uue hoiatuse  |
Ise ei kurda, Extra Strong'iga tõmban millal tahan ja kui palju tahan, kui ühendus olemas on.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.01.2013 16:46:31
|
|
|
solution kirjutas: |
Tra lõpetage see pira tõmbamine, mul ei lae isegi youtube videosid teie pärast nett nii aeglane, et jube ja seda Tallinna kesklinnas!!! |
Njh, mis teha, et Tllna kesklinn selline kolgas on, et kaablit pole jõutud veel vedada, eksju
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.02.2013 14:20:06
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
solution kirjutas: |
Tra lõpetage see pira tõmbamine, mul ei lae isegi youtube videosid teie pärast nett nii aeglane, et jube ja seda Tallinna kesklinnas!!! |
Njh, mis teha, et Tllna kesklinn selline kolgas on, et kaablit pole jõutud veel vedada, eksju  |
Ja kui tahad ise vedada, siis Savisaar paneb sellise summa lauale, et kuku pikali.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minimx38
Kreisi kasutaja

|
27.02.2013 00:17:11
|
|
|
hmm, tele2 pulgaga vist sama jama Sai just lastud teha tele2s leping , ele2 internet sim medium. modemiks on huawei E303s-2 no torrentid üle 1kb sek ei liigu, ei alla ega ülesse. Torrentites asi pole, kuna oli vaja üks fail kiiresti alla saada sai naabrite netiga see alla kangutatud, tele2 netiga saab isegi youtubest 720p vilme ilusti vaadata.
Muideks mul maal miski sama pakett vist, 2mb sek allalaadimis piirang ja andmemahu piirangut ei ole ja torrent tõmbab ilusit 200kb sekis, ehki on vähe vanem netipulga mudel.
Any ideas ?
E; ütlen veel et maal on mul miski 3g ruuter ka vahel mis jagab siis seda neti, ehk selles asi, et miks laseb torrenteid tõmmata ? HElistasin just tele2 infoliinile ja küsisin et kas teil torrenti tõmbamine keelatud, vastati et jah see keelatud lugege lepingu tingimusi, pikka aega sõimasin teda seal, et kust ma peaks seda teadma, ma teen teiega lepingu, et saaksin netis olla, tõmmata ja ülese laadida, see aina jahus enda lepingutingimustest, lõpuks ütlesin et mis ma pean selle netipulgaga mannaputru keetma ja siis panin toru ära, no on tõprad ikka
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
6 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
27.02.2013 01:28:51
|
|
|
Minimx38 kirjutas: |
hmm, tele2 pulgaga vist sama jama Sai just lastud teha tele2s leping , ele2 internet sim medium. modemiks on huawei E303s-2 no torrentid üle 1kb sek ei liigu, ei alla ega ülesse. Torrentites asi pole, kuna oli vaja üks fail kiiresti alla saada sai naabrite netiga see alla kangutatud, tele2 netiga saab isegi youtubest 720p vilme ilusti vaadata.
Muideks mul maal miski sama pakett vist, 2mb sek allalaadimis piirang ja andmemahu piirangut ei ole ja torrent tõmbab ilusit 200kb sekis, ehki on vähe vanem netipulga mudel.
Any ideas ?
E; ütlen veel et maal on mul miski 3g ruuter ka vahel mis jagab siis seda neti, ehk selles asi, et miks laseb torrenteid tõmmata ? HElistasin just tele2 infoliinile ja küsisin et kas teil torrenti tõmbamine keelatud, vastati et jah see keelatud lugege lepingu tingimusi, pikka aega sõimasin teda seal, et kust ma peaks seda teadma, ma teen teiega lepingu, et saaksin netis olla, tõmmata ja ülese laadida, see aina jahus enda lepingutingimustest, lõpuks ütlesin et mis ma pean selle netipulgaga mannaputru keetma ja siis panin toru ära, no on tõprad ikka |
Eks see torrenti teema ole üks suur küsimärk mobiilse interneti puhul. Õigem muidugi on, et piiravad ja mahtu kokku hoiavad.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minimx38
Kreisi kasutaja

|
27.02.2013 09:25:59
|
|
|
Mina sain torrenti igaljuhul peale pikka jamamist tööle aga jah suht jama et ilma kasutajaid teavitamata niimoodi teevad.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
6 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
09.03.2013 00:52:35
|
|
|
link :: http://www.speedtest.net/result/2560297383.png
Läti piiriääres sügavas metsas ja tavaliselt kui netist otse midagi tõmban siis 600-900 Kbps 3.5 G elisa mint ja p2p võrgumängudel pole päevasel ajal mingit piirangut.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sillu14
HV vaatleja
|
02.04.2013 13:10:28
|
|
|
kuidas muuta ümber, et torrent laeks vuzis mitte utorrentis .
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martiini
HV vaatleja
|
17.05.2013 11:42:20
|
|
|
Kas keegi saaks üles panna korraliku torrc faili mis USA kaudu töötaks. ja Vidalia Bundle lingi millist peaks kasutama
Tänud
Martin
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
30.05.2013 03:02:18
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Ei tea kas Elisa on oma poliitikat muutnud, aga igastahes pole mitu päeva enam võimalik BitTorrenti protokolli kasutada ehk torrentiliiklus on täielikult keelatud. Eelnevalt oli liiklus öösiti lubatud, kuid nüüd on ka sellel ajal keelatud. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7671006#7671006
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
dksvertix
HV kasutaja

|
30.05.2013 06:25:12
|
|
|
Ennem, kui piirangutevaba Tele2 internetiga liitusin, oli ka mul see Elisa kräpp. Elisa probleemideks oli kirves hind vs allalaadimiskiirus ja muidugi ka Anti-P2P.
Viimase vastu suutsin leida lahenduse TorrentFreak-i uudistest: VPN Gate.
Elisa Anti-P2P blokeerib ainult torrenti algühendusi. Kui algühendused on juba tehtud ja torrent clientis Protocol Encryption on Forced peal, siis edaspidist throttlingut ei toimu.
Pane VPN Gate käima, võta mingi suvaline server seal, pane torrent client tööle, oota, kui client on saanud ühenduse trackeritega ja/või DHTga ja seederid on olemas ja mingi allalaadimine toimub, siis lülita VPN välja, et saaksid jätkata tõmbamist oma maksimaalse netikiirusega. TOR on vist samatmoodi kasutatav?
Seda võttet kasutasin viimati kuu aega tagasi, siis töötas.
Aga vot kõige lihtsam on Elisa ja EMT ebakvaliteetsete, kui siis ainult uusrikkastele mõeldud, teenuste poole üldse mitte vaadata.
Hetkel Tele2, Põhja-Tallinna keldris dl kiirus 15.32Mbps ja ul 2.39Mbps, ei mingit Anti-P2Pd, hinna poolest 2x odavam ja mul pole isegi mitte mingi uusrikka pakett.
Aga noh, eks näis kaua seda lõbu jätkub. Vb on Tele2 "Revolutsioon" pigem kaval äristrateegia, klientidele võimalik trooja rahakotis...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
30.05.2013 11:33:36
|
|
|
dksvertix kirjutas: |
Viimase vastu suutsin leida lahenduse TorrentFreak-i uudistest: VPN Gate.
Elisa Anti-P2P blokeerib ainult torrenti algühendusi. Kui algühendused on juba tehtud ja torrent clientis Protocol Encryption on Forced peal, siis edaspidist throttlingut ei toimu.
Pane VPN Gate käima, võta mingi suvaline server seal, pane torrent client tööle, oota, kui client on saanud ühenduse trackeritega ja/või DHTga ja seederid on olemas ja mingi allalaadimine toimub, siis lülita VPN välja, et saaksid jätkata tõmbamist oma maksimaalse netikiirusega. TOR on vist samatmoodi kasutatav?
Seda võttet kasutasin viimati kuu aega tagasi, siis töötas. |
Proovisin järgi, töötab.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
30.05.2013 11:41:37
|
|
|
dksvertix kirjutas: |
Ennem, kui piirangutevaba Tele2 internetiga liitusin, oli ka mul see Elisa kräpp. Elisa probleemideks oli kirves hind vs allalaadimiskiirus ja muidugi ka Anti-P2P.
Aga vot kõige lihtsam on Elisa ja EMT ebakvaliteetsete, kui siis ainult uusrikkastele mõeldud, teenuste poole üldse mitte vaadata.
Hetkel Tele2, Põhja-Tallinna keldris dl kiirus 15.32Mbps ja ul 2.39Mbps, ei mingit Anti-P2Pd, hinna poolest 2x odavam ja mul pole isegi mitte mingi uusrikka pakett.
Aga noh, eks näis kaua seda lõbu jätkub. Vb on Tele2 "Revolutsioon" pigem kaval äristrateegia, klientidele võimalik trooja rahakotis... |
Kas see kuumaksuta internetikaart on siis nii, et laed 27€ ning 30 päeva surfad ilma igasuguse kiiruse (jättes ressursipuuduse, netipulga kiiruse, võrgu koormatuse jms kõrvale) ja mahupiiranguteta?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
visahing1
HV kasutaja

|
15.06.2013 12:45:10
|
|
|
Torrenteid saab tõmmata ainult öösel!
_________________ Otsin odavalt STEAM mänge ,Tehke pakkumisi! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
15.06.2013 13:46:20
|
|
|
Torrenteid saab tõmmata ainult öösel!  |
Paar postitust üleval mainitud VPN Gate'ga saab saab iga kell.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
otipoiss
HV kasutaja

|
16.06.2013 09:46:37
|
|
|
Eeldab see mingisuguseid kindlaid linnukesi kusagil uTorrenti seadistustes? Mõtlesin proovida üle pika aja, kuid VPN-i välja lülitamine lõpetas ka soovitud protsessi.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
16.06.2013 12:31:32
|
|
|
otipoiss kirjutas: |
Eeldab see mingisuguseid kindlaid linnukesi kusagil uTorrenti seadistustes? Mõtlesin proovida üle pika aja, kuid VPN-i välja lülitamine lõpetas ka soovitud protsessi. |
Protocol Encryption "Forced" peale ja rohkem polegi vaja.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
16.06.2013 23:08:12
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
otipoiss kirjutas: |
Eeldab see mingisuguseid kindlaid linnukesi kusagil uTorrenti seadistustes? Mõtlesin proovida üle pika aja, kuid VPN-i välja lülitamine lõpetas ka soovitud protsessi. |
Protocol Encryption "Forced" peale ja rohkem polegi vaja. |
ei hakka tirima või miskit veel?
E: aaa sain aru vist
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
17.06.2013 10:12:42
|
|
|
Tiim,
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
28.07.2013 21:42:33
|
|
|
Protocol Encryption "Forced" oot kas see tulebki siis peale jätta või kui on natuke ära tirinud siis uuesti disable?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|