gan3b, võid kasutaja The_Boss käest uurida, tean, et ta unlockis enda x10 mini pro'l bootloaderi, ei tea kuidas seal see oli.
Ma olen oma telefonidel ka bootloadereid lahti teinud. HTC'l oli ilge keberniit, Nexusel lihtsalt "fastboot oem unlock" ja lahti ta oligi.
No ma ei tea kui raske teistel seadmetel seda unlockida on, aga ei ole asi mille pärast telefon ostmata jätta nagu mõned räägivad siin.
mario20031, kui tead mis lukus bootloader on, mida vingud, et sellepärast võid ostmata jätta...
Eestis ilmselt lahtise bootloaderiga, ameerikamaal on carrierite telefonid lukus bootloaderiga. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
tähendab üks asi on lukustatud bootloader ja teine on krüpteeritud bootloader. We'll see. Anyways ma pole veel s4le ligi pääsenud,aga igal juhul i9500,kui üldse.
gan3b, võid kasutaja The_Boss käest uurida, tean, et ta unlockis enda x10 mini pro'l bootloaderi, ei tea kuidas seal see oli.
No ma x10 mini pro aega enam ei mäleta, aga viimane kord sai xperia go bootloader unlockitud.
Aga selline asi nagu lukus bootloader ei ole mingiks takistuseks. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
njha, hetkel ei leia küll ühtegi põhjust mingi custom romi panekuks
ainus sportlik huvi oleks ehk OC kerneliks jaoks
krt kiruda võin ka pisut, real racing 3 lagib
ilmselgelt pole adreno 320 up to speed 1080p resoga seda pela pelama
lag on muidugi marginaalne ja suurt ei koti, aga kohati on ikkagi märgatav
lisaks ei suuda mina leida võimalust samsa enda videomängija rakendusega, välise mälukaardi pealt failide mängimist
ainus võimalus on mingi failibrauseriga avada fail vastava rakendusega
kahjuks aga ei toeta see rakendus DTS audiot _________________ ☠
tähendab üks asi on lukustatud bootloader ja teine on krüpteeritud bootloader. We'll see. Anyways ma pole veel s4le ligi pääsenud,aga igal juhul i9500,kui üldse.
Miks i9500 siiski? Benchides ta nii vingelt eest ära ei pane, community tuge vaevalt nii vinget taha saab kuna kogu arenenud maailma on i9505 peal nagu näha.
lisaks ei suuda mina leida võimalust samsa enda videomängija rakendusega, välise mälukaardi pealt failide mängimist
kahjuks aga ei toeta see rakendus DTS audiot
kui jätta ära su esimene lause, siis ylejäänud olidki põhjused, miks custom rom peale lasta _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
libe, eeldan, et laggib sellepärast, et värske raudvara ja ühelgil mängul pole selle supporti. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
kahjuks aga ei toeta see rakendus DTS audiot
kui jätta ära su esimene lause, siis ylejäänud olidki põhjused, miks custom rom peale lasta
erm custom romiga ei hakka samsa enda videomängija dts audioga faile mängima
samuti ei ole võimalik selle rakendusega mälukaardilt faile avada
ning graafikakiip ei ole custom romiga tõhusam, kui toorest jõust protsessoril puudu jääb _________________ ☠
See 441PPI on ikka mõttetu overkill. Silm ei näe, aga aku saab vatti nii pikslite kui GPU toitmisel. Samas, küll nad varsti 4K ka telefonidesse suruvad. Üks lammas ees, teised järel, kuna muidu oleks sel ühel ostjate silmis konkurentsieelis.
antud juhul sa eksid
kuna samoled on pentile maatriksil, siis see tihe PPI on ainus, mis selle päästab
IPS ekraanidega telefonidel oleks piksel ka madalamal resolutsioonil märkamatu _________________ ☠
Miks i9500 siiski? Benchides ta nii vingelt eest ära ei pane, community tuge vaevalt nii vinget taha saab kuna kogu arenenud maailma on i9505 peal nagu näha.
mis community tugi? CM? Absoluutselt ei huvita. Mind huvtab pigem Omega ja ARHD rom'id,mis baseeruvad stock romil. Lisaks on I9500'l palju palju rohkem potentsiaali minu silmis,kui seda OC'ma hakata . Kui ostan mingi võimeka telefoni,siis selleks et kasutada seda 110% ära
ja siis omega ning ARHD langevad 9505 platvormile _________________ ☠
mis community tugi? CM? Absoluutselt ei huvita. Mind huvtab pigem Omega ja ARHD rom'id,mis baseeruvad stock romil. Lisaks on I9500'l palju palju rohkem potentsiaali minu silmis,kui seda OC'ma hakata . Kui ostan mingi võimeka telefoni,siis selleks et kasutada seda 110% ära
ja siis omega ning ARHD langevad 9505 platvormile
praegu nii i9300 kui ka i9305 ning nii on ka 4. mudeliga.
ja siis omega ning ARHD langevad 9505 platvormile
praegu nii i9300 kui ka i9305 ning nii on ka 4. mudeliga.
muidu seda veel, et korealaste versioon ei ole 9500, kus exynos koos LTE'ga
9500 ei toeta LTE'd _________________ ☠
Riistvaraline tugi on olemas,puudub tarkvaraline tugi. Kui ei tee samsung,siis teeb XDA i9500 LTE võimekaks,kuid ausaltöeldes mind isiklikult ei morjenda,kui peakski LTE tugi puudu jääma
Riistvaraline tugi on olemas,puudub tarkvaraline tugi. Kui ei tee samsung,siis teeb XDA i9500 LTE võimekaks,kuid ausaltöeldes mind isiklikult ei morjenda,kui peakski LTE tugi puudu jääma
exynos ei toeta LTE'd
korea versioonil on lisakiip, mis LTE tuge pakub
9500 seda ei ole _________________ ☠
Mohammed Al-Ghamdi @Moony700 28 Apr
@SamsungExynos WHY did you lie to us? the I9500 Octa-Core comes ONLY with HSPA+ 42.2Mbps. No 4G LTE
tsitaat:
SamsungExynosVerified account @SamsungExynos 22h
@Moony700 We apologize for the confusion. The Exynos 5 Octa does support an LTE modem, but for 3G standards rather than 4G.
Mohammed Al-Ghamdi @Moony700 28 Apr
@SamsungExynos WHY did you lie to us? the I9500 Octa-Core comes ONLY with HSPA+ 42.2Mbps. No 4G LTE
tsitaat:
SamsungExynosVerified account @SamsungExynos 22h
@Moony700 We apologize for the confusion. The Exynos 5 Octa does support an LTE modem, but for 3G standards rather than 4G.
Aga 42.2Mbps tundub minu arust ka piisavalt palju
ainult elisa on panustanud tolle hspa+ vms peale, tele2 ja emt on LTE peal
lõpuks istud ikka võrgus 14Mbps peal ja 9505 omanikud söövad 4G'd
sa võid muidugi oma 9500 mudelit 110% tarbida, hoides GLbenchmarki 24/7 tules _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.