|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
04.05.2013 19:42:51
|
|
|
Ma olen iga kuu kysinud vdsli kohta viimase 4 kuud... Alguses pakuti ärikliendi lahendust max 2 mbit uploadiga 32 euri eest vist...edaspidi on öeldud, et ei saa midagi ja ei ole kavas ka arendada lähiajal...a ma ikka kysin
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Müüa korter |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
04.05.2013 23:16:32
|
|
|
See on see kapitalistliku ühishonna "hüve" et kiputakse asju rahaliste vahendite puudumise tõttu teostamata jätma, õigemini investeering liini, seadmete vms paigaldamiseks üksiku kliendi jaoks kuhugi eemale tiheasustusest ei ole majanduslikult otstarbekas. Tegelikult peaks ka siin kehtima reegel: klient on kuningas ja ei tohiks nagu kliendi soove eirata. Mina kui kaubanduses töötaja ei tohi ju elusees valida millist klienti teenindan ja millist mitte. Kõik on võrdsed ja Elion peaks selles mõttes ka oma suhtumist muutma. Kui klient ise paigalduse eest raha pakub siis jookseb sideettevõte küll nagu oleks tal sada paari jalgu all et võimalikult ruttu teenust pakkuma hakata saaks ja seeläbi ka oma kasumit suurendama. Raha ja tasuvus ei tohiks olla kriteerium et miks teatud piirkondade kliendid ei saa kvaliteetset sideteenust. Vene aeg oli selles mõttes ikka hea et ei vaadatud asju alati läbi tasuvuse prisma. Kui oli vaja kaabel vedada üksiku metsavahi majani siis see ka veeti. Mitte et ma nõukaaega tagasi igatsen kuid osa asju olid siis paremini paigas.
Igal juhul ma ei kavatse ka loobuda ka edaspidi Elioni pommitamast kiirema neti/DigiTv soovidega juhul kui seda praegusel hetkel siiski ei pakuta veel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
04.05.2013 23:31:25
|
|
|
See, et mõni asi paigas oli ei tee seda üldist porri kuidagi hääks. "Mõisa köis, las lohiseb" mentaliteet oli ja on veel ikka nii paljudesse inimestesse sisse programmeeritud, et kohutav.
Ei vaidle üksikisiku/kliendi tasuvuse ja megainvesteeringute nõudmise vastu. Idiootsus. EstWin jäi ka seisma krt, oleks selle projekti 100% ära lõpetanud oleks elu Eestis lill.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.05.2013 23:39:34
|
|
|
| anubis kirjutas: |
Ei vaidle üksikisiku/kliendi tasuvuse ja megainvesteeringute nõudmise vastu. Idiootsus. EstWin jäi ka seisma krt, oleks selle projekti 100% ära lõpetanud oleks elu Eestis lill. |
pooled kaablid veetud, miljonid maetud ja nüüd siis jätame mädanema. tyr see uus kaabel tuleb mul maal 100 meetrit kaugemal mööda, samas peaks see kaabel minema ka maja eest mööda (ristmik seal), aga vot raha sai otsa,
ehtne eesti
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 04.05.2013 23:40:48, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.05.2013 23:39:48
|
|
|
Kui jutt vanadele aegadele läks, siis tollal tuli Eesti Telefoniga k6vasti vaielda, et neilt netiarendusi kätte saada. Näiteks Status v6i Status Lighti saamine eeldas tihti ikka k6vemat "s6da" Eesti Telefoniga.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
05.05.2013 00:48:42
|
|
|
| anubis kirjutas: |
| EstWin jäi ka seisma krt, oleks selle projekti 100% ära lõpetanud oleks elu Eestis lill. |
Poleks see nii lill midagi, pool tehti ju valmis ja ega sinuni polnudki neil plaanis kaablit tuua, ikka ISP teha oleks see jäänud ja suht sama seis mis praegu, mitte midagi erinevat.
Teemasse siis ega ise ka siin hädas Elioniga kes ei taha mingi valemiga mulle VDSL pakkuda sest liin on 200m liiga pikk (kuigi tasemel kvaliteediga suht uus maakaabel) ja viimased 100+m kulgeb mööda vanemat liini ümber minu hoovi lihtsalt. Võiks selle vabalt vahelt ära võtta ja liitumispunkti otse maakaabli otsa teha, kuna minu maal on aga näe ei lasta. Saaks isegi hakkama selle õhuliiniga kuna parameetrid on korras ka sellega aga kuna paberil on 800m siis võin näppu imeda.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
05.05.2013 12:53:03
|
|
|
| ot: |
Ega jah, no minuni õnneks tuli ära . Kui see oleks planeeritud mahus valmis saanud siis oleks inimestel võimalik ka ise omale kambapeale juhe kohalevedada ja ISPd mängida,suured tegijad nagunii maakolkasse 3-4 talu pärast midagi vedama ei hakka.
Ongi sama katkine küna - isegi kui kaabel jookseb läbi ja liitumispunkt on kilomeeter-paar siis ISPd see ühele tarbijale vedama ei motiveeri, seega kiire ühendus jääb ikkagi paljudele unistuseks. |
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.05.2013 15:43:01
|
|
|
Kisub vinguviiuliks ära aga korduvalt selgitatud ELASA eesmärki, esimene projekt, optika küladesse, et ISP'd saaks olemasolevate või uute võrkude abil teenuseid müüa. Järgmised projektid toovad ehk optika kliendile lähemale aga metsatalu jaoks ei muuda see tõenäoliselt KUNAGI midagi. Seega mingu see optika sul kasvõi maja alt läbi, see ei ole kliendi jaoks mõeldud. Erandid on vallamajad, koolimajad, raamatukogud jms.
DarkSky, võta homme selle kontaktiga uuesti ühendust ja paku, et võtad postid ja liini oma vastutusele piiritlusaktiga ja asi tehtud. Peale seda on sul julgelt eKodu 12M nett ja 2 vaatajakohta võimalikud ning tulevikus kui jaam välja vahetatakse ka VDSL2 võimalused sest asud jaamale piisavalt ligidal.
|
|
| Kommentaarid: 261 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
05.05.2013 21:21:56
|
|
|
vingutan kohe vastuakordioni, mitte ükski ISP - veel vähem elion ei ole huvitatud selle viimase 100m fiibri (enamasti on just alati see jupp puudu) vedamisest kui ei ole makstud mammona, sinna, tänna, ja kolmandasse kohta. järelikult muutub esimene eesmärk tühiseks, sest üheltpoolt on nokk kinni ja teiseltpoolt on saba kinni. küll ja küll tuleb igapäevaselt mängida läbi situatsioon et jah, nüüd saame teile teenust pakkuda aga ikka selle 1976 ndal paigutatud vasekarva otsa, mis siis et KILP uue kaabliga on näete 50m kaugusel seal tee - ääres, aga ole nüüd, et sa selle puuduva kaabli tohid või saad paigaldada. ja tee või tina, raha on olemas kopp on olemas, kõik on olemas, aga ettevõtte tahab saada absurdsete paberite täitmise eest lihtsalt raha, muud midagi.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
05.05.2013 21:28:32
|
|
|
| Ma ütlen - tuleb minna Elioni peakontorisse, lüüa rusikas lauale ja küsida, et keda keppima peab, et kiire nett saada.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
05.05.2013 21:44:31
|
|
|
no ma pole päris kindel et sina just seda tegema hakkad, ehk on asi vastupidine. pöördu selle 19 aastase kiievi kuti poole
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
05.05.2013 22:09:16
|
|
|
| Saatsin juba praegu meili ära kohalikule kaabliinsenerile. Ehk ta kohe homme hommikul kui kirja näeb, võtab midagi ette. Oleksin küll nõus liini korrasoleku tagamise oma kanda võtma, peaasi et saaks juba rutem kiirema internetiühenduse. Iseasi millal aega saan Paidesse minna aktile alla kirjutama kuna olen kõik tööpäevad tööl :S
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
05.05.2013 23:42:14
|
|
|
| +1
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
06.05.2013 06:21:16
|
|
|
| Digiallkirja mõte oleks küll hea, iseasi kas Paides ka asjaga päri ollakse. Võibolla seal peetakse õigemaks reaalset allkirja paberil ja ka näo näitamist kohapeal. Eks kui vastatakse siis küsin üle.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.05.2013 08:30:56
|
|
|
| DarkSky kirjutas: |
| Digiallkirja mõte oleks küll hea, iseasi kas Paides ka asjaga päri ollakse. Võibolla seal peetakse õigemaks reaalset allkirja paberil ja ka näo näitamist kohapeal. Eks kui vastatakse siis küsin üle. |
Keegi ei sunni kohale minema. Digiallkiri on võrdne käsitsi kirjutatud allkirjaga.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.05.2013 08:57:25
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| Digiallkirja mõte oleks küll hea, iseasi kas Paides ka asjaga päri ollakse. Võibolla seal peetakse õigemaks reaalset allkirja paberil ja ka näo näitamist kohapeal. Eks kui vastatakse siis küsin üle. |
Keegi ei sunni kohale minema. Digiallkiri on võrdne käsitsi kirjutatud allkirjaga. |
No tava-allkiri paberil kehtib EV-s oluliselt rohkem , kui mingi Digiallkiri ja mille kohta iga asutus või ka asutuse töötaja võib otsustada, et kui tahab, siis tunnistab ja kui ei taha, ei tunnista.
Samas allkiri paberil on kõigile kohustuslik.
----------------------
Viimane näide on küll teisest vallast, kuid isegi PPA-le oli vaja paberil allkirju. Ei tahtnud nad mingit Digit näha.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.05.2013 09:12:32
|
|
|
| Ka Elion liigub paberivaba majanduse poole, iseteeninduses peaks saama juba mitmeid lepinguid digiallkirjastada, piiritlusakti kohta veel ei tea sest see pole päris tüüpleping vaid sisaldab konkreeteseid andmeid iga kliendi kohta erinevalt. Kaabliinsener annab ehk vastuse.
|
|
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
06.05.2013 12:28:13
|
|
|
Suhtlesin kaabliinseneriga telefonitsi. Ta käis kohapeal liini vaatamas. Ütles et liini ja postidega on ok, probleemiks on aga liini kõrval kasvavad puud. Seega oligi ta nõus sellega, et sõlmime piiritlusakti ja vastutan ise liini korrasoleku eest. Kolmapäeval lubas ta vastavate paberitega mu töö juurest läbi tulla ja peale seda kui allkiri antud saab koheselt eKodu teenus aktiveeritud.
Loodetavasti liiniga piirnevad puud mulle väga tihti üllatusi valmistama ei hakka. Alates 1994. aasta lõpust puid vaid paar korda sellele liinile kukkunud. Vast jagub rahu nüüd ka ikka aastateks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
06.05.2013 12:41:55
|
|
|
täitsa hästi läks siis. Kahju, et WiFi lahendus tegemata jäi, eks keegi teine võtab ette siis
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
06.05.2013 12:55:51
|
|
|
| Silmaringi mõttes võiks sellega katsetada tõesti. See eeldaks hoopis eraldi teema tegemist.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
06.05.2013 13:03:55
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
| Pailaps kirjutas: |
Keegi ei sunni kohale minema. Digiallkiri on võrdne käsitsi kirjutatud allkirjaga. |
No tava-allkiri paberil kehtib EV-s oluliselt rohkem , kui mingi Digiallkiri ja mille kohta iga asutus või ka asutuse töötaja võib otsustada, et kui tahab, siis tunnistab ja kui ei taha, ei tunnista.
Samas allkiri paberil on kõigile kohustuslik.
----------------------
Viimane näide on küll teisest vallast, kuid isegi PPA-le oli vaja paberil allkirju. Ei tahtnud nad mingit Digit näha.  |
Sul ikka juhtub
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
06.05.2013 13:53:20
|
|
|
| Loodetavasti liiniga piirnevad puud mulle väga tihti üllatusi valmistama ei hakka. |
Sa võid ju säherdused poolmädad ja kukkumisohus puud/oksad ise eelnevalt maha saagida (kui laiskus lubab muidugi), vaevalt keegi sul keelab seda teha.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
06.05.2013 18:00:13
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Loodetavasti liiniga piirnevad puud mulle väga tihti üllatusi valmistama ei hakka. |
Sa võid ju säherdused poolmädad ja kukkumisohus puud/oksad ise eelnevalt maha saagida (kui laiskus lubab muidugi), vaevalt keegi sul keelab seda teha.
|
Kahjuks on enamus ohtlikke puid võõral maal, pealegi on liiniga piirnev Laupa park looduskaitse all, seega sealseid puid ei tohi puutudagi.
Mis puutub raadiolingi kasutamist siis seda mõtet ma päris maha pole matnud. Võibolla tahab keegi naaber minu kaudu ka hakata kiiremat ja stabiilsemat netti kasutama. Teine võimalus oleks enda tarbeks kodust LAN võrku juhtmevabalt laiendada (IP kaamera või mõne muu seadme jaoks).
| indrekp kirjutas: |
| tulevikus kui jaam välja vahetatakse ka VDSL2 võimalused sest asud jaamale piisavalt ligidal. |
Mul liini kogupikkus koos kortermajadeni tuleva maakaabliga ca 1 km, kas see mitte VDSL2 jaoks liiga pikaks ei jää? Muidu oleks lahe küll kui mul tulevikus veelgi kiiremat netti loota on
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.05.2013 19:15:02
|
|
|
Siis läheb nibin nabin kaugus üle piiri jah. Liiniparameetrid on siiski ülihead.
Kes tahab wireless lahendustest rohkem uurida siis wifi foorumis peaks olema spetse kes on asja ära teinud. Etteruttavalt võin öelda, et siis peab tegijal ruutimine suht selge olema, sest päris hooldusvabaks see süsteem ei saa ja võimalik, et oma käsi peab aegajalt külge panema, et süsteem toimiks.
|
|
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|