486, jah, selles mõttes küll.
Kuid ma veetsin seal püramiidis väga palju aega ja räigelt pidin oma witchiga kitema, nii et lõpus oli päris nõme tunne, et ära pidin teleportima sealt
Leinö, tee questlinei siis korralikult, ei jää niisama kuskile lollilt vahtima.
Antud juhul polnud Apexit sul, mille saab, kui kõik kolm tegelast mättasse löödud/üht aidatud.
mis support gemme ma peaks toppima frost critical nõiale, et dammi teha skillidega? lvl30 ja ei suuda tappa kedagi. Praegu freezing pulsel peal elektri dam ja crit dam %. Või tuleneb dam kuskilt mujalt?
mis support gemme ma peaks toppima frost critical nõiale, et dammi teha skillidega? lvl30 ja ei suuda tappa kedagi. Praegu freezing pulsel peal elektri dam ja crit dam %. Või tuleneb dam kuskilt mujalt?
Mina soovitaks supportideks Faster Casting, Faster Projectiles (kuna FP damaget mõjutab kaugus targetist, siis see skaleerub ka kaugelame) ja Lesser Multiple Projectiles (iga projectile teeb siis 0.7x aga kõik 3 kokku on 2.1x damage). Cursedest oleks abiks Frostbite. Suur osa damagest tuleb muidugi ka Passive puu pealt (crit mult, crit chance, cold damage, projectile damage, jne.)
Leinö, tee questlinei siis korralikult, ei jää niisama kuskile lollilt vahtima.
Antud juhul polnud Apexit sul, mille saab, kui kõik kolm tegelast mättasse löödud/üht aidatud.
Ma liigun mapil tavaliselt kõikvõimalikud nurgad läbi, enne kui edasi liigun.. ehk kui mapi pealt vaatan, et pean edasi minema, ja paremale läheb ka mingi väiksem, siis ma käin sealt väiksemalt mapilt enne edasiminemist läbi.. Ja no tookord läksingi alt.
Kas peale normal tasemet ei saagi enam HC-sse tagasi, kui HC-s varem surma saanud?
Tegin normali lõpuni ja viskas Cruel taseme ette. HC-s gemmid ja orbid, mida tahaks nagu tagasi saada
[LISA] Ja mida update edasi, seda hullemaks igatahes mängu stabiilsus läheb. Varem oli, portal scrolli kasutades endex, nüüd juba keset mängu viskab välja või jookseb kokku või hakkab kiiluma _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kui sa HC's surma saad, ükskõik mis difficultis, siis pannakse sind default league mille stash on erinev. Selleks et HC'st asju deafulti saada, tee HC'sse uus karakter, tõsta asjad talle inventorisse ja sure ära.
Või siis alusta uut HC charri...
kjaups, mängib mingi itimeeste opsüsteemi taga? Mul pole mäng ebastabiilsusest kinni pannud ennast ammu, võibolla kord ühe-kahe nädala peale. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Metsjeesus, W7 32. Huvitav, milline see itimeeste oma veel on.
No selge, siis peab mõtlema, kas edasi mängida crueli või teha uud HC tegelane. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Oeh. lvl 15 shadow kärvas just 2 tunnisel solo race-l. Kõige rohkem on kahju Goldrim kiivrist, mille olin just leidnud.
Muidu on suht normaalselt viimastel race-del läinud. pidevalt esimese 200-300 sees, ning punkte kokku 47. Poleks hetke race-l enda rumalusest ära kärvanud oleks 5 punkti juures
Mu SC mainil on skill tree resetitud peale viimast patchi, kuna mul olid punktid nodide ringis mis praegu eemaldati. Egas midagi, uuesti välja arvestama mida tyybiga nüüd teha.
E27- 1h solo - üldine koht 78, 10-s koht Rangerite arvestuses
E28 -1h solo - üldine koht 72, 7-s koht Rangerite arvestuses
Punkte kokku 73
Võibolla jagad natuke oma edu saladusi?
Mis aread, mis levelil ja mis skillid jne..
Act-2 Forest ja natuke ka River crossingut, mõlemal korral level 16 ja natuke peale
Poison Arrow + Fire trap
Edaspidi proovin rain of arrows + fire trap + wrath, kuid tundub, et duelist ja shadow on hetkel kõvasti paremas olukorras(eriti skillide valikul).
2h solo-del(E29 ja E30) eksisin mitu korda act-1 erinevatel kaartidel ära ja otsustasin lõpuks riskida viimasest paarist kohast läbi joostes kuid kärvasin desync-i kätte ära.
Ega ma palju kõrgemaid kohti väga ei loodagi, sest igasuguste portalite kasutamise ja kaartide vahetamisega läheb juba meeletult kaua aega(loading screen ~10 sekundit). Samuti kipun liiga palju mõttetut kraami üles korjama, mille sorteerimisele hiljem jälle aega läheb.
Palju võiks maksta 5l või isegi 6l bbggg armorid? Vajaks nõiale midagi odavat. Ja see ikka töötab nii, et kõik lingitud asjad mõjuvad üksteisele? Et panen 2 blue spelli ja 3 greeni mõjuma.
Jah, support on support olenemata värvist, 6l maksab palju, 5l proovi parem ise craftida, endal võttis mingi 30 fusingit ja sain 5l bow, 6l poe foorumist loed ja imestad, ühel tüübil võttis 600+ fusingit et 6 link saada, 6 link itemid on end-game gear, parim mis saada ja maksavad ka vastavalt
Kuskil olid valemid ka välja toodud, palju keskmiselt läheb 5l ja 6l ning erinevate värvikombinatsioonde saamiseks fusinguid jms. kui õigesti mäletan, siis 6l oli 300 fusingu kandis?
Midagi nii jah. 5Link oli ka üsna nadi, 6socketiga on kaks korda suurem võimalus 5lingiks, samas 6socket rollida ka omaette ooper. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
NPC vendoril tasub ka alati silm peal hoida. Kui kõrgem level oled, siis võib sealt odava hinna eest 5 ja isegi 6 socket varustust leida. Iga kord kui leveldad refreshivad vendorid oma kaupa. Paar päeva tagasi keegi postitas sellise screenshoti /r/pathofexile'is:
Spoiler
Ühe transmute'i eest 5 link armor on päris hea kaup.
Leinö, Mis ma oskan öelda, ise jooksin ringi 6 socket bowga aga oli 4 link, LA dps oli 200+ millegagi, siis õnnestus linkida 5 ja dps tõusis vastavalt 450+, kuna sain ühe olulise supporti juurde panna, 6 linkiga saaks veel mingi 200 juurde ma arvan
Kuidas see linkimine töötab?
Viskad mingi skill-gemi sisse ja sinna kõrvale supportgem?
Või mis selle linkimise eelis on?
dmg skill, lingid selle support gemmidega, järjekord pole oluline.
3 socket:
lighting arrow + added elemental dmg+ lesser muliple projectiles
Tavalisest single shot lighting arrows saab skill, mis teeb lisaks elemetal dämmi ja laseb 1 noole asemel välja 3 noolt. Kui socketid linked ei ole, siis support gemmid ei tee midagi (saad neid leveldada aint)
Support gemmidel ka omad side effectid, kas teevad skilli kasutamise kallimaks (skill nõuab rohkem mana).
Või näiteks lesser muliple projectiles tõmbad skill damage 70% peale, kuid selle eest saad 1 noole asemel 3 noolt.. seega 100% asemel 3x 70% jne _________________ Anar kaluva tielyanna!
Kas need pruunid itemid on nagu legendarid Diablos vai?
Kas peab olema mingi teatud raskusaste vai level, et neid saada?
Endal level 37 barb ja L31 wiz ja pole ühtki näinud.
Ei pea, neid võib tulla ükskõik mis level oled, endal üks pruun junn tuli normalis Hillcockilt, see on siis level 2, kuid nende drop rate on väga madal.
Mõned neist on väga kallid, maksavad kümmneid exalted orbe, kuid enamus neist on sellised möh ja neid häid osta on suht võimatu kui just 24/7 ei mängi või kuskilt kolmandalt lehelt omale exalted orbe ei muretse, pruune junne olen leidnud 7, kõik sellised low level ja exalted orbe olen leidnud täpselt ühe, seda siis mingi 200+ tunniga
jeanman, Mis sul see dps on siis? See nähtav ei loe alati, mul level 64 rangeril näitab lighting arrow dpsiks buffitult 570, tunduks nagu väga vähe merciless act 3 jaoks, aga tegelikult ei saa aru et väga vähe oleks, asjad kukuvad kenasti ja kiirelt maha, mõne kurjema elajaga on vähe tõmblemist aga üldiselt dpsi üle ei kurda hetkel
Mingi auction house võiks olla küll, hetkel see trade väga segane ja keeruline, seda hirmu kah ei ole, et siis minnakse ja ostetakse omale üüber gear selga ja siis facerollitakse content läbi, currency drop rate on lihtsalt nii madal, ei ole millega osta omale geari ja kes ikka väga tahab saab praegust kah osta mida iganes hing ihkab, kui on millega osta
viimati muutis thargun 16.03.2013 20:22:56, muudetud 1 kord
Ega ta nüüd väga ei erine d3mest ikka küll, see "suur" skill tree, noh sellest jämedalt võiks pool minema visata ja keegi isegi ei märkaks ega tunneks puudust, sama kehtib gemmide kohta, on spellid mida enamus kasutab ja ülejäänud on lihtsalt olemas, kuid keegi ei taha neid kasutada,kui d3mes on kõige tähtsam dps, siis siin merciless act kolmest on kõige tähtsam stats hp/resist/armor, ma kõigi oma tegelastega alguses laon skill treel dpssi ja hiljem hakkan sealt punne ära võtma ja defensive statsidesse ümber laduma.
End game on suht lihtne, kui sul teatud kogust hp/energy shieldi ei ole, oled surnud liha, ma mõtlen solos mängides muidugi, partys võid silmad kinni ringi joosta lambi buildiga
Kas melee wizard oleks ka siin võimalik? Diablo 3-es oli mu lemmikbuild
Siin saab kõik olla. Kuigi klasse nagu otseselt pole, kus ühel klassil rohkem eeliseid kui teisel, tegelen ma palju rohkem altidega kui D3s.
jeanman kirjutas:
postitatud: 16.03.2013 16:51 postituse pealkiri:
Kas need pruunid itemid on nagu legendarid Diablos vai?
Kas peab olema mingi teatud raskusaste vai level, et neid saada?
Endal level 37 barb ja L31 wiz ja pole ühtki näinud.
Kas siin pole nagu D2 kus dropid sõltuvad sinu varustusest? _________________ zero
viimati muutis 486 16.03.2013 21:15:46, muudetud 3 korda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.