Sai ka ise nüüd seda mängu katsetatud, Graafika on tõsiselt ilus, kuid max settingutel kipub kohati kaadreid kaduma keskmiselt jookseb mul max graafikal 40 fps, mängides settingutega õnnestus keskmise saada 60 peale. Peale graafika pole aga tõesti mängul midagi muud pakkuda, pärast 20 minutit mängu hakkas asi juba vaikselt igavaks muutuma, võis ka see olla, et väga hilja ööse sai mängitud
sai ka lõpuks läbi. easyga 10h on tänasel päeval üsna tubli tulemus.
igas mõttes rohkem esimese kui teise crysise stiilis asi.
kahjuks ka selles mõttes, et esimene pool inimeste vastu oli tunduvalt lõbusam. sai hiilida ja 1-2 headshotiga vaikselt ühekaupa nokkida... või siis lihtsalt guns blazing peale lennata. hiljem cephidega taandus kõik üheselt teisele variandile, kuigi mingi ajani taktikaliselt paari erinevat optionit pakkudes.
graafiliselt näeb parem kui crysis2 ja veidi üllatavalt ka jookseb paremini.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ahjaa, kas multiplayerina mängides saab tõesti kõige parema mänguri kickida? Mul 2 klassi laps kodus on nii hea gamer ja skoor on kohati nii suur, et bännitigi ühes serveris ära. Kusjuures jälgib reegeleid ja sohki ei tee (ta ei oskagi).
Ta on tõesti hea, ehki ma olen aastakümmneid vanem siis minust ka parem (arvuti kasutamise oskustki on tal kõigest paar aastat)
Ahjaa, kas multiplayerina mängides saab tõesti kõige parema mänguri kickida? Mul 2 klassi laps kodus on nii hea gamer ja skoor on kohati nii suur, et bännitigi ühes serveris ära. Kusjuures jälgib reegeleid ja sohki ei tee (ta ei oskagi).
Ta on tõesti hea, ehki ma olen aastakümmneid vanem siis minust ka parem (arvuti kasutamise oskustki on tal kõigest paar aastat)
See oli pigem vastus kasutajale reig0, kes üritas mängufaile saada siit
Lõpetasin eile 2 päevase maratoni, kus tegin kõik osad (modidega) läbi ja peaksin ütlema, et crysis 3 graafiline pool päris hea. Tekstuurid on kah arvestatava resoga. (crysis 2 MaldoHD on muidugi paremad)
Profiilis oleva masinaga jooksiks 35-50 fps kõik maxed, AA ühe võrra maxist maha võetud ja varjud low peal.
Erand oli muidugi esimene osa seal laevas koos vihmaga, kus fps oli 23
Võrreldes teise osaga, oli isegi üllatavalt nauditav, esimene oli muidugi parim no contest.
Singleplayerist jutt, MP pole WARSist edasi absull arvestatav olnud. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Mul on selline mure, et kui jõuan sinna kohta, kus pean selle tüübi ja tüdrukuga kokku saama, kuskil kindluse keskel, siis tõuseb see sild ülesse. Enne ütleb, et 10 minti on aega millegi juhtumiseks. Mis tegema peab?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Volum, kuskilt sealt, kust sild tõuseb, saab edasi liikuda. Vaata seal ringi (s.t seal, kus sild puutus maad enne ülestõstmist). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ei ole kindel, mis kohta mõtled. Kas seal mingit nuppu ei pidanud vajutama/hackima, et sild tagasi alla lasta ? _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
See oli see koht kus oli võimalik minna kahte kohta + üks secondary pleiss, kus oli vaja generaator või midagi taolist õhku lasta. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Volum, Otsi, vaata ringi seal, kuna ilusti olemas see paneelike kuhu vajutama pead. See oli ainuke koht kus ma 5min ringi tatsasin ja siis aru sain, mis tegema peab _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Jätame nimed nimetamata, aga üks teine mäng mille ostsin 21€ eest on saanud 5 MP DLC-d...kõik tasuta. Uued mapid, uued relvad, uued tegelased ja isegi uus vaenaste faction mida orikas polnud. Total spent: 21€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.