praegune kellaaeg 18.06.2025 17:28:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
18.05.2013 10:50:49
Linnar Viik: kui vaba on internet aastal 2020? |
|
|
Internet ei pruugi kauaks jääda nii vabaks, nagu meie seda mõistame. Küberkuritegevus suureneb, viiruste ja rämpspostiga võitlemine neelab aina suuremaid summasid ning paljudele valitsustele on arusaam sõnavabadusest ja info vabast liikumisest vastuvõetamatu. See on viinud meid olukorda, kus interneti valitsemist ja kontrolli internetis toimuva üle soovitakse üha häälekamalt globaalselt reformida.
Loe edasi Postimehest.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
dksvertix
HV kasutaja

|
19.05.2013 02:09:55
|
|
|
Nagu alati, selle asemel, et minna umbrohu juure kallale, näksitakse õrnalt vaid selle lehti. Internet pole meie probleemide allikas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
20.05.2013 08:23:46
|
|
|
Ma ei imestaks, kui suur osa spämmi ja viiruseid oleks teatud "demokraatlike" valitsuste kätetöö (salaja tellitud), et piirata inimõigusi ja just sõnavabadust eesmärgiga just kui kaitsata inimest millegi müstilise (solvamiste jne) vastu. Meil üks suuremaid aktiviste selles vallas Rein Lang!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
20.05.2013 08:50:54
|
|
|
dksvertix kirjutas: |
Nagu alati, selle asemel, et minna umbrohu juure kallale, näksitakse õrnalt vaid selle lehti. Internet pole meie probleemide allikas. |
Minnes valitsuse kallale, siis on vabanduseks, et oled terrorist vms.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
20.05.2013 20:24:41
|
|
|
Anton kirjutas: |
Ma ei imestaks, kui suur osa spämmi ja viiruseid oleks teatud "demokraatlike" valitsuste kätetöö (salaja tellitud), et piirata inimõigusi ja just sõnavabadust eesmärgiga just kui kaitsata inimest millegi müstilise (solvamiste jne) vastu. Meil üks suuremaid aktiviste selles vallas Rein Lang! |
Ahnii, kuna sa tead kõike siis ma küsin mikspärast on vaja piirata nende meelest inimõigusi ja sõnavabadust? Mis nende eesmärk sellega on? Lihtsalt olla paha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
21.05.2013 13:57:34
|
|
|
Goon kirjutas: |
Anton kirjutas: |
Ma ei imestaks, kui suur osa spämmi ja viiruseid oleks teatud "demokraatlike" valitsuste kätetöö (salaja tellitud), et piirata inimõigusi ja just sõnavabadust eesmärgiga just kui kaitsata inimest millegi müstilise (solvamiste jne) vastu. Meil üks suuremaid aktiviste selles vallas Rein Lang! |
Ahnii, kuna sa tead kõike siis ma küsin mikspärast on vaja piirata nende meelest inimõigusi ja sõnavabadust? Mis nende eesmärk sellega on? Lihtsalt olla paha? |
No see oleks pikem loeng teemadel: kuidas juhitakse organisatsioone (sh. riike), kuidas ise võimule jääda (alati), kuidas kaitsta mind/meid rahastanud ringkondade huve jne. Selleks manipuleeritakse meediaga ja selles polegi miskit imet, kuna neid asju on teinud kõik ja juba ammu. Asjade taga on võimurite ambitsioonid, ahnus ja hirm!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|