|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
25.03.2013 05:59:33
|
|
|
Ma olen siin ka kaalu üritanud allapoole tuua.
2012 jaanuar siia kolides kaalusin 91 kg - esimese 3 nädalaga kaotasin 3 kg (ilma trennita - lihtsalt toit muutus)
2012 suveks olin ca 83 kg
Nüüd 85-86 kg - kaal hoopis tõusma hakanud. (jooksen keskeltläbi 20-25 km nädalas - pluss siis 4-6 h jõusaali per nädal.)
Sa hoiad end muidu tugevas kalori defitsiidis?
|
|
| Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.03.2013 06:08:37
|
|
|
AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt (puhas jõusaali trenn, kardiot kui seda saab selleks nimetada teen trennipäevadel 20min, trenni jõudes 10min ratta peal kiirema tempoga ning peale trenni 10min lõdvestust sunday stroll või kuda seda öeldaksegi).
Sessuhtes, et kui toitumine vale ning trenni teed liiga palju või liiga vähe siis ei saavuta midagi, üsna kindel.. vähemalt endal nii oli. Kohe kui lasin omale spetsialisti poolt koostada treening ja toitumiskava ning ma seda 90% täpsusega jälgima hakkasin on tulemused vaikselt tulemas.
Mis ma soovitaks.. võta mingilt usaldusväärselt kulturistilt treening ja toitumiskava ning hakka jälgima. Parem maksta talle see 80eur kui ise tühja nühkida.. isegi aastaid.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
25.03.2013 06:16:31
|
|
|
| HDTanel kirjutas: |
AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt.
Sessuhtes, et kui toitumine vale ning trenni teed liiga palju või liiga vähe siis ei saavuta midagi, üsna kindel.. vähemalt endal nii oli. Kohe kui lasin omale spetsialisti poolt koostada treening ja toitumiskava ning ma seda 90% täpsusega jälgima hakkasin on tulemused vaikselt tulemas.
Mis ma soovitaks.. võta mingilt usaldusväärselt kulturistilt treening ja toitumiskava ning hakka jälgima. Parem maksta talle see 80eur kui ise tühja nühkida.. isegi aastaid. |
Ei saaks öelda, et tühja nühkimine - jõu näitajad on tublisti kasvanud.
Ka "strateegilised numbrid" on täpselt vastavalt vajadusele kas siis suurenenud/kahanenud (ehk siis biitseps suurenend, vöö vähenenud).
Siin toiduga veidi teine lugu ja ise laisk. (võiks ju kanarinda külma varuda - aga tehase sööklas lihtsam süüa )
edit : pikkus 183 cm
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
25.03.2013 08:07:39
|
|
|
| No meetodeid on ikka erinevaid. Ise ütleks kaalulangetajatele, et tehka 4-5x nädalas aeroobset (jooksu) ja langeb nii et vähe pole. Väga ülekaalulistele muidugi ei soovita, hakkab põlvede peale, aga HDTanelisugustele võiks sobida küll.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.03.2013 13:03:26
|
|
|
Draax, noo muidugi.. kui soovid lihaseid ka põletadada.. Mul põlved pekkis, ühega opil käinud aga peale oppi kui hakkasin jooksmisega tegelema läks sama hulluks asi korraks kui enne oppi oli ning teine põlv samuti. Samas tantsimisega saan ilusti tegeleda kuigi hetkel pole sel aastal viitsinud sellega tegeleda aga võimalus olemas vähemalt.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
25.03.2013 13:16:23
|
|
|
Kui arututes kogustes kanaliha, kodujuust, muna ei maitse kuidas siis toitumiskava täitmisega lood?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sanderico
HV kasutaja
|
25.03.2013 13:41:12
|
|
|
AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt (puhas jõusaali trenn, kardiot kui seda saab selleks nimetada teen trennipäevadel 20min, trenni jõudes 10min ratta peal kiirema tempoga ning peale trenni 10min lõdvestust sunday stroll või kuda seda öeldaksegi).
Mis ma soovitaks.. võta mingilt usaldusväärselt kulturistilt treening ja toitumiskava ning hakka jälgima. Parem maksta talle see 80eur kui ise tühja nühkida.. isegi aastaid. |
Kui saladus ei ole, siis kes Sulle selle kava tegi?
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 13:42:38
|
|
|
Päris lihtne oleks 4x nädalas trennis käia ja 5x päevas süüa kui tööl ei peaks käima ning koduseid toimetusi ka poleks.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.03.2013 13:49:58
|
|
|
leiad selle aja, nagu hdtanel leiab...oh, wait
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
25.03.2013 13:51:47
|
|
|
kas ohter banaani söömine on pigem kasulik, või kahjulik?
_________________ joodan ja mõõdan |
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2013 14:03:20
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Kui arututes kogustes kanaliha, kodujuust, muna ei maitse kuidas siis toitumiskava täitmisega lood? |
Sealiha, loomaliha, kalkuniliha, kohupiim, erinevad kalaliigid, kaunviljad, pahklid, seemned.
| Super AMOLED kirjutas: |
| Päris lihtne oleks 4x nädalas trennis käia ja 5x päevas süüa kui tööl ei peaks käima ning koduseid toimetusi ka poleks. |
| AllanK20 kirjutas: |
| kas ohter banaani söömine on pigem kasulik, või kahjulik? |
Kui palju on "ohter"?
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 14:03:59
|
|
|
SKG, mul telekas toas juba eelmisest kevadest saati seinast väljatõmmatud olnud
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
25.03.2013 14:07:11
|
|
|
Olen ka ennast viimasel ajal rohkem liigutama hakanud ja jälgin, mida söön. Igasugused vorstid ja singid on täiesti välistatud, samuti kõikvõimalikke poemahlade joomine, millest enamus on ikka paras lurr - kaks klaasi keefiri päevas, rohkelt vett ja korras. Pigem kanaliha, kala, muna, kurk, õun jne. Ei joo ega suitseta.
Liigutamise all pean hetkel silmas 3 km jooksmist, kätekõverdused, kükid, lõuatõmbamine, hantlid, kõhulihaste harjutused, rattasõit 5 km. Nii praktiliselt iga päev tund aega. Jõusaali peale pole veel tõsiselt mõelnud, võtan hetkel rahulikult... Paar kuud tagasi jaksasin ainult 2-3 hädist lõuatõmmet teha, nüüd tuleb 20 ära. Kaal ja seedimine olid samuti paigast ära, eriti pärast haiglate ja arstide vahet käimist - 180 cm juures 64 kg kaaluda ei ole just kõige parem, hetkel 73 kg.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2013 14:08:48
|
|
|
| Super AMOLED, Point jaab samaks - tv vaatamise voib asendada seal millega tahes. Asi on prioriteetides. Ei ole motet vabandusi otsida. Sa lihtsalt ei taha seda piisavalt.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 14:12:24
|
|
|
Jah, ma tahan õhtul kell 6 koju jõuda, mitte alles siis trennide vahet joosta ja õhtul 9 koju jõuda... mõnikord loen mõnda blogi vms ja seal seletavad kuidas käivad 2x päevas trennides ja söövad miljon korda... jah, heameelega ärkaks kell 9, teeks smoothie, kerge sörgi. peseks... toimetaks 2h tööasju, siis lõunauinak, trenn, väike snäkk jms...
vähemalt tööjuures olen harjutanud endale sisse kombe, et kui kruus tühjaks saab, siis lasen kohe automaadist vett täis jälle... toimetuste vahele jõuab vast päevas 4 kruusitäit ära juua... kindlasti parem kui senine kohvilürpimine.
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
25.03.2013 14:14:20
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| Super AMOLED, Point jaab samaks - tv vaatamise voib asendada seal millega tahes. Asi on prioriteetides. Ei ole motet vabandusi otsida. Sa lihtsalt ei taha seda piisavalt. |
Kui pead tööl olema 6-7'ni, peale seda tahaks aega kulutada perele ja lapsele, kell 9 peab laps juba magama minema, siis läheb raskeks selle aja otsimisega. Seega natuke silmakirjalik rääkida "tahtmisest"
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AllanK20
HV Guru

|
25.03.2013 14:37:21
|
|
|
Kui palju on "ohter"?[/quote]
no nii 4-6 banaani
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 14:39:44
|
|
|
Mu rekord on vist mingi 20 banaani päevas... austraalias oli kraam tasuta käes ja mis seal traktoriroolis muud teha päevotsa kui afi kombel banaani mugida
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2013 14:45:38
|
|
|
Jah, ma tahan õhtul kell 6 koju jõuda, mitte alles siis trennide vahet joosta ja õhtul 9 koju jõuda... mõnikord loen mõnda blogi vms ja seal seletavad kuidas käivad 2x päevas trennides ja söövad miljon korda... jah, heameelega ärkaks kell 9, teeks smoothie, kerge sörgi. peseks... toimetaks 2h tööasju, siis lõunauinak, trenn, väike snäkk jms...
vähemalt tööjuures olen harjutanud endale sisse kombe, et kui kruus tühjaks saab, siis lasen kohe automaadist vett täis jälle... toimetuste vahele jõuab vast päevas 4 kruusitäit ära juua... kindlasti parem kui senine kohvilürpimine. |
Ma olen 18:35 kodus. Trenni teen hommikuti enne tood.
Soomiseks aja varumine ei ole ka midagi rasket, tuleb lihtsalt oma nutikus ja improvisatsioon toole panna. Kui vaga tahta siis saab.
| Plin500 kirjutas: |
| Super AMOLED, Point jaab samaks - tv vaatamise voib asendada seal millega tahes. Asi on prioriteetides. Ei ole motet vabandusi otsida. Sa lihtsalt ei taha seda piisavalt. |
Kui pead tööl olema 6-7'ni, peale seda tahaks aega kulutada perele ja lapsele, kell 9 peab laps juba magama minema, siis läheb raskeks selle aja otsimisega. Seega natuke silmakirjalik rääkida "tahtmisest"  |
Olen ka ise 6-ni tool ja kui oleks laps siis oleks aega iga ohtu tegmaga olla. Trennid 6x nadalas. Ei nae probleemi.
| Kui palju on "ohter"? |
no nii 4-6 banaani |
Aktiivne eluviis, siis pole selline kogus midagi.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 15:29:01
|
|
|
| tsitaat: |
Soomiseks aja varumine ei ole ka midagi rasket, tuleb lihtsalt oma nutikus ja improvisatsioon toole panna. Kui vaga tahta siis saab.
|
Jah, tõesti. Võiksin ju kell 6 ärgata ja kuskile trenni minna, sest töö algab 9:30... aga seda juhul kui teised inimesed minust ei sõltuks... pole ju pointi sõita hommikul sellepärast kolme autoga linna kui saab ühega kolmekesi seda teha...
Poissmehena poleks tõesti probleemi ennast alati esikohale seada ning kõik kella järgi käima panna ja nii kui kell kukub siis haamer jääb õhku rippuma
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
25.03.2013 15:38:39
|
|
|
-10% sooduskupong @lihased.ee "AHV" (kehtib kuu lõpuni)
btw. Keegi 5x5 või 5x5:Madcow kava teeb siin?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2013 15:44:51
|
|
|
|
Jah, tõesti. Võiksin ju kell 6 ärgata ja kuskile trenni minna, sest töö algab 9:30... aga seda juhul kui teised inimesed minust ei sõltuks... pole ju pointi sõita hommikul sellepärast kolme autoga linna kui saab ühega kolmekesi seda teha...
Poissmehena poleks tõesti probleemi ennast alati esikohale seada ning kõik kella järgi käima panna ja nii kui kell kukub siis haamer jääb õhku rippuma  |
Teine variant on teha kodus vastavate vahenditega. Oma keharaskustega saab esialgu vaga edukalt end vormi ajada. Kasutatud sangpommid ei maksa ka eriti palju. Koike saab kui vaga ainult tahta. Otsime ikka vahendeid, mitte vabandusi.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 15:47:14
|
|
|
Jah, ma vahepeal mässan hantlitega. Peaks raskemad ostma pigem...
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.03.2013 15:47:45
|
|
|
jah, mul ka enne pere kõrvalt aega ei olnud...nüüd poissmees, siis jõusaal on vägagi hea õhtu sisustaja
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.03.2013 16:13:54
|
|
|
Irw, head vabandused ikka kõigil, sedasi te ei saavutagi midagi, mölisete foorumis, et elu sitt ja nii jääb. Kamoon, kõigil on omamoodi raske, mis te arvate, et mul palk õhust ja armastusest tuleb või? mul veidi leebem tööelu aga see eest on raskem raha sissetulek.. kuid vastutasuks on inimlikum eluviis Igatahes kui käite tööl siis nagu SKG ütles, käige enne tööd juba trennis ära kui peale tööd ei jaksa, alati leiaks aja, küsimus on kui väga te seda tahate? Kui ei taha niiväga siis ma ei saa aru miks teiste kohta mögiseda üldse.
Toitumist saate ka ilusti korras hoida, tehke üks päev peale tööd mitmeks päevaks toit ette ära juba kui iga õhtu ei viitsi kokata. Aega nõuab jah, ega keegi polegi öelnud, et vormi saamine kerge tegu on
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
25.03.2013 16:16:13
|
|
|
| Jah, ärge virisege nii palju
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.03.2013 16:21:04
|
|
|
tubli, Tanel, ütlesid kõik mida vaja öelda oli
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 16:21:22
|
|
|
okay
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
25.03.2013 16:42:51
|
|
|
ja kui oleks laps siis oleks aega
|
There's a lot of ifffs..
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
25.03.2013 18:18:20
|
|
|
| ... tehke üks päev peale tööd mitmeks päevaks toit ette ära ... |
Retsept:
500g makarone (täistera oleks tore)
2-3€ eest kanaliha
12x muna
3 liitrine plastik-karp ~3€ @ prismad, selverid jms
optional: ananass, sulajuust, pesto, juust
maitsestus: sool, pipar, soja kaste, mesi, pitsa maitseaine
1) keeda makaronid
2) prae kanaliha ja lükka panni-labidaga sobivateks juppideks
3) prae makaronid munaga
4) viska kõik 3L karpi, kõik mahub täpselt ära
Voila, ~30min kokkamisega on mitmeks päevaks toit ja valk olemas
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 18:20:42
|
|
|
Makaron pidi olema ju see kraam mida vältida.
Tatart ning riisi soovitavad kõik.
Nüüd olen confuzed
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
25.03.2013 18:22:01
|
|
|
no, tegelikult võid kõike süüa...iga toitumisspetsialist soovitab oma
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
25.03.2013 18:23:34
|
|
|
Oleneb mis koolkonda kuulub - riis, tatar või makaron
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
25.03.2013 18:42:55
|
|
|
| z@ke kirjutas: |
-10% sooduskupong @lihased.ee "AHV" (kehtib kuu lõpuni)
btw. Keegi 5x5 või 5x5:Madcow kava teeb siin? |
Ma teen põhimõtteliselt Madcow'd. Ainult ülakehale on lisaks spetsiifilised harjutused, kuna Madcow'l ei ole piisavalt koormust.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.03.2013 18:46:06
|
|
|
Makaron pidi olema ju see kraam mida vältida.
Tatart ning riisi soovitavad kõik.
Nüüd olen confuzed |
Kui sul gluteenitalumatust pole, siis pole erilist vahet. Taistera pasta ja pruun riis muidugi - vitamiinide ja mineraalide teadlik eemaldamine pole kuigi arukas (valge riis ja pasta valgest jahust).
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
25.03.2013 19:11:38
|
|
|
btw. Keegi 5x5 või 5x5:Madcow kava teeb siin? |
Tegin ühe tsükli e. 12 nädalat.
Kui rinnal suutsin 80kg suruda, siis lõpuks surusin 108kg kordustele.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
25.03.2013 19:57:59
|
|
|
pacho, mitu nädalat kava ära suutsid teha kuni pidama jäid?
Ak_47, mis kavaga edasi läksid?
Ma ise tegin 5x5 vahelduva eduga 2 aastat umbes, pidama jäin kusagil kükk 110, rinnalt surumine 85, JT 130 (viiesed seeriad) kandis. Oleks vist pidanud palju varem Madcow peale minema.
Vahepeal katsetasin 5/3/1 (big but booring lisaga) aga seda on vist mõtet suuremate raskuste juures teha alles. Nüüd teen teist nädalat madcow ja olen väga rahul - järgmiseks kolmeks kuuks on areng paberi peal ja reaalselt saavutatav (ma loodan).
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
25.03.2013 20:06:31
|
|
|
| Supermoled võiks üldiselt vähem vinguda, if there's a will there's a way sul seda tahet lihtsalt pole, face it
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
25.03.2013 23:51:35
|
|
|
pacho, mitu nädalat kava ära suutsid teha kuni pidama jäid?
|
Mul on siiani käsil. hetkel läheb viies nädal. Ja see pole päris Madcow. Mahtu on rohkem. Lisatud ülakeha baasharjutused. Ka on paika pandud "deload'id" ja "reset'id" (mis iganes need Eesti keeles on). Sellepärast tuleb ka pikem tsükkel. Nii kaua kuni eesmärgid täidetud saab. Siis peab kava uuesti üle vaatama.
Eesmärgiks on rind 110, kükk 150, jt 180.
EDIT: Kellel välja ei tule, vaadaku seda sõnavõttu
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.03.2013 01:21:26
|
|
|
SKG, haha suht ükskõik kuhu üles pannakse, tore oleks kui keegi mingit motti saaks ikka ja võtaks mõista, et õige toitumine koos trenniga on kõige tähtsam Tegin youtube kanali HDTanelFitness ka ära, hakkan sinna hiljem üles laadima oma teekonnast asju ja ehk toon ka mõned külalised videotesse ja jagan inimestele toitumisnõuandeid jne koos oma ala spetsialistidega
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
26.03.2013 07:56:52
|
|
|
Tegin youtube kanali HDTanelFitness ka ära, hakkan sinna hiljem üles laadima oma teekonnast asju
|
oh, god why...sul on ikka eriline tähelepanu vajadus ma vaatan...raske lapsepõlv? tee ühte asja ja korralikult
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
26.03.2013 08:04:47
|
|
|
Ja ära unusta seal ajada inimestele täieliku jama nagu 5-6x toidukorda päevas saavad lugejad ka kena kõhutäie naerda
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.03.2013 14:51:54
|
|
|
Tiim, pots4t4j4, ma ei mõista, teil enda elu üldse pole, et minu tegevused teid nii häirivad? ja Potsa sa näita enda vormi pilti parem, koguaeg ainult ving su poolt, Tiim võiks ka seda näidata ju.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
26.03.2013 14:52:43
|
|
|
| Tiimil on pilt avataril.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
26.03.2013 14:54:46
|
|
|
Tiim võiks ka seda näidata ju.
|
võiks, aga milleks? ma küsin, milleks?
E: ehk siis reaalselt olen kaalulangetusprotsessis 93-kg-lt 84,5-le. Samuti jälgin mida sisse ajan ja teen jõukas kavade järgi.
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
26.03.2013 15:30:31
|
|
|
pacho, mis numbrid praegu on? tahaks kellegagi võidu teha vms
|
|
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
26.03.2013 15:35:37
|
|
|
Mida võidu tegema hakkate, ma tuleks ka osalema
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid! |
|
| Kommentaarid: 1222 loe/lisa |
   |
900 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
26.03.2013 15:52:06
|
|
|
pacho, mis numbrid praegu on? tahaks kellegagi võidu teha vms  |
Madcow 5x5 10. nädal hakkab täna, kava näeb ette:
Kükk 80,100,120,140,160 (160 asemel teen 140 arvatavasti, kuna 160 liiga raske veel)
Rinnalt 65,80,95,110,125 (125 asemel teen 110/115 viimase seeria, 1-2 korda vb jõuaks suruda aga 5 kindlasti mitte)
Row 55,65,80,90,105 (105 asemel teen 95, kuna 105 päris rinnani ei jõua tõmmata)
Alustasin 2011 Detsembris tavalise SL 5x5, siis Madcow ja peale seda SL 5x5 Advanced ja praegu siis Madcow jälle pooleli.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|