Mulle väga meeldib. Kenasti töötab kõik, vinge näeb välja ja toredad uuendused on - eriti meeldib, et Walkman muusikamängijat, mis on niigi juba üsna tugev külg selle telefoni juures, on veelgi uuendatud ja päris mitu uut valikut on nüüd helikvaliteedi parandmiseks (ClearAudio+ jms). Klaviatuur tundub ka täpsem
Selleks on olemas Notification toggle nimeline app mis laseb sul erinevaid otseteid luua.
Kas kusagil mingit jelly bean manuaali või infolehte pole sellele telefonile, et mis asjad juurde tekkisid jne. See setup guide, mis tekkis, on ikka suht mõttetu kärakas.
Kuhu on kadunud sony def. live wallpaper maa ja kuuga? Mulle täitsa meeldis see ja PLAYst saadavad asemikud ei anna mõõtu välja.
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk.
Kasutan ise igapäevaselt kaamerat kuid peale uuendust tundub ka mulle , et kogu kaamera on nüüdseks üldse alla igasuguse arvestuse, fookus tundub imelik, aeglasem ja muidugi seadete paigutus on kõik segi paisatud. Kasutasin pildistamis oludes seadet ''dokument'', kiirelt sain vajadusel muuta säri. Praegu nagu ma näen pole see enam võimalik. Praeguse seisuga lõhnab downgrade'i järgi. _________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni.
viimati muutis Maku.A 31.05.2013 16:27:40, muudetud 1 kord
1080p videosalvestus tundub allapoole arvestust olema, automatic brightness on kadunud. Toores raisk.
Lisaks väga uimane teravustamine videos ja kaamera tarkvara küll muutunud aga ikka jura. Kas seda aku % märki ära võtta ei saa? Mul palju informatiivsev app selleks.
See valge taust igasugu toiminutes ei lähe koheüldse peale.
Kummaline on ka, et Xperia Go toitesuvandite all on igasugu huvitavaid sätteid, "Stamina mode" jm.
Xperia S aga ainult linnukese võimalus,et andmeside lülitatakse välja, kui ekraan on väljas. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma.
Pakun, et see käib selle led'i kohta, mis üleval ääres. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Valge taust ajab närvi, aku ei pea ka vastu, ekraan sööb meeletult.
Kontaktid ei tule millegi pärast üle google kontolt, kõik syncid sees ja filtrid maas.
Pulse notification light on see valgusriba/antenni vilgutamine telefoni alumises otsas? Või pean appi edasi hoidma.
Pakun, et see käib selle led'i kohta, mis üleval ääres.
Siis jama. Ootan Illumination bari uuenduse ära.
Aku märgatavat kulumist pole täheldanud.
veel...
Muidugi see lugu ka, et esimest korda ei teinud peale opsüsi uuendust hard reseti telefonile. Kõik sujub ka ilma. Pole mingeid erilisi äppe ka samas peal hetkel. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lõpuks ometi nädalavahetusel kodus ja uus soft peal ! Eelmine hakkas tõesti juba ajale jalgu jääma. Klaviatuur on tõesti täpsem ja sujuvam, üleüldiselt on sujuvam, kiirem?. Aku kohta on veel vara rääkida. Kas kuidagi saab seda aku % ülevalt ribalt ära kaotada ?
Isiklikult mulle meeldivad Uued Teemad. Chrome kasutajad mobiilis mismoodi ma saan "lehekülgi" deskopile panna, Operas oli see lihtne.?
Kas keegi Xperia S kasutaja on mõelnud vahetada telefon Xperia SP vastu?
Tõesti ehk oskab keegi aidata, ei saa kuidagi kontakte google kontolt telefoni. Olen teinud "by the book" aga lihtsalt ei synci ära. Kõik muu nagu töötaks, mis google veel sync-ib, aga kontaktid ei ilmu. Kõik linnukesed ka filtrite alt märgitud, et näitaks google kontakte. Ma ei kujuta ette mis ma valesti võin teha.
Lisaks, kas keegi oskab soovitada mõnda tõsiselt head custom ROMi, 4.1 või 4.2.
Mõeldav ainult amoled ekraanide puhul nagu ma aru saan. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Ma nüüd ei tea, kas tegemist on Androidi poolse kalaga või Sony moditud softiga kuid... tegin telefonile hard reseti. Enne seda backup kontaktidest. Peale reseti importisin kontaktid aga miskil põhjusel on nüüd kõik kontaktid topelt ja omavahel lingitud. Muidu ei häiri aga kui dialeri alt kontakti otsida, siis viskab igat nime kaks korda.
Kuidas sellest lahti saada? 500+ kontakti ja ükshaaval unlinkida-kustutada on veits tüütu tegevus. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Gmailis kontaktide all duplikaatide otsing ja liitmine. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Tegin, ei aita kui kontaktid lingitud on.
Igatahes tundub, et sel ajal kui ma importisin kontakte, toimus taustal Google'iga sünkimine (enne JB ma seda võimalust Sony poolt ei näinud). Lasin kõik maha ja nett väljas, importisin uuesti. Sain esialgu korda vist. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lihtsam variant olekski kogu oma telefoniraamat hoida google contacts'is ja seda sünkida lasta. Phone contacts ja nende sünkimine kuhugi pilve tundub pigem rohkem probleeme ja segadust tekitavat.. ? Või ma saan millestki valesti aru? _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Kui kontaktid nii telefonimälus kui ka google'is, siis on kah loogiline, et topelt näitab, kui filtrite alt mõlemad lubatud (nii lokaal kui ka google konto st). _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Mul ongi ainult google'i kontaktid näidatud
Telefoni omi eraldi pole alates Androidi kasutuselevõtust kasutanudki.
Küll aga on miski kepp ja seks mul google'i kontaktide sünkroonimisel. Nimelt on mul alati see protsess tähendanud seda, et mõlemas kohas (telefonis ja google contactsis) on kõik kontaktid olemas s.t. kui telefonist on osa kontakte kustutatud ja uusi lisatud, siis contactsiga sünkimisel tekivad need vanad tagasi telefoni ja uued lisanduvad ka contactsi. Rääkimata e-maili aadressidest, mis veebist telefoni tulevad. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Korraks google konto ära kustutada kontode alt ja uuesti lisada ja siis lasta endal ära sünkida vaikselt? Kui kontakte käsitsi kustutama hakata, siis oht, et tõmmab gmaili kah tühjaks _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Proovitud telefonist konto eemaldamine ja resyncimine, ei midagi
EDIT:
Uue tarkvaraga mõnda aega olnud ja peab ütlema, et aku ikkagi peab oluliselt vähem kui varasemalt. Nüüd tuleb iga päev vähemalt kord laadida, pikema/tiheda tööpäeva puhul lausa 2 korda.
Masendav. Põhiline kulutaja on Android system.
Ööga läheb vabalt pea 20% idles telefoni akust. Andmeside on väljas seejuures. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Minul peab aku nüüd just paremini, aga video tegemise võib küll ära unustada. Teravustamine on kuidagi väga aeglaseks muutunud ja video nagu hakiks ja ei jookse korralikult.
720p videoga tuleb rahul olla, see töötab enamvähem.
Kõige masendavam on see, et sony ei pruugi üldse seda puudust ära parandada. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Vaatan siin mingit ROMi enda XSile. Silma jäänud 4.2.2 versioonidest Paranoid(http://wccftech.com/update-sony-xperia-s-to-android-4-2-2-jelly-bean-with-paranoidandroid-custom-rom/) millel videtavalt vigu pole, samas ka CM10.1 millel paar viga, ka 1080p video. Esimene neist vajab kindlasti õpetuste järgi CWM http://www.clockworkmod.com/ või TWRP http://www.teamw.in/project/twrp2 mis garantii kehtetuks muudavad nagu ma aru saan?! Mis on nende eelised üksteise ees? Ehk veel paremaid 4.2.2 ROMe ?
FM raadio ja 1080p video on tõenäoliselt kõikidel mitte stock'il põhinevatel custom rom'idel puudu/probleemne. Samamoodi tahavad need rom'id bootloader unlock'i, mis teoreetiliselt katkestab ka garantii. Mõned rom'id omavad ka locked bootloader tuge.
Bootloader'it saab alati lukustada uuesti, iseasi kas see garantiist enam läbi läheb.
Ise prooviks kõigepealt FXP cm10, kui bootloaderi avaks. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Pole nende custom rom'ide asjaga eriti kursis, aga kui mul service menu alt näitab, et bootloader unlock allowed: yes, kas see tähendab, et on võimalik neid rom'e kasutada?
Pole nende custom rom'ide asjaga eriti kursis, aga kui mul service menu alt näitab, et bootloader unlock allowed: yes, kas see tähendab, et on võimalik neid rom'e kasutada?
See tähendab seda, et bootloader on avatav. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Midagi on nihu... proovisin bootloaderit unlockida ja fastboot drivereid ei suuda installida, isegi käsitsi valides androidi SDKst driverid, ei suuda neid ta tuvastada.
viimati muutis Killerwave 29.06.2013 14:33:10, muudetud 1 kord
Kui sul sony pc companionit arvutis veel pole, siis tõmba see peale. Kui on, siis sealt peaks fastboot draiver ilusti tulema. St paned companioni käima, lülitad telefoni välja, ootad 30s, hoiad vastavat vol (kas + või - ei mäleta) klahvi all ja samal ajal ühendad arvutiga. Teoreetiliselt peaks ta draiverit hakkama installima.
Endalgi oli neo V'ga paras keberniit, et fastboot driverid kuidagi õiged saada, päris õiget lahendust ei mäletagi. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Kui sul sony pc companionit arvutis veel pole, siis tõmba see peale. Kui on, siis sealt peaks fastboot draiver ilusti tulema. St paned companioni käima, lülitad telefoni välja, ootad 30s, hoiad vastavat vol (kas + või - ei mäleta) klahvi all ja samal ajal ühendad arvutiga. Teoreetiliselt peaks ta draiverit hakkama installima.
Endalgi oli neo V'ga paras keberniit, et fastboot driverid kuidagi õiged saada, päris õiget lahendust ei mäletagi.
Ei tea, asjad kõik olemas aga ei suuda püsida fastboot modes üle mõne sekundi ja selle probleemi kohta on vastavaid foorumi postitusi aga ka need ei suuda hetkel mind aidata. TUlemus on see et cmds ei leia device üles, kuna drivereid pole peale saaud.
Endalgi oli neo V'ga paras keberniit, et fastboot driverid kuidagi õiged saada, päris õiget lahendust ei mäletagi.
Ei tea, asjad kõik olemas aga ei suuda püsida fastboot modes üle mõne sekundi ja selle probleemi kohta on vastavaid foorumi postitusi aga ka need ei suuda hetkel mind aidata. TUlemus on see et cmds ei leia device üles, kuna drivereid pole peale saaud.
Driverite viga.
Lase Flashtool peale, siis mine selle kausta, seal driverid, lase peale ja asi korras
Driverite viga.
Lase Flashtool peale, siis mine selle kausta, seal driverid, lase peale ja asi korras
Ise ei tee see midagi paremaks, eraldi driver setupi ka pole, manuaalselt kõiki drivusid(nüüd juba kolm erinevat pakki väidetavalt õigeid drivusid läbi proovinud, ütleb manaalse driverite koha näitamise järel et ei leia õigeid.
Driverite viga.
Ise ei tee see midagi paremaks, eraldi driver setupi ka pole, manuaalselt kõiki drivusid(nüüd juba kolm erinevat pakki väidetavalt õigeid drivusid läbi proovinud, ütleb manaalse driverite koha näitamise järel et ei leia õigeid.
Siis sa teed midagi valesti.
Lase kõik eelnevad maha.
Lase kõik Xperia S-iga seonduvad flashtooli driverid peale.
Device installation settings pane "never install driver soft from windows update
Tee restart ja proovi uuesti.
Ma paar päeva tagasi ka jebisin nendega, ei saanud fastbooti drivereid peale.. tegin nagu eelnevalt kirjutasin ja hakkas tööle.
Ta ei suutnudki lõpuks leida manuaalselt neid. Samas flashtooliga tegin ise vea, neid üsna mitu ja ei leidnud kohe seda ÕIGET üles, kus oli eraldi ka driver setup. Muidu proovisin enne käsitsi nagu paljude teiste seadmete pughul aga seekord selle driveriga hakkama ei saanud, süüd enda peale ei võta.
Enivei unlockitud ja särkivärki kuid ikka tekkis küsimus, mis ROM.
Keegi PaARANOIDi proovinud, oskab võrrelda CM10-ga?
CM10 lingid maru aeglased. Tüütu
Ta ei suutnudki lõpuks leida manuaalselt neid. Samas flashtooliga tegin ise vea, neid üsna mitu ja ei leidnud kohe seda ÕIGET üles, kus oli eraldi ka driver setup. Muidu proovisin enne käsitsi nagu paljude teiste seadmete pughul aga seekord selle driveriga hakkama ei saanud, süüd enda peale ei võta.
Trinity jb rom + trinity kernel Leiad loomulikult XDAst
Mis sellel reaalselt parem on, kui CM10-l või Paranoidil? Nad kõik reklaamivad end väga kenasti ja suurelt aga see ei too alati sisu välja. 1080p video on oluline et toimiks.
Mis sellel reaalselt parem on, kui CM10-l või Paranoidil? Nad kõik reklaamivad end väga kenasti ja suurelt aga see ei too alati sisu välja. 1080p video on oluline et toimiks.
Ei tea kuidas praegu on aga varem CMil 1080 video ei teinud.
Minuarust on cm-idest kõige etem SlimBean.
Trinity on stock jb baasil, ehk siis stabiilne, kõik töötab. Hästi moditud, sama võib ka kerneli kohta öelda. Kiireim ROM mul siiamaani. Ja mis kõige tähtsam, siis kõik kaamera funktsioonid töötavad. Mul endal Cybershot mod peal
Ei tea kuidas praegu on aga varem CMil 1080 video ei teinud.
Minuarust on cm-idest kõige etem SlimBean.
Trinity on stock jb baasil, ehk siis stabiilne, kõik töötab. Hästi moditud, sama võib ka kerneli kohta öelda. Kiireim ROM mul siiamaani. Ja mis kõige tähtsam, siis kõik kaamera funktsioonid töötavad. Mul endal Cybershot mod peal
Minu teada 1080p ei tööta/on pooletoobine kõikidel jelly bean baasil ROMidel. Kusagil mainitud uuendust, mis peaks alates 28. nädalast ilmuma. Ise ei hellita eriti lootust, et sony sellele telefonile miskit asjalikku suudab toota. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.