See on puhas tehnika teema seal, väänavad oma selja mingisse ebard asendisse ja siis harjutavad lihtsalt tehnikat. Suht pointless. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sama mottekas kui jonksuga lõuatombed ja 70kg kangiga biitsepsi koverdused nii et terve selg inertsiga 20cm ette ja taga koigub.
Ehk siis musta tehnikaga on ju tore suuri numbreid naidata...
Voistlustel pole silla viskamine lubatud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Nägin ja see ei muuda mu pointi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Mis siin imestada? Süstitakse õli lihasesse ja öeldakse, et olen kulturist ja saadakse Guinnessi Rekordiraamatusse.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2202054/Meet-real-life-Popeye-31-inch-biceps-big-grown-man-s-waist.html _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 22.03.2013 00:09:00, muudetud 2 korda
Ah see surumine oleneb ka paljudest asjadest. Käte pikkus jne. Tehnika annab ikka palju juurde ning trennis propageeritakse ikka kergelt "sillas" surumist. Ise olen jäänud puhta jõu surumisstiilile, kus selg täiesti vastu pinki ja ainult käed liiguvad. Kui võistlusteks ei treeni, siis ei näe nendes surumistrikkides mõtet.
Sama mottekas kui jonksuga lõuatombed ja 70kg kangiga biitsepsi koverdused nii et terve selg inertsiga 20cm ette ja taga koigub.
Ehk siis musta tehnikaga on ju tore suuri numbreid naidata...
Voistlustel pole silla viskamine lubatud.
Parandati mu eksimust PS teel:
mario20031 kirjutas:
Võistlustel on silla viskamine täitsa lubatud,aga tagumik ei tohi pingilt õhus olla. Tagumik peab terve surumise vältel pingile jääma,kuid kui suur sild võib olla,seda ei ole reguleeritud.Lisaks peavad jalad olema tagumikust eespool täistallaga maas.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mingisugust mõistliku hinnaga alternatiivi ka eksisteerib, et tekitada 40kg hantlid?
Niivõrd lihtsa ja odava asja hind on suhteliselt ajuvaba - 20kg raskus 55€ _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Uuri äkki müüakse kasutatult. Raud on raud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Nõgusa seljaga võib julgelt +30 kg otsa panna raskusele, see annab päris palju juurde.
Kust kohast sa selle numbri veel oled võtnud? Kui teha ilma sillata ja sillaga, siis mul on näiteks peatusega surumis puhul mitte rohkem kui 10kg vahet. Särgiga surumise puhul on küll vahe suurem. Tavaline jõusaali külastaja võib selle 30kg vahe saada küll minu arust ainult siis, kui sillaga kaasneb ka tagumiku pingilt lahti tulek ja põrge rinnalt.
Nõgusa seljaga võib julgelt +30 kg otsa panna raskusele, see annab päris palju juurde.
Kust kohast sa selle numbri veel oled võtnud? Kui teha ilma sillata ja sillaga, siis mul on näiteks peatusega surumis puhul mitte rohkem kui 10kg vahet. Särgiga surumise puhul on küll vahe suurem. Tavaline jõusaali külastaja võib selle 30kg vahe saada küll minu arust ainult siis, kui sillaga kaasneb ka tagumiku pingilt lahti tulek ja põrge rinnalt.
Eks ma enda näite varal võtsin selle numbri
Teiste eest ma sõna ei võta.
Huvitav kokkusattumus - Nasser El Sonbaty ja Joe Weider surid sel nädalal. Viimane elas küll 2x kauem. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Tegin mõned reidilaksud. Sain just paar päeva tagasi lõpuks ometi tagasi 70ndatesse Suveni põletan rasva, siis hakkab nata juurde kasvatama midagi
Alguskaal 91,2Kg ja hetkel 79,4Kg
1. Nädal vs 11. Nädal, eest.
Spoiler
1. Nädal vs 8. Nädal vs 11. Nädal
Spoiler
Jalast ka midagi:
Spoiler
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tegin mõned reidilaksud. Sain just paar päeva tagasi lõpuks ometi tagasi 70ndatesse Suveni põletan rasva, siis hakkab nata juurde kasvatama midagi
Alguskaal 91,2Kg ja hetkel 79,4Kg
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.