Ja ma olen näinud trennis ( aasta oli toona 2000 või 2001 ) kodanikku, kes tuli esimest korda trenni ning esimese soojaga surus 150 ära. Polnud üldse teab mis härg ega kapp tüüp.
Juttu tehes selgus, et kodanik oli juba üle 20 aasta hauakaevajana tööd teinud... ja siis ükspäev sõbra mahitusel tuligi trenni vaatama, et siin on nüüd see koht, kus peaks tugevaks ka saama. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Miks peaks kõigil ära tulema, kui pole varem trenni teinud? Selliste eelarvamuste pärast äkki mõni ei julge kangi üldse tõstma hakata, muidu vaadatakse, et "mingi nõrk vennike ära eksinud jõusaali". Igaüks tõstab seda raskust, mis talle parasjagu sobib ja milleks ta võimeline on.
no kui sa oled one of those guys kes arvab,et enne must get in shape before I join a gym ja hirmus oluline sulle see mida keegi teine sinust arvab siis jah edu aga kelle asi on see palju keegi teine tõstab ? mitte kellegi, minupärast küta tühja kangiga, mul on jumala suva mida keegi teine saalis teeb ja palju raskust ta seal nüüd tõstab ( ma usun et enamus inimestel on täiesti suva ) saalis käiakse ikka endaga võistlemas
viimati muutis pots4t4j4 20.03.2013 19:44:06, muudetud 1 kord
Möhh, ma just mainisin, et minu arust on natuke ignorantne arvata, et "50-60 kg peaks ära tulema kõigil". Sa nüüd räägid tiba endale vastu. _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Jõusaalis mulle just see meeldibki, et ei ole mingit ebatervet võistlusmomenti. Igaüks teeb omaette, nii nagu enda kava/vorm/jõud/kaal lubab ja jälgid oma arengut, mitte ei võrdle teiste numbreid enda omadega.
Ma teen ka nt 50kg-ga 10-seid seeriaid. Kuu tagasi tegin veel 40 kg. Pole mingit kompleksi selles suhtes, et näen enda arengut ja ei hakka võrdlema nendega, kes aastaid jõusaalis käinud on.
kas see oli kuskilt õige kuulmine et ühe õlle tagasitegemiseks jõusaalis, peaks 2 tundi trenni tegema? _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
kas see oli kuskilt õige kuulmine et ühe õlle tagasitegemiseks jõusaalis, peaks 2 tundi trenni tegema?
Säh
• Iga siidri või õlu kulutamiseks pead sa sõitma rattaga kiire tempoga 15 minutit.
• Väikese pokaalitäie (120ml) veini kulutamiseks pead sa hüppenööriga 10 minutit hüppama.
• Iga Baileysi pitsi eest pead sa 15 minutit energiliselt ujuma.
Kui sa naudid viina ja Coca Cola kokteili, pead sa selle kulutamiseks jooksma 15 minutit. Vaheta Coca Cola Diet Cola vastu, pead jooksma pool sellest ajast. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Aga,kui 1 pint õlut annab ligi 205 kalorit ja jõusaalis kulutad tunniga 400-600 kalorit, siis pool tundi või vähem. Vähemalt googli vastused olid sellised, eks iga inimene on (natuke) erinev.
Zellukas kompuutriga rattad näitavad huvitavaid kalkulatsioone. Kui panna sisse käik 12 (see on raske), siis põletab tunniga 600-700kcal. Number 1 käiguga käivad jalad niisama jaburalt, siis põletad väga vähe. Ma olen teinud 9 käiguga kuna siis jalad veavad ja saab rahulikult pedaalida. 25 min suutsin 110 kcal põletada. Lihtsam on see õlu jätta joomata kui ratast vändata, tõega. Mul on pulss 130 kusagil kui on keskmine käik, kui 12 tegin, oli 150 kusagil. On see hea või halb, südame indikaator oli punane koguaeg. 120 on indikaator kollane, aga nii aeglaselt ma ei suuda vändata eriti.
vipu, 130-135 juures töötab rasvapõletus kõige paremini... hiljem kui peale trenni lõdvestad siis sõida nii 115 pulsi juures. Muidugi ratta peal pane oma keharaskus paika ka kui sellega jälgid. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
täitsa ulme, jätta õlu joomata või mitte, krt kui on tahad siis jood, kui ei taha ei joo, nii ei saa elada, et koguaeg nööril käid, elad ainult 1x on siis vaja piitsutada ennast ? _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
vipu, 130-135 juures töötab rasvapõletus kõige paremini... hiljem kui peale trenni lõdvestad siis sõida nii 115 pulsi juures. Muidugi ratta peal pane oma keharaskus paika ka kui sellega jälgid.
115 ma ei suuda ma proovin, aga siis ma pean aegluubis tegema
Naised ju painduvad paremini ja kui ta selja kenasti maha paneks, ei suruks ta ära. Üsna palju on selliseid seljakõverdaja tüüpe. Kang liikus tal väga vähe alla, 20-25 cm ainult.
Minu jaoks on suht impressive juba see, et ta seda kangi suudab liigutada. 13 aastane on ikka paganama noor ja mingit massi ka ei tundu tal eriti olema. _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
See on puhas tehnika teema seal, väänavad oma selja mingisse ebard asendisse ja siis harjutavad lihtsalt tehnikat. Suht pointless. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sama mottekas kui jonksuga lõuatombed ja 70kg kangiga biitsepsi koverdused nii et terve selg inertsiga 20cm ette ja taga koigub.
Ehk siis musta tehnikaga on ju tore suuri numbreid naidata...
Ah see surumine oleneb ka paljudest asjadest. Käte pikkus jne. Tehnika annab ikka palju juurde ning trennis propageeritakse ikka kergelt "sillas" surumist. Ise olen jäänud puhta jõu surumisstiilile, kus selg täiesti vastu pinki ja ainult käed liiguvad. Kui võistlusteks ei treeni, siis ei näe nendes surumistrikkides mõtet.
Sama mottekas kui jonksuga lõuatombed ja 70kg kangiga biitsepsi koverdused nii et terve selg inertsiga 20cm ette ja taga koigub.
Ehk siis musta tehnikaga on ju tore suuri numbreid naidata...
Voistlustel pole silla viskamine lubatud.
Parandati mu eksimust PS teel:
mario20031 kirjutas:
Võistlustel on silla viskamine täitsa lubatud,aga tagumik ei tohi pingilt õhus olla. Tagumik peab terve surumise vältel pingile jääma,kuid kui suur sild võib olla,seda ei ole reguleeritud.Lisaks peavad jalad olema tagumikust eespool täistallaga maas.
Mingisugust mõistliku hinnaga alternatiivi ka eksisteerib, et tekitada 40kg hantlid?
Niivõrd lihtsa ja odava asja hind on suhteliselt ajuvaba - 20kg raskus 55€ _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Nõgusa seljaga võib julgelt +30 kg otsa panna raskusele, see annab päris palju juurde.
Kust kohast sa selle numbri veel oled võtnud? Kui teha ilma sillata ja sillaga, siis mul on näiteks peatusega surumis puhul mitte rohkem kui 10kg vahet. Särgiga surumise puhul on küll vahe suurem. Tavaline jõusaali külastaja võib selle 30kg vahe saada küll minu arust ainult siis, kui sillaga kaasneb ka tagumiku pingilt lahti tulek ja põrge rinnalt.
Nõgusa seljaga võib julgelt +30 kg otsa panna raskusele, see annab päris palju juurde.
Kust kohast sa selle numbri veel oled võtnud? Kui teha ilma sillata ja sillaga, siis mul on näiteks peatusega surumis puhul mitte rohkem kui 10kg vahet. Särgiga surumise puhul on küll vahe suurem. Tavaline jõusaali külastaja võib selle 30kg vahe saada küll minu arust ainult siis, kui sillaga kaasneb ka tagumiku pingilt lahti tulek ja põrge rinnalt.
Eks ma enda näite varal võtsin selle numbri
Teiste eest ma sõna ei võta.
Tegin mõned reidilaksud. Sain just paar päeva tagasi lõpuks ometi tagasi 70ndatesse Suveni põletan rasva, siis hakkab nata juurde kasvatama midagi
Alguskaal 91,2Kg ja hetkel 79,4Kg
1. Nädal vs 11. Nädal, eest.
Spoiler
1. Nädal vs 8. Nädal vs 11. Nädal
Spoiler
Jalast ka midagi:
Spoiler
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tegin mõned reidilaksud. Sain just paar päeva tagasi lõpuks ometi tagasi 70ndatesse Suveni põletan rasva, siis hakkab nata juurde kasvatama midagi
Alguskaal 91,2Kg ja hetkel 79,4Kg
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.