Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Goon
Kreisi kasutaja

|
19.03.2013 21:06:14
|
|
|
tsitaat: |
Kui oled miner ja tahad sõbrale ühte bitcoini müüa siis pead Money Transmitteri litsentsi saama ja sõbralt dokumenti küsima ning logiraamatut pidama. Kui kõiki neid regulatsioone ei täida siis lähed vangi |
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.03.2013 23:13:05
|
|
|
degreal kirjutas: |
Saad osta kõike mis pähe tuleb |
Selverist piima ma nende eest vaevalt saan
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
20.03.2013 12:03:21
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Selverist piima ma nende eest vaevalt saan  |
kui selver bitcoine vastu hakkaks võtma siis saaksid ega Sa praegu dollarite/jeenide vms eest ka sealt piima ei saa, vaja ikka eurosid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
20.03.2013 13:28:07
|
|
|
Seda on küll palju tahetud, et kõiki asju saab absoluutselt kõigist kohtadest osta. Ei kulla, dollarite, eurode eest saa kõiki asju kõikidest kohtadest osta.
Ja ma tegin siin teemas ennustuse, et 2015 aasta lõpuks saab Prismas bitcoinide eest maksta.
EDIT: Vabandust, pean logopeedi juurde minema. Mõtlesin ikkanii: "Ja ma tegin siin teemas ennustuse, et 2015 aasta lõpuks saab Prismas bitcoinidega eest maksta."
Ja kusjuures peaks praegugi juba saama:
Spoiler 
viimati muutis degreal 20.03.2013 13:52:04, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
20.03.2013 13:31:13
|
|
|
Seda on küll palju tahetud, et kõiki asju saab absoluutselt kõigist kohtadest osta. Ei kulla, dollarite, eurode eest saa kõiki asju kõikidest kohtadest osta.
Ja ma tegin siin teemas ennustuse, et 2015 aasta lõpuks saab Prismas bitcoinide eest maksta. |
Mispuhul peaks Prisma hakkama neid su konimisi müüma???
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.03.2013 13:38:21
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Ja ma tegin siin teemas ennustuse, et 2015 aasta lõpuks saab Prismas bitcoinide eest maksta. |
Mispuhul peaks Prisma hakkama neid su konimisi müüma???  |
EDIT: ei hablanud alguses läbi.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
GreenHorn
HV vaatleja
|
20.03.2013 13:50:39
|
|
|
Ei saa tegelikult ühest aru.
Avaloni 65GH masin tarbib ca 620W, BFL lubab, et nende 60GH masin tarbib 60W. Kas sama funktsionaalsusega ASIC chippide voolutarve võib tõesti 10x erineda või ongi kogu ASIC müüt?
Siiski tundub, et kellelgi kuskil juba mingi virn ASICuid töötab, unknown-id sama IP tagant on leidnud märkimisväärselt palju blokke.
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
20.03.2013 15:41:24
|
|
|
nice.
tegelane müüb itemit, mis tal reaalselt pole .
tellisin 1,5k eest, müün 15k eest, "Have to sell due to financial problems" , lõhnab kuidagi kahtlaselt.
tagasiside puudub üldse, lolle leidub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
T6nu
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
21.03.2013 13:08:30
|
|
|
Eile käis vist 55 peal ära korraks
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
21.03.2013 15:41:27
|
|
|
Ja hind läheb muudkui püstloodis üles. Peab logaritmilise skaala peale ümber lülitama muidu ei loe graafikult enam midagi välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.03.2013 19:45:16
|
|
|
Tõesti, 100 pole kaugel.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
21.03.2013 19:54:23
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Tõesti, 100 pole kaugel.  |
Wtf, 70€ kandis on ära käinud juba? Ma arvasin et aasta lõpuks on 100, aga sellise tempoga jõuab jaaniks juba kaugemale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
21.03.2013 20:59:35
|
|
|
Ma lugesin wikipediast ja mõnedest archived artiklitest kogu selle Bitcoininduse kohta ja mind jäi üks küsimus kummitama: mis ometi annab sellele valuutale väärtuse?
"Bitcoin does not operate like typical currencies: It has no central bank and it solely relies on an internet-based peer-to-peer network" - Tšivoo???
"As of March 2013, the monetary base of bitcoin is valued at over 500 million US dollars." - kas bitcoinil on tõesti mõni monetary base?
"Various vendors offer banknotes and coins denominated in bitcoins; a bitcoin private key is sold as part of a coin or banknote" is sold ..hmm, seega kogusee bitcoini teema on lihtsalt üks lisaharu, mis toetub senisele valuutale.
Kuidas on võimalik väita, et bitcoinil pole mingit central panka, kui sellele valuutale siiski väärtuse annab ringluses olev "vana hea" raha.
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.03.2013 21:11:37
|
|
|
Mis annab väärtuse... ressursiline puudus, sest tekitamine eeldab ja vajab samuti kulu. Piiratud arv matemaatilisi tookeneid, põhimõtteliselt.
Uhiselt tunnustatud valuuta ja BC kaasnevate väärtuste tunnustamine (allpool) e ta funktsioneerib käibevahendina.. see on kokkulepe asi.
Kasuta või merekarpe, kulda.
- rangelt piiratud kogus e inflatsioonitu
- võimatu võltsida
- lõputult osadeks jagatavad
- likviidsus
viimati muutis Mario. 21.03.2013 21:16:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
21.03.2013 21:11:49
|
|
|
Selline asi häirib kohutavalt, et Bitcoin nö belongs to only 1 single entity + kokkuleppe asi? Seega, lepime kõik kokku, et te teete täpselt nii nagu mina ütlen või teil kõigil on varsti pizdets, panjatna?
Ühiselt tunnustatud käibevahend, no olgu, kuid mis on sellel käibevahendil viga, mida me juba kasutame? Vägisi tuleb vaimusilmas selline pilt, kust on üks suur toru, millest voolab bitcoin ja kraani juures on mingi tegelane jõle kavala näoga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
21.03.2013 22:03:34
|
|
|
Hinnatõus? Vabandust, aga nüüd on küll mul lühis - ma pole veel täismõttega nende artiklitega tutvunud, kuid kas see peaks tähendama, et BTC valuuta puhul peaks olema see inflatsioon leebem/rohkem kontrolli all või midagi? Ma kuskilt lugesin, et inflatsiooni TAHETAKSE selliselt kontrollida, et järk järgult vähendatakse uue BTC juurdevoolu olemasolevasse ja mingi väärtuseni jõudes see täiesti peatada, which makes absolutely no or even less sense than that, selline asi ei ole ju võimalik, inflatsioon on paratamatu nähtus ükskõik kui hästi või halvasti sa oma asjadega majandad. A la kui mul on kartulit vaja ja sul on näiteks sealiha vaja ja meil on mõlemal seda ressurssi nii palju, et kumbki väga palju vahetuse pärast ei põe ja proportsioonid on kõik mõistlikud, aga nüüd kui järsku mul siga on otsa saamas ja sul on ikka kartulimäed alles, aga sul on mingi kiiks, et sa pead saama liha, siis kui palju sa hakkad mulle ette laduma ühe sea eest? Sul on ühte valuutat liiga palju, paratamatult ma tahan rohkem saada ühe sea eest kui enne.
Valuuta ei allu energiajäävusseadusele.
Ma ei väida, et ma olen majandusspets või midagi, aga selline on minu esialgne pinnapealne ettekujutus.
E: Sinu kartulikasvandus oleks siis nagu baasvaluuta, millel kõik sead ja redised ja kaalikad ja kapsad jms kaubahinnad baseeruvad. Olgu sa ei osta minult enam siga, vaid teed kellegi teisega äri, aga mina olen eelnevalt rääkinud temaga, et kurat, vaat sellel vennal on palju kartulit, sa võid palju palju nii teenida - ja sa tuled ka sealt nördinud näoga tagasi minu juurde ja ostad siga ülemõistuse suure hinnaga. Hiljem mõtled, et kurat, kasvataks ise ka sigu ja nii sa siis kulutad oma energia nii sigadele ja kartulitele, nüüd on hoopis vähem kartuleid saadaval, aga minul on sead juba olemas - aga nüüd on mul endal ikka kartulit vaja: kas tulen sinu juurde või kasvatan ise? Sõltumatus, nüüd pole meie kummagi kartulitel ega sigadel mitte mingit väärtust ja oleme tagasi jõudnud 0-punkti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
21.03.2013 22:45:05
|
|
|
ma praegu hakkasin mõtlema, et kui teha mingi virtuaalne keskkond (automaatikaga) tuhandete masinatega, mis omavahel bitcoini võrku kuuluvad... Ühel hetkel see lõigata ära välismaailmast ja siis hakata "ülekandeid" tegema.
Kas on võimalik, et minu enda masinad hakkavad siis vajalikke tokeneid tegema?
See nagu välistaks, et keegi kolmas saab ise tokeni luua...
Järgmine küsimus - kui palju peaks neid virtuaalmasinaid olema, et bitcoini programm arvaks, et ta on "üldises internetis"?
_________________ Jogani pogani pooh |
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.03.2013 23:22:58
|
|
|
Laias laastus 76.91 U.S. dollars = 59.4910272 € tänane max, kõrgeim ajaloos.
Ütleme nii, et uudisekünnist see hinna asi ei tohiks enam kõigutada. Hakkab "igapäevaseks/nädalaseks" muutuma.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
Jman
Kreisi kasutaja

|
22.03.2013 00:55:22
|
|
|
6 kuuga on tõusnud 10usd pealt 70usd peale ehk +700% tõusnud.
21 päevaga on tõusnud 30usd pealt 70usd peale ehk u +240% tõusnud.
Tõuseb veel ja veel kiiremini. Kui nii jätkub siis 1000 on väga lähedal.
Kui omad münti siis vältige müümist, kuni punktini kui on tõesti VAJA müüa.
Mida kauem kannatad hoida seda suuremad on kasud
Samas müüa midagi mündi eest ja kasud hoida müntides, oleks vist kõige kasulikum
Omades 1-10 münti, võid olla 5-10a pärast miljonär
www.bitcoincharts.com
gl hf
_________________ Its just a plant! It grows like that, but if you happen to set it on fire... there are some effects  |
|
tagasi üles |
|
 |
|