Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  EMT märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 07.03.2013 11:38:37 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
Mind hakkab see jama juba ära tüütama.

Praktiliselt kolm korda viiest pean ma naisele uuesti kõne valima, kuna esimene(esimesed) kõned lihtsalt ei ütle midagi või siis ütleb, et on välja lülitatud.
Temaga täpselt sama jama. Ei saa tema mind kätte. Telefon vastab kas välja lülitatud või lihtsalt vaikus.

Töökaaslane mainis täna, et see pidi olema nutitelefonide probleem... Võib see nii olla?

Mõni päev on jälle kõik korras. Enamus ajast ma juba arvestan, et kui kauem vaikus tekib, et panen kinni ja helistan uuesti. icon_razz.gif

mul ka mõne EMT inimesega sama probleem. Terve eesti on kaetud ülikiire 3,5G internetiga, aga inimesele helistan, siis teatab et on välja lülitatud või võrguteeninduspiirkonnast väljaspool. Helistan 5 minutit hiljem, siis kutsub ja tema ei tea vastamata kõnest ega võrgust väljas olemisest midagi. Nett on tal 24/7 sees. Vahest on tal ka teistele helistamisel jama (katkestab kõne jms). Võta nüüd kinni, on asi operaatoris või telefonis...EMT tööandja poolt, seega ta seda ise ka vahetada ei saa. Teiste operaatorite võrgus olijatega sellist jama ma väga ei tea et mul oleks olnud.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 07.03.2013 12:08:10 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
PS. kui vaid paketi kinni paned siis muutub sul see aktiivne 3G ühendus mahupõhiseks ja arve maksimaalseks mida mahupõhine pakett lubab.

Mul internet telefonis kinni keeratud peale sulgemist. Ma ei kasuta tegelikult telefoniga interneti nii intensiivselt, et see eluoluline peaks olema.
Puudust tunnen ainult ilmajaamast. Muidu poleks rohkem vajagi.

Mis ma selle pisikese telefoniga seal netis ikka istun. Samsung W8150.

Alguses, kui nutitelefoni sain, siis oli internet vajalik. Angri birds ja muud rakendused sai läbi proovitud. Nüüd pole enam küll isu.
Arvest rääkides, siis ligemale ~5 eurot läks väiksemaks.

SurfData kirjutas:
Võta nüüd kinni, on asi operaatoris või telefonis...EMT tööandja poolt, seega ta seda ise ka vahetada ei saa. Teiste operaatorite võrgus olijatega sellist jama ma väga ei tea et mul oleks olnud.

Emt sai sellel lihtsalt põhjusel valitud, et "pidavat" olema kõige kvaliteetsem. Natukene kallim, aga see eest on levi hea ja probleeme vähem. Tegelikult on asi hoopis vastand...

terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 11.03.2013 21:18:34 vasta tsitaadiga

Wiki kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Emt just tegi pakkumise 4g neti jaoks. Pulk/ruuter tasuta kätte, 3 kuud 1€ kuumaks, hiljem sõltuvalt paketist. Odavaima puhul kiirus 8/2 Mbit ning 30G andmemahtu. icon_smile.gif

Ruuter ZTE MF28D asukoht Tallinn Mähe.
Pakett EMT Internet M+4G
Ma just proovin sedasama lahendust. Paraku on kodune levi selline, et kõigub Edge ja 3G vahel (päris kasutuskohta pole veel sõitnud), antud ruuteriga on internetiühendus kehvem kui mobiiliga. Probleem on hoopis, et see ruuter ei tee elementaarsemaidki asju, näiteks ei Connecti automaatselt (kuigi nii on seadistatud) pärast voolukatkestust. Kuidagi tobe oleks vanemaid iga kord pärast restarti admin liidesesse ühendama saata.

Kuidas teiste kogemused on?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2013 10:23:24 vasta tsitaadiga

Kas EMT teeb mingeid personaalseid pakkumisi ka?
MinuEMT-st pole huvitatud, tahaks mingit mõistlikumat paketti, hetkel kasutan teist operaatorit.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 13.04.2013 11:46:23 vasta tsitaadiga

Teeb ikka aga ilmselt on need siiski kallimad kui teistel. Alles mingi aeg oli uudis, et nemad rõhuvad kvaliteedile, mitte odavatele hindadele. Kindlasti tasuks küsida mailiteel. Osad teenindajad lettides (esinduses) ei suvatse üldse selliste asjadega pead vaevata.
Ja ilmselt tehakse seda ka MinuEMT baasil.

puna
HV Guru

sõnum 13.04.2013 12:12:39 vasta tsitaadiga

Teeb küll vähemalt mina sain väga asjaliku pakkumise.
Elisast lahkumiseks oli palju põhjuseid.
Arved olid 3 nr peale ~65.- kuus ja ühel nr oli miski aeglane nett ka.
Nüüdsed arved on ~25.- ja kahel nr on kiire nett ja mobiil ID on ka juures kõneminuteid ei ole suutnud täis rääkida veel.
Seega minu arvamus on siiani, et saab teha küll kui vaid soovi on.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 13.04.2013 12:26:56 vasta tsitaadiga

Aga kust seda siis küsida kui teenindajaid pole mõtet piinata? Üldmeilile ei hakka ka vist otse sellist kirja saatma?
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 13.04.2013 20:58:22 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Kas EMT teeb mingeid personaalseid pakkumisi ka?
MinuEMT-st pole huvitatud, tahaks mingit mõistlikumat paketti, hetkel kasutan teist operaatorit.

Mina vahetasin täna oma Elisa nutipaketi Diili nutipaketi vastu. Mõlema paketi hind on veidi alla 5 euro. Elisa annab selles paketis Interneti kiiruseks 1MB/s, Tele2 2MB/s ja Diil annab selles paketis 3MB/s. Ülejäänud tingimused ja omadused on paketis samad. Kõneaega arvestavad sekundilise täpsusega, kõnealustustasu pole ja kõneminuti hind on 1 sent. Uurisin ka mina kunagi EMT-st personaalseid pakkumisi, kuid ei saanud ma sealt midagi. EMT klienditeenindaja soovitas hoopis Diili poole vaadata. Kõned ja Internet toimivad EMT võrgus, kuid hinnad on odavamad. Eks näis, kuidas Diili kvaliteet on.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 13.04.2013 21:17:34 vasta tsitaadiga

Nüüdseks olen 3 kuud EMT klient. Enne üleminekut küsisin meiliteel kõikidelt kolmelt operaatoritelt pakkumist. Üllatavalt tegi EMT kõige soodsama pakkumise. Muidugi tuleb pinnida ja isegi natuke bluffida, sest alguses pakutakse ikka kallimat paketti. Aga kõik sai meiliteel korda aetud, EMT puhul oli Pakkumistesoovid@emt.ee meili aadressiks.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 14.04.2013 13:21:06 vasta tsitaadiga

Mina igatahes läksin Elisasse üle. EMT-s (olin Diilis) ei tehtud odavamat pakkumist ning seetõttu ka selline otsus. Elisa pakkus 10€ eest kuni 5 inimest 2000min kõneaega, SMS-e oli ka rohkem kui Diili pakettides jne. Küll mina seda asja ise ei ajanud (selle 5 inimese paketis on meid hetkel 4), kuid tunduvalt soodsam ja parem pakkumine igatahes Elisalt tuli.
EMT üldse väga mingeid pakkumisi varemalt pole ka teinud ja Elisas on juba muidu soodsam ka ilma selle minu personaalse pakkumiseta. Olen kogu aeg EMT klient olnud, kuid nüüd siis meie teed läksid lahku.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 14.04.2013 13:23:16 vasta tsitaadiga

Ma just tulin Elisast EMT-sse. Maksan pigem rohkem ja saan seda mille eest maksan icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 16.04.2013 21:28:06 vasta tsitaadiga

käisin eelmise nädala algul emtis, esitasin kirjaliku kaebuse levikvaliteedi kohta, et kõned katkevad suvalistel aegadel...pidid nädala jooksul ühendust võtma, aga pole võetud...huvitav kas oodata veel, või minna uuesti kaeblema?
Kuigi katkestamisi on huvitaval kombel vähemaks jäänud aga ikkagi...elisaga sellist kammi ei olnud

tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 19.04.2013 19:33:58 vasta tsitaadiga

Kas keegi on saatnud EMT numbrile 1711 SMS-i märksõnaga saldo? Saatsin praegu päringu ning sõnum ütles, et mu arve on juba 2 euri. Number hakkas tööle täna hommikul ning Diili paketiks on Netidiil 4,96. Kas Diili konto seis näitab tavaliselt saldot nii, et kuutasu on ära jagatud päevade peale võrdselt, et nt ku mu kuutasu on 5 eur-i, siis poole kuu peal näitab saldo, et mu arve on 2,50 eur-i või mis süsteemi järgi töötab see Saldo lepingulistel klientidel?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 19.04.2013 20:37:01 vasta tsitaadiga

Tiim kirjutas:
Kuigi katkestamisi on huvitaval kombel vähemaks jäänud aga ikkagi...elisaga sellist kammi ei olnud

Ole rahulik elisal katkeb ka ikka päris palju
Keegi ei hakka neid asju korda tegema, suht ressursi rikas tegevus.
Kui ehitatakse süsteem ringi siis ilmselt parandatakse ka vead
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 20.04.2013 15:16:02 vasta tsitaadiga

Diil pakett "internet arvutis" (5,93eur kuus)

Lubatud 2mbit/384kbit, reaalsus:

Asukoht Muhu, positiivselt üllatunud, kiidan thumbs_up.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.04.2013 15:38:23 vasta tsitaadiga

Palju seal ühe masti küljes netipulgaga kliente on üldse? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 20.04.2013 15:50:29 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Palju seal ühe masti küljes netipulgaga kliente on üldse? icon_biggrin.gif

Ei tea, aga kena, et EMT pole vägisi mingit paketipõhist limiiti (2/384) peale surunud, vaid vastavalt ressursile laseb toru lõdvemaks ka..
Võrdluseks kasutan telefonis Elisa Mint Mildi (lubatud 1Mbit/384) ja see on reaalsuses siin samas 1,3/0,3
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 20.04.2013 16:56:20 vasta tsitaadiga

Mul on tel sama raha eest siis ~6.- piiranguvaba
Äkki ka sul toru vabaks jäetud.
tagasi üles
georgots
HV kasutaja
georgots

sõnum 28.04.2013 10:43:48 vasta tsitaadiga

Tiim kirjutas:
käisin eelmise nädala algul emtis, esitasin kirjaliku kaebuse levikvaliteedi kohta, et kõned katkevad suvalistel aegadel...pidid nädala jooksul ühendust võtma, aga pole võetud...huvitav kas oodata veel, või minna uuesti kaeblema?

Mul on sama jama kestnud juba pool aastat. Olen saatnud probleemi uurimiseks kellaajad, tlf numbrid, vea teate ning abi ei mingisugust. Kõige pikem sett kus ei saanud helistada oli vist 12 korda, st. järjest tuli teateid - pole levi, telefon väljas jne. Kusjuures olen vahetanud telefone nuti omadest kõige odavama uue Nokiani, vahet pole, kas nett on kinni keeratud või mitte. Seega võib Emt oma kvaliteedi jutu maha matta.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 28.04.2013 11:50:05 vasta tsitaadiga

Arvad, et teistel operaatoritel on asjad korras?
tagasi üles
georgots
HV kasutaja
georgots

sõnum 28.04.2013 15:24:56 vasta tsitaadiga

puna kirjutas:

Ei ole, selle sama pärast tulin ka Tele2 -st Emt-sse kuigi praegu tundub, et esimeses oli vähem probleeme. Närvi ajab asjaolu, et keeldutakse probleemi tunnistamast, kuna olen küsinud, et kas keegi teine ei ole kurtnud nende vigade pärast, siis öeldakse, et pole kurdetud, kuigi nüüd foorumit lugedes on näha - teistel kodanikel samad jamad.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 28.04.2013 18:27:09 vasta tsitaadiga

georgots kirjutas:
puna kirjutas:

Ei ole, selle sama pärast tulin ka Tele2 -st Emt-sse kuigi praegu tundub, et esimeses oli vähem probleeme. Närvi ajab asjaolu, et keeldutakse probleemi tunnistamast, kuna olen küsinud, et kas keegi teine ei ole kurtnud nende vigade pärast, siis öeldakse, et pole kurdetud, kuigi nüüd foorumit lugedes on näha - teistel kodanikel samad jamad.

Ka mina tulin oma probleemide tõttu Elisast üle kuigi olin seal klient olnud vist ~18aastat
Samas ma loen siin teiste muresi ja tundub naljakas lugu.
Mina ei ole endal neid probleeme tuvastanud.
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 28.04.2013 19:42:48 vasta tsitaadiga

Mul just oli jälle seeria katkestusi, kõne maksimaalseks pikkuseks sai 23 sekundit, minimaalne 4 sekki...ajab närvi küll ..Elisas samas 5 aasta jooksul seda ei tähendanud...
Nädala sees tuli sõnumina vastus mu kaebusele siis, et proovige ikka teiste telefonidega ka ( olen proovinud) , ning teie logidest on näha et telefon vahetab maste pidevalt ja see on tingitud maastiku iseäralisusest....wtf nagu..

puna
HV Guru

sõnum 28.04.2013 19:55:04 vasta tsitaadiga

kuskohas see konkreetselt toimub siis
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 28.04.2013 20:04:26 vasta tsitaadiga

Ütleme nii et Setumaa ja Eesti piiri ääres.. ja emti- mast on ca- 4 km kaugusel
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  EMT mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.