Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Metal Gear Rising:Revengeance märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.04.2013 15:34:47 [X360/PS3] Metal Gear Rising:Revengeance vasta tsitaadiga

Metal Gear Rising: Revengeance

• Koduleht: Siin
  • Arendaja: Platinum Games
  • Väljaandja: Konami
  • Stiil: Action, Hack and Slash
  • Väljalaske kuupäev: Veebruar, 2013
  • Kirjeldus:
    tsitaat:
    Mõõgavõitlejast küberninja Metal Geari maailmas

• Multiplayer: "Ei"
  • Uudised ja eelvaade: Gamespot
  • Ülevaade: Kotaku
  • Screenshotid: (Gamespot)
  • Videod: (Gametrailers)

Huvitaval kombel on Metal Geari perekonna viimane liige Metal Gear Rising:Revengeance tähelepanuta jäänud. Kuna minu arvates mäng on vähemalt oma teemat väärt, siis kirjutan ise väikse kokkuvõtte. Tegemist pole siis põhivoolu Metal Gear mänguga, kus peategelaseks Snake'i nime kandev tegelane, kes eelistab hiilida ka tapmisest hoiduda, vaid kõrvalliini tootega kus seikleb Metal Gear Solid 2 -st tuttav Raiden. Tegemist on siis mõõka keerutava küborg-ninjaga, kes vastase teise ilma saatmises suurt probleemi ei näe. Kaugel sellest! Tegevus toimub 4 aastat peale Metal Gear Solid 4 lõppu. Kuskil Aafrika riigis tegeleb Raiden ja tema tööandja PMC ( private military company) Maverick Securities rahu hoidmisega. Tegevus hakkab hargnema kohast, kus teine PMC üritab riigi stabiilsust ohustama hakata. Peategelasel tuleb oma kõrgsagedustera kohvrist välja pakkida ja asjad oma kätte võtta. Kasutada on lai valik lööke ja kombosid. Peab tunnistama, et mõõga kontrollimine ei ole väga lihtne ega intuitiivne ja normal tasemel alustades tekib tõsisem vajadus kombodesse ja blokkimise mehhaanikasse süveneda alles esimeste bosside juures. Mängu lõpu poole ilma ei ole võimalik aga enam edasi saada. See eest näeb see võitlus väga efektne välja. Saab aktiveerida blade mode, mis sarnaneb Max Payne bullet timega, kus vastaste liikumine kahaneb üliaeglaseks ja võimaldab teha mõõgaga palju ja täpseid lööke, mille käigus saab eemaldada vastase jäsemeid ja siseorganeid, mille eest jagatakse ka lisaks boonuspunkte, mida saab kasutada Raideni keha ja relvade täiustamiseks. Eriti täpse lõike puhul õnnestub üle võtta ja vaenlase elu ja energia. Muidu on ikka tegu Metal Geari tuttavate elementidega nagu hull teadlane, korrupteerunud poliitikud, salajased sõjaväebaasid, seksikad abilised ja pappkasti all peidus istumine. Ja lisaks tsisternide kaupa verd! Ma tõesti kahtlesin, kas ikka tasub see mäng endale soetada, aga lõpuks siiski ostsin ära. Hoolimata eelarvamustest hakkas Metal Gear Rising:Revengeance mulle ikkagi meeldima. Metacritic pakub nii kasutajate kui kriitikute skooriks praegu 80 ja 8.0, millega võib täiesti nõus olla. Tegemist on pigem meeldiva üllatuse kui viletsa järjega.
Plussid: Jookseb sujuvalt, näeb efektne välja, huvitavad bossid, ei ole igav, on Metal Geari perekonnast.
Miinused: natuke liiga lühike, piiratud liikumine, võitluse õppimine on üsna raske, ei ole klassikaline Metal Geari mäng.

viimati muutis sukelduja 01.04.2013 16:17:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 03.04.2013 11:37:52 vasta tsitaadiga

9/10

Kiidan heaks! Pole suurem Hack and Slash`i sõber, aga see mäng jättis üllatavalt hea mulje.
Üle keskmise sisu ja super füüsika/lõhkumis mootor.
Kindlasti mängin veel, kuna kõige raskem tase tuleb lahti alles siis, kui mäng korra läbi tehtud.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 03.04.2013 11:51:40 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
9/10

Kiidan heaks! Pole suurem Hack and Slash`i sõber, aga see mäng jättis üllatavalt hea mulje.
Üle keskmise sisu ja super füüsika/lõhkumis mootor.
Kindlasti mängin veel, kuna kõige raskem tase tuleb lahti alles siis, kui mäng korra läbi tehtud.

Kõige raskem tase (Revengeance) tuleb lahti alles siis kui ka Very Hard on läbitud. Või siis kasutada vana hea Konami Code. (Up, up, down, down, ... )
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 04.04.2013 13:57:53 vasta tsitaadiga

Veidi teemast välja aga Metal Gear maraton; http://www.twitch.tv/uknighted

Päris hea nostalgitseda.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 09.04.2013 11:49:34 vasta tsitaadiga

Link

tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 22.04.2013 01:23:35 vasta tsitaadiga

Istun praegu Armstrongi taga kinni. Normal tasemes ikka krdi raske minu jaoks ja mängija kahjuks töötav kaamera ei aja üldse kohe mitte närvi icon_smile.gif

Minu jaoks on see mäng olnud liiga bossist-bossini... isegi mängu ükshaaval sissetulevad eri tüüpi robotid mõjusid alguses lõpukatena, kuna mängimist ja mõõgakäsitlust mäng ise väga hästi mängijale ei tutvustanud, siis oli tükk tegemist isegi tavapäraste kurjamite likvideerimisega. Ma ei saanud mängides sellist mõnusat flow'd kätte, sest kogu aeg istusin tiba liiga pikalt mingi bossi taga kinni ja kui nüüd need "Raiden, Raiden, R A I D E N!!!" kisaga lõppenud uusüritused välja arvata, siis mängu pikkusest ei jää vist midagi järgi icon_smile.gif

Omamoodi mäng, aga natuke frustreeriva gameplay'ga minu jaoks, aga ju siis pole ma piisavalt hardcore icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 22.04.2013 08:32:13 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:
Istun praegu Armstrongi taga kinni. Normal tasemes ikka krdi raske minu jaoks ja mängija kahjuks töötav kaamera ei aja üldse kohe mitte närvi icon_smile.gif

Pead kaamera lock on'i sisse ja välja lülitama vastavalt vajadusele.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 23.04.2013 03:17:17 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Pead kaamera lock on'i sisse ja välja lülitama vastavalt vajadusele.

Tänud soovituste eest.
Eks selle kaameraga ole nii, et kord on OK, teine kord aga teeb karuteeneid (lock on'i või on'ita). Eriti segav on, kui kaamera liigub sel momendil, kui vastane ründab (tavaliselt seina lähedal). Väga keeruline on sellisel juhul õiges suunas blockida.

Pika pusimise peale sain nüüd lõpuks oma mänguga ühele poole. Suurim viga oli minu poolt see, et ma alguses põiklesin nende lendavate plokkide eest ja nii jäid väärtuslikud lisaelud saamata.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 23.04.2013 18:22:20 vasta tsitaadiga

Very hard hetkel käisil...

Kas Revengeance tasemega on alguses juba kõik itemid ja upgraded lahti, mis Very hardis soetasin?

Üle pika aja mäng mida ma üritan teist korda läbi teha thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Metal Gear Rising:Revengeance
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.