Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.05.2013 16:08:50
|
|
|
Planet.ee 58 senti kuus.
Isiklikult ma väga tihti ei käi oma kodulehte kaemas, aga mälu järgi on 100% probleemideta toiminud. Meili paraku ei oska kommenteerida, on registreeritud, aga ei kasuta seda.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
21.05.2013 02:02:48
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:38:13, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
21.05.2013 16:02:13
|
|
|
Kineskoop kirjutas: |
Planet paraku tundus pakkuvat vaid alamdomeene.
Kolitud sai interserver.net pakkuja juurde kupongiga warrior199
1.99USD kuumakse. Välismaine kuid tundub toimivat.
Kinnitati, et tegu selle kupongi korral jäädava soodustusega. |
Mul vähemalt on Planetis enda domeen ka aga kui miskit rohkem ressurssi tahab, hakkab planet karjuma, et liiga palju päringuid..
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
21.05.2013 18:45:33
|
|
|
dud66 kirjutas: |
Kineskoop kirjutas: |
Planet paraku tundus pakkuvat vaid alamdomeene.
Kolitud sai interserver.net pakkuja juurde kupongiga warrior199
1.99USD kuumakse. Välismaine kuid tundub toimivat.
Kinnitati, et tegu selle kupongi korral jäädava soodustusega. |
Mul vähemalt on Planetis enda domeen ka aga kui miskit rohkem ressurssi tahab, hakkab planet karjuma, et liiga palju päringuid.. |
Mul ka vahest harva. Võimalik on väikese lisaraha eest vajalikku ressurssi juurde tellida. Seda saad teha, kui planet.ee-sse sisse logid. Aga selles osas jään vastuse võlgu, kuidas teada, millist lisateenust oleks sellisel juhul vaja.
Mina ei pea vajalikuks veel midagi lisaks tellida.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
24.05.2013 13:01:07
|
|
|
Elkdata/veebimajutus.ee on ka nüüd pakette uuendanud. Kohe, kui Zone enda omasid uuendas olin üsna kindel, et läheb mööda natuke aega, kui ka teised suured järgi tulevad.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
evald
HV vaatleja
|
24.05.2013 16:09:40
|
|
|
Suht naglalt on ElkData Zone tegemisi "kopeerinud". Ja seda mitmed aastad. Niipea, kui Zone midagi teeb, siis võid kindel olla, et mõne nädala-kuu pärast ED teeb järgi. Isegi uudises ei viitsita sõnu muuta - > "Alates tänasest kehtivad Zone kõikidele virtuaalserverite pakettidele märkimisväärselt kasvanud parameetrid, ..." vs ED "Tänases suurenes märkimisväärselt e-posti ja veebimajutuse kettamaht, ..." Binznis Eesti moodi
|
|
tagasi üles |
|
 |
marqusss
HV vaatleja
|
24.05.2013 17:58:24
|
|
|
evald kirjutas: |
Suht naglalt on ElkData Zone tegemisi "kopeerinud". Ja seda mitmed aastad. Niipea, kui Zone midagi teeb, siis võid kindel olla, et mõne nädala-kuu pärast ED teeb järgi. Isegi uudises ei viitsita sõnu muuta - > "Alates tänasest kehtivad Zone kõikidele virtuaalserverite pakettidele märkimisväärselt kasvanud parameetrid, ..." vs ED "Tänases suurenes märkimisväärselt e-posti ja veebimajutuse kettamaht, ..." Binznis Eesti moodi  |
Täname kogu teami poolt komplimendi eest, kuna üldiselt läheb süsteemide ja veebiarendusele ikka kuid või isegi aastaid, aga näe meie oleme suutelised seda selle jutu järgi paari nädalaga tegema
Mis puutub mahtudesse, siis nagu mahunumbritega teenuste puhul ikka, siis konkurents on edasiviiv jõud. Reaalsus on see, et väga väike osa on huvitatud sellistest mahtudest.
Kahjuks jääb sellest saadud tagasisidest selline kahtlane maik suhu. Reaalselt on meil viimased 5 aastat käed jalad nii tööd täis olnud, et pole aega olnud isegi ühtegi uudist oma veebile ülesse panna, seega jutt selle osas, et me "pidevalt kopeerime ja teeme midagi järgi" on väga huvitav. Isegi veebileht on paraku need aastad pmst sisu poolest staatiline olnud.
Uudiste vorpimise asemel oleme hoopis vaeva näinud klientidele lisavõimaluste toomisega, pakkudes veebimajutuse klientidele ka SSH ligipääsu, võimaldades registreerida laias valikus eri maatunnusega domeene, tulles välja juba mitu kuud tagasi uue failihalduriga (AjaXplorer), lisades meie klientidele võimaluse kasutada Edicy sisuhaldust jne jne.
Aga eks igaühele jäägu oma rõõm
Margus Merilai
Elkdata OÜ
Veebimajutus.ee
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mahfiaz
HV kasutaja
|
25.05.2013 22:42:51
|
|
|
marqusss kirjutas: |
Mis puutub mahtudesse, siis nagu mahunumbritega teenuste puhul ikka, siis konkurents on edasiviiv jõud. Reaalsus on see, et väga väike osa on huvitatud sellistest mahtudest. |
Väga huvitav oleks veebimajutuse VPS serverite Unixbenchi jt testide tulemust näha. Üsna mugav testimise ja võrdluse vahend on http://serverbear.com/
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
09.06.2013 08:00:26
|
|
|
Ja taas on mitu päeva juba Elkdata meiliserver mustas nimekirjas!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuriloom
HV kasutaja

|
11.06.2013 12:55:03
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Mul leht Zones, domeeni meilindus Google Appsis. Väga OK. |
Domeeni meilindus Googles Appis maksab kah miskit kopika ju, 3,33 - 4€ kuu
tahan kah radicenteresti oma asjad kinni panna, otsin ainult mailiteenust ja elktada tundus enne neid kommentaare siin hea valik olema, nüüd ei teagi...soovitusi?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.06.2013 12:59:03
|
|
|
Soovitan googlet. Õnneks endal sai tasuta domeenid kunagi ära kolitud sinna kui sai. Ei pea maksma midagi. Üks jäi kolimata aga tolle domeeni maili hoian oma serveris.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuriloom
HV kasutaja

|
11.06.2013 13:06:45
|
|
|
google läheb kalliks kui ma tahan mitu pereliiget lisada kui neil on see tasu per user
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.06.2013 13:45:33
|
|
|
kuriloom kirjutas: |
google läheb kalliks kui ma tahan mitu pereliiget lisada kui neil on see tasu per user |
Vabandust. Mul oli meelde jäänud mingi hind 10. kasutaja peale. Siis küll jah on tõesti natuke palju vaid maili eest maksta.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
12.06.2013 20:50:46
|
|
|
Hmm, mul on tasuta kuni 50 userit, hetkel seal vist 15 userit. arvet veel ei pole saadetid. Paar aastat juba nii.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
12.06.2013 21:43:11
|
|
|
Seal keerati koguaeg kraane koomale. Ma olen admin ühes domeenis, kus on 200 tasuta kasutajat ja kahes domeenis, kus on 100 tasuta kasutajat. Nendelt eeldatavasti ei hakata kunagi raha küsima. Samas uusi domeene regades hetkel saab suhteliselt mikroskoopiliselt vist tasuta kasutajaid, kui üldse enam saab. Pole täpselt viimasel ajal näpuga järge ajanud tingimustes.
EDIT: Lugesin natuke ja tundub, et tasuta lõunad lõpetati 2012. aasta lõpu paiku ära. Täpsem info siin: http://support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=2855120 Viimane versioon oli 10 tasuta kasutajaga nähtavasti.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.06.2013 15:18:30
|
|
|
Fukiku, 1 tasuta konto siiski on.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.06.2013 15:34:43
|
|
|
d3t kirjutas: |
Fukiku, 1 tasuta konto siiski on. |
Mil moel? Mulle jäi küll mulje, et domeeniga seotud kontot enam mingi nipiga tasuta ei saa ja öeldakse põhimõtteliselt, et kasuta gmail.com aadressi.
Ja sisuliselt pole selle ühe kontoga seal enivei suurt midagi teha..
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.06.2013 15:37:48
|
|
|
You still can sign up on a 30-day free trial
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
13.06.2013 15:47:42
|
|
|
Vabandage rumalat küsimust, aga milleks see meili otse Googlesse saatmine õieti hea on? Mina olen seni oma aadressid nagu info@domeen.com või minunimi@domeen.com lihtsalt oma tavalisele Google kontole suunanud (ja igaks juhuks ka suunatud serverisse meilidest koopiat jättes). Google kontol on siis osade (rohkem kasutamist leidvate aadresside jaoks) väljasaadetava meili aliased ka (et vastata korrektse aadressiga), ülejäänute puhul, kui sinna meili tuleb, login serveri cPaneli kaudu sisse ja vastan seal.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.06.2013 15:53:41
|
|
|
Mina küsiks, miks see maili mis iganes moel googlesse saatmine siis hea on.... Googlel on niigi liiga palju infot, miks peaksin ma andma neile veel võimaluse jälgida kellega ja mis infot e-maili teel vahetan?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuriloom
HV kasutaja

|
13.06.2013 16:05:24
|
|
|
lihtsalt suunamiseks peab ka teenus olema mujal aktiivne
kui just domeenis MX kirje muuta ja suunata googlesse aga kas selleks peab ka google apps teenus olema, mitme kasutajaga mis teha
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
13.06.2013 16:07:34
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Mina küsiks, miks see maili mis iganes moel googlesse saatmine siis hea on.... Googlel on niigi liiga palju infot, miks peaksin ma andma neile veel võimaluse jälgida kellega ja mis infot e-maili teel vahetan? |
Õige ju jah, iseenesest võiks ka kogu meilinduse Thunderbirdi tööle panna. Aga selle idee nõrk koht tuleb välja kohe, kui kõvaketas lendab...
kuriloom kirjutas: |
lihtsalt suunamiseks peab ka teenus olema mujal aktiivne
kui just domeenis MX kirje muuta ja suunata googlesse aga kas selleks peab ka google apps teenus olema, mitme kasutajaga mis teha |
Aa, selge, tähendab see on mõistlik siis, kui antud domeeni taga peale emaili muud ei olegi.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.06.2013 16:25:10
|
|
|
perenoel kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Mina küsiks, miks see maili mis iganes moel googlesse saatmine siis hea on.... Googlel on niigi liiga palju infot, miks peaksin ma andma neile veel võimaluse jälgida kellega ja mis infot e-maili teel vahetan? |
Õige ju jah, iseenesest võiks ka kogu meilinduse Thunderbirdi tööle panna. Aga selle idee nõrk koht tuleb välja kohe, kui kõvaketas lendab...
|
eee.... kui IMAPi kasutada, siis on mailid ju serveris ja lokaalse masina kõvaketta lendamisest ei juhtu muud midagi kui peab uue ketta osta ja TB uuesti konfima(kui seda backupist võtta pole). Või kasutad siiani POP3-e? Serveri pool peab muidugi regulaarne backup olema, aga see peaks enamvähem iga teenusepakkuja juures ju olemas olema.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.06.2013 17:12:12
|
|
|
ise-hostijatele on gmail lihtsaim ja muretuim lahendus.
Isiklikku meiliserverit vedades tuleb tõmmelda spämmifiltri(te)ga, muretseda blacklistidesse mitte sattumise pärast, võimalik uptime'i probleem, varundus jne...
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|