tänu sellistele tegelastele kõik uued mängud liiga lihtsad ja arcaded tehaksegi keegi sõita ei oska aga kliente on vaja ja mängu on vaja müüa, et kasumit teenida, bisnesplan teeme NFS stiilis põhjagaasiga läbitava mängu jälle.
ilmselgelt sa nfs'i ei mängi, kuna see kommentaar ei päde
usun, et internetis võid selle väite peale feimi koguda, kuid siiski tuleb ka nfs'is hoogu maha võtta, et häid aegu saada
ei ole vaja kõike sõnasõnalt ka võtta, point oli selles et selliste vingujate pärast et mäng on liiga raske tehaksegi nad lõpuks enamuses arcade peale et ikka võimalikut suur mass saaks osta mängu.
PS, minu NFS saaga algas esimesest Hot Pursuitist ning tänase päevani on kõik osad läbi tehtud, kaasa arvatud ka shift seeria mis oli natuke rohkem simulatsiooni moodi.
ise alustasin omaette mängu nüüd very hard raskusastmes ja mõnda sõitu peab suht mitu korda tegema, ehk siis hardi ja very hardi vahe on ikka korralik. vähemalt ei saanud ühe õhtuga mäng läbi. _________________ ükskord me võidame niikuinii
Sai nüüd ise ka lõpuks mängu ära proovitud, aga kuna ma pole eriline rallisõber olnud, siis ka see mäng muutus minu jaoks rutiinseks liiga kiiresti, kuid sellegipoolest tundus kõrvaltvaatajana päris huvitav, julgen soovitada ka teistele, kes vähegi rallisõber
Pikad õhtud sul siis. Ma ikka väljatulekust saati pea igal õhtul (2 õhtut vahele jäänud) mänginud ja season 3 alles käimas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ainult WSR sõidud või kõik promod jne autode võitmiseks sõidud ka ?
very hard raskusel ja ainult esikohtadele sõitmiseks suutsin 4 tunniga ainult esimese wsr seasoni keskele , ei pea ennast ka väga algajaks kuigi mõnda aega on siiski mängumaailmast võõrutus juba olnud _________________ ükskord me võidame niikuinii
Online on päris vahva, algul oli küll harjumatu võrreldes grid1-ga.
Kõlaritest kuuleb pereriidu, lapse nuttu, kuid kõige hullem on kui mingi moslem oma raadiot otse mikrisse laseb
Õnneks saab maha keerata. Ootame, äkki tuleb chati võimalus.
Sak ka paar sõitu teha... Kahjuks minu arvates on grid 2 oma eelase täielik häbiplekk.. Pilt küll ilus max sätetel kuid auto juhtimine ja muu säärane sõitmisega sonduv täielik BS.
Tekib tahtmine ka online'i proovida, aga pettusin, kui Grid serverid maha tõmmati.
Huvitav, kaua GRID2 online servereid püsti hoitakse. Kui maha lendavad, siis ei aita mingi tunngle ka enam... _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Tekib tahtmine ka online'i proovida, aga pettusin, kui Grid serverid maha tõmmati.
Huvitav, kaua GRID2 online servereid püsti hoitakse. Kui maha lendavad, siis ei aita mingi tunngle ka enam...
Steam'i serverid, ei tohiks seda probleemi enam olla!
Kasutab siit keegi G27 + H-Shifter ka? Mul nagu üles vahetades läheb käik kenasti sisse aga nii kui käigu alla tahad vahetada siis käik esimese korraga ei rakendu ja peab mitu korda raiduma, et õige käik sisse läheks.
Kasutab siit keegi G27 + H-Shifter ka? Mul nagu üles vahetades läheb käik kenasti sisse aga nii kui käigu alla tahad vahetada siis käik esimese korraga ei rakendu ja peab mitu korda raiduma, et õige käik sisse läheks.
Kasutan.
see sõltub autost. Pead käiguvahetust vähe aeglasemalt tegema või sidurit korralikult vajutama. Vajutad sidurit- ootad nõka - paned käigu sisse ja lased siduri lahti. Ja ei pea mitu korda raiuma, lihtsalt rahulikumalt tegema. Eks vahel ikka tuleb ka endal ette kui käik sisse ei lähe
Pigem kurdan selle üle, et vahel täiesti lampi viskab käigu neutrali peale. Veel ei ole aru saanud mis seda põhjustab.
Aga kui aus olla siis annabki vähe reaalsema tunde
Aga kommenteerides mängu siis vähe nõme see driftimise teema. :S Kurve driftid kiiremini kui ideaaljoont hoides ideaalkiirusel... ebaloogiline CRAP (N) Alguses oli ikka väga harjumatu aga nüüd vaikselt hakkab mõikama, et mida rohkem driftid seda kiirem oled.
ei viitsi tervet teemat läbi kammida, aga päriselt? advanced blending ja smoke shadows, mingid featuurid, mida saab ainult inteli iGPU'ga sisse lülitada??? mis nad mõtlevad päriselt, et keegi hakkab 9FPM'ga mängima v? mida kõike minu vanad silmad veel nägema peavad. oh jah, parim nali täna.
Mul siuke kala vahepeal selle mänguga, et pidur ei taha töötada kohati. Xboxi puldiga mängin. Teiste mängudega seda häda pole, ainult selles _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
esialgu on neid erinevaid radasi küll vähe .... barcelona,paris ja mingi mägedes ? + neid on saadud juba sõita mitmeid erinevaid pidi ? tuleb pärast ikka midagi juurde või tegijad olidki nii mõttevaesed et rohkem võidusõidu radasi maailmas pole ?
Indianapolis:
- GP Circuit [Day]
- Infield Circuit [Day]
- Sport Circuit [Day]
- North Circuit [Day] [Pre-Order Bonus]
- Oval Circuit [Day] [Pre-Order Bonus]
California:
- Big Sur [Day]
- Big Sur [Night]
- Bixby Pass [Day]
- Bixby Pass [Night]
- Pebble Beach Drive [Day]
- Pebble Beach Drive [Night]
- Redwood Approach [Day]
- Redwood Approach [Night]
- Pacific Way [Sunset]
Miami:
- Causeway Approach [Day]
- Causeway Approach [Night]
- Collins Park Ring [Day]
- Collins Park Ring [Night]
- Downtown Speedway [Day]
- Downtown Speedway [Night]
- South Point Bay [Day]
- South Point Bay [Night]
- Art Deco Loop [Sunset]
- Ocean Drive [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Chicago:
- Lake Shore Point [Day]
- Lake Shore Point [Night]
- The Loop [Day]
- The Loop [Night]
- Underpass Ring [Day]
- Underpass Ring [Night]
- Wabash Run [Day]
- Wabash Run [Night]
- Marina City [Sunset]
- Riverside [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Algarve, Portugal:
- Club Circuit [Day]
- GP Circuit [Day]
- National Circuit [Day]
- Sport Circuit [Day]
Barcelona:
- Columbus Pass [Day]
- Columbus Pass [Night]
- High Street [Day]
- High Street [Night]
- Marine Gate [Day]
- Marine Gate [Night]
- Memorial Gate [Day]
- Memorial Gate [Night]
- Columbus Bay [Sunset]
- Fountain Loop [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Red Bull Ring:
- North Circuit [Day]
- North Circuit Reversed [Day]
- South Circuit [Day]
- South Circuit Reversed [Day]
- GP Circuit [Day]
- GP Circuit Reversed [Day]
Paris, France:
- Arc De Triomphe [Day]
- Arc De Triomphe [Night]
- Avenue De New-York [Day]
- Avenue De New-York [Night]
- Circuit De La Seine [Day]
- Circuit De La Seine [Night]
- Pont De L’alma [Day]
- Pont De L’alma [Night]
- Champs Elysees [Sunset]
- Le Trocadero [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Dubai, United Arab Emirates:
- Al Sufouh Strip [Day]
- Al Sufouh Strip [Night]
- Gulf Approach [Day]
- Gulf Approach [Night]
- Jumeirah Beach [Day]
- Jumeirah Beach [Night]
- Nakheel Vista [Day]
- Nakheel Vista [Night]
- Hattan Way [Sunset]
- Orra Quay Loop [Sunset]
- LiveRoutes [Day]
Hong Kong, China:
- Kowloon Climb [Day]
- Kowloon Climb [Night]
- Magazine Gap [Day]
- Magazine Gap [Night]
- Peak Road Descent [Day]
- Peak Road Descent [Night]
- Wan Chai Gap [Day]
- Wan Chai Gap [Night]
- Ap Lei Chau [Sunset]
- Pok Fu Lam [Sunset]
Mängin ise seda medium raskusastmega ja enamjaolt on sõidud kerged et pole probleemi esimeseks tulla ja mõni sõit on lausa võimatu esimeseks tulla ... mängin xbox360 puldiga muidu ja täitsa okei on ...
Olen jõudnud sinna hong kongi ja mingi rada on seal see checkpointide teema ? 1 koht saab seal 3700 millegagi ja mina saan mingi 3400 selle nissan 370Z roadsteriga ja esikoht on sama auto nii et mingit vahet ei ole... valikus on veel mingi mersu aga see ei muuda ka midagi ... suht võimatu on saada mingi 3700 ?
Samas tegin selle overtake roundi seal dubais mazda junniga mingi 36 000 kui vastane tegi mingi 18 000
Online on päris jube, PS3 peal vähemalt, tunni aja trial oli, sai mingi ettekujutuse.
Esimeses kurvis üks vend tõmbas end risti teele, hakkas tulema, see ja see lõhkus oma auto jne. Päris mitu venda jäid raja äärde... Mönus mingi hispaania keelne sõim tuli sealt päris pikalt ikka...
Ma ei tea kas sel mängul on mingi võimalus, et saab selliseid avariid ära hoida või ei ole, see kes ees end risti keerab võiks ikka ghostiks muutuda... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.