Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erkiii1
HV vaatleja
|
03.04.2013 23:10:54
|
|
|
Zebra kirjutas: |
erkiii1 kirjutas: |
Häälkäsklusi ka ei lase kasutada, viskab ette network error!
|
|
Network Data on ikka sees? mul oli see probleem, kui ei olnud neti taga. |
internet mul muidu toimib jah ilusti, kõik peaks nagu ühendatud olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
Freedos
HV vaatleja
|
04.04.2013 11:16:37
|
|
|
Freedos kirjutas: |
Milles probleem on et kui panen tavalise netiga midagi allalaadima siis tuleb et allalaadimine alustamine ja peale seda ei tule mitte midagi ette ja ei hakka laadima. |
|
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.04.2013 11:32:55
|
|
|
vägev, ühendasin oma telefonile diNovo Edge taha (BT) ja täitsa töötas s.t see ei üllatanud, et klaveriosa töötab, üllatas, et ka touchpad töötas kui pilt veel üle MHL-i telekasse saata, siis kasuta nagu arvutit
on keegi muidu proovinud talle mitut BT seadet korraga sappa panna? näiteks BT klaver ja hiir?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkiii1
HV vaatleja
|
04.04.2013 15:34:29
|
|
|
Tervist! Sai endale 2 päeva tagasi soetatud s2 ja mul on tekkinud sellega seoses paar küsimust!
Esiteks seda, et ta ei taha mul youtubest videot mängida kuidagi, näiteks kui ma valin mingi video siis, hakkab laadima nagu küll, aga video tööle ei hakka ja ütleb, et ühendus serveriga katkes... wifi mul ka kodus maru jukerdab, ei saa korralikult proovida, aga muidu wifiga mängib mingi 30 sek. küll videot, siis lihtsalt enam edasi ei lae (see arvutiga ka)... ehk keegi oskab öelda kuidas video tööle saaks, peab seadistama midagi vms?
Teiseks seda, et kui ma näiteks tahan telefoniga mõnda pilti tweetida siis ei saada tweeti ära, ütleb, et "tweet not sent, saved to drafts"... muidu toimib kõik ilusti.
Vabandan väga kui mõni küsimus on kuidagi totter või midagi, aga see on mu esimene nutitelefon ja tehnika suhtes ma pole ka just kõige teravam pliiats pinalis Igasugused nõuanded on teretulnud. |
ootaks endiselt nõuandeid, sooviks ikka ilusti töösse saada asjad
|
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
04.04.2013 16:55:10
|
|
|
Tervist! Sai endale 2 päeva tagasi soetatud s2 ja mul on tekkinud sellega seoses paar küsimust!
Esiteks seda, et ta ei taha mul youtubest videot mängida kuidagi, näiteks kui ma valin mingi video siis, hakkab laadima nagu küll, aga video tööle ei hakka ja ütleb, et ühendus serveriga katkes... wifi mul ka kodus maru jukerdab, ei saa korralikult proovida, aga muidu wifiga mängib mingi 30 sek. küll videot, siis lihtsalt enam edasi ei lae (see arvutiga ka)... ehk keegi oskab öelda kuidas video tööle saaks, peab seadistama midagi vms?
Teiseks seda, et kui ma näiteks tahan telefoniga mõnda pilti tweetida siis ei saada tweeti ära, ütleb, et "tweet not sent, saved to drafts"... muidu toimib kõik ilusti.
Vabandan väga kui mõni küsimus on kuidagi totter või midagi, aga see on mu esimene nutitelefon ja tehnika suhtes ma pole ka just kõige teravam pliiats pinalis Igasugused nõuanded on teretulnud. |
ootaks endiselt nõuandeid, sooviks ikka ilusti töösse saada asjad  |
Soovitaks netiühenduse parameetrid üle vaadata.
Võimalik, et kasutab WAP seadeid (mul oli kunagi vaikimisi sätingutega nii) ja siis osad asjad toimivad, osad mitte.
Kontrolli, et ikka internet access point on konfitud vaikimisi. Kui ise hakkama ei saa, siis lase oma teenusepakkujal üle vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran

|
04.04.2013 18:35:55
|
|
|
Milles probleem on et kui panen tavalise netiga midagi allalaadima siis tuleb et allalaadimine alustamine ja peale seda ei tule mitte midagi ette ja ei hakka laadima. |
|
|
MultiUser kirjutas: |
Võimalik, et kasutab WAP seadeid (mul oli kunagi vaikimisi sätingutega nii) ja siis osad asjad toimivad, osad mitte.
Kontrolli, et ikka internet access point on konfitud vaikimisi. Kui ise hakkama ei saa, siis lase oma teenusepakkujal üle vaadata. |
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
pure23
HV vaatleja
|
04.04.2013 20:38:40
|
|
|
Milles võib olla probleem ? Sain telefoni garantiist kätte pandi peale uus tarkvara 4.1.2 . Sain telefoni kätte kõik toimis. Siis telefon tahtis mingit uuendust tegin selle ära ja peale seda tegi restardi ja telefon tööle ei lähe enam ainult viskab selle alustamis kirja : Samsung galaxy s2 gt-i9100 ette ja jääbki kordama seda . Keegi äkki oskab aidata mida teha ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
erkiii1
HV vaatleja
|
04.04.2013 22:41:30
|
|
|
tom1245 kirjutas: |
|
|
Kontrolli, et ikka internet access point on konfitud vaikimisi. Kui ise hakkama ei saa, siis lase oma teenusepakkujal üle vaadata. |
|
Mina sain oma asjad tööle, asi oligi WAP-is, lülitasin selle interneti peale ja toimib kõik. Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
isiklik
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
04.04.2013 23:19:08
|
|
|
pure23 kirjutas: |
Milles võib olla probleem ? Sain telefoni garantiist kätte pandi peale uus tarkvara 4.1.2 . Sain telefoni kätte kõik toimis. Siis telefon tahtis mingit uuendust tegin selle ära ja peale seda tegi restardi ja telefon tööle ei lähe enam ainult viskab selle alustamis kirja : Samsung galaxy s2 gt-i9100 ette ja jääbki kordama seda . Keegi äkki oskab aidata mida teha ? |
mul juhtus mõni päev pärast pärast viimast uuendust sama asi. alul oli junn jahe aga tegin kõhu külmaks ja lasin tal selle kirjaga veidi aega taskus vedeleda. natuke se aja pärast kostus tuttavlik meloodia ja surin ning kõik töötas jälle.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2013 23:37:21
|
|
|
tulebki tykk aega oodata, ta peab update ära tegema. custom rommidega jooksevad numbrid, orikaga vist mitte. katkestada ei ole soovitav
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 05.04.2013 10:04:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
05.04.2013 07:47:08
|
|
|
jutt ei käi vist kohe pärast uppimist käivitamisest. minul näiteks juhtus see 3-4 päeva hiljem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pure23
HV vaatleja
|
05.04.2013 10:41:48
|
|
|
Minul juhtus kohe peale uppimist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Freedos
HV vaatleja
|
05.04.2013 11:00:20
|
|
|
[quote="tom1245"]
|
|
[/quote
Seadetes on emt interneti peal ja wifiga ka ei toimi
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
05.04.2013 12:08:02
|
|
|
[quote="Freedos"]
|
|
[/quote
Seadetes on emt interneti peal ja wifiga ka ei toimi |
Ja see soovitus ei olnud ka Sinu jaoks antud. See, et keegi tommike asju edasi soovitab on tema enda isiklik asi...
Sinule soovitaks vaadata kas "background data" on lubatud syncimise seadetes. Edasi, võid ka tarkvarapakkide valikus otsida üles "downloads" v.m.s. ja puhastada sellel pakil andmed.
Kontrolli ka, et flash mälu täis ei oleks!
Eeldusel loomulikult, et probleem on kõigi allalaadimistega. Ehk on tegu lihtsalt ühe vigase serveriga???
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gunn056
HV vaatleja

|
05.04.2013 14:34:00
|
|
|
pure23 kirjutas: |
Milles võib olla probleem ? Sain telefoni garantiist kätte pandi peale uus tarkvara 4.1.2 . Sain telefoni kätte kõik toimis. Siis telefon tahtis mingit uuendust tegin selle ära ja peale seda tegi restardi ja telefon tööle ei lähe enam ainult viskab selle alustamis kirja : Samsung galaxy s2 gt-i9100 ette ja jääbki kordama seda . Keegi äkki oskab aidata mida teha ? |
Mul sama asi oli paar päeva pärast 4.1.2 installi ja tegutsesin selle õpetuse järgi:
http://widefide.com/mobile/samsung-galaxy-sii-not-booting-heres-the-solution
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Freedos
HV vaatleja
|
05.04.2013 15:09:55
|
|
|
[quote="MultiUser"]
|
|
[/quote
Seadetes on emt interneti peal ja wifiga ka ei toimi |
Ja see soovitus ei olnud ka Sinu jaoks antud. See, et keegi tommike asju edasi soovitab on tema enda isiklik asi...
Sinule soovitaks vaadata kas "background data" on lubatud syncimise seadetes. Edasi, võid ka tarkvarapakkide valikus otsida üles "downloads" v.m.s. ja puhastada sellel pakil andmed.
Kontrolli ka, et flash mälu täis ei oleks!
Eeldusel loomulikult, et probleem on kõigi allalaadimistega. Ehk on tegu lihtsalt ühe vigase serveriga??? |
kust ma backround datat saan vaadata ja kust flash mälu?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
1234567
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.04.2013 00:53:58
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
on keegi muidu proovinud talle mitut BT seadet korraga sappa panna? näiteks BT klaver ja hiir? |
kordaks ka korra oma küsimust
edit: ei kannatanud vastuse ootamist (kui see oleks üldse tulnud) ja kaevasin Logitech MX1000 BT välja. MX1000 ja diNovo Edge koos ei tööta igatahes (kuigi telefon väidab, et klaver ühendatud, siis trükkida ei anna). võimalus on, et see kooslus ei tööta kuna sisuliselt telefoni jaoks oleks justkui 1 klaver ja 2 hiirt, mis ehk käib üle mõistuse. ega enne teada saagi kui keegi proovib tavalist BT klaverit ja BT hiirt
üllatuda sai ka jälle! nimelt MX1000 töötas nii hästi, et töötas ka scrollimine, ning mis IMO kõige imekspandavam - back-forward nupud ka vanasti võttis Win-il tükk mõistatamist ja driverite installimist (vahet pole kas ressiiveriga või sisseehitet BT-ga) et sellisele kasutustasemele jõuda, telefonil võttis paar sekundit
talletasin oma esimesed õppimised/katsetused ka:
Spoiler 
OTG kaabel võiks ka kiiresti kohale jõuda, hirmsasti tahaks juba NTFS tuge testida
tõsiselt meenub sihuke lapsepõlve gitty-tunne, et "millal jõuluvana tuleb?!" Android ületab ootusi, räigelt!
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
06.04.2013 09:09:55
|
|
|
on keegi muidu proovinud talle mitut BT seadet korraga sappa panna? näiteks BT klaver ja hiir? |
kordaks ka korra oma küsimust
edit: ei kannatanud vastuse ootamist (kui see oleks üldse tulnud) ja kaevasin Logitech MX1000 BT välja. MX1000 ja diNovo Edge koos ei tööta igatahes (kuigi telefon väidab, et klaver ühendatud, siis trükkida ei anna). võimalus on, et see kooslus ei tööta kuna sisuliselt telefoni jaoks oleks justkui 1 klaver ja 2 hiirt, mis ehk käib üle mõistuse. ega enne teada saagi kui keegi proovib tavalist BT klaverit ja BT hiirt
üllatuda sai ka jälle! nimelt MX1000 töötas nii hästi, et töötas ka scrollimine, ning mis IMO kõige imekspandavam - back-forward nupud ka vanasti võttis Win-il tükk mõistatamist ja driverite installimist (vahet pole kas ressiiveriga või sisseehitet BT-ga) et sellisele kasutustasemele jõuda, telefonil võttis paar sekundit
talletasin oma esimesed õppimised/katsetused ka:
Spoiler 
OTG kaabel võiks ka kiiresti kohale jõuda, hirmsasti tahaks juba NTFS tuge testida
tõsiselt meenub sihuke lapsepõlve gitty-tunne, et "millal jõuluvana tuleb?!" Android ületab ootusi, räigelt! |
Oman samsungi OTG kaablit ja võib hetkel öelda, et ntfs(ext4) mountimine töötab nii nagu peab (tegin mälukale kaks parti, ntfs ja ext4 ning mõlemad mountis külge)
Piisas "USB OTG Helper" softi installimisest.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.04.2013 09:49:32
|
|
|
OT: pole küll telefoniteemasse kuid Android on juba ammu meediapleierites ning teleritele tehakse pisikesi hdmi pulki anroidiga mis söövad ja mängivad kõike teleri ekraanile...NTFS kettad pole probleem.
http://www.youtube.com/watch?v=CzgLJ676ylo
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.04.2013 10:23:16
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Oman samsungi OTG kaablit ja võib hetkel öelda, et ntfs(ext4) mountimine töötab nii nagu peab (tegin mälukale kaks parti, ntfs ja ext4 ning mõlemad mountis külge)
Piisas "USB OTG Helper" softi installimisest.  |
ma ennetavalt installisin "NTFS Mounter"-i
Spoiler 
ja nüüd ka sinu soovitatu, tänud
kui nüüd kaabel ka kiiresti tuleks...
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
06.04.2013 13:36:35
|
|
|
Mul selline mure tekkinud, et vahetevahel ei suuda ilmainfot uuendada. Ei suuda seda nii emhi appis kui ka accuweatheri omas. Mingit errorit vms. I tule. Emhi omal jääbki "refreshing" ette ja accuweather annab lihtsalt alla.. Ei olegi hästi aru saanud veel, et mis täpselt aitab. Vahel gpsi ja neti ja wifi sisse välja lülitamisega hakkab toimima ca nädalaks.
Peal on leaked jb
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
06.04.2013 15:35:44
|
|
|
Mihkel., proovi emhi alt käsitsi oma asukoht määrata, kas siis annab?
Vahel panevad pange, kui ei suuda gpsi kaudu su asukohta üles leida. Sellisel juhul peaks aitama mingi programmiga gps taha saada ja siis ilmateadet uuendada.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.04.2013 15:42:10
|
|
|
mul asukoht määratud ja pole kordagi uuendamata jätnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |