Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
qrime
HV vaatleja

|
17.04.2013 14:14:22
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
MultiUser, naljakas on see, et see number seal Facebooki lehel on stabiilselt kogu aeg kuu võrra edasi nihkunud, kui väljalaskekuupäev läheneb...alles ootasime 21. märtsiks, siis oli 26. aprill ja nüüd siis 24. mai...
Ise ootan seda, kuniks hakatakse romme JB põhjal tegema, või oleks lihtsalt mõistlik stock romm puhtaks rookida...:/ |
No ma arvan, et sellega läheb aega. Alustuseks roogi stock puhtaks, mida kavatsen ka ise teha. Võtan õhtul vast upgrademise ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.04.2013 14:16:30
|
|
|
MultiUser, naljakas on see, et see number seal Facebooki lehel on stabiilselt kogu aeg kuu võrra edasi nihkunud, kui väljalaskekuupäev läheneb...alles ootasime 21. märtsiks, siis oli 26. aprill ja nüüd siis 24. mai...
Ise ootan seda, kuniks hakatakse romme JB põhjal tegema, või oleks lihtsalt mõistlik stock romm puhtaks rookida...:/ |
See oli mingi novembrist alates pandud 18. jaanuariks...siis veebruar...märts... ja nüüd aprillis ka ei tulnud
ulme
Igastahes mulle viskas see 3500mAh aku kasutamine kopa ette ja panin standard aku koos originaal tagakaanega telefoni külge tagasi... jube mõnus jälle, nagu uus telefon - kerge ja õhuke... tööjuures istub arvuti küljes laadijas ainult iga päev sellega
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
17.04.2013 14:35:36
|
|
|
ileogra kirjutas: |
Minu õnnetus lõppes nüüd sellega et telefon on garantiis varuosa ootel, niiet midagi läks ikka konkreetselt nässu. |
Emaplaadi vahetus.
Midagi on selle telefoni disainis totaalselt puusse pandud, kui tarkvaraga saab asja nii segi keerata, et isegi JTAG ei aita. Või on sumsangu teenindus nii tasemel, et neil pole isegi vahendeid tarkvara taastamiseks. Ega väga ei imestakski selle üle.
Sel telefonil pole isegi eraldi RECOVERY partitsiooni... see on topitud kerneli partitsiooni. S.t. tarkvaraga ekspermienteerimine on suhtkoht ohtlik.
Super AMOLED kirjutas: |
Igastahes mulle viskas see 3500mAh aku kasutamine kopa ette ja panin standard aku koos originaal tagakaanega telefoni külge tagasi... jube mõnus jälle, nagu uus telefon - kerge ja õhuke... tööjuures istub arvuti küljes laadijas ainult iga päev sellega |
Arusaamatu, mida selle telefoniga siis päev otsa tehakse, et see aku nii kiiresti tühjaks saab. Helistad või
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.04.2013 14:39:33
|
|
|
tsitaat: |
Arusaamatu, mida selle telefoniga siis päev otsa tehakse, et see aku nii kiiresti tühjaks saab. Helistad või
|
Mismõttes.
Nojah kui ma andmeside, gmaili synci ja emhi widgeti kinni paneks, siis tõesti saaks 2 päeva hakkama... aga milleks ennast vaevata. Ma tahan, et mul telefon annab mailidest/vestlustest koheselt märku, kui taskust võtan ja brauseri avan, tahan, et avaneks koduleht ilma, et peaks jebima kuskilt andmesidet käima ja kinni nagu mingi vana kortsus kitsipung...
Ehk siis kasutan nutitelefoni eesmärgipäraselt - oma elu lihtsamaks tegemisega. Asi peab teenima peremeest, mitte vastupidi.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
17.04.2013 16:34:24
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
|
Mismõttes.
Nojah kui ma andmeside, gmaili synci ja emhi widgeti kinni paneks, siis tõesti saaks 2 päeva hakkama... aga milleks ennast vaevata. Ma tahan, et mul telefon annab mailidest/vestlustest koheselt märku, kui taskust võtan ja brauseri avan, tahan, et avaneks koduleht ilma, et peaks jebima kuskilt andmesidet käima ja kinni nagu mingi vana kortsus kitsipung...
Ehk siis kasutan nutitelefoni eesmärgipäraselt - oma elu lihtsamaks tegemisega. Asi peab teenima peremeest, mitte vastupidi. |
Ei taha küll süsa lõkkeks puhuda aga hetkel tundub küll peremees asja teenivat, kui kogu aeg laadida ja "jebida" vaja
Ise gmaili ori pole aga peaks ilmselt sellegipoolest proovima, kuidas asi mind teeniks, kui kogu aeg ühendus lahti hoida. Miskipärast arvan, et veab ikka ööpäeva välja ja ei pea vahepeal "jebima" hakkama. Hetkel peab sellise vähese kasutamisega ikka 3-4 päeva ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.04.2013 16:48:18
|
|
|
Ei taha küll süsa lõkkeks puhuda aga hetkel tundub küll peremees asja teenivat, kui kogu aeg laadida ja "jebida" vaja
|
Mismõttes koguaeg "jebida" vaja? Ma just ütlesin, et ma ei viitsi "jebida" igasuguste teenuste andmesidede keelamisega. Ja mul nagunii tööjuures juhe lauapeal, ei võta tükki küljest telefon sinna korra päevas külge ühendada. Oluliselt kergem on laadida kord päevas kui hakata leiutama jalgratast andmeside keelamiste ja ekraaniheleduse madaldamise ja muu energiasäästuga. Autos on ka juhe olemas ja kui vaja saab sõidu ajal laadida.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
18.04.2013 09:06:16
|
|
|
qrime kirjutas: |
No ma arvan, et sellega läheb aega. Alustuseks roogi stock puhtaks, mida kavatsen ka ise teha. Võtan õhtul vast upgrademise ette. |
Sai JB eile õhtul peale aetud ja rootitud. Esmamulje peaks ütlema, et väga hea (alguses veidi harjumatu võrreldes GB´g). Ei mingit laagi, töötab sujuvalt ja kiirelt, vaatab kuidas aku kestab JB.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
18.04.2013 10:30:38
|
|
|
Sai JB eile õhtul peale aetud ja rootitud. Esmamulje peaks ütlema, et väga hea (alguses veidi harjumatu võrreldes GB´g). Ei mingit laagi, töötab sujuvalt ja kiirelt, vaatab kuidas aku kestab JB. |
Kuna minu "parim" kogemus on seni Android 4.0.x, siis 4.1.2 Advance'l on tõepoolest hea tulemus. Kasutajaliides kiire ja funktsioonidelt palju parem, kui algne 2.3.6.
Paraku aku tase kukkus ööga 5%, varem oli see 2%. Eks reaalne tulemus paistab hiljem, kui saab paar täistsüklit laadimisega tehtud. Ja ehk sai ka liiga vähe asju algul välja roogitud.
Ja loomulikult tuleb erinevus ka sellest, et eelnevalt sai cocore kernelit jooksutatud, nüüd siis originaali. cocafe lubab P mudeli JB kerneliga tegeleda paari nädala jooksul. Eks siis seni tuleb hakkama saada
Aga sellegipoolest andis JB tarkvara telefoni senisele langema kippuvale väärtusele väga suure plussi.
...ahjaa... kui seni oli telefonis täisversioon PolarisOffice'st, siis nüüd on vaid "viewer". Lihtsalt märkuseks. Ise pole juba teab-mis-ajast telefonis dokumente koostanud. Niiet, ega see reaalselt midagi ei muuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.04.2013 10:32:57
|
|
|
Keegi otselinki sellele viitsib panna. Ma tööl ei viitsi väga XDA's ja mujal surfata, tõmbaks ära ja paneks peale. Kas odin on kaasas või pean eraldi otsima?
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.04.2013 22:13:21
|
|
|
Tänud.
Edit: oot see uuendus tuleb läbi recovery peale lasta või võib ikka odiniga ka?
sattusin kogemata ikkagi xda'd lugema ja seal seletas miskit.
Edit2: läks tuimalt odiniga peale. eelnevalt tegin tehaseseadete taastamise ja ei buutinud enam üles gingerbreadi üldse...
kõik olemas, eesti keeled ja asjad... restoorib mu appe ja kõike juba
Edit3: kuidagi kohmakam on see ikka v6rreldes piparkoogiga. Minuarust.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
19.04.2013 11:25:28
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Sai JB eile õhtul peale aetud ja rootitud. Esmamulje peaks ütlema, et väga hea (alguses veidi harjumatu võrreldes GB´g). Ei mingit laagi, töötab sujuvalt ja kiirelt, vaatab kuidas aku kestab JB. |
Paraku aku tase kukkus ööga 5%, varem oli see 2%. Eks reaalne tulemus paistab hiljem, kui saab paar täistsüklit laadimisega tehtud. |
Minul kukkus ööga, ligemale 9 tundi 1%.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.04.2013 11:32:13
|
|
|
Ma võtsin hommikul 8 laadijast ja nüüd on 75. 3g sees, sync ja max heledus.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
19.04.2013 11:53:18
|
|
|
Mul on heledus automaatse peal, kärab küll, õues tõmbab ise "tuurid üles" ja muul ajal võib tuhmim olla. Aga muljetage veel, ehk maikuus võtan siis kas asja ise ette.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.04.2013 11:55:47
|
|
|
Sellele jellybeanile miskit rootimisvõimalust ka on?
Igast crappi on jälle palju... miskised chatonid ja google värgid.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.04.2013 12:15:40
|
|
|
Norman
Vabandan, et nii laisk olen aga XDA's surfamine tüütas Galaxy 3 ajal ära kui iga nädal uus Kyrillos peale ja seal alati mingeid jamasid tekkis
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
19.04.2013 12:34:11
|
|
|
Paraku aku tase kukkus ööga 5%, varem oli see 2%. Eks reaalne tulemus paistab hiljem, kui saab paar täistsüklit laadimisega tehtud. |
Minul kukkus ööga, ligemale 9 tundi 1%.  |
Pole paha tõesti. JB?
Mul viimane kogemus ~3-4% 10 tunni jooksul. Sai veel natuke rämpsu eemaldatud vahepeal. Aga paistab, et näiteks. Maps kipub end ikkagi vahetevahel ise käima ajama. GB peal sai kõik need isetegevuslikud õigused ära kärbitud. Ehk tuleb sama teha ka JB peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
19.04.2013 16:40:50
|
|
|
Kas tõesti???
Sa võiks mõned postitused eelpool läbi lugeda.
See sakslaste versioon töötab vägagi edukalt ka siinsete telefonide peal. K.a. kohalik kööbakas ugrimugri tõlge.
Kui aga soovid kindlasti just Sinu telefonile välja lastavat versiooni, siis oota terviseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
19.04.2013 16:47:51
|
|
|
Kas tõesti???
Sa võiks mõned postitused eelpool läbi lugeda.
See sakslaste versioon töötab vägagi edukalt ka siinsete telefonide peal. K.a. kohalik kööbakas ugrimugri tõlge.
Kui aga soovid kindlasti just Sinu telefonile välja lastavat versiooni, siis oota terviseks  |
Vabandused ei pannud kohe tähele, et samast asjast jutt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
23.04.2013 14:04:57
|
|
|
Krt. lockscreenile appide shortcute lisada ei saagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
23.04.2013 15:28:45
|
|
|
Krt. lockscreenile appide shortcute lisada ei saagi.  |
On mingi mod olemas. Aga kas too ka P mudelil toimib, seda ei tea. PMST kaob ilmselt NFS sättingute võimalus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Veiks96
HV vaatleja
|
28.04.2013 14:18:45
|
|
|
Niisiis, räägin veidike oma kogemustest kuidas sain 9070P-le Jelly Bean-i custom kerneli ja custom rom-i.
Kõigepealt kasutasin seda väga head õpetust: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 ,et panna peale stock JB, ainult et kasutasin siis 9070P jaoks mõeldud faili: http://www.hotfile.com/dl/203378855/8231dde/I9070PXXLPD_I9070PDBTLPD_DBT.zip.html
Siis sama lehe järgi rootisin ära. Siis võtsin Stock JB-lt system/lib/tee kausta ja asetasin selle enda valitud 9070-e Rommi faili samasse kohta. Pikem seletus selles õpetuses: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40007588
Ning pärast seda jäkasin selle õpetusega http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 ja panin peale kerneli CoCore-E 5.6 + TWRP ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 ) ning panin peale rom-i TurboStock v2 - with a pinch of S4 - Refined ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213465 ), mille olin juba enne ära muutnud 9070P failiga.
Pärast seda tegin veel Factory reset ka ära, et ei tekiks probleeme. (Isegi kui paned ainult Stock JB peale, siis peab ikkagi kindlalt Factory Reset ära tegema). Kuna aga see rom väga ei meeldinud, siis kasutasin TWRP backup-i et minna tagasi stock rom + custom kerneli peale.
Igal juhul sai nüüd ära tõestatud, et 9070P-ga saab kasutada kõike sama, mida ka 9070-ga. CoCore-E 5.6 töötab siiamaani väga hästi ja pole mingeid probleeme. Minumeelest on küll kiirem ja kiiremini reageeriv. Ainult et NFC kadus ära, aga ma ei kasuta seda nagunii.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
03.05.2013 11:56:03
|
|
|
Keegi on siin veel rookimise ja moodimisega tegelenud ja oskab muljetada?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|