Mul on 3tk. Aga ei satu lähitundidel steamiga arvuti taha _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Super AMOLED, pole hullu, ma ka mitte. Bronni mulle 1 ja saada õhtul, kui saad.
ok. saada siis oma steam või e-mail vms kuhu saata see _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Tegin esimest misiooni või mis ta oligi.
L6puks j6udsin esimese saveni. Kuna nuppe midagi ei tea ja asi veits segane, siis m6ni asjalik turnal oleks teretulnud asi.
Igatahes meest korda ei saanudki, ohkas ja oigas aegajalt.
Menyydes liikumine ja funktionaalsusele ei saanud veel pihta nagu
Peale tuli noobitunne, mis tekitas palju erinevaid lolle kysimusi
Treeningut ei tulnud pähe otsida ja kas alphas seda ongi...
Tõsi, endal oli samuti selline tunne üle pika aja nagu oleks selg ees külma vette visatud. Aga eks tuleb end harima hakata.
Kas Alphas showcase missioonide aeg kui H vajutad, mitte ei seleta nuppe ja asju? _________________ Bawse
Peab tõdema, et tegu on siiski suurepärase mänguga, kuigi jah, bug'e jagub küll ja veel ning aeg-ajalt crashib, kuid siiski tuleb meelde tuletada, et tegemist on ALPHA staadiumis mänguga, mitte lõpliku versiooniga. Sellegipoolest on väga nauditav. Loodetavasti suudetakse GPU & CPU kasutust rohkem mängu sisse tuua.
Teisedki stuudiod võiksid mõelda avalikuma beta või isegi alpha peale, mitte välja lasta bug'iseid lõppversioone, mis esimese 2 kuu jooksul hunniku patche ja muid uuendusi saab, et puuduliku alpha/beta testil märkamata vead ära parandada.
2 gifti veel... samas täna rohkem ei viitsi saata kuna tegin steamile juba uninstall _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Mul on 3tk. Aga ei satu lähitundidel steamiga arvuti taha
Vihjeks nii palju, et Steami saab ka läbi veebikeskkonna kasutada.
no näedsa. ongi. ma siiamaani arvasin, et inventory vaid appist ligipääsetav _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Võiks puudega midagi ette võtta, suht ühesugused tumedad plönnid on, eriti mängus häirivad need männilaadsed tooted. Lihtsalt koledad oksad/okkapuntrad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.