Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
metskotkas
HV kasutaja
|
02.04.2013 11:17:35
|
|
|
aivar1988 kirjutas: |
Mis asi on Samsung Push Service? Mingid imelikud appid millest lahti ei saa ja nõuavad veel updatei. Üks päev ma selle custom romi peale panen. |
Mul ka Samsung Push Service aegajalt karjub. See peaks andma märku, teiste äppide uuendustest, teavitustest.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
02.04.2013 11:35:52
|
|
|
see on jah mingi teavitamise proge, ma parem seda maha ei laseks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
metskotkas
HV kasutaja
|
02.04.2013 15:17:27
|
|
|
Keegi siin soovitas Endomondot(niiöelda treeningu jälgimise äpp), seal saab teiste poolt ''väljamõeldud'' radu ka vaadata/proovida, aga kuidas oma rada jagada saab?
Edit: Leitud!
|
|
|
31 |
|
tagasi üles |
|
|
Freedos
HV vaatleja
|
02.04.2013 20:27:06
|
|
|
Enda probleemile ei ole veel lahendust saanur ja ausalt õldes hakkavad veel rohkem jamama need mängud. Huvitav..
Ega garantiise ma ei lähe et mängudega jamad, nemad seal seda paremaks ei tee.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
kriist
HV veteran
|
02.04.2013 21:08:22
|
|
|
SilQ kirjutas: |
kriist kirjutas: |
Mis põhjusel aku näit segast peksma hakkab? Hakkas pihta Resurrection Remix´iga: kui laen aku täis ja juhtme tagant ära võtan, kukub protsent kohe u.97-98 peale. Ja mingi aeg läheb ise 99 peale. Nüüd lasin Wanamlite peale ja sama jama.
Enne RR´i Wanamlite´ga probleemi polnud. |
Mul oli ka vahepeal selline jama, lasin aku täitsa tühjaks ja laadisin täis rohkem pole olnud sellist asja. |
Toimis Polnud ammu akut tühjaks lasnud.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
|
92 |
|
tagasi üles |
|
|
Satakas
HV kasutaja
|
03.04.2013 02:51:32
|
|
|
gps-trackeri tahtjatele väike postitus.
soovitasin maverick'i. täna viitsisin ka testida:
Spoiler
kuna olen kohanud gepsukaid, mis lõpetavad satikaga suhtlemise kui ekraan kinni läheb, siis proovisin meelega ka kinnise ekraani korral toimimist sest mul maverick träkkimise ajal ise kinni ei lähe. panin sis vägisi sleepi.
punktini 1 oli telefon taskus, "sleep modes" (ekraan väljas)
1-2 oli käes, ekraan sees. vahepeal gepsu välja lülitanud polnu.
2-3 käisin poes. telefon oli taskus ja "sleepis". katus oli pea kohal ja see polnud isegi klaasist. aknaid pole seal mujal kui vaid sissepääsu juures. träkkis päris hästi. ütleks, et täpsuse üle võiks küll veidi vinguda aga teatud mööndusega on kohad, kus käisin igatahes kajastatud. keegi ennist porises, et mingi teine träkker oli tal poes peidus viibitud aja labaselt välja jätnud vmt. maverick niisiis midagi sellist ei tee ning hoiab silma peal ka katuse all.
3 võtsin telo jälle kätte ja järgmised paarsada meetrit vahtisin imestades, et mis kuradi moodi ta mid seal katuse all nägi! nurga taga on näha mingi jõnks üle tee, mida ma ausõna ei teinud. püsisin kogu aeg sama poehoone seina ääres.
edasi on näha julm ja ümbe liikluseeskirja rikkumine ja siis sealt edasi olingi juba kodus.
mingit andmesidet see polnud. mul põlegi sellist asja. kui veel kasutasin, siis mäletan, et positsioneerimine toimus palju-palju kiiremini. praegu kulus selleks paljalt satelliidi abil umbes 50m jalutamist.
kui jõudsin koju, käisin enne kuvapaugu tegemist ilusasti kakal ka ära, telefon oli püksitaskus. hiljem vaatasin, et isegi mu kakalkäik polnud satelliidil märkamata jäänud, ehkki ma AUSÕNA elan katuse all!
nii, et ise otsustage, kas tahate nuhkimismeisterlikkuses süüdistada telefoni ennast või mavericki. mina seisukohta ei võta. mäletan vaid, et kui viimati poolteist aastat tagasi sama katsetasin, siis mingis plekist grossi poes ei õnnestunud mul end samuti maverickiga satelliitide eest peita.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
aivar1988
Kreisi kasutaja
|
03.04.2013 10:24:46
|
|
|
Isegi "use wireless networks" peal polnud?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
|
6 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
03.04.2013 11:06:17
|
|
|
kuidas sa nokia maps said s2-te, lihtsalt tõmbasid?
mul ei taha satelliidi kaarti näidata. näita lihtsalt tänavaid( tundub asi asukohas olevat).
kohapeal istudes, see just väga täpne pole. minu imestuseks leidis angaaris olles 8 satti yles, kuid peale 5 min avastasin, et olen juba 45m istudes läbinud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
metskotkas
HV kasutaja
|
03.04.2013 11:07:24
|
|
|
Huvitav, vb katsetan siis uuesti mavericki
Oot, niiet andmeside ja wifi väljas?
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
|
31 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
03.04.2013 11:10:48
|
|
|
metskotkas kirjutas: |
Huvitav, vb katsetan siis uuesti mavericki
Oot, niiet andmeside ja wifi väljas? |
mind huvitab, et kuidas. mul igatahes tõmbab kaardid alla
|
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Freedos
HV vaatleja
|
03.04.2013 12:33:29
|
|
|
Milles probleem on et kui panen tavalise netiga midagi allalaadima siis tuleb et allalaadimine alustamine ja peale seda ei tule mitte midagi ette ja ei hakka laadima.
viimati muutis Freedos 03.04.2013 19:11:53, muudetud 1 kord |
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
erkiii1
HV vaatleja
|
03.04.2013 16:08:25
|
|
|
Tervist! Sai endale 2 päeva tagasi soetatud s2 ja mul on tekkinud sellega seoses paar küsimust!
Esiteks seda, et ta ei taha mul youtubest videot mängida kuidagi, näiteks kui ma valin mingi video siis, hakkab laadima nagu küll, aga video tööle ei hakka ja ütleb, et ühendus serveriga katkes... wifi mul ka kodus maru jukerdab, ei saa korralikult proovida, aga muidu wifiga mängib mingi 30 sek. küll videot, siis lihtsalt enam edasi ei lae (see arvutiga ka)... ehk keegi oskab öelda kuidas video tööle saaks, peab seadistama midagi vms?
Teiseks seda, et kui ma näiteks tahan telefoniga mõnda pilti tweetida siis ei saada tweeti ära, ütleb, et "tweet not sent, saved to drafts"... muidu toimib kõik ilusti.
Häälkäsklusi ka ei lase kasutada, viskab ette network error!
Vabandan väga kui mõni küsimus on kuidagi totter või midagi, aga see on mu esimene nutitelefon ja tehnika suhtes ma pole ka just kõige teravam pliiats pinalis Igasugused nõuanded on teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
|
Satakas
HV kasutaja
|
03.04.2013 17:23:09
|
|
|
aivar1988 kirjutas: |
Isegi "use wireless networks" peal polnud? |
tuleb välja, et see oli ikkagi sees. täna proovin ilma selleta kah.
jeesus188 kirjutas: |
kuidas sa nokia maps said s2-te, lihtsalt tõmbasid? |
mavericki kaartide valikus on nisuke asi.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
posthuman
HV Guru
|
03.04.2013 19:04:54
|
|
|
Ehk keegi oskab aidata?
Nimelt lasin eile õhtul maha mõningaid appe, mida aja jooksul on GooglePlay'st tiritud ja peale seda hakkas mingi kamm. Telefon pidevalt hangub ~10 sukundiks ja siis viskab teate, et "TwLauncher on peatud". Samati on täiesti häiritud backnupp, menüü nupp ja see vasakpoolne nupp(ma ei tea kuda seda kutsutakse). Helistada ja sõnumit saata saab, kui vastav rakend lahti on. Samati kannatab netis käia ja emaili lugeda kohati. Niipea kui hakkad klahviklukku maha võtma, siis kohe hangub ja kogu aeg viskab seda ühte ja sama teadet ette.
Maha installisin muidugi tiritud appe, mitte androidi enda asju. Nii palju võin ka igaks juhuks minida, et telefon ei ole rooditud ega ei ole ka proovitud rootida.
anyonw?
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
|
66 |
|
tagasi üles |
|
|
Freedos
HV vaatleja
|
03.04.2013 19:12:49
|
|
|
Freedos kirjutas: |
Milles probleem on et kui panen tavalise netiga midagi allalaadima siis tuleb et allalaadimine alustamine ja peale seda ei tule mitte midagi ette ja ei hakka laadima. |
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
firemark
HV Guru
|
03.04.2013 20:21:34
|
|
|
Posthuman- tee tehase seadete taastamine
_________________ PS4 PSN: markomoisa |
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
|
1 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
|
posthuman
HV Guru
|
03.04.2013 20:51:23
|
|
|
firemark, ja sellega kaob mul ära mis?
|
|
|
66 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
03.04.2013 20:57:58
|
|
|
posthuman kirjutas: |
firemark, ja sellega kaob mul ära mis? |
kõik saast, mida sa installinud oled
|
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
posthuman
HV Guru
|
03.04.2013 21:02:29
|
|
|
jeesus188, siis veits jama, kuna osad on ostetud rakendused ja saast on anyway ammu maha installitud ...
|
|
|
66 |
|
tagasi üles |
|
|
firemark
HV Guru
|
03.04.2013 21:04:56
|
|
|
ostetud rakendused saad ju uuesti tõmmata tagasi
_________________ PS4 PSN: markomoisa |
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
|
92 |
|
tagasi üles |
|
|
Dijital
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
|
31 |
|
tagasi üles |
|
|
erkiii1
HV vaatleja
|
03.04.2013 21:13:45
|
|
|
erkiii1 kirjutas: |
Tervist! Sai endale 2 päeva tagasi soetatud s2 ja mul on tekkinud sellega seoses paar küsimust!
Esiteks seda, et ta ei taha mul youtubest videot mängida kuidagi, näiteks kui ma valin mingi video siis, hakkab laadima nagu küll, aga video tööle ei hakka ja ütleb, et ühendus serveriga katkes... wifi mul ka kodus maru jukerdab, ei saa korralikult proovida, aga muidu wifiga mängib mingi 30 sek. küll videot, siis lihtsalt enam edasi ei lae (see arvutiga ka)... ehk keegi oskab öelda kuidas video tööle saaks, peab seadistama midagi vms?
Teiseks seda, et kui ma näiteks tahan telefoniga mõnda pilti tweetida siis ei saada tweeti ära, ütleb, et "tweet not sent, saved to drafts"... muidu toimib kõik ilusti.
Vabandan väga kui mõni küsimus on kuidagi totter või midagi, aga see on mu esimene nutitelefon ja tehnika suhtes ma pole ka just kõige teravam pliiats pinalis Igasugused nõuanded on teretulnud. |
|
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
03.04.2013 21:18:20
|
|
|
kas uusim soft peal, äppid uuendatud marketis?
kas yheski browseris ei mängi ega youtube äppiga
kui sul isegi arvutiga sama kala, siis asi on ruuteri wifis. proovi yle mobiilse neti (kui pakett vms olemas)
|
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Zebra
HV kasutaja
|
03.04.2013 21:34:18
|
|
|
|
|
Network Data on ikka sees? mul oli see probleem, kui ei olnud neti taga.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
|
20 |
|
tagasi üles |
|
|
suusabaas
HV vaatleja
|
03.04.2013 22:05:33
|
|
|
Telefonil oli niiskuskahjustus, pilti enam ette ei võtnud, käis keemilises ja sai tagasi tööle.
Peale seda oli probleem, et aeg-ajalt lükkas ekraani pimedaks kui toimetasin parasjagu telefoniga, klahvivalgus jäi tööle. Nüüdseks asi süvenud ja talumatuks saanud, rohkem teeb sellist jama kui aku tühjemapoolne.
4.1.3 on legaalselt paar päeva peal ja peale uuendust läks veel hullemaks. Oskab keegi nõu anda, kas annab midagi päästa ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
|
1 |
|
tagasi üles |
|