486, jah, selles mõttes küll.
Kuid ma veetsin seal püramiidis väga palju aega ja räigelt pidin oma witchiga kitema, nii et lõpus oli päris nõme tunne, et ära pidin teleportima sealt
Leinö, tee questlinei siis korralikult, ei jää niisama kuskile lollilt vahtima.
Antud juhul polnud Apexit sul, mille saab, kui kõik kolm tegelast mättasse löödud/üht aidatud.
mis support gemme ma peaks toppima frost critical nõiale, et dammi teha skillidega? lvl30 ja ei suuda tappa kedagi. Praegu freezing pulsel peal elektri dam ja crit dam %. Või tuleneb dam kuskilt mujalt?
mis support gemme ma peaks toppima frost critical nõiale, et dammi teha skillidega? lvl30 ja ei suuda tappa kedagi. Praegu freezing pulsel peal elektri dam ja crit dam %. Või tuleneb dam kuskilt mujalt?
Mina soovitaks supportideks Faster Casting, Faster Projectiles (kuna FP damaget mõjutab kaugus targetist, siis see skaleerub ka kaugelame) ja Lesser Multiple Projectiles (iga projectile teeb siis 0.7x aga kõik 3 kokku on 2.1x damage). Cursedest oleks abiks Frostbite. Suur osa damagest tuleb muidugi ka Passive puu pealt (crit mult, crit chance, cold damage, projectile damage, jne.)
Leinö, tee questlinei siis korralikult, ei jää niisama kuskile lollilt vahtima.
Antud juhul polnud Apexit sul, mille saab, kui kõik kolm tegelast mättasse löödud/üht aidatud.
Ma liigun mapil tavaliselt kõikvõimalikud nurgad läbi, enne kui edasi liigun.. ehk kui mapi pealt vaatan, et pean edasi minema, ja paremale läheb ka mingi väiksem, siis ma käin sealt väiksemalt mapilt enne edasiminemist läbi.. Ja no tookord läksingi alt.
Kas peale normal tasemet ei saagi enam HC-sse tagasi, kui HC-s varem surma saanud?
Tegin normali lõpuni ja viskas Cruel taseme ette. HC-s gemmid ja orbid, mida tahaks nagu tagasi saada
[LISA] Ja mida update edasi, seda hullemaks igatahes mängu stabiilsus läheb. Varem oli, portal scrolli kasutades endex, nüüd juba keset mängu viskab välja või jookseb kokku või hakkab kiiluma _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kui sa HC's surma saad, ükskõik mis difficultis, siis pannakse sind default league mille stash on erinev. Selleks et HC'st asju deafulti saada, tee HC'sse uus karakter, tõsta asjad talle inventorisse ja sure ära.
Või siis alusta uut HC charri...
kjaups, mängib mingi itimeeste opsüsteemi taga? Mul pole mäng ebastabiilsusest kinni pannud ennast ammu, võibolla kord ühe-kahe nädala peale. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Metsjeesus, W7 32. Huvitav, milline see itimeeste oma veel on.
No selge, siis peab mõtlema, kas edasi mängida crueli või teha uud HC tegelane. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Oeh. lvl 15 shadow kärvas just 2 tunnisel solo race-l. Kõige rohkem on kahju Goldrim kiivrist, mille olin just leidnud.
Muidu on suht normaalselt viimastel race-del läinud. pidevalt esimese 200-300 sees, ning punkte kokku 47. Poleks hetke race-l enda rumalusest ära kärvanud oleks 5 punkti juures
Mu SC mainil on skill tree resetitud peale viimast patchi, kuna mul olid punktid nodide ringis mis praegu eemaldati. Egas midagi, uuesti välja arvestama mida tyybiga nüüd teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.