Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy ACE GT-S5830 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 18.02.2013 17:13:03 vasta tsitaadiga

Hetkel surasin peale cyanogenmod 10.1 -e. Ühetgi viga avastanud pole, igati palju valikuid kh. Kaamera töötab ilusti, samuti wifi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2011671

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vincento
HV vaatleja

sõnum 18.02.2013 21:40:30 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
Hetkel surasin peale cyanogenmod 10.1 -e. Ühetgi viga avastanud pole, igati palju valikuid kh. Kaamera töötab ilusti, samuti wifi.

Kas sul selle ROM'iga Gmail töötab? Kui panen Gmail apist refresh, siis näitab mulle justkui et poleks ühendust internetiga (nii wifi kui data)
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 18.02.2013 21:56:22 vasta tsitaadiga

Vincento kirjutas:
pwn13 kirjutas:

Kas sul selle ROM'iga Gmail töötab? Kui panen Gmail apist refresh, siis näitab mulle justkui et poleks ühendust internetiga (nii wifi kui data)

Pole ise gmaili lisanud veel, kuna see pole mu põhiline konto, aga annan teada kui asjad peal.

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2013 21:26:47 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:

Viskasin sõbra telefonile tunnike tagasi selle peale. Vaatas ka, et ilus ja värki, kuid kohati hangub kinni ja siis jälle kõik korras.
Levi paistab ka kuidagi lahja võitu olevat, et kas sellele eraldi Radio modemit on saadaval nagu S2-l?

tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 20.02.2013 21:54:05 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
pwn13 kirjutas:

Viskasin sõbra telefonile tunnike tagasi selle peale. Vaatas ka, et ilus ja värki, kuid kohati hangub kinni ja siis jälle kõik korras.
Levi paistab ka kuidagi lahja võitu olevat, et kas sellele eraldi Radio modemit on saadaval nagu S2-l?

Ma hangumist m2rganud pole. Kuigi vähe kasutanud ka, pole isegi seadistanud, ainult heli keerasin kinni ja kõik. Levi kohta niipalju, et mul telefon niipalju asfaldit näksind, et iga tarkvara levi kas 0 või maksimum. Kuna ma installimisjuhendit ei leidnud, siis panin umbes peale, enne installi facory reset ja catch ka tühjaks, peale ülesbootmist uuesti facory reset ja catch ja siis alles hakkasin pinni sisse taguma.

Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 23.02.2013 13:54:17 vasta tsitaadiga

sai vahepeal veel erinevaid proovitud, 4.2.2 mingine rom oli ok niikaua kuni fb proovisin kasutada, normaalselt hangub ära pill ikka icon_biggrin.gif pole midagi teha selle klotsiga enam. panin praegu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538245 tagasi, tundub kõige mõistlikum. tundub,et task manageri kui siukest pole, jookseb kokku sellepeale lihtsalt. muidu siiani kiireim mida katsetand. miinustest nii palju,et enda soovitud lugu ei saa helinaks panna. music all siukest valikut leida ei suuda ja ringtone valikutes samuti. muud pole leidnud.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 24.02.2013 15:06:31 vasta tsitaadiga

Robska kirjutas:
sai vahepeal veel erinevaid proovitud, 4.2.2 mingine rom oli ok niikaua kuni fb proovisin kasutada, normaalselt hangub ära pill ikka icon_biggrin.gif pole midagi teha selle klotsiga enam. panin praegu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538245 tagasi, tundub kõige mõistlikum. tundub,et task manageri kui siukest pole, jookseb kokku sellepeale lihtsalt. muidu siiani kiireim mida katsetand. miinustest nii palju,et enda soovitud lugu ei saa helinaks panna. music all siukest valikut leida ei suuda ja ringtone valikutes samuti. muud pole leidnud.

Tõsta mälukaaril ringtone kausta, peaks töötama, kuigi võin eksida, pole kaua oma sd kaarti vaadanud.

Tarts5
HV kasutaja

sõnum 01.03.2013 17:09:46 vasta tsitaadiga

Kas keegi omal akut on vahetanud, mitte ei taha minu aku kesta, nii kui neti sisse lükkan, siis kestab 100% laetud aku vaid loetud minutid. ROM peaks korralik olema, kasutan nimelt seda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1808856 . Hakkasin siis uusi akusid uurima, pakutakse näiteks sellist: http://akud.oregon.ee/index.php?page=details&prod=107&cat=12&group=5 ja mahuks 2450mah, kas seda üleüldse võib uskuda? Kui keegi on omale ostnud mingi muu kui originaal aku, siis ehk oskab paar sõna kirjutada. Tänud!

Lisan veel, et aku 100%-ni laadimine võtab ka aega vaid umbes maksimum 10 minutit icon_biggrin.gif mis on väga kahtlane. Olen nüüd mõned korrad ka akut õpetuste järgi kalibreerinud kuid ei abi miskit
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 34
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 01.03.2013 20:31:28 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
Kas keegi omal akut on vahetanud, mitte ei taha minu aku kesta, nii kui neti sisse lükkan, siis kestab 100% laetud aku vaid loetud minutid. ROM peaks korralik olema, kasutan nimelt seda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1808856 . Hakkasin siis uusi akusid uurima, pakutakse näiteks sellist: http://akud.oregon.ee/index.php?page=details&prod=107&cat=12&group=5 ja mahuks 2450mah, kas seda üleüldse võib uskuda? Kui keegi on omale ostnud mingi muu kui originaal aku, siis ehk oskab paar sõna kirjutada. Tänud!

Lisan veel, et aku 100%-ni laadimine võtab ka aega vaid umbes maksimum 10 minutit icon_biggrin.gif mis on väga kahtlane. Olen nüüd mõned korrad ka akut õpetuste järgi kalibreerinud kuid ei abi miskit

Võib vabalt olla see 2500mah. Hind ka suht soodne, pean isegi proovima. Ilmselt DX-st tellitud.

dudezor
HV vaatleja

sõnum 02.03.2013 03:55:49 vasta tsitaadiga

Rootisin lõpuks oma Ace-i ära.
Aga kas on mõtet mingit custom romi peale panna kui normaalset aku kasutust ootada?
Endal 2.3.4 peal kuna see krdi kies ei suuda ära uuendada.
Kas ma saan 2.3.6 stock romi CWMiga peaale flashida?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 02.03.2013 10:18:27 vasta tsitaadiga

dudezor kirjutas:
Rootisin lõpuks oma Ace-i ära.
Aga kas on mõtet mingit custom romi peale panna kui normaalset aku kasutust ootada?
Endal 2.3.4 peal kuna see krdi kies ei suuda ära uuendada.
Kas ma saan 2.3.6 stock romi CWMiga peaale flashida?

Ega sellel roodil erilist mõtet pole, kui just mungeid spetsiaalseid progremme ei kasuta. Stock ROM-e flashitakse peale reeglina Odiniga. Tarkvara pead alla tõmbama sammobile- lehelt. Sinna kasutajat ka tarvis.

dudezor
HV vaatleja

sõnum 05.03.2013 01:29:38 vasta tsitaadiga

On paar küsiust mälu kasutuse kohta.
Et kui clean 2.3.6 peale panin oli packge useage 30mb / 181mb.
Nüüd kui mul on paar appi peal on kasutus 80 mb / 181 mb.
Clean Master app näitab appide kogumahtu 30mb. Kust kohast see 20mb tuleb?
Kõik appid on SD kaardil, aga ikkagi võtavad internal kaardilt nii palju ruumi... Kas rohkem pole võimalik appist SD kaardile panna?
Link2SD-st appe vaadates läheb ainult .apk osa SD kaardile? Ja kas see pole mitte ainult install fail?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 05.03.2013 17:25:48 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:

XDA's on selliste "huvitavate mahtudega" akude kohta mitu teemat, enamasti on tegu oluliselt kehvemate akudega kui originaal. Pealegi, seal lingil on antud aku ülikallis, Ebay'st saad samasuguse mitu korda odavamalt.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 19.03.2013 15:19:40 vasta tsitaadiga

Kumb võtta, kas Samsung S5830 Galaxy Ace või HTC WILDFIRE S? icon_rolleyes.gif
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 19.03.2013 15:44:23 vasta tsitaadiga

woozy kirjutas:
Kumb võtta, kas Samsung S5830 Galaxy Ace või HTC WILDFIRE S? icon_rolleyes.gif

Wildfire on suht kiviaeg minuarust.
Loe siit lisaks http://androidifoorum.ee/viewtopic.php?f=17&t=586

krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 05.04.2013 01:11:36 vasta tsitaadiga

Proovisin erinevaid ROM'e, küll CM7.2 põhjal, küll stock'i põhjal, aga kõigil oli mingi häda. Nüüd ajasin CM10.1 peale ning kõik töötab kiirelt ja ilusasti thumbs_up.gif. Vähemalt minu Ace'i peal on too 4.2.2 kiirem kui stock.
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 05.04.2013 09:53:49 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Proovisin erinevaid ROM'e, küll CM7.2 põhjal, küll stock'i põhjal, aga kõigil oli mingi häda. Nüüd ajasin CM10.1 peale ning kõik töötab kiirelt ja ilusasti thumbs_up.gif. Vähemalt minu Ace'i peal on too 4.2.2 kiirem kui stock.

Mul töötas ka kuu-kaks hästi siis hakkas totaalselt uimama, tegin vanast miracle v4-a tõmmist taaste ja asi suht pädev j2lle.

Keegi muidu seda "turbo" akut on proovinud?

viimati muutis pwn13 05.04.2013 10:46:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 14.04.2013 17:54:08 vasta tsitaadiga

Lasin tuttaval inglismaalt uue aku tellida. sama mahutavusega ja 1:1-le välimuselt originaalile. kestis ca 4-5h jutti netti, aint helistades kestab maa ja ilm. nüüd, 2 nädalat hiljem juba surnud. kas võis trehvata sitt aku või võib juba kahtlustada, et telefoniga midagi? kuigi samas telefon ise ju otseselt laadimist ei "reguleeri". eks peab uue tellima. tundub,et seda hiina "powergold editon" võimsamat akut ei tasu võtta? icon_biggrin.gif
tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 14.04.2013 21:48:48 vasta tsitaadiga

[quote="Robska"tundub,et seda hiina "powergold editon" võimsamat akut ei tasu võtta? icon_biggrin.gif[/quote]
Mul on see powergold aku juba 5 kuud kestnud ja seni peab päeva normaalselt vastu, kui 3g sees jms.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 15.04.2013 09:07:20 vasta tsitaadiga

minul oli veaks vbl fb app. kuna mul eraldi tegumihaldurit pole siis ei jälgi mis jookseb mis mitte. lükkasin nüüd fb appi kinni running servicte alt ja ööga pole akut kulunud.
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 22.04.2013 19:16:18 vasta tsitaadiga

Mul arvuti ei taha telefoni ära tunda. Sai tõmmatu seee samsungi programm kah aga sellega samuti ei mõiganud midagi
synt3r
HV kasutaja
synt3r

sõnum 29.04.2013 16:04:47 vasta tsitaadiga

No jube aeglaseks jäänud ja leviga ka probleemid. Mitmel tuttaval käinud garantiis ja tehtud lihtsalt tarkvara format. Endale telefon maha kukkunud ja displai veidi mõras ja ei kuulu enam garantii alla see seade.

Sellepärast otsisin googlist lahendusi, mis moodi koduste vahendidega tarkvara format ära teha ja leidsin sellise lahenduse - http://www.gottabemobile.com/2012/02/21/completely-erase-reset-android-smartphone/ Oskab keegi öelda, kas see teeb siis ikka korralikult telefoni puhtaks ja kõik nulli või mitte? Mainin ära, et telefon on mul rootimata.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 30.04.2013 17:36:08 vasta tsitaadiga

synt3r kirjutas:
No jube aeglaseks jäänud ja leviga ka probleemid. Mitmel tuttaval käinud garantiis ja tehtud lihtsalt tarkvara format. Endale telefon maha kukkunud ja displai veidi mõras ja ei kuulu enam garantii alla see seade.

Sellepärast otsisin googlist lahendusi, mis moodi koduste vahendidega tarkvara format ära teha ja leidsin sellise lahenduse - http://www.gottabemobile.com/2012/02/21/completely-erase-reset-android-smartphone/ Oskab keegi öelda, kas see teeb siis ikka korralikult telefoni puhtaks ja kõik nulli või mitte? Mainin ära, et telefon on mul rootimata.

Ei näe sellel mõtet, tee parem factory reset, ehk siis telefon läheb sellisesse seisu nagu ta tehasest tuli. Kõik installitud programmid ja seaded kaovad ära. Kui oled tarkvara uuendanud siis ta jääb ikka selle algseisu mitte ei digimuutu mingiks vanemaks versiooniks. Aga enne tee vajalikud backupid ka ära. Mälukaart jääb enamvähem puutumata, niiet sellega probleeme olla ei tohiks.
Õpetus http://www.youtube.com/watch?v=uhyKJInJOPM , seda võimalik ka läbi recovery teha, aga nii vast lihtsam.

Levi kohta oskan öelda niipalju et endalgi kuidagi ära kuivanud see, eriti cyanogen modidega see tuntav, kus on kaks varianti kas levi 0 või põhjas. Vahetasin simmi ka uue vastu, aga ei midagi. Ma enda puhul kahtlustan, et süüdlane on asfalt.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 04.05.2013 23:01:42 vasta tsitaadiga

kui raske ekraani/puuteplaati vahetada on?
naisel õnnestus pool ekraani tundetuks muuta icon_mad.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.05.2013 12:18:44 vasta tsitaadiga

... enamikel telefonidel tähendab see terve ekraani vahetust ja isegi, kui ei tähendaks, siis on küsitav, kas nii vana telefoni on enam mõtet üles putitada ...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy ACE GT-S5830 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.