Eestis ei mängita seda eriti. Juntsudel ei vea arvutid välja + sada muud häda.
Piraga vist onlines kh mängida ei kannata? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Eestis ei mängita seda eriti. Juntsudel ei vea arvutid välja + sada muud häda.
Piraga vist onlines kh mängida ei kannata?
Mulle nii meeldib, et mängu hind on piisavalt madal, et võibolla ometigi kaoks kõigil see piramise mõte ära. Aga muidu on siin õige point jah. Ma ei näe ka eriti eesti serverites tegevust. Küll randomiga vahepeal olen sattunud matchi, kus pooled on eestlased.
No hinnad ongi suht madalad, eriti kui kannatada paar korda aastas soodukad ära.
Aga tee nendele juntsudele see selgeks. Neil ju õlle ja suitsu peale raha vaja loopida. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kuidas serverites lood on mängijate näol, jagub ? Ja kas enamus vanakooli CSi haid või leidub algajaid samuti ? Mis lugu cheatimisega on, 1.6es mingi hetk muutus see ikka väga tüütuks ?
Classic Comp. mängides leiab mängu suht kiiresti tavaliselt mingi 1-3 miniga suht igal kellaajal, cheatereid pole nagu väga tähele pannud tho on olnud üks-kaks juhust kus on lastud tuimalt aimbot jne aga need on enamasti ikka kusagil pub servudes mitte classic comp. _________________ Origin: Qufi
No kahjuks ei ole võimalust nagu ise osta vaid nagu ülekandega teha tehing inimesega kes saab osta !! _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
Kas kellelgi on veel selline probleem, et neljakesi või viiekesi lobbyst jääbki competitive mängu otsima?
Üksi ja kahekesi leiab üsna kiirelt, aga rohkemaga...
Olen nüüd umbes 2 nädalat pelanud matchmakingus classic compi. Enamus mänge võitnud, eriti viimased paar. Mikrofoni kasutan ka, nii et kui keegi koostööd teha tahab siis martinlink007 steamis. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Olen nüüd umbes 2 nädalat pelanud matchmakingus classic compi. Enamus mänge võitnud, eriti viimased paar. Mikrofoni kasutan ka, nii et kui keegi koostööd teha tahab siis martinlink007 steamis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.