Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raitl
HV veteran

|
08.04.2013 14:01:05
|
|
|
kanamana, vanu pakette EMT omal algatusel ringi ei vaheta. Ainult kliendi palvel/kooskõlastamisel. Ise võtsin piiramatu XL paketi 3 päeva enne uusi pakette. Kliendihaldur soovitas
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
08.04.2013 17:05:25
|
|
|
https://www.emt.ee/ul/ttu/
Kui keegi juhtub TTÜ tudeng olema või omama sealt tudengist sõpra, siis nii kaheks aastaks saab suhtelislt ilusa hinnaga neti.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
08.04.2013 17:22:19
|
|
|
Normaalne pakkumine
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.04.2013 17:44:12
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Kui keegi juhtub TTÜ tudeng olema või omama sealt tudengist sõpra, siis nii kaheks aastaks saab suhtelislt ilusa hinnaga neti. |
tõesti väga hea pakkumine. Vaatan lähemalt
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanamana
HV kasutaja

|
08.04.2013 18:11:51
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Mida iseteenindus sulle näitab? |
Minu pakett kehtib endiselt vanadel tingimustel. Käisin ka esinduses uurimas.
raitl kirjutas: |
kanamana, vanu pakette EMT omal algatusel ringi ei vaheta. Ainult kliendi palvel/kooskõlastamisel. Ise võtsin piiramatu XL paketi 3 päeva enne uusi pakette. Kliendihaldur soovitas  |
See on vägagi positiivne, ehk läheb kiirus ka paremaks. Mu sõbral on see 4Mb/s pakett andmemahu piiranguga ja ta saab allalaadimiskiiruseks kuni 6Mb/s, samas kui mina oma 21Mb/s piiramatu andmemahuga saan maksimaalselt 4 Mb/s kätte ja mitmel korral speedteste tehes oleme kõrvuti istunud. Olen ka EMT masti juures oma pulgaga käinud ja üle 4Mb/s allalaadimist ikka pole kätte saanud. Ma eeldan, et see on sellepärast et piiramatu pakett on üle koormatud igasugu torrentis tõmbajatega ja sellepärast allalaadimiskiirused madalamad kui väiksematel andmemahupiirnaguga pakettidel.
Vabandan kui õigekeel longab. "Andmemahupiiranguga?"
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
08.04.2013 19:29:44
|
|
|
vaadates neid hindasid ja pakette ning tingimusi, mis muutuvad (uutele) olen ma küll päris õnnelik - 6megabitti 6euriga:
Spoiler 
kusjuures mõned korrad andmemahtu ~18-20GB tarbind (reeglina kuskil kuni 10GB) ja pole kiirusi kordagi kärbitud viimase 3 kasutusaasta jooksul
PS! antud nett on nutitelefoni küljes mitte pulgas kasutamiseks, st saab ka küllaltki mõistliku hinnaga (tänasel päeval) helistadagi
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
08.04.2013 19:35:41
|
|
|
kanamana, erineva mahuga paketid ei tohiks kuidagi erinevalt koormatud olla. Või õigemini ei tohiks see teoreetiliselt võimalik olla. Pigem kahtlustaks pulka. Vaheta sõbraga SIM kaardid ära ja testi siis. Mõned lehed varem rääkisin oma probleemidest ruuteriga. Uue ja vana ruuteri kiiruse erinevus oli samamoodi: ~4 vs 6. Praegu saan oma XL paketiga 11-12 alla ikka kätte.
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
08.04.2013 19:36:42
|
|
|
Laizk, Miks EMT koduleheküljel seal hinnakirjas on kirjas hoopis teised kiirused (L-paketil 3Mbit/s ning üles 1Mbit/s) ja hind ka kallim (pea 11€)? Või sul mingi paketiga seal saad sellise hea pakkumise?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laizk
HV kasutaja

|
08.04.2013 19:52:18
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Laizk, Miks EMT koduleheküljel seal hinnakirjas on kirjas hoopis teised kiirused (L-paketil 3Mbit/s ning üles 1Mbit/s) ja hind ka kallim (pea 11€)? Või sul mingi paketiga seal saad sellise hea pakkumise? |
no mul see, miskist x ajast - 3a vähemalt olnd juba ... kesseda enam mäletab, et misvärk täpselt:
mul "internet L" (justkui arvutipakett) aga valikus ka internet L telefonis", mis ka soodsam kui emt kodukal
Spoiler 
4G aga on samahinnaga mis emt kodukal
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
08.04.2013 20:17:13
|
|
|
Kust kohast te nii soodsatele pakkumistele ligi saite? Ainult iseteenindusest?
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
08.04.2013 20:26:57
|
|
|
Tundub jah, et mingi "eripakkumine" või vanast ajast jäänud vana pakett, mida saab konkreetne isik vaid iseteenindusest tellida. Ise olen hetkel Diili peal ning endalgi iseteeninduses üks vana "Piiramatu" pakett seal alles jäänud, mida enam Diili kodulehel hinnakirjast tegelikult ei leiagi, mille sain eelmise aasta ära tellitud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.04.2013 22:11:42
|
|
|
Spoiler 
mul on tumedama paketi kiirused ja limiidita, aga maksan kõvasti vähem ( see heledam ringi pakett )
Edit:
mida helli, upload on kuidagi kiire
tyr, seda ma mõtlengi mis case on, pildid lendavad kuidagi kiiresti yles
https://www.dropbox.com/s/yflk4s2jhyaqm2o/Screenshot_2013-04-08-22-06-49.png
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanamana
HV kasutaja

|
09.04.2013 10:11:32
|
|
|
kanamana, erineva mahuga paketid ei tohiks kuidagi erinevalt koormatud olla. Või õigemini ei tohiks see teoreetiliselt võimalik olla. Pigem kahtlustaks pulka. Vaheta sõbraga SIM kaardid ära ja testi siis. Mõned lehed varem rääkisin oma probleemidest ruuteriga. Uue ja vana ruuteri kiiruse erinevus oli samamoodi: ~4 vs 6. Praegu saan oma XL paketiga 11-12 alla ikka kätte. |
Kui ma olen oma pulga välja ostnud, siis ega nad vist mu pulka ei taha välja vahetada? Kui asi pulgas, peaksin uue pulga ostma?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
09.04.2013 10:12:34
|
|
|
kanamana kirjutas: |
kanamana, erineva mahuga paketid ei tohiks kuidagi erinevalt koormatud olla. Või õigemini ei tohiks see teoreetiliselt võimalik olla. Pigem kahtlustaks pulka. Vaheta sõbraga SIM kaardid ära ja testi siis. Mõned lehed varem rääkisin oma probleemidest ruuteriga. Uue ja vana ruuteri kiiruse erinevus oli samamoodi: ~4 vs 6. Praegu saan oma XL paketiga 11-12 alla ikka kätte. |
Kui ma olen oma pulga välja ostnud, siis ega nad vist mu pulka ei taha välja vahetada? Kui asi pulgas, peaksin uue pulga ostma? |
Noh, ega nad pea. Aga otsi sõber kes tahab osta
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.04.2013 14:05:29
|
|
|
Kui keegi juhtub TTÜ tudeng olema või omama sealt tudengist sõpra, siis nii kaheks aastaks saab suhtelislt ilusa hinnaga neti. |
Wow! Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks nüüd ei peaks algama "invasioon" EMT-sse! Eriti nooremapoolse rahva poolt. On teistel operaatoritel midagi ligilähedast vastu panna? Eriti üllatab taolise pakkumise puhul, et selle tegi kõige "kallim" teenusepakkuja...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.04.2013 14:12:45
|
|
|
ewur kirjutas: |
Wow! Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks nüüd ei peaks algama "invasioon" EMT-sse! Eriti nooremapoolse rahva poolt. On teistel operaatoritel midagi ligilähedast vastu panna? Eriti üllatab taolise pakkumise puhul, et selle tegi kõige "kallim" teenusepakkuja... |
Seda nüüd küll , aga miks teised tudengid nüüd kehvemas seisus peaksid olema? Nagu TÜ või EMÜ üliõpilased oleksid kehvemad.
Mina käin TTÜs ja elan Tallinnas, provintsi ei koti kedagi.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
09.04.2013 14:14:42
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Wow! Ma ei näe küll ühtegi põhjust, miks nüüd ei peaks algama "invasioon" EMT-sse! Eriti nooremapoolse rahva poolt. On teistel operaatoritel midagi ligilähedast vastu panna? Eriti üllatab taolise pakkumise puhul, et selle tegi kõige "kallim" teenusepakkuja... |
Seda nüüd küll , aga miks teised tudengid nüüd kehvemas seisus peaksid olema? Nagu TÜ või EMÜ üliõpilased oleksid kehvemad.
Mina käin TTÜs ja elan Tallinnas, provintsi ei koti kedagi. |
Järsku on asi TTÜs, mitte EMTs? Ähh?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.04.2013 14:23:56
|
|
|
vana_urr kirjutas: |
Järsku on asi TTÜs, mitte EMTs? Ähh? |
Arvad, et TTÜ subsideerib kampaaniat oma rahakotist? Vaevalt.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
09.04.2013 14:24:52
|
|
|
Järsku on asi TTÜs, mitte EMTs? Ähh? |
Arvad, et TTÜ subsideerib kampaaniat oma rahakotist? Vaevalt. |
Oh ei!
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.04.2013 15:38:10
|
|
|
Pigem arvan, et TTÜ'l on telekomiga head suhted seoses õppealadega.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
omang
HV kasutaja

|
09.04.2013 16:43:11
|
|
|
kus konks on?
2,99 on küll väga säästuhind
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
09.04.2013 16:45:54
|
|
|
omang kirjutas: |
kus konks on?
2,99 on küll väga säästuhind |
Selgus et seal näpukas kodukal, tegelt vist 3,54 vms.
teenindajad ütlesid et parandatakse ära.
No ja tegelt nimi ka vale, st see pole see piiramatu XL vaid miski 30 GB vms L maht. aga täiskiirus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
09.04.2013 17:03:06
|
|
|
No ja tegelt nimi ka vale, st see pole see piiramatu XL vaid miski 30 GB vms L maht. aga täiskiirus. |
EMT'l pole ka enam ühtegi piiramatu addmemahuga paketti.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
09.04.2013 17:03:56
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
No ja tegelt nimi ka vale, st see pole see piiramatu XL vaid miski 30 GB vms L maht. aga täiskiirus. |
EMT'l pole ka enam ühtegi piiramatu addmemahuga paketti. |
Elioni ühispakkumine veel täna kodukal on selline, kauaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
otttt
HV vaatleja
|
09.04.2013 22:23:50
|
|
|
Kuidas muidu emt-l Tallinna kesklinnas õhtuti ja üleüldse koormusega lood on? Andmesidet mõtlen.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|