Kas keegi oskab öelda kuidas saab serveris kickida inimest(oma serveris)
Admin juba olen googeldades ei leia midagi.
Kas mitte nii, et kui vajutad 'P' siis tuleb mängijate nimekiri ja sealt valid kellegi ja siis kick? Või siis avad kaardi 'M', sealt valid 'Players' ja siis kick? _________________ Bawse
Mul on nüüd nö dedicated server (http://www.404games.co.uk/forum/index.php?/topic/1670-how-to-run-an-arma3-alpha-dedicated-server/)
muidu kui ise mängus teha new server siis sai jah shift+p ja siis kick kuigi ainult mina sain ja teised kes olid ka adminni õigustega ei saanud
Et Steami kasutajale saata siis peab sõbralistis olema nii et saatsin kutse (Kruvi45)
Üks üle nii et esimesel võimalusel panen teele (või saada E-mail PM'ina)
kas keegi saaks mulle ühe lite alpha saata? Mul enda omad sõpradele antud, aga üks jäi täpselt puudu. Stiimiga seotud mail on markfelix.mumma@gmail.com
Ettetänades,
Mark
kas keegi saaks mulle ühe lite alpha saata? Mul enda omad sõpradele antud, aga üks jäi täpselt puudu. Stiimiga seotud mail on markfelix.mumma@gmail.com
Ettetänades,
Mark
Et Steami kasutajale saata siis peab sõbralistis olema nii et saatsin kutse (Kruvi45)
E-maili teades võib ka gifti saata, ei pea sõbralistis olema. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
E-maili teades võib ka gifti saata, ei pea sõbralistis olema.
Ei näinud E-maili aga sai lisatud ja saadetud. Nagunii oli steami friendslist maru väike
Staging revealed showstoppers for default branch update, so we are postponing it beyond the weekend. Some hot-fixes deployed to Development branch:
Scenarios button now always available - to allow playing exported and downloaded scenarios.
Barrel physical properties fixed - they caused Showcase: Helicopters to potentially break.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.