Mulle väga meeldib. Kenasti töötab kõik, vinge näeb välja ja toredad uuendused on - eriti meeldib, et Walkman muusikamängijat, mis on niigi juba üsna tugev külg selle telefoni juures, on veelgi uuendatud ja päris mitu uut valikut on nüüd helikvaliteedi parandmiseks (ClearAudio+ jms). Klaviatuur tundub ka täpsem
Selleks on olemas Notification toggle nimeline app mis laseb sul erinevaid otseteid luua.
Kas kusagil mingit jelly bean manuaali või infolehte pole sellele telefonile, et mis asjad juurde tekkisid jne. See setup guide, mis tekkis, on ikka suht mõttetu kärakas.
Kuhu on kadunud sony def. live wallpaper maa ja kuuga? Mulle täitsa meeldis see ja PLAYst saadavad asemikud ei anna mõõtu välja.
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk.
Kasutan ise igapäevaselt kaamerat kuid peale uuendust tundub ka mulle , et kogu kaamera on nüüdseks üldse alla igasuguse arvestuse, fookus tundub imelik, aeglasem ja muidugi seadete paigutus on kõik segi paisatud. Kasutasin pildistamis oludes seadet ''dokument'', kiirelt sain vajadusel muuta säri. Praegu nagu ma näen pole see enam võimalik. Praeguse seisuga lõhnab downgrade'i järgi. _________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
viimati muutis Maku.A 31.05.2013 16:27:40, muudetud 1 kord
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk.
Lisaks väga uimane teravustamine videos ja kaamera tarkvara küll muutunud aga ikka jura. Kas seda aku % märki ära võtta ei saa? Mul palju informatiivsev app selleks.
See valge taust igasugu toiminutes ei lähe koheüldse peale.
Kummaline on ka, et Xperia Go toitesuvandite all on igasugu huvitavaid sätteid, "Stamina mode" jm.
Xperia S aga ainult linnukese võimalus,et andmeside lülitatakse välja, kui ekraan on väljas. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma.
Pakun, et see käib selle led'i kohta, mis üleval ääres. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Valge taust ajab närvi, aku ei pea ka vastu, ekraan sööb meeletult.
Kontaktid ei tule millegi pärast üle google kontolt, kõik syncid sees ja filtrid maas.
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma.
Pakun, et see käib selle led'i kohta, mis üleval ääres.
Siis jama. Ootan Illumination bari uuenduse ära.
Aku märgatavat kulumist pole täheldanud.
veel...
Muidugi see lugu ka, et esimest korda ei teinud peale opsüsi uuendust hard reseti telefonile. Kõik sujub ka ilma. Pole mingeid erilisi äppe ka samas peal hetkel. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lõpuks ometi nädalavahetusel kodus ja uus soft peal ! Eelmine hakkas tõesti juba ajale jalgu jääma. Klaviatuur on tõesti täpsem ja sujuvam, üleüldiselt on sujuvam, kiirem?. Aku kohta on veel vara rääkida. Kas kuidagi saab seda aku % ülevalt ribalt ära kaotada ?
Isiklikult mulle meeldivad Uued Teemad. Chrome kasutajad mobiilis mismoodi ma saan "lehekülgi" deskopile panna, Operas oli see lihtne.?
Kas keegi Xperia S kasutaja on mõelnud vahetada telefon Xperia SP vastu?
Tõesti ehk oskab keegi aidata, ei saa kuidagi kontakte google kontolt telefoni. Olen teinud "by the book" aga lihtsalt ei synci ära. Kõik muu nagu töötaks, mis google veel sync-ib, aga kontaktid ei ilmu. Kõik linnukesed ka filtrite alt märgitud, et näitaks google kontakte. Ma ei kujuta ette mis ma valesti võin teha.
Lisaks, kas keegi oskab soovitada mõnda tõsiselt head custom ROMi, 4.1 või 4.2.
Mõeldav ainult amoled ekraanide puhul nagu ma aru saan. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Ma nüüd ei tea, kas tegemist on Androidi poolse kalaga või Sony moditud softiga kuid... tegin telefonile hard reseti. Enne seda backup kontaktidest. Peale reseti importisin kontaktid aga miskil põhjusel on nüüd kõik kontaktid topelt ja omavahel lingitud. Muidu ei häiri aga kui dialeri alt kontakti otsida, siis viskab igat nime kaks korda.
Kuidas sellest lahti saada? 500+ kontakti ja ükshaaval unlinkida-kustutada on veits tüütu tegevus. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.