Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
80% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 83 ] |
DPD |
|
4% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 549 |
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.04.2013 18:48:44
|
|
|
Kui automaadi juurde lähen, siis on ikka vaja sisestada telefoninumber arvutisse. Kust ma selle numbri ikka mujalt loen, kui saadetava kauba paki pealt.
Ning arvan, et kui on vaja mitu pakki korraga saata, siis lihtsam on siduda telefoninumbrit ja kaupa, kui vastaval kaubal vastav number juba eelnevalt kodus peale kirjutatud on. Vastasel korral võib juhtuda ka apsakas.
Klienditeenindusega olen ka mina väga rahul. Mingil ajal ka helistati Smartpostist ja küsiti, kuidas olen teenusega rahul. Mainisin, et ükskord oli printeril paber otsas ja kviitungit mulle välja ei prinditud ning seepeale pakuti, et ütlevad mulle triipkoodi ning ükskord oli automaadi arvuti kokku jooksnud. Lubati viisakalt hoida oma teenust parimal tasemel ja tänati teavitamast.
Siiamaani rahul, kaup on alati olnud järgmiseks päevaks kohal, kui olen eelneval päeval kauba saanud automaati enne selle tühjendamist.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.04.2013 20:00:40
|
|
|
Vael kirjutas: |
Sai mõlema konkurendi teenust kasutatud. Millegipärast tundub Post24 parem.
Spoiler 
Esiteks ei ole ise vaja pakile midagi peale sirgeldada: automaat väljastab nii saaja kui saatja andmetega kleebise, mille saab siis pakile kleepida. Siin märgitud ja nüüdseks lõppenud soodustus ei olnud "kuni -35" vaid tegelikult tuli ka automaadis ligi 50 eurosenti vähem maksta. Lisaks jõudis Post 24-ga kaup kohale ja SMS samuti.
Smartpostiga sai siis teele saadetud pakk millel ühtegi märget peal, kuna lootsin et nagu Post24-gi trükib saadetisele kleepeka. Huvitav kuidas pakk õigesse kohta sattus on mulle mõistatus;) Aga kui oleks vahepeal kaotsi läinud siis poleks mingi valemiga üles vist leidnud. (loomulikult saaks ise ka koode peale joonistada aga millegipärast tundub kindlam kui automaat ribakoodi peale trükib, siis on ilusti eristatav). Netist oli näha, et pakk 3 päeva sihtkohas olnud aga SMS-i mitte kusagil. Smartposti infotelefonile helistades väideti, et 2 juba teele saadetud, st et kordusteavitus ka teele saadetud aga abivalmilt saatis veel 3-nda ka. See SMS jõudis lõpuks 3h hiljem siis kohale.
Ise valiksin igal juhul Post24 kui pole talvel külma kartvad kaubad. Smartposti teenusega väga rahul pole aga teenindus infotelefonil oli küll tipp topp: kuskil poole minutiga pääsesin õhtu poole löögile ja lahendati mure kohe ära
. |
Endale ei tundu see Post24 teenus millegagi kliendisõbralik.
See kleebiste jaoks info sisestamine vihmas, lumes, tuules või kasvõi lõõskava päikese all pole just mugavaim. Küll pimestab päike ekraani, küll sõrmed külmetavad jne.
Soojas toas pliiatsiga pakile Saaja-saatja telefoninumber ja enamat polegi vaja. Post24 tahab kuhjaga igasugu infot sellele sildile saada.
Soodustus kehtib aga ainult neile, kes eelnevalt postifirma kodulehel oma elulookirjelduse täidavad. Milleks?
Post24 boonus on 24h paki kättesaamise võimalus, Smartpost üldjuhul 8-22 kättesaadav.
Post24 paki saab pikema käega isik ka autost väljumata kätte, Smartpost (ehk siis Itella) automaat tuleb kaubanduskeskusest üles leida.
Post24 vahel ei suuda pakke automaati mahutada. Siis kuller helistab, et paki saab kätte selles ajavahemikus eesti posti autost. Üles leida tuleb see pakk sadade seast aga kliendil endal. Pakitooja kimub suitsu närviliselt su kõrval. Jahh, mentaliteet on tollel postiettevõttel ikka selline kliendivaenulik olnud. Võimalusel teenust ei kasuta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2013 20:02:01
|
|
|
no yldiselt kella 20-8-ni pole mul yldiselt linna asja, veel vähem vajadus paki järele minna
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.04.2013 20:03:51
|
|
|
Saan ka kenasti 21-ga läbi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
18.04.2013 20:34:15
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Endale ei tundu see Post24 teenus millegagi kliendisõbralik.
See kleebiste jaoks info sisestamine vihmas, lumes, tuules või kasvõi lõõskava päikese all pole just mugavaim. Küll pimestab päike ekraani, küll sõrmed külmetavad jne.
Soojas toas pliiatsiga pakile Saaja-saatja telefoninumber ja enamat polegi vaja. Post24 tahab kuhjaga igasugu infot sellele sildile saada. |
Eks ta ole jah, ainuke kord kui Post24 abil sai pakk saadetud, oli väljas mingi -20 ja paras tuul. Puuteekraan oli kuidagi tundetu, ei tea kas madala temperatuuri tõttu, aga andis ikka togida seda ekraani, et numbrid-sihtkoht sisse saada aparaati. Lõpuks hingasin kergendatult kui asi maksmiseni jõudis, aga siis andis teate, et maksta hetkel ei saa, palun oota, uuendan midagi. See uuendamine kestis ikka päris mitu minutit, aga lõpuks õnnestus siiski maksta ja kapi uks avanes ja sain pakist lahti. Ja jooksin kiirelt kõrvale kaubanduskeskusesse sooja.
Elamus oli igatahes selline, et ega eriti ei taha Post24 enam kasutada.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2013 20:41:26
|
|
|
peaks äkki ehk teema pealkirja muutma SmartPOST'i arutelu asemel SmartPOST'i ja Post24 arutelu ?
niikuinii siin viimasel ajal Post24 arutelu
eraldi Post24 teema tegemisel ei näe eriti mõtet ja eesti posti teema all on tavaliselt kullerid ja muu teema
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
18.04.2013 20:41:54
|
|
|
on ju EP teema.
Kogu sellelaadne hala sinna!
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.04.2013 20:43:19
|
|
|
ok
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.04.2013 20:47:46
|
|
|
Klientide tagasiside Post24 kohta Buduaari foorumist:
tsitaat: |
Uskumatu. Mul ka just hiljuti negatiivne kogemus post24ga. Läksin pakki postitama, tasusin juba paki eest ära ja kõik. Ja siis kus peaks tulema see kleeps, selgus et automaadis on paber otsas. Ja katkestamise võimalust seal ei ole, olin juba teenuse eest maksnud. Lisasin siis märkmepaberiga peale saaja andmed (mille olin kodus valmis kirjutanud) ja torkasin kleeplindi vahele. Oleme nüüd ausad ega ma ei kõnni koguaeg pastakas taskus linnapeal, kui poleks ennem valmis kirjutanud oleksin tühja maksnud. Tšekki ega midagi ei saanud. Helistasin siis sinna teenindusse ja küsisin et kas nii pakk läheb kohale, siis sain vastuse et peaks VIST minema. Suu jäi konkreetset lahti. Saatsin siis pika laia kirja sinna, millele vastati ühe lausega ja ilma mingi viisakuseta. Kõikidele küsimustele jäeti kenasti vastamata. Ülejärgmine päev läksin uuesti pakki postitama, jälle sama jama. Tundub et keegi neid automaate ei hoolda. |
ning: Teenindus Post24 moodi: kahe paki leidmiseks kaubikust kulus poolteist tundi
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
18.04.2013 23:53:54
|
|
|
Ise eelistan post24, odavam ja mugavam. Näitan kapi juures triip koodi, uks lahti, kaup sisse, uks kinni ja minema. Ei mäleta küll, et peaks midagi toksima. Aga muidugi ega ma igapäev ka seda teenust ei kasuta. Kord kuus ehk.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
19.04.2013 01:19:56
|
|
|
Ja mida sa kodus selleks pead tegema? Kirjutad kirjandi valmis, prindid välja, kleebid pakile?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
23.04.2013 11:08:58
|
|
|
Eesti Post sai jälle hakkama: http://ohtuleht.ee/518030
Endale tuli ka hiljuti EP pakiautomaati pakk ning õnneks midagi hullu ei olnud, pakk kaduma ei läinud ning ise kusagil kaubikus oma pakki otsima ei pidanud. Küll aga üritan võimalusel ikkagi Smartposti kasutada. Negatiivset tagasisidet on viimasel ajal EP kohta ikkagi liiga palju olnud.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
23.04.2013 13:34:56
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
Ja mida sa kodus selleks pead tegema? Kirjutad kirjandi valmis, prindid välja, kleebid pakile? |
Minu arust see eelregistreerimine just mugav.
Logid sisse, kopi-paste saaja andmed, enda omad tulevad automaatselt, idkaart sisse, pangalink, Tehtud. Vajutad prindi ja kleebid sedeli pakile.
Pärast automaadi juures vaja ainult triipkood skännida ja pakk kappi visata.
Smartposti puhul automaadi juures jebimine ja kaardiga maksmine hulga tülikam. Juhtub veel mitu pakki olema, läheb veel keerulisemaks (mingit alust vms seal pakkide või enda asjade jaoks ei ole, seega peab kogu tavaari põrandale maha panema)
PS. Smartpostil on Ärikliendile samuti e-teenindus ja eelregistreerimisega saatmine. Erakliendile paraku mitte..
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.04.2013 14:39:29
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Ja mida sa kodus selleks pead tegema? Kirjutad kirjandi valmis, prindid välja, kleebid pakile? |
Minu arust see eelregistreerimine just mugav.
Logid sisse, kopi-paste saaja andmed, enda omad tulevad automaatselt, idkaart sisse, pangalink, Tehtud. Vajutad prindi ja kleebid sedeli pakile.
Pärast automaadi juures vaja ainult triipkood skännida ja pakk kappi visata.
Spoiler 
Smartposti puhul automaadi juures jebimine ja kaardiga maksmine hulga tülikam. Juhtub veel mitu pakki olema, läheb veel keerulisemaks (mingit alust vms seal pakkide või enda asjade jaoks ei ole, seega peab kogu tavaari põrandale maha panema)
PS. Smartpostil on Ärikliendile samuti e-teenindus ja eelregistreerimisega saatmine. Erakliendile paraku mitte.
. |
Ning siis selgub pakiautomaadi juures, et vaba kappi ei ole. Naased homme ja vaba kappi ikka ei ole, ülehomme...
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
23.04.2013 14:53:20
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Smartposti puhul automaadi juures jebimine ja kaardiga maksmine hulga tülikam. Juhtub veel mitu pakki olema, läheb veel keerulisemaks (mingit alust vms seal pakkide või enda asjade jaoks ei ole, seega peab kogu tavaari põrandale maha panema) |
Post24 puhul peab tänavale maha panema. Põrand on tavaliselt natuke puhtam ja kuivem.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
23.04.2013 14:59:36
|
|
|
ma ei arvanud, et ma kunagi sellise asja otsa satun, aga tõepoolest on ebamugav, et smartposti automaadile pärast mingit kellaaega ligi ei saa. tulin pärast kella 21 tartus bussi pealt ja taskus smartpostile ligi ei saanud. pidin järgmine päev eraldi pakile järgi minema. oleks siis vähemalt mingi selline süsteem nagu pangaautomaatide juurde pangakaardiga uksest sisse saab. näiteks uksekoodiga välisuks avaneks.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
23.04.2013 15:09:12
|
|
|
taavi kirjutas: |
ma ei arvanud, et ma kunagi sellise asja otsa satun, aga tõepoolest on ebamugav, et smartposti automaadile pärast mingit kellaaega ligi ei saa. tulin pärast kella 21 tartus bussi pealt ja taskus smartpostile ligi ei saanud. pidin järgmine päev eraldi pakile järgi minema. oleks siis vähemalt mingi selline süsteem nagu pangaautomaatide juurde pangakaardiga uksest sisse saab. näiteks uksekoodiga välisuks avaneks. |
Et saad mõne kaubanduskeskuse uksest sisse ajal, millal see suletud on????????????
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.04.2013 15:12:12
|
|
|
viisin täna pakki post24 automaati. L suuruses kapid olid aga täis. õnneks oli kuller sealsamas ja tegi ühe L kapi tühjaks. boonuspunktid selle eest.
seda suur rasket kasti ei oleks tahtnud koju tagasi tarida.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
23.04.2013 15:52:25
|
|
|
See, et pakid on koguaeg täis näitab seda kui populaarne see kapi teenus on. Vingujaid on palju aga eesti post teenib kenasti raha.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
23.04.2013 16:29:38
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
viisin täna pakki post24 automaati. L suuruses kapid olid aga täis. õnneks oli kuller sealsamas ja tegi ühe L kapi tühjaks. boonuspunktid selle eest.
seda suur rasket kasti ei oleks tahtnud koju tagasi tarida. |
Vedas lihtsalt.
See, et kapid koguaeg täis on, võib samas näidata ka seda, et küllalt tihti ei tühjendata.
Smartposti kodulehel on tühjendamise aeg küll olemas, aga olen kuulnud, et tühjendatakse rohkem kui kord päevas.
Ma ise eelistan küll seda "jebimist", et viin paki(d) smartposti automaadi ette põrandale (mitte maha), valin asukoha, kapi suuruse, kirjutan saaja numbri ja maksan kiirelt kaardiga ära.
Ei ole vaja mingit printimist ega kleepimist selleks teha + kaardiga maksmine on lihtsam/mugavam ka.
Oluline on ka see, et kasutajate kogemusest on smartpost palju riskivabam.
Aga eks igaühele oma, mis siin ikka vaielda on. Mina kasutan smartposti ja võimalikult vähe post24, ega teised ei peagi minu järgi tegutsema.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.04.2013 16:35:34
|
|
|
pois11 kirjutas: |
See, et pakid on koguaeg täis näitab seda kui populaarne see kapi teenus on. Vingujaid on palju aga eesti post teenib kenasti raha. |
ma selles 100% kindel ei oleks.
kappe on kõvasti vähem per automaat, vähemalt rakveres on kroonikeskuse smartpost vähemalt 2x kindlasti suurem kui post24 automaat turukaubamaja taga.
hea vabandus muidugi, et et kapid täis, sest nii populaarne
kord ka smartpost sõnumi saatnud, et äkki saaks pakile järele minna, oli juba 3 päeva kapis olnud (kapid pidid täis olema), aga kui helistasin, siis öeldi, et no problemo. minge siis kui aega on
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
23.04.2013 16:48:15
|
|
|
Smartposti tühjendatakse vist jah tihemini, kui kord päevas. Lasnamäe Prismasse läksin kella 10 ajal pakki panema ja vaatasin, et mida nüüd siis, tühjendatakse. Kodulehel aga kirjas, et 19:00. Seega arvan, et õhtul tühjendati seega uuesti, kuna tegu populaarse paigaga.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.04.2013 17:11:25
|
|
|
käidavamates kohtades tyhjendatakse tihedmini. neil ju kontoris kohe näha, kas kapid on täis või mitte
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
23.04.2013 17:20:27
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
seda suur rasket kasti ei oleks tahtnud koju tagasi tarida. |
Vedas lihtsalt.
See, et kapid koguaeg täis on, võib samas näidata ka seda, et küllalt tihti ei tühjendata.
|
kuna see kapp on kogu aeg täis pakke, mida pakkide vastuvõtjad pole ära veel korjanud, siis ei saaks väita, et kappe ei tühjendata piisavalt tihti.
automaate lihtsalt juurde vaja.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |