Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
03.05.2013 11:59:06
|
|
|
krt mul on hakanud läägama see 4.1.2 ja vahepeal teeb näiteks yr.no appile force close. tegin tehaseseadete taastamise ja peale seda nagu on veidi parem...vähemalt veebis surfates ei kiilu brauser enam kinni lampi lehtedel... siis aitas vaid ootamine ja home nupuga mängimine. või aku tagant ära.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
03.05.2013 12:15:39
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
Keegi on siin veel rookimise ja moodimisega tegelenud ja oskab muljetada? |
Piisab "ebavajalike" pakkide .apk ja .odex failide eemaldamisest /system/app kataloogist. Root on loomulikult vajalik, kuid selle saab suhtkoht lihtsalt tehtud.
Siit leiad nimekirja, mida on ohutu eemaldada:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200954
Eelmainitu kehtib siis ikka peaasjalikult JB kohta. Kuid ka GB osas on asi enamvähem sama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
07.05.2013 21:25:06
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Keegi on siin veel rookimise ja moodimisega tegelenud ja oskab muljetada? |
Piisab "ebavajalike" pakkide .apk ja .odex failide eemaldamisest /system/app kataloogist. Root on loomulikult vajalik, kuid selle saab suhtkoht lihtsalt tehtud.
Siit leiad nimekirja, mida on ohutu eemaldada:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200954
Eelmainitu kehtib siis ikka peaasjalikult JB kohta. Kuid ka GB osas on asi enamvähem sama. |
Kasutasin antud linki ja tulemus väga hää, enam ei domineeri Android OS!
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.05.2013 10:41:42
|
|
|
Nii et siis otseselt moditud kernelite või teiste rommide kasutamine suurt võitu aku osas ei too, pigem siis lihtsalt originaal romm tühjaks rookida?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.05.2013 10:47:09
|
|
|
Kuskil stock GB rommi ka leidub?
Ei istu mu isendile see JB... peaksin mingi master reseti tegema ja kõik uuesti flashima vist... ikka mõnikord random kohtades tekib metsik lag ning mitte ükski nupp ei toimi mingi 10 sekundit... ükskõik mida vajutada... ja siis mingi hetk tuleb sellest olekust välja ning kõik liigutused vilguvad ekraanil ülikiirelt ära mis vahepeal tehtud
Minu mõte: Factory reset, wipe jms>GB peale, reset/wipe>JB uuesti peale ja Wipe ning siis veel custom kernel ning üritaks uuele ringile minna.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
08.05.2013 12:15:13
|
|
|
Nii et siis otseselt moditud kernelite või teiste rommide kasutamine suurt võitu aku osas ei too, pigem siis lihtsalt originaal romm tühjaks rookida? |
Mul on õnnestunud küll originaal-kerneliga öö jooksul 1-2% akukasutust saavutada. Aga seda ainult siis, kui kõik ühendused ja muud viled maha keerata.
Viimasel ajal ei ole viitsinud enam kogu aeg "nuputada" ja siis tuleb ca 5% akukulu u.9 tunni jooksul.
Super AMOLED kirjutas: |
Kuskil stock GB rommi ka leidub?
Ei istu mu isendile see JB... peaksin mingi master reseti tegema ja kõik uuesti flashima vist... ikka mõnikord random kohtades tekib metsik lag ning mitte ükski nupp ei toimi mingi 10 sekundit... ükskõik mida vajutada... ja siis mingi hetk tuleb sellest olekust välja ning kõik liigutused vilguvad ekraanil ülikiirelt ära mis vahepeal tehtud
Minu mõte: Factory reset, wipe jms>GB peale, reset/wipe>JB uuesti peale ja Wipe ning siis veel custom kernel ning üritaks uuele ringile minna. |
Ma arvan, et kogu see trikitamine on sama kasulik nagu lihtsalt FACTORY RESET. Või siis lihtsalt JB uuesti peale lasta. Ning teed enne kõiksugused resetid ja wipe'd recoveryst ära.
Lisaks, GB ei pruugi niisama lihtsalt peale saada enam. Minuteada tuli JB:ga ka uus bootloader ning sellega GB ei pidavat käivituma. Mitte-P mudelitele on "päästepakett" olemas. Aga P-mudelitele mitte (on mingisugune, mille sisu oli ikka väga kaheldava väärtusega, mina seda ei kasutaks).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.05.2013 12:11:03
|
|
|
tsitaat: |
Ma arvan, et kogu see trikitamine on sama kasulik nagu lihtsalt FACTORY RESET
|
Ma arvan sama...aga aastaid androidiga jebimisi teevad oma töö ja mälusopis on meeles, et varem soovitati "toimiv" lahendus peale lasta ja siis jälle uuendama hakata. Kuigi nagu vahet ei tohiks olla.
Krt mul see saksa rom vms siin veidi aja eest levis. Brauseris ei luba järjehoidjaid kustutada...parajad bloatid on...mingi video, musik, yahoo ja klingeltone
Edit: lasin hommikul kiiruga tööjuures uuesti peale ja nüüd jookseb ilusti. bookmarke ei saa ikka samas kustutada
ju ma siis enne liiga agaralt rookisin telefoni puhtaks ja eemaldasin midagi vajalikku või keerasin mõne protsessi kinni mis siis hakkas hangumist ja force close mõndadele appidele korraldama.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
09.05.2013 13:06:54
|
|
|
Brauseris ei luba järjehoidjaid kustutada...parajad bloatid on...mingi video, musik, yahoo ja klingeltone
Edit: lasin hommikul kiiruga tööjuures uuesti peale ja nüüd jookseb ilusti. bookmarke ei saa ikka samas kustutada
ju ma siis enne liiga agaralt rookisin telefoni puhtaks ja eemaldasin midagi vajalikku või keerasin mõne protsessi kinni mis siis hakkas hangumist ja force close mõndadele appidele korraldama. |
No ei saa aru mis jama Sa ajad. On ka tyype, kes kõik /system/app/*.odex ära kustutavad ning siis imestavad, et telefon tööle ei hakka...
Mul pole bookmarkidega mingeid probleeme. Välja roogitud pmst igasugused samsungapps*, chaton*, kies*, mobileprint*, mobiletracker*, sCloud*, SNS* ja yahoo* asjad. Ülejäänud ei sega niivõrd ning ei kuluta akut (minu kogemuse järgi). Disable'da saab kenasti igasugused voice* ja talk* asjad, niiet need kah mälus ei istu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.05.2013 13:40:49
|
|
|
pole bookmarkidega mingeid probleeme
|
no mina ei tea. stock brauser>bookmarks>minu seade. seal on 6 bookmarki mida ei lase ümber tõsta ega ära kustutada. kui üritan, siis ütleb "Seda järjehoidjat ei saa kustutada"
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.05.2013 13:53:59
|
|
|
Kasutad stock brauserit??
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.05.2013 13:57:16
|
|
|
Kas ma pean sellele vastama?
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
09.05.2013 15:28:18
|
|
|
pole bookmarkidega mingeid probleeme
|
no mina ei tea. stock brauser>bookmarks>minu seade. seal on 6 bookmarki mida ei lase ümber tõsta ega ära kustutada. kui üritan, siis ütleb "Seda järjehoidjat ei saa kustutada"
 |
Sa vist pole isegi proovinud lahendust leida... Googeldamise esimene vastus andis tulemuse:
http://android.stackexchange.com/questions/6487/how-can-i-remove-the-default-browser-favorites
Kasuta Bookmarks manageri. Paistab olevat mingi täiega spämm samsa poolt.
Mul sellist jama P mudelil küll pole... Kuigi kah saksa tarkvara.
EDIT: soovitatud app võib siiski mitte parim lahendus olla... kas JB peal töötab, ei tea. Ja samuti on selle kohta reporteeritud, et ta ise lisab spammi bookmarkidesse...
Äkiste see: Bookmark folders?
viimati muutis MultiUser 09.05.2013 15:43:16, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.05.2013 15:34:02
|
|
|
Kusjuures kui ma esimest korda selle saksa variandi peale panin, siis ma sain ilusti nendest bookmarkidest lahti seal.
Kuna ma PC tagant netis käin harva ja mobiiliga eriti googeldada ei viitsi, siis jah ei ole "probleemiga" tegelenud eriti küll
Bookmarks manager ei ühildu mu 9070P'ga ja ei lase installida
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
11.05.2013 23:17:58
|
|
|
Okei, olen jõudnud siiamaani, et mul on i9070P versioonil 4.1.2 Jelly Bean peal ja rooditud.
Tahtsin installida custom kernelit.
Tirisin appi Universal kernel flash [v1.10] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137598
ja siit lehelt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597
kerneli nimega CoCore-E-6.0-TWRP.zip
Andsin appis sudo õigused, panin faili kettale aga programm ei tunne seda md5 faili ära (proceed at your own...), ehk on liiga uus?
Samas eelpool väljatoodud CoCore-E-5.6-TWRP.zip kohta ütleb programm, et selle telefoniga see ei haaku.
Mis nüüd peaks tegema?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veiks96
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
12.05.2013 16:19:06
|
|
|
Stock recoverys flashid CWM´i ja siis flashid kohe järgmisena kerneli (kuna see CWM on ajutine). NB! See kernel on mõeldud i9070´le.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
12.05.2013 16:55:37
|
|
|
Okei, too CWM sobib, aga kui too kernel on mõeldud tavalisele 9070le, siis see tähendab, et see ei sobi?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veiks96
HV vaatleja
|
12.05.2013 17:24:24
|
|
|
Okei, too CWM sobib, aga kui too kernel on mõeldud tavalisele 9070le, siis see tähendab, et see ei sobi? |
Mul töötab 9070 CoCore-E 5.6.2 väga hästi 9070P peal, aga NFC-d ei ole. 6.0 kohta ei tea
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
12.05.2013 18:15:13
|
|
|
On akukestuses tuntavat vahet ka roogitud stock JellyBeaniga? Või kiiruses...
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
exess
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
16.05.2013 13:54:33
|
|
|
Kas sellel firmware on võimalus otseteid lukustatud ekraanile lisada (seaded-lukusta ekraan-lukustusekraani valikud)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.05.2013 13:55:33
|
|
|
Mul uuendas täna JB end...miskine 1.83MB OTA uuendus...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
trib3
HV kasutaja
|
16.05.2013 14:57:52
|
|
|
Ja mis moodi seda peale lastakse ilma et telefon tellikaks muutuks?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
16.05.2013 15:57:15
|
|
|
qrime kirjutas: |
Kas sellel firmware on võimalus otseteid lukustatud ekraanile lisada (seaded-lukusta ekraan-lukustusekraani valikud)? |
Kas kellelgi on võimalus see oma telefonist järgi vaadata, kes kasutab JB i9070P´l.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|