huvitav kes oli see idioot codemastersis, kes ütles et kaotaks chat ära ja asendaks selle voice over ipga
on küll mõningaid plusspunkte, kuid võrreldes gridiga.. uskumatu kui valesti nad selle tegid... lihtsuses peitub ilu
Kui ametlikud serverid maas, siis kuidas see pira on?
Teiseks tunngle kasutamine nõuab ilmselt veidi nokitsemist millega suvaline noob just hakkama ei saa.
Kolmandaks - seal on väga osavad vennad kohal tihti... sõidu, mitte tunngle installimisoskuse poolest.
Aga jah, saan umbes kell 1 ära proovida siis selle asja . Ei tea mis sätetel ta hea steady fps'iga jookseb GTX550ti/G840'ga
Sigh...
kord peab iga mees sõnu sööma.
Niipalju, et klaviatuuriga mängides ja esimese 2 tunni järel peab mu eelmine "statement" paika.
Küll aga sai vähe pikemalt eile õhtul xbox360 puldiga mängitud...
Mulle tundub, et mängumootor on nii advanced, et auto kiirust spidomeetril loetakse selle järgi, kuidas vedav sild ringi käib (mis on ju reaalne)
kuid füüsiliselt liigub auto ka nii kiiresti kui spidomeeter numbreid näitab (arvestamata seda, et ratas võib tühja käia ning unustades igasugused rehvide omadused, nagu libisemise tõttu kaotatud kiirus)
IN FACT läbib kurvi driftides ~20-30 km/h kiiremini kui ilusti sõites. Sellest pisiasjast võib isegi mööda vaadata... kuid Very Hard AI eeldab, et sa minetad kõik teadmised auto käitumisest ning viskad end täiskaasiga 90 kraadise kurvi eel põiki ning tallud aga gaasi juurde.
Ma ikka tahaks, et drifti eest jagataks stiilipunkte, mitte kiirust.
Ja peale esimest 4a tundi on aru saada, et midagi on puudu.
GRID 1 element, mis hoidis mitmeid päevi arvuti taga, on kaduma läinud.
Samas meeldib mulle väga down-to-earth stoori ja actual movie cutscenes.
Vb isegi piisavalt lahe, et kunagise sale'i ajal alla 10€ eest osta.
(äkki tuleb varsti free expa, mis ütleb, et praegune juhitavus on driftmode ja me lisasime racing mode ka juurde?!)
Aga kui läheneda teise nurga alt, et selle mängu eripära ongi see, et sa mitte ei kasuta auto käitumise puhul loogikat, vaid teadmisi, kuidas selles mängus auto käitub.
Et siiski on võimalik skilli aretada, driftides kurvi veel kiiremini läbida ning very hard AI pakub sellegipoolest pinget.
Ma ei oska absoluutselt seisukohta võtta enam.
Võtaks kokku game dev tycoon kirjeldustega:
Quirky but good 6
Has its moments 5
Could have been more 6
Meh...! 4
Edit:
Sõitsin ühte rada ja race engineer v kesiganes ta on, vahepeal mulises, et "this car is great for drifting, use it to drift in corners and gain momentum"
Millest ma järeldan, et see driftimine ongi feature. _________________ Winter is coming...
caterham sp300r väga ei drifti aga on hea kiirendusega ja juhitavusega
mõni auto nagu mersu sl65 amg või srt viper kimavad kiiresti aga juhitavus on täielik BS
mõnes sõidus jääb sellest 5-st flashbackist isegi puudu kuna lased mingi suure hooga kurvi ja ei pööra välja siis paneb kohe üle kuudi ja teeb ime lende
päris mitu autot on sellised millega ei kannata üldse sõita, sest iga väiksema puutega teeb ime lende
võiks juba välja aretada mingi AI süsteem kus nad ei sõida 200+ km/h kurve ilma driftita nagu tellis maas kinni ja puhtalt, sest kohati ikka ajab närvi küll kui on mingi kallakuga S kurv ja et vältida matsu siis AI paneb mööda nagu postist
Drifti radadel võiks ka olla nii et neid AI tegelasi pole ja ei pea ootama järjekorda vms. Liiga väike aeg on nende sõitjate vahel kui AI sõidab lihtsalt ilma driftita raja läbi ja sajab selga mingis kurvis kui sa ise driftid just ja hakkab spinni minema siis rikkub scori ära
Esimesele osale jääb mäng alla jah?
Müüsin (konsooli) Grid 1 ära, sest uus nagunii tulemas, nüüd tundub, et oli vale tegu? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nii, lükkan ka kohe käima ja annan teada mis tulemused 1366x768 resol max sätetel annab.
Gigabyte GTX 550ti - core970/shader1940/memory2050(stock)
G840 - 2,8ghz(stock)
1. pilt Ultra - kannatas vaadata küll, aga eelistan kõrgemat fpsi
2. pilt High - pilt ei muutunud minu jaoks, aga fps tõusis korralikult ja tegin ühe testi veel ilma fps limiterita, siis sain 67.* fps kätte umbes... Nii et High peale jääb see kord
Ei meeldi üldse see San andreast meenutav rehvisuits, ükskõik mis kuradi liigutust või mis kiirusel teed - ilge suitsupilv tõuseb kohe üles.
Rehvifüüsika natuke imelik
Muidu üldjoontes paistab huvitav, eks teen natuke aega veel. Raskusastmeks valisin Hard(mitte very) ja klaveriga üritan teha...
mul jääb vist mäng pooleli sest mingid krt saanid on aint millega sõita saab ... vanem mclaren siis pagani hyaura ja mingi aston martin on auto valikuks aint ja mitte ühegiga pole võimalik sõite teha ... lihtsalt koguaeg on seinas kinni ja kui hoogu maha võtad kurvi siis AI läheb mööda
auto valikusse võiks anda ka need autod mille vastu sõidad .. koenigsegg on vastu mis kohe stardis paneb mööda ja järgi ei jõua kuna see on lihtsalt tellis teepeal ja läbib kurve 2 korda kiiremini kui mul see võimalik on
mul jääb vist mäng pooleli sest mingid krt saanid on aint millega sõita saab ... vanem mclaren siis pagani hyaura ja mingi aston martin on auto valikuks aint ja mitte ühegiga pole võimalik sõite teha ... lihtsalt koguaeg on seinas kinni ja kui hoogu maha võtad kurvi siis AI läheb mööda
auto valikusse võiks anda ka need autod mille vastu sõidad .. koenigsegg on vastu mis kohe stardis paneb mööda ja järgi ei jõua kuna see on lihtsalt tellis teepeal ja läbib kurve 2 korda kiiremini kui mul see võimalik on
vanasti oli GRIDis nätieks mitmeid võistlusi, kus sa pididki jääma mingi 7. jne, sest teistel olid üldse teise liiga sõidukid, aga osalesid samas sõidus lihtsalt. Ja nad kütsidki kohe alguses minema silmapiirilt pmst...
Mina olen driftiga täitsa rahul nagu, tavasõidus, niisama pole ma mingi eraldi driftini jõudnud
Keegi teab kuna E30 pulti saab minna? Või siis see vanem mersu laadisin nagu DLC'd alla ja installisin ära...
Hetkel suht vähe veel sõite teinud, aga lihtsalt puht huvi pärast, see on üks suur põhjus miks ta nii ruttu tõmbasin
teise hooaja keskel umbes. endale meeldib mersu rohkem, stabiilsem
täna kui veel vähe online proovisin ei tundunud nii hull kui eile tglt. aga no krt mis pagana pärast ei võinud nad chati sisse jätta.
täiesti mõttetu kui erinevatest riikidest inimesed üritavad midagi läbi odavate mikrite üksteisele inglise keeles puterdada.
kirjapildis saaks palju paremini aru mida inimene tahab öelda.. totaalne feil codemastersi poolt. ja see tekitab vahest sõidus lagi ka.
sai ka jah e30 valitud kuid kahjuks on mersu paremini juhitav seal jeh.
ise jõudsin viiendasse hooaega - lõpuks on mõistlikult kiired autod kah olemas.
Siiamaani olen hoidnud kõik kohad 1.
aga siin vahest juba päris raske olnud seda 1. kohta saada, nii et kas on mõtet nende nimel üldse lisaaega pingutada. Lõpuks jõuab ikka sama kaugele välja, eks ju?
Aga jah, sai vist recordtemp ära nähtud täna mis ma oma videost pigistasin, 81C... kurat toas on nagu saun, kuigi rõduuks ka veel lahti... oeh, lähen hingan veidi värsket jahedat õhku
Hea ajaviide see mäng.
Esimese osa sarnast mõnusat meelerahu siiski ei tekita veel (1.season sai läbi alles).
Vaatan, mis edasi saab. Raha makstud, võiks ju mängida läbi vähemalt _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Krt see reaalajas muutuv rada on paras hunnik virtsa. Igal sõidul on kindlad jupid, mis igal juhul korduvad (sisuliselt sõidad ringe) ja siis vahepeal pikitakse suvalisi kõrvalepõikeid... üks sõit tegin pmst täisringi mingi kvartali ümber ja siis tuli järsku mingi rõve konksuga-põikega kurv otsa
Autod käituvad erinevalt küll aga kahjuks mäng ise siiski on mõeldud libisedes kurve läbima. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ma ei mõika ...
Panen mängu steamis tööle ja tuleb Grid 2 logo ette.... edasi vaikus.
Kui hiirt klõpsin siis appcrash.
Kui offlines steami stardin siis no problem...:S
Spoiler
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: grid2_avx.exe
Application Version: 1.0.82.5875
Application Timestamp: 51a61823
Fault Module Name: StackHash_6743
Fault Module Version: 6.1.7601.17725
Fault Module Timestamp: 4ec49b8f
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000ce6c3
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1061
Additional Information 1: 6743
Additional Information 2: 6743c9be03375779032da581aad47287
Additional Information 3: 1e53
Additional Information 4: 1e530ce8fe1ba0fbb37f64228330ff8f
Kui mulle ütlesid seda, siis mul jäi auto siiski terveks
libe, sa online'i ka proovinud oled juba?
Ma päeval mõtlesin, et teen, aga pidin päris kaua ootama mingis party's ja loobusin kino kasuks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mp on võrreldes sp'ga nagu teine mäng, hoopis teine ülesehitus jne - samas lugu pole taustaks
tööpäevajärgselt õhtul tund-paar lasta on vast okei
ise pakun, et enne tulevat aastat ära ei lõpeta - pigem selline filler õhtuteks, kui midagi muud ei viitsi teha või siis tuleb kihutamistuju _________________ ☠
Kujutan ette jah multiplayerit, kus on need mäeseinad, mille peal auto väga kergelt üle katuse lendab endal oli ennist moment, kui sõitsin rallit ja drifti ajal külg ees tagaots põrkas vastu ja ma tegin kuidagi 360 kraadi ära(õhus olles) ja landisin teise kuti katusele(1v1 ralli, misiganes selle õige nimi on) ja siis kutt lendas rajalt välja, tuli tagasi ja auto oli nii räbal, et mingit vastast temast küll enam polnud
multiplayeris näeb neid lende vist tihedamini, aga khmkhm, hetkel veel pole plaanind seda võimalust endale soetada
Proovisin ka läpal, 1920x1080 high ja natukene aa-d peale keerates, testis miinium tuli 40.xxx fps, ultra peal oli näha hangumis märke, ei hakanud testi läbigi tegema, pilt ilus, üsna fun sõita, tundub tavaline arkaad, mis pole ju paha Hinnagut on veel vara anda, mõned sõidud tehtud vaid aga kell on miljon ja peab vaikselt magama kiskuma.
Proovisin ka läpal, 1920x1080 high ja natukene aa-d peale keerates, testis miinium tuli 40.xxx fps, ultra peal oli näha hangumis märke, ei hakanud testi läbigi tegema, pilt ilus, üsna fun sõita, tundub tavaline arkaad, mis pole ju paha Hinnagut on veel vara anda, mõned sõidud tehtud vaid aga kell on miljon ja peab vaikselt magama kiskuma.
K.
see mäng ei nõua mingeid erilisi imesi et puhtalt jooksta
nagu mängu tööle paned siis on nähe et see mäng on ehitatud jooksma intel hd integreeritud graafikal
Kurat cockpit vaade võiks siiski olla... näiteks juhul, kui ta teeb kindlaks, et sul on miski eraldiseisev video, mitte inteli int. Miks see cockpit vaade üldse ära võeti? Et juhul, kui keegi oma inteli int. videoga mängib, siis ta ei kannataks laggi all? Natuke tobe põhjus ju?
Küllalt hästi õnnestunud lap minu jaoks, esimesest ja teisest kohast mööda ilma neid retsimata(nagu ma tavaliselt alati juhtun tegema). Miskit erilist pole, lihtsalt endale meeldis see lap kuidagi väga ei olnud mingeid suuremaid matse...
Vaevalt see seest vaade nii palju mälu röövib, kui see räme rehvisuits. Eile sai mäng läbi tehtud. Ok arcade pela oli, natuke oleks tahtnud veel arvestades Codem stuudiote suurust.
Vaevalt see seest vaade nii palju mälu röövib, kui see räme rehvisuits. Eile sai mäng läbi tehtud. Ok arcade pela oli, natuke oleks tahtnud veel arvestades Codem stuudiote suurust.
Rehvisuits on jah veidi liialdatud. Muidugi siis on lahe, kui mõne kurvi läbid driftiga, siis vaatad tagavaadet ja näed kuidas mingi vastane sõidab läbi su suitsu, aga muidu tagantvaates sõites ilgelt häirib vahest...
EDIT: vot mihuke edumaa
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.