Eestis ei mängita seda eriti. Juntsudel ei vea arvutid välja + sada muud häda.
Piraga vist onlines kh mängida ei kannata? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Eestis ei mängita seda eriti. Juntsudel ei vea arvutid välja + sada muud häda.
Piraga vist onlines kh mängida ei kannata?
Mulle nii meeldib, et mängu hind on piisavalt madal, et võibolla ometigi kaoks kõigil see piramise mõte ära. Aga muidu on siin õige point jah. Ma ei näe ka eriti eesti serverites tegevust. Küll randomiga vahepeal olen sattunud matchi, kus pooled on eestlased.
No hinnad ongi suht madalad, eriti kui kannatada paar korda aastas soodukad ära.
Aga tee nendele juntsudele see selgeks. Neil ju õlle ja suitsu peale raha vaja loopida. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kuidas serverites lood on mängijate näol, jagub ? Ja kas enamus vanakooli CSi haid või leidub algajaid samuti ? Mis lugu cheatimisega on, 1.6es mingi hetk muutus see ikka väga tüütuks ?
Classic Comp. mängides leiab mängu suht kiiresti tavaliselt mingi 1-3 miniga suht igal kellaajal, cheatereid pole nagu väga tähele pannud tho on olnud üks-kaks juhust kus on lastud tuimalt aimbot jne aga need on enamasti ikka kusagil pub servudes mitte classic comp. _________________ Origin: Qufi
No kahjuks ei ole võimalust nagu ise osta vaid nagu ülekandega teha tehing inimesega kes saab osta !! _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Kas kellelgi on veel selline probleem, et neljakesi või viiekesi lobbyst jääbki competitive mängu otsima?
Üksi ja kahekesi leiab üsna kiirelt, aga rohkemaga...
Olen nüüd umbes 2 nädalat pelanud matchmakingus classic compi. Enamus mänge võitnud, eriti viimased paar. Mikrofoni kasutan ka, nii et kui keegi koostööd teha tahab siis martinlink007 steamis. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Olen nüüd umbes 2 nädalat pelanud matchmakingus classic compi. Enamus mänge võitnud, eriti viimased paar. Mikrofoni kasutan ka, nii et kui keegi koostööd teha tahab siis martinlink007 steamis.
Keegi teab miskit head demolition mapi mõistliku pingiga EE jaoks?
Mapid võiks domineerivalt olla siis de_lake / de_safehouse vaieldamatud lemmikud. de_bank/de_sugarcane ka asjalikud, st marc imo (N) mõtlesin uuesti pelama hakata, sai veits villand bf3'st praegu
EDIT: ok sai veits müratud ühes servus, selgus, et nvn enamustel mu lemmikmapid peal, sest nüüd vote-süsteem ja keegi eriti ei viitsi muid asju pelada
Endal seisab üks steam mida ei kasutata ning, mis sai ostetud täis hinnaga nädala keskel ja siis nädalavahetusel oli -50% ajas närvi küll...
Lisaks üks sai ostetud veel
Ise mänginud Counter Strike alates 1.6 peale ja see GO on ikka täielik p**k. Füüsikat poleks nagu üldse olla, menüüd on nii keerulised. Relvade ostmine on täielik peavalu.
Goon, Tõesti nii hea kui 1.6 pole, aga gameplay poolest minuarust parem siiski kui CS:S. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Tea kas nad just head mapid on... Oleneb mis küljest vaadata. Viimati tuli de map välja ca pool aastat tagasi? Ja see oli ka vertigo.
Aga vähemalt varsti lubati mirage ka sisse tuua, seega jee!
Aga see, et menüüd on keerulised, on küll midagi uut tavalise vingu kõrvale
Ise mänginud Counter Strike alates 1.6 peale ja see GO on ikka täielik p**k. Füüsikat poleks nagu üldse olla, menüüd on nii keerulised. Relvade ostmine on täielik peavalu.
Hahaha
No kui sa menüüd kasutada ei oska, siis ausalt öeldes ma ei kujuta ette kuidas sa mängimisega hakkama saaksid
Ja iga normaalne inimene kasutab csis buyscripte, menüü abil ostmine on aja raiskamine
Samas noh, kui sa menüüd navigeerida ei oska, siis ei tohiks vist eeldada, et sa autoexec faili muuta oskad?
No scriptide kasutamine pointless, aga iga CS'i "oskaja" peaks suutma numbritega navigeerida mitte hiirega otsima hakkama, autobuy või buy last vms. ka mugav. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
No scriptide kasutamine pointless, aga iga CS'i "oskaja" peaks suutma numbritega navigeerida mitte hiirega otsima hakkama, autobuy või buy last vms. ka mugav.
Ei ütleks et pointless, kas lihtsam on vajutada roundi alguses korraga f1-f5 või b42-b52-b63-b64-b65 eraldi?
Hahaha
No kui sa menüüd kasutada ei oska, siis ausalt öeldes ma ei kujuta ette kuidas sa mängimisega hakkama saaksid
Ja iga normaalne inimene kasutab csis buyscripte, menüü abil ostmine on aja raiskamine
Samas noh, kui sa menüüd navigeerida ei oska, siis ei tohiks vist eeldada, et sa autoexec faili muuta oskad?
Kle geoloog, relvade ostmine on üks asi paljudest mis prse on keeratud cs:go-s nagu sa eelmisest postist lugeda võid.
Pseudoprobleemid.
Kas 1.6-s on siis füüsika olemas? Ei tea, mis füüsikat sa otsid, kuidas laibad maha kukuvad?
Menüüd keerulised? Hiirt kasutad või? Täiesti ära harjumise asi (kasutades numbreidd)
Ei saa aru mis argumente ta otsib kui öeldakse, et menüüd on keerulised. Kui soovid konkreetsesse serverisse näiteks saada pead tohutult menüüdes surfama. Varem oli lihtsalt peamenüüst "find server" Ühesõnaga pead hunnik klõpse veel tegema, et saada sinna kuhu soovid - pole mugav.
Jah 1.6 polnud ka füüsikat, aga me ei ela enam aastas 1999. Source´s töötas kõik ilusti ja CS:GO keerati nüüd pekki ... klassik mapid keerati ka piixu de_dust jne. Relva laadimis animatsioonid on ka,et mitte midagi ei näe peale suurt käte - varjab suure osa vaateväljast ära.
Huvitav lihtsalt ka see, et kui kõik väidavad CS: GO nii hea on, siis miks Source kallim on Steamis?
Ei saa aru mis argumente ta otsib kui öeldakse, et menüüd on keerulised. Kui soovid konkreetsesse serverisse näiteks saada pead tohutult menüüdes surfama. Varem oli lihtsalt peamenüüst "find server" Ühesõnaga pead hunnik klõpse veel tegema, et saada sinna kuhu soovid - pole mugav.
Jah 1.6 polnud ka füüsikat, aga me ei ela enam aastas 1999. Source´s töötas kõik ilusti ja CS:GO keerati nüüd pekki ... klassik mapid keerati ka piixu de_dust jne. Relva laadimis animatsioonid on ka,et mitte midagi ei näe peale suurt käte - varjab suure osa vaateväljast ära.
Huvitav lihtsalt ka see, et kui kõik väidavad CS: GO nii hea on, siis miks Source kallim on Steamis?
jah, kallim = parem de_dust on just paremaks tehtud, CSSis oli sama map hd skiniga, siin on aga arendus toimunud... ma ei saa aru, mis te muutustega kaasa ei suuda minna?
Mulle need pidevad kardinaalsed muutused menüüdes GO-s ei istu. Alles harjud ära ja siis järsku on kõik teistmoodi. Füüsika ja kõik muu on mul suva, ma mängin ajaveetmiseks ja mulle sobib.
Kohati on aga mõnel mäpil objektid ja asjandused maas kuidagi odavamalt tehtud ja sitema graafikaga. Näiteks office mapis T-de köök on liiga jura võrreldes Source'ga.
Näed siis, ei olnud nii raske ju paar reaalset mõtet ritta panna?
Mingil määral olen nõus sellega, et menüü ei ole hetkel optimaalne. Kuna nad just hiljuti seda muutsid, on lootust, et võib olla läheb paremaks. Samas ma ei näe mõtet eriti nutta asjade üle, mis MÄNGU ENNAST ei muuda. Okei, ma pean 2 sekki rohkem klikkima menüüs, nii kaua kui ma pela ajal seda menüüd klikkima ei pea, siis mind see eriti ei häiri ja kohe kindlasti ei määra see seda, kas mulle MÄNG ise meeldib või mitte.
Ja de_dust1 on alati piixus olnud, sellepärast turnadel keegi seda ei mängigi
CSGO ei ole vigadeta - kindlasti mitte, aga kas CSS oli? Kõik need väikesed probleemid on ettekäänded inimestele, kes ei saa muutusega hakkama. Oi, pean hiire natuke teise kohta liigutama menüüst ostmisel? Tough shit.
Turnadel mängitakse väga hästi de_dust1 mappi.
ESEA's ESL'is ja turnadel on _se mapid mis on fixitud (pole udu, pole häirivaid ambient sounde nii palju)
Relva FOV saab muuta nii, et ei laadimis animatsioonil poleks vaatepilt häiritud.
Matchmakingut ärge üldse mängige; seal on valed mapid, valed settingud ja halvad serverid.
Ja mis kõige tähtsam - mäng on elus ja on elus senikaua kuni orgad/suured tiimid ja raha seal on. Kui turnasi ei tule siis sureb ka pro scene välja, CS 1.6 on ehe näide.
ESEA's ESL'is ja turnadel on _se mapid mis on fixitud (pole udu, pole häirivaid ambient sounde nii palju)
Relva FOV saab muuta nii, et ei laadimis animatsioonil poleks vaatepilt häiritud.
Matchmakingut ärge üldse mängige; seal on valed mapid, valed settingud ja halvad serverid.
Ja mis kõige tähtsam - mäng on elus ja on elus senikaua kuni orgad/suured tiimid ja raha seal on. Kui turnasi ei tule siis sureb ka pro scene välja, CS 1.6 on ehe näide.
Ma arvan, et matchmaking on väga mõnus selline sillake, kuni oled esea'ks või muudeks sarnasteks valmis. Ainukesed mapide erinevused on praegu udu/kanad. Mis on muidugi edasi jõudes juba väga tüütud, aga alustades pole väga suur probleem minu arvates.
Ma arvan, et matchmaking on väga mõnus selline sillake, kuni oled esea'ks või muudeks sarnasteks valmis. Ainukesed mapide erinevused on praegu udu/kanad. Mis on muidugi edasi jõudes juba väga tüütud, aga alustades pole väga suur probleem minu arvates.
servu ticrate on 64 ja üleüldised settingud on väga väga valed matchmakingus.
Mängin parema meelega 64 tick rate serveris, kui maksan ESEA eest, kus on VEEL hullem elitist community kui tavalises matchmakingus.. ja ranking süsteemi ei ole ka vist.
servu ticrate on 64 ja üleüldised settingud on väga väga valed matchmakingus.
Seda küll, aga ma mõtlesin pigem selliseid "lihtsalt tajutavaid" asju (a'la mappide üldine ülesehitus, inimeste liikumine PUGides, relvad). ESEA on kindlasti parem valik juba edasijõudnud mängijale, kes tahab veel edasi areneda, aga ma ei leia, et algajate ja rohkem pühapäeva mängijate jaoks oleks selle kuumaksu plekkimine täiesti kohustuslik.
Ja noh kui nüüd paneme juurde viimase aja ESEA adminnide ümber keerleva draama, siis pole see kommuun kah teab mis kuldne...
Pluss kui on stabiilne seltskond olemas, siis IRCu kaudu leiab piisavalt vastaseid, kellega saab madistada 128 tick ja õigete settingutega servudes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.