Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 134, 135, 136  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.03.2013 05:49:21 vasta tsitaadiga

AllanK20, 175
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.03.2013 05:59:33 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
AllanK20, 175

Ma olen siin ka kaalu üritanud allapoole tuua.

2012 jaanuar siia kolides kaalusin 91 kg - esimese 3 nädalaga kaotasin 3 kg (ilma trennita - lihtsalt toit muutus)

2012 suveks olin ca 83 kg

Nüüd 85-86 kg - kaal hoopis tõusma hakanud. (jooksen keskeltläbi 20-25 km nädalas - pluss siis 4-6 h jõusaali per nädal.)

Sa hoiad end muidu tugevas kalori defitsiidis?
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.03.2013 06:08:37 vasta tsitaadiga

AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid icon_razz1.gif aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt (puhas jõusaali trenn, kardiot kui seda saab selleks nimetada teen trennipäevadel 20min, trenni jõudes 10min ratta peal kiirema tempoga ning peale trenni 10min lõdvestust sunday stroll või kuda seda öeldaksegi).
Sessuhtes, et kui toitumine vale ning trenni teed liiga palju või liiga vähe siis ei saavuta midagi, üsna kindel.. vähemalt endal nii oli. Kohe kui lasin omale spetsialisti poolt koostada treening ja toitumiskava ning ma seda 90% täpsusega jälgima hakkasin on tulemused vaikselt tulemas.
Mis ma soovitaks.. võta mingilt usaldusväärselt kulturistilt treening ja toitumiskava ning hakka jälgima. Parem maksta talle see 80eur kui ise tühja nühkida.. isegi aastaid.

tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.03.2013 06:16:31 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid icon_razz1.gif aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt.
Sessuhtes, et kui toitumine vale ning trenni teed liiga palju või liiga vähe siis ei saavuta midagi, üsna kindel.. vähemalt endal nii oli. Kohe kui lasin omale spetsialisti poolt koostada treening ja toitumiskava ning ma seda 90% täpsusega jälgima hakkasin on tulemused vaikselt tulemas.
Mis ma soovitaks.. võta mingilt usaldusväärselt kulturistilt treening ja toitumiskava ning hakka jälgima. Parem maksta talle see 80eur kui ise tühja nühkida.. isegi aastaid.

Ei saaks öelda, et tühja nühkimine - jõu näitajad on tublisti kasvanud.

Ka "strateegilised numbrid" on täpselt vastavalt vajadusele kas siis suurenenud/kahanenud (ehk siis biitseps suurenend, vöö vähenenud).

Siin toiduga veidi teine lugu ja ise laisk. (võiks ju kanarinda külma varuda - aga tehase sööklas lihtsam süüa icon_smile.gif )

edit : pikkus 183 cm
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 25.03.2013 08:07:39 vasta tsitaadiga

No meetodeid on ikka erinevaid. Ise ütleks kaalulangetajatele, et tehka 4-5x nädalas aeroobset (jooksu) ja langeb nii et vähe pole. Väga ülekaalulistele muidugi ei soovita, hakkab põlvede peale, aga HDTanelisugustele võiks sobida küll.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.03.2013 13:03:26 vasta tsitaadiga

Draax, noo muidugi.. kui soovid lihaseid ka põletadada.. Mul põlved pekkis, ühega opil käinud aga peale oppi kui hakkasin jooksmisega tegelema läks sama hulluks asi korraks kui enne oppi oli ning teine põlv samuti. Samas tantsimisega saan ilusti tegeleda kuigi hetkel pole sel aastal viitsinud sellega tegeleda aga võimalus olemas vähemalt.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.03.2013 13:16:23 vasta tsitaadiga

Kui arututes kogustes kanaliha, kodujuust, muna ei maitse kuidas siis toitumiskava täitmisega lood?
Sanderico
HV kasutaja

sõnum 25.03.2013 13:41:12 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
AllanK20, Oletan, et oled samapikk ja soovid ka kaalu langetada? Mul 2200kcal toitumiskava, nädalast nädalasse sama toit aga siiani koppa ette ple visanud.. kui viskab on mul veel tosin valikuid icon_razz1.gif aga üldiselt kui tahad kaalust lahti saada... toitumine korda (3-5x päevas), oma pikkuse ja ea järgi vist arvutatakse kcal hulk? Võta normist nii 300kcal maha. Trenni teen 4x nädalas ja üks session nii 1h30m pikk keskmiselt (puhas jõusaali trenn, kardiot kui seda saab selleks nimetada teen trennipäevadel 20min, trenni jõudes 10min ratta peal kiirema tempoga ning peale trenni 10min lõdvestust sunday stroll või kuda seda öeldaksegi).

Kui saladus ei ole, siis kes Sulle selle kava tegi?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 13:42:38 vasta tsitaadiga

Päris lihtne oleks 4x nädalas trennis käia ja 5x päevas süüa kui tööl ei peaks käima ning koduseid toimetusi ka poleks.
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 25.03.2013 13:49:58 vasta tsitaadiga

leiad selle aja, nagu hdtanel leiab...oh, wait
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.03.2013 13:51:47 vasta tsitaadiga

kas ohter banaani söömine on pigem kasulik, või kahjulik?
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2013 14:03:20 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Kui arututes kogustes kanaliha, kodujuust, muna ei maitse kuidas siis toitumiskava täitmisega lood?

Sealiha, loomaliha, kalkuniliha, kohupiim, erinevad kalaliigid, kaunviljad, pahklid, seemned.

Super AMOLED kirjutas:
Päris lihtne oleks 4x nädalas trennis käia ja 5x päevas süüa kui tööl ei peaks käima ning koduseid toimetusi ka poleks.

AllanK20 kirjutas:

Kui palju on "ohter"?
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 14:03:59 vasta tsitaadiga

SKG, mul telekas toas juba eelmisest kevadest saati seinast väljatõmmatud olnud icon_lol.gif
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 25.03.2013 14:07:11 vasta tsitaadiga

Olen ka ennast viimasel ajal rohkem liigutama hakanud ja jälgin, mida söön. Igasugused vorstid ja singid on täiesti välistatud, samuti kõikvõimalikke poemahlade joomine, millest enamus on ikka paras lurr - kaks klaasi keefiri päevas, rohkelt vett ja korras. Pigem kanaliha, kala, muna, kurk, õun jne. Ei joo ega suitseta.

Liigutamise all pean hetkel silmas 3 km jooksmist, kätekõverdused, kükid, lõuatõmbamine, hantlid, kõhulihaste harjutused, rattasõit 5 km. Nii praktiliselt iga päev tund aega. Jõusaali peale pole veel tõsiselt mõelnud, võtan hetkel rahulikult... Paar kuud tagasi jaksasin ainult 2-3 hädist lõuatõmmet teha, nüüd tuleb 20 ära. Kaal ja seedimine olid samuti paigast ära, eriti pärast haiglate ja arstide vahet käimist - 180 cm juures 64 kg kaaluda ei ole just kõige parem, hetkel 73 kg.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2013 14:08:48 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, Point jaab samaks - tv vaatamise voib asendada seal millega tahes. Asi on prioriteetides. Ei ole motet vabandusi otsida. Sa lihtsalt ei taha seda piisavalt.
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 14:12:24 vasta tsitaadiga

Jah, ma tahan õhtul kell 6 koju jõuda, mitte alles siis trennide vahet joosta ja õhtul 9 koju jõuda... mõnikord loen mõnda blogi vms ja seal seletavad kuidas käivad 2x päevas trennides ja söövad miljon korda... jah, heameelega ärkaks kell 9, teeks smoothie, kerge sörgi. peseks... toimetaks 2h tööasju, siis lõunauinak, trenn, väike snäkk jms... icon_biggrin.gif

vähemalt tööjuures olen harjutanud endale sisse kombe, et kui kruus tühjaks saab, siis lasen kohe automaadist vett täis jälle... toimetuste vahele jõuab vast päevas 4 kruusitäit ära juua... kindlasti parem kui senine kohvilürpimine.

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 25.03.2013 14:14:20 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Super AMOLED, Point jaab samaks - tv vaatamise voib asendada seal millega tahes. Asi on prioriteetides. Ei ole motet vabandusi otsida. Sa lihtsalt ei taha seda piisavalt.

Kui pead tööl olema 6-7'ni, peale seda tahaks aega kulutada perele ja lapsele, kell 9 peab laps juba magama minema, siis läheb raskeks selle aja otsimisega. Seega natuke silmakirjalik rääkida "tahtmisest" icon_rolleyes.gif

AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 25.03.2013 14:37:21 vasta tsitaadiga

AllanK20 kirjutas:

Kui palju on "ohter"?[/quote]

no nii 4-6 banaani
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 14:39:44 vasta tsitaadiga

Mu rekord on vist mingi 20 banaani päevas... icon_lol.gif austraalias oli kraam tasuta käes ja mis seal traktoriroolis muud teha päevotsa kui afi kombel banaani mugida icon_biggrin.gif
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2013 14:45:38 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Jah, ma tahan õhtul kell 6 koju jõuda, mitte alles siis trennide vahet joosta ja õhtul 9 koju jõuda... mõnikord loen mõnda blogi vms ja seal seletavad kuidas käivad 2x päevas trennides ja söövad miljon korda... jah, heameelega ärkaks kell 9, teeks smoothie, kerge sörgi. peseks... toimetaks 2h tööasju, siis lõunauinak, trenn, väike snäkk jms... icon_biggrin.gif

vähemalt tööjuures olen harjutanud endale sisse kombe, et kui kruus tühjaks saab, siis lasen kohe automaadist vett täis jälle... toimetuste vahele jõuab vast päevas 4 kruusitäit ära juua... kindlasti parem kui senine kohvilürpimine.

Ma olen 18:35 kodus. Trenni teen hommikuti enne tood.
Soomiseks aja varumine ei ole ka midagi rasket, tuleb lihtsalt oma nutikus ja improvisatsioon toole panna. Kui vaga tahta siis saab.

Plin500 kirjutas:
SKG kirjutas:

Kui pead tööl olema 6-7'ni, peale seda tahaks aega kulutada perele ja lapsele, kell 9 peab laps juba magama minema, siis läheb raskeks selle aja otsimisega. Seega natuke silmakirjalik rääkida "tahtmisest" icon_rolleyes.gif

Olen ka ise 6-ni tool ja kui oleks laps siis oleks aega iga ohtu tegmaga olla. Trennid 6x nadalas. Ei nae probleemi.
AllanK20 kirjutas:
AllanK20 kirjutas:

SKG kirjutas:
Kui palju on "ohter"?

no nii 4-6 banaani

Aktiivne eluviis, siis pole selline kogus midagi.
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 15:29:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Soomiseks aja varumine ei ole ka midagi rasket, tuleb lihtsalt oma nutikus ja improvisatsioon toole panna. Kui vaga tahta siis saab.

Jah, tõesti. Võiksin ju kell 6 ärgata ja kuskile trenni minna, sest töö algab 9:30... aga seda juhul kui teised inimesed minust ei sõltuks... pole ju pointi sõita hommikul sellepärast kolme autoga linna kui saab ühega kolmekesi seda teha...

Poissmehena poleks tõesti probleemi ennast alati esikohale seada ning kõik kella järgi käima panna ja nii kui kell kukub siis haamer jääb õhku rippuma thumbs_up.gif thumbs_up.gif

z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 25.03.2013 15:38:39 vasta tsitaadiga

-10% sooduskupong @lihased.ee "AHV" (kehtib kuu lõpuni) icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

btw. Keegi 5x5 või 5x5:Madcow kava teeb siin?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2013 15:44:51 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
tsitaat:

Jah, tõesti. Võiksin ju kell 6 ärgata ja kuskile trenni minna, sest töö algab 9:30... aga seda juhul kui teised inimesed minust ei sõltuks... pole ju pointi sõita hommikul sellepärast kolme autoga linna kui saab ühega kolmekesi seda teha...

Poissmehena poleks tõesti probleemi ennast alati esikohale seada ning kõik kella järgi käima panna ja nii kui kell kukub siis haamer jääb õhku rippuma thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Teine variant on teha kodus vastavate vahenditega. Oma keharaskustega saab esialgu vaga edukalt end vormi ajada. Kasutatud sangpommid ei maksa ka eriti palju. Koike saab kui vaga ainult tahta. Otsime ikka vahendeid, mitte vabandusi.
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 15:47:14 vasta tsitaadiga

Jah, ma vahepeal mässan hantlitega. Peaks raskemad ostma pigem...
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 25.03.2013 15:47:45 vasta tsitaadiga

jah, mul ka enne pere kõrvalt aega ei olnud...nüüd poissmees, siis jõusaal on vägagi hea õhtu sisustaja thumbs_up.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 25.03.2013 16:13:54 vasta tsitaadiga

Irw, head vabandused ikka kõigil, sedasi te ei saavutagi midagi, mölisete foorumis, et elu sitt ja nii jääb. Kamoon, kõigil on omamoodi raske, mis te arvate, et mul palk õhust ja armastusest tuleb või? icon_biggrin.gif mul veidi leebem tööelu aga see eest on raskem raha sissetulek.. kuid vastutasuks on inimlikum eluviis icon_razz.gif Igatahes kui käite tööl siis nagu SKG ütles, käige enne tööd juba trennis ära kui peale tööd ei jaksa, alati leiaks aja, küsimus on kui väga te seda tahate? Kui ei taha niiväga siis ma ei saa aru miks teiste kohta mögiseda üldse.
Toitumist saate ka ilusti korras hoida, tehke üks päev peale tööd mitmeks päevaks toit ette ära juba kui iga õhtu ei viitsi kokata. Aega nõuab jah, ega keegi polegi öelnud, et vormi saamine kerge tegu on icon_razz.gif

tagasi üles
Max Powers

sõnum 25.03.2013 16:16:13 vasta tsitaadiga

Jah, ärge virisege nii palju
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 25.03.2013 16:21:04 vasta tsitaadiga

tubli, Tanel, ütlesid kõik mida vaja öelda oli thumbs_up.gif
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 16:21:22 vasta tsitaadiga

okay
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 25.03.2013 16:42:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja kui oleks laps siis oleks aega

There's a lot of ifffs..

z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 25.03.2013 18:18:20 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
... tehke üks päev peale tööd mitmeks päevaks toit ette ära ...

Retsept:
500g makarone (täistera oleks tore)
2-3€ eest kanaliha
12x muna
3 liitrine plastik-karp ~3€ @ prismad, selverid jms

optional: ananass, sulajuust, pesto, juust
maitsestus: sool, pipar, soja kaste, mesi, pitsa maitseaine

1) keeda makaronid
2) prae kanaliha ja lükka panni-labidaga sobivateks juppideks
3) prae makaronid munaga
4) viska kõik 3L karpi, kõik mahub täpselt ära

Voila, ~30min kokkamisega on mitmeks päevaks toit ja valk olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 18:20:42 vasta tsitaadiga

Makaron pidi olema ju see kraam mida vältida.

Tatart ning riisi soovitavad kõik.

Nüüd olen confuzed

Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 25.03.2013 18:22:01 vasta tsitaadiga

no, tegelikult võid kõike süüa...iga toitumisspetsialist soovitab oma
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 25.03.2013 18:23:34 vasta tsitaadiga

Oleneb mis koolkonda kuulub - riis, tatar või makaron
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 25.03.2013 18:42:55 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
-10% sooduskupong @lihased.ee "AHV" (kehtib kuu lõpuni) icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Ma teen põhimõtteliselt Madcow'd. Ainult ülakehale on lisaks spetsiifilised harjutused, kuna Madcow'l ei ole piisavalt koormust.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 25.03.2013 18:46:06 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Makaron pidi olema ju see kraam mida vältida.

Tatart ning riisi soovitavad kõik.

Nüüd olen confuzed

Kui sul gluteenitalumatust pole, siis pole erilist vahet. Taistera pasta ja pruun riis muidugi - vitamiinide ja mineraalide teadlik eemaldamine pole kuigi arukas (valge riis ja pasta valgest jahust).
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 25.03.2013 19:11:38 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:

Tegin ühe tsükli e. 12 nädalat.

Kui rinnal suutsin 80kg suruda, siis lõpuks surusin 108kg kordustele.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 25.03.2013 19:57:59 vasta tsitaadiga

pacho, mitu nädalat kava ära suutsid teha kuni pidama jäid?

Ak_47, mis kavaga edasi läksid?

Ma ise tegin 5x5 vahelduva eduga 2 aastat umbes, pidama jäin kusagil kükk 110, rinnalt surumine 85, JT 130 (viiesed seeriad) kandis. Oleks vist pidanud palju varem Madcow peale minema.
Vahepeal katsetasin 5/3/1 (big but booring lisaga) aga seda on vist mõtet suuremate raskuste juures teha alles. Nüüd teen teist nädalat madcow ja olen väga rahul - järgmiseks kolmeks kuuks on areng paberi peal ja reaalselt saavutatav (ma loodan).
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 25.03.2013 20:06:31 vasta tsitaadiga

Supermoled võiks üldiselt vähem vinguda, if there's a will there's a way sul seda tahet lihtsalt pole, face it
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 25.03.2013 23:51:35 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
pacho, mitu nädalat kava ära suutsid teha kuni pidama jäid?

Mul on siiani käsil. hetkel läheb viies nädal. Ja see pole päris Madcow. Mahtu on rohkem. Lisatud ülakeha baasharjutused. Ka on paika pandud "deload'id" ja "reset'id" (mis iganes need Eesti keeles on). Sellepärast tuleb ka pikem tsükkel. Nii kaua kuni eesmärgid täidetud saab. Siis peab kava uuesti üle vaatama.
Eesmärgiks on rind 110, kükk 150, jt 180.

EDIT: Kellel välja ei tule, vaadaku seda sõnavõttu
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.03.2013 00:41:28 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
1. Nädal vs 11. Nädal, eest.
Spoiler Spoiler Spoiler

Makin' all kinds of gainzz...

Täiesti teine inimene tuleb "koorma" alt välja.

Sa järgmisel aastal https://www.facebook.com/pages/Shit-To-Fit/414417528641944 kandidaat.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.03.2013 01:21:26 vasta tsitaadiga

SKG, haha icon_biggrin.gif suht ükskõik kuhu üles pannakse, tore oleks kui keegi mingit motti saaks ikka ja võtaks mõista, et õige toitumine koos trenniga on kõige tähtsam icon_smile.gif Tegin youtube kanali HDTanelFitness ka ära, hakkan sinna hiljem üles laadima oma teekonnast asju ja ehk toon ka mõned külalised videotesse ja jagan inimestele toitumisnõuandeid jne koos oma ala spetsialistidega icon_smile.gif
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 26.03.2013 07:56:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tegin youtube kanali HDTanelFitness ka ära, hakkan sinna hiljem üles laadima oma teekonnast asju

oh, god why...sul on ikka eriline tähelepanu vajadus ma vaatan...raske lapsepõlv? tee ühte asja ja korralikult

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 26.03.2013 08:04:47 vasta tsitaadiga

Ja ära unusta seal ajada inimestele täieliku jama nagu 5-6x toidukorda päevas saavad lugejad ka kena kõhutäie naerda thumbs_up.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.03.2013 14:51:54 vasta tsitaadiga

Tiim, pots4t4j4, icon_lol.gif ma ei mõista, teil enda elu üldse pole, et minu tegevused teid nii häirivad? icon_smile.gif ja Potsa sa näita enda vormi pilti parem, koguaeg ainult ving su poolt, Tiim võiks ka seda näidata ju.
tagasi üles
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 26.03.2013 14:52:43 vasta tsitaadiga

Tiimil on pilt avataril.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 26.03.2013 14:54:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tiim võiks ka seda näidata ju.

võiks, aga milleks? ma küsin, milleks?

E: ehk siis reaalselt olen kaalulangetusprotsessis 93-kg-lt 84,5-le. Samuti jälgin mida sisse ajan ja teen jõukas kavade järgi.

z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 26.03.2013 15:30:31 vasta tsitaadiga

pacho, mis numbrid praegu on? tahaks kellegagi võidu teha vms icon_biggrin.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 26.03.2013 15:35:37 vasta tsitaadiga

Mida võidu tegema hakkate, ma tuleks ka osalema icon_smile.gif
eZ
HV kasutaja
eZ

sõnum 26.03.2013 15:52:06 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
pacho, mis numbrid praegu on? tahaks kellegagi võidu teha vms icon_biggrin.gif

Madcow 5x5 10. nädal hakkab täna, kava näeb ette:
Kükk 80,100,120,140,160 (160 asemel teen 140 arvatavasti, kuna 160 liiga raske veel)
Rinnalt 65,80,95,110,125 (125 asemel teen 110/115 viimase seeria, 1-2 korda vb jõuaks suruda aga 5 kindlasti mitte)
Row 55,65,80,90,105 (105 asemel teen 95, kuna 105 päris rinnani ei jõua tõmmata)

Alustasin 2011 Detsembris tavalise SL 5x5, siis Madcow ja peale seda SL 5x5 Advanced ja praegu siis Madcow jälle pooleli.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Jõusaal mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 134, 135, 136  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.