Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
11.05.2013 13:16:45
|
|
|
Selge see et lühike eluaeg on buumil. Enamus muretsevad ära ja ongi buum läbi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.05.2013 14:14:52
|
|
|
krist2an kirjutas: |
d3t kirjutas: |
krist2an, jätkuvalt klaviatuure pakutakse küll, kuid hiirtega lugu teine  |
Aaaga miks peaks üldse keegi tahvli küljes hiirt kasutama? Kui su eesmärgiks on oma tahvlit võimalikult läpaka sarnaseks muuta, siis miks mitte kohe osta üks ultrabook?
|
Just minu mõte. Tahvel olgu ikka rohkem meedia ja muu tilulilu jaoks.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 00:29:45
|
|
|
krist2an, iPadil hiir vähemalt ei töötanud.
Märt., aga miks sul peab olema töötablet ja eratablet eraldi? Windows 8 võimaldab nad ühildada
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
13.05.2013 01:05:56
|
|
|
Märt., aga miks sul peab olema töötablet ja eratablet eraldi? Windows 8 võimaldab nad ühildada  |
Ei, vaata, sa vist ei saanud ikka aru. Miks peaks keegi tahvliga tööd tegema kui selle jaoks on võimalik sama raha eest palju mõistlikum sülearvuti osta? Mis kasu annab sulle see, et sa võtad pisikese 10" seadme ja topid sellele eraldi klaviatuuri ja hiire veel külge? Selles ongi asi, see on täiesti mõttetu ning 99% inimestest ei hakka läpaka asemel 3 kg tahvli lisaseadmeid kaasas kandma. Tahvel on ideaalne seade diivanil lösutades näiteks uudiste lugemiseks või feissis käimiseks, vahepeal kuulad muusikat ning kui vaja, saad dokumente-esitlusi vaadata. Ja sellega saavad väga hästi ka oluliselt odavamad-kergemad-parema akukestvusega Androidikad ning iPadid hakkama.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.05.2013 02:07:56
|
|
|
Tööga on ka mitmeid variante: nii nagu ei saada valgete käekeste ja tikkkontsadega preilit kraavi kaevama, ei pea ka pad'i CAD'i või fototöötluse jaoks kasutama. Samas sekretäriks/assistendiks/kalendri pidajaks on nad mingist suure isuga karvasest elukast / võimsast ja suurest PC-st optimaalsemad. Kombod ei ole tavaliselt ei liha ega kala. Ja nagu varem juba mainiti, ei osteta tänapäeval enam kuigi suurt protsenti arvutustehnikast töötegemiseks.
Kui varasemat PDA-de hääbumist aluseks võtta, siis, kuna need kolisid telefonidesse (või õigemini telefonid nendesse), võiks analoogselt ka tahvlitega sama juhtuda. Trend vist ongi juba hetkel selline, et mobiilnetiga tahvlitel hakatakse vaikselt ka kõnesidet lubama. Küllap on neid, kel selle üle hea meel ja asja innukalt igapäevasesse kasutusse võtavad (koos BT HF-ga näiteks), samas on kindlasti ka neid, kes tahaks telefoni ikkagi eraldi pisikese seadmena säilitada.
Seal E24 kommentaarides viidatud Remote Graphics on kindlasti tulevikutrend. Kuigi ma olen seda mõnes mõttes juba üle 10a kasutanud. Maal vanemate juures on näiteks suht niru netiarvuti ja kiirem on sealt oma linnamasinat üle RDP (või Teamvieweri) kasutada kui lasta sellel endal renderdada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.05.2013 08:17:30
|
|
|
rex: Aga 2G-3G helistamisvõimelised tahvlid on ju Aasias täiesti olemas. Pigem on lihtsalt küsimus, millal need USA-sse ja Euroopasse müüki valguvad.
Paned SIM-i või ka 2 SIM-i sisse ja siis muudkui kõlistad sõpradele-tuttavatele ja mobiili-ISP-d on väga rõõmsad, kuis Sinu käest kõnetasu saavad.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
13.05.2013 08:51:37
|
|
|
...
viimati muutis number 28.05.2013 10:21:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 12:45:45
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Märt., aga miks sul peab olema töötablet ja eratablet eraldi? Windows 8 võimaldab nad ühildada  |
Ei, vaata, sa vist ei saanud ikka aru. Miks peaks keegi tahvliga tööd tegema kui selle jaoks on võimalik sama raha eest palju mõistlikum sülearvuti osta? Mis kasu annab sulle see, et sa võtad pisikese 10" seadme ja topid sellele eraldi klaviatuuri ja hiire veel külge? Selles ongi asi, see on täiesti mõttetu ning 99% inimestest ei hakka läpaka asemel 3 kg tahvli lisaseadmeid kaasas kandma. Tahvel on ideaalne seade diivanil lösutades näiteks uudiste lugemiseks või feissis käimiseks, vahepeal kuulad muusikat ning kui vaja, saad dokumente-esitlusi vaadata. Ja sellega saavad väga hästi ka oluliselt odavamad-kergemad-parema akukestvusega Androidikad ning iPadid hakkama. |
Sa küsid valesid küsimusi. Küsimus ei ole miks sa peaksid tahvli ostma läpaka asemel vaid küsimus on miks sa peaksid mõttetu tableti ostma millel tööd teha ei saa, kui sa saad võtta talbeti millega saab? 7h reaalset akut Surface RT'l ei jää alla teistele tabeltitele. See tablet kaalub sul 680 grammi või võta i5 prosega 4gb rammiga 980 grammi kaaluv tablet. Ma ei võta kalverit ja hiirt eraldi neid juurde, see on üks cover millega ma oma tableti ekraani kaitsen, mis on samaõhuke kui SmartCover või siis natuke pakseb mitte touchcoveri puhul.
rex kirjutas: |
Tööga on ka mitmeid variante: nii nagu ei saada valgete käekeste ja tikkkontsadega preilit kraavi kaevama, ei pea ka pad'i CAD'i või fototöötluse jaoks kasutama. Samas sekretäriks/assistendiks/kalendri pidajaks on nad mingist suure isuga karvasest elukast / võimsast ja suurest PC-st optimaalsemad. Kombod ei ole tavaliselt ei liha ega kala. Ja nagu varem juba mainiti, ei osteta tänapäeval enam kuigi suurt protsenti arvutustehnikast töötegemiseks.
Seal E24 kommentaarides viidatud Remote Graphics on kindlasti tulevikutrend. Kuigi ma olen seda mõnes mõttes juba üle 10a kasutanud. Maal vanemate juures on näiteks suht niru netiarvuti ja kiirem on sealt oma linnamasinat üle RDP (või Teamvieweri) kasutada kui lasta sellel endal renderdada. |
Windows 8 Remote Desktop on eraldi paradiis ning koos touchcoveri või typecoveriga on tunne nagu mitte miski maailmas ei saaks takitada töö tegemist. Tänasel päeval, kus üha suurem ja suurem surve tuleb töötajatelt tabletite järgi vahetaks ma tuimalt enamusel kelle põhitöövahenditeks on Office ja Internetibrauser Surface RT vastu. Neil kel rohkem jõudu tarvis Surface Pro. Ei ole mingit mõtet osta sülearvutit ajal kui sul on Tabletid milelga reaalselt tööd saab teha.
tahanteada kirjutas: |
rex: Aga 2G-3G helistamisvõimelised tahvlid on ju Aasias täiesti olemas. Pigem on lihtsalt küsimus, millal need USA-sse ja Euroopasse müüki valguvad.
Paned SIM-i või ka 2 SIM-i sisse ja siis muudkui kõlistad sõpradele-tuttavatele ja mobiili-ISP-d on väga rõõmsad, kuis Sinu käest kõnetasu saavad. |
Milleks? Skype on helistamiseks, ära ole operaatorite ori.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.05.2013 12:56:13
|
|
|
Miks ma peaks Surface RT soovima võrreldes x86 põhisele tabletile?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
13.05.2013 13:00:02
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Miks ma peaks Surface RT soovima võrreldes x86 põhisele tabletile? |
Ei peagi. Peaasi, et kõikvõimas ja mugav windos 8 oleks. RT või mitte.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 14:01:25
|
|
|
10 tollise ekraaniga ei ole ju mõistlik üldse pikemat aega tööd teha
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 14:14:50
|
|
|
Tiim, ja 27" ekraaniga istud kottooli?
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
13.05.2013 14:19:30
|
|
|
Tiim, ja 27" ekraaniga istud kottooli? |
Kui mugav/võimalik Surface'iga üldse on kott-toolis tegutseda? Klaver ei kaalu midagi (Transformeril on küll teine aku, aga kippus ikkagi sellel põhjusel upakile vajuma) ja hinged ei hoia samuti ekraani üleval. Seesama tagumine klapp töötab reaalselt ka mujal kui laua peal?
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.05.2013 14:20:33
|
|
|
Mida nende tahvlitega üldse tehakse? Ma pole veel suutnud välja mõelda, mille jaoks see vidin mulle kasulik oleks
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 14:23:46
|
|
|
No TÖÖD TEED...seda ju sander üritabki seletada
ja mul ei ole läpakas 27 tollise ekraaniga...dziisas kraist küll...
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.05.2013 14:24:55
|
|
|
Kakoi tööd sa sellisega teed? Feicbuukis laikija ametit pidades ehk tõesti.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 14:26:18
|
|
|
tallinna linnavalitsuse ajalehtede netikommentaator oled...
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.05.2013 14:30:57
|
|
|
Täna Tallinna sõites sai auto tagaistmel väga mugavalt Surface RT-ga pikemat kirjatükki kirjutatud. Reaaleluline kogemus siis.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
13.05.2013 14:42:13
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Mida nende tahvlitega üldse tehakse? Ma pole veel suutnud välja mõelda, mille jaoks see vidin mulle kasulik oleks  |
Ma loen neljapäeva hommikul ekspressi. Tõesti hea rakendus on! Teleka reklaamipauside ajal on hea netis käia või kui vaja kiiresti mõnda fakti leida. Samuti kohtadesse kaasa võtta, kus tuleb palju oodata nagu riigiametid või arsti vastuvõtt. Aga vaevalt tavaline inimene niipalju arsti juures käib kui mina. Aga kirjatööd teha vms - hoidku jumal selle ees...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 14:50:03
|
|
|
wicked kirjutas: |
Tiim, ja 27" ekraaniga istud kottooli? |
Kui mugav/võimalik Surface'iga üldse on kott-toolis tegutseda? Klaver ei kaalu midagi (Transformeril on küll teine aku, aga kippus ikkagi sellel põhjusel upakile vajuma) ja hinged ei hoia samuti ekraani üleval. Seesama tagumine klapp töötab reaalselt ka mujal kui laua peal? |
Tagumine klapp töötab ikka. Kui tahad rohkem stabiilsust siis lükkad klaveri tagurpidi talle alla näiteks.
salatoimik kirjutas: |
Kakoi tööd sa sellisega teed? Feicbuukis laikija ametit pidades ehk tõesti. |
Silmaring kitsas veidi? Kui palju on meil tööd kus töövahendiks on sul interneti brauser ja office? Kirjanikud, ajakirjanikud, psüholoogid, projektijuhid, juhtivtöötajad, teenindajad, hotellitöötajad, blogijad, sotsiaalmeedia tegelased jne. ma ei viitsi tõesti kõiki neid ette lugeda.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 14:52:54
|
|
|
tsitaat: |
Kui palju on meil tööd kus töövahendiks on sul interneti brauser ja office? Kirjanikud, ajakirjanikud, psühholoogid, projektijuhid, juhtivtöötajad, teenindajad, hotellitöötajad, blogijad, sotsiaalmeedia tegelased
|
nendest ametitest mis sa nimetasid, on tahvli jaoks sobilik vaid blogija ja sotsiaalmeedia tegelased nagu ülalpool mainitud...
kirjelda mulle pikemalt kuidas kirjanikud tahvlil raamatuid päevad läbi suudavad trükkida, projektijuhtide töökäiku tahvlil, ja korraga juba teiste omi ka...
ajakirjanike oma ei pea selgitama, sest nad vist tõesti kasutavad tahvlit, kuna kirjavigade arv on artiklites meeletuks läinud viimasel ajal...
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 15:03:31
|
|
|
Tiim, THIS - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7649353#7649353
Sul on täismöödus klaviatuur millel ei ole mitte midagi viga. Millest sa nüüd aru ei saa? See ei ole iPad ega Android kus klaviatuur ja touchpad mis paar millimeetrit paks oleks ja magnetiga külge tuleb oleks ulme. See on standardvarustuses pmst.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
13.05.2013 15:15:46
|
|
|
ma saan aru et sa promod endaga seotud firmat ja tema manti...aga ma ei saa aru miks keegi peaks tööd nii väikese ekraaniga tegema päev läbi...lisaks tahan nende ametite töökirjeldust, mida küsisin, sest muidu jääb mulje et oled huupi need ritta visanud ja sul pole näiteks projektijuhi tööst aimugi
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.05.2013 15:24:28
|
|
|
Tiim, Microsoftiga pole ma seotud 2010 aastast. Projektijuhi tööks on plaanimine, ohjamine ja koordineerimine ning projektirühma töö kontrollimine. Vähemalt firmades, kellega ma koostööd olen teinud on enamus keskondasid veebipõhised (Sharepoint, CRM, JIRA (tarkvaraarenduse puhul). Lisatarkvara osas rahuldab enamusi Office ja Metro Meil/Kalender/Inimesed/Skype/Lync rakendused. Kui vaja saab alati anda töötajale võimaluse ühendada Remote Desktop kaudu serverise. Tööjuures on Surfacele võimalik dokk ka osta, nii ühendab endast väline monitor, hiir ja klaviatuur automaatselt külge. Kliendijuurde kohtumiseks sobib aga tablet suurepäraselt, kerge dokkist välja võtta ning ka kliendijuures koosolekul saab märkemeid teha täna klaviatuurile ja hiirele väga kiirelt ja mõnusalt.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|