huvitav kas TessFX on AMD peal paremini toimetatud kui nvidia peal. Hetke tagasiside põhjal võiks oletada, et antud efekt tõmbab fps'i suht rämedalt alla.
Aga jah üli kena graafikaga mänguga tegemist, siit sealt on mille üle nuriseda aga üldiselt vast sellel aastal parima graafikaga välja tulnud mäng. Meenutab kohutavalt Uncharted seeriat ja seda heas mõttes _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Graafika on graafika, aga kuidas gameplay on ? Lambist pakuks, et nö dumbed down tänapäeva keskmise gameri jaoks, mingi corridor shooter? Mitte nagu esimesed TR osad..
Kui ma eksin, siis vabandust. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
huvitav kas TessFX on AMD peal paremini toimetatud kui nvidia peal. Hetke tagasiside põhjal võiks oletada, et antud efekt tõmbab fps'i suht rämedalt alla.
Nvidia 600 seerial tõmbab konkreetselt 50% jõudlust maha, aga põhjus on ju ka selge.
hm Cuda pärast seega? Tea, vast tuuakse mingi "fix" välja mis antud probleemi lahendab. Kuigi see efekt meenutab sarnast kooma tõmbamist nagu nvidia kaartidel physx efektidega lood on (sageli ei midagi tehes tõmmatakse asi kooma). ainult suht lahe näeb välja see "igavesti kohev ja puhas karvkatte".
Seni nähtud gameplay osas on pms Tomb Raider + Uncharted 2 = Tomb Raider 2013. Igas mõttes heas mõttes. Ehk siis gameplay on seni nähtul päris heal tasemel ja mõnus. Ja mis peamine, gameplay on olemas mitte ei ole tegemist järjekordse sisutühja 3D Benchmark mänguga kus esitletakse kui laheda mootoriga maha saadud on. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Endal päris 50% alla ei tiri, aga umbes sama on ka amd kaartidel: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=49029888&postcount=828
Jah, gameplay on olemas ja uncharted´i tunne tekkis endalegi. Lihtsalt esimene tund QTE jada tuleb ära kannatada siis jäheb juba päris heaks.
see QTE jama on tingitud sellest, et see imo ei sobi keyboard + mouse süsteemile päris hästi. Ma ei saanud peerugi aru mida tegema peab alguses. Võtsin xbox360 puldi kätte ja easy -> vajuta nuppu ja mine edasi. Klaveril jäi arusaamatuks mida tegema peab. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
see mees kes kiirreageerisis jama mängudesse välja mõtles tuleks küll seina äärde panna... nah seda debiilsust vaja mängudesse
erti kui see vigane nagu tomb raideris, kui see hunt koopas kalle tuleb raiu vasakut paremat palju tahad 50% seelest on alati fail, ja siis veel f e and veel kord f combo, ma ei tea mitme milli sekundi täpsusega tuleb seda teha, vähemal 40 korda olen seal juba surma saanud
see mees kes kiirreageerisis jama mängudesse välja mõtles tuleks küll seina äärde panna... nah seda debiilsust vaja mängudesse
erti kui see vigane nagu tomb raideris, kui see hunt koopas kalle tuleb raiu vasakut paremat palju tahad 50% seelest on alati fail, ja siis veel f e and veel kord f combo, ma ei tea mitme milli sekundi täpsusega tuleb seda teha, vähemal 40 korda olen seal juba surma saanud
Ise surin täpselt samas kohas ca. 20 korda, aga lõpuks sain asjale pihta ja tegin ära. Vahepeal aga pidin närvide rahustamiseks veidi korteris ringi jalutama Igatahes mäng on vägev ja kuigi arvuti hakkab kehvaks jääma saab seda veel nautida. Uneaeg vaid segab.
Kõik uued mängud võiks reedel välja tulla. Ei oleks vaja töö/kooli vmt. pärast magama varakult minema
isegi enam vähem mäng, kui neid quicktime evente vähem oleks siis oleks täitsa hea.
eelmised tomb raider mängud pole kunagi eriti meeldinud.. underworld oli vast enam vähem tegelikult.
graafika on päris hea (isegi linuxi all kus dx11 võlusid wine abil nautida ei saa), stoori tundub mängu alguse põhjal päris huvitav.
klaviatuuri ja hiirega täiesti mängitav, mida eelmiste tomb raider mängude kohta kahjuks öelda ei saa.
hindaks 7/10 _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Olen küll päris alguses, just lõpetasin raadiotorni, seega hetkel täit pilti ei oska kommenteerida. Graafika on kena (isegi minu vanaraua peal), olustik, stoori (mitu korda läks mul mõte teleserjaal The Lost-i juurde) ja gameplay on samuti hea, minusugusele pühapäeva mängurile on igati sobilik, proffidele vb. liialt casual. Seni olen vaid kahte-kolme "veidrust" märganud. Üheks oli lihtsalt õhus hõljuv puu (vb. on see glitch tingitud minu nigelast masinast), teine oli:
Spoiler
Kui Lara jõuab oma esimesse laagrisse, siis süütab ta juba põleva lõkke tikuga, olen näinud gameplayd, kus on sama tseen, kuid lõke ei põle enne, kui Lara selle süütab). Kolmas, no see on niisama, norimiseks, et Lara käekellal olev aeg on pidevalt üks ja sama
Mis siis esmamuljena öelda, plussid - miinused:
+Graafika.
+Mängitavus (sujuv, kaamera ei tekita surnud nurki), tulevahetuse ajal varjumine on mugav-automaatne (algajale, nagu mina, väga hea)
+Stoori. Kuna minule selline seiklus-müstika meeldib, siis
+Menüü. Pisut futuristlik on, kuid samas värskendav.
+Oskusete ja relvade täiendamine. Samusti meeldib, palju need skillid väga mõjuvad ei oska öelda, kuid relvade koostamine (täiendamine) on huvitav. Meeldib eriti vibu, sobib olustikku
+ UI on puhas, ei ühtegi segavat ikoonikest, a'la healthbar, minimap vms.
+Tomb Raider - just nimelt, Tomb Raider, salajased hauakambrid, peidetud reliikvijad, palju liikumisruumi - miks minna otse, kui saab ka ringiga . Just need tegurid on minule TR juures alati meeldinud ja minu arvates on need siin mängus täitsa omal kohal. Mängu 100% tegemine nõuab ikka aega - õnneks (kui just ei viksi kõike walkthrough pealt maha).
Nüüd siis miinused, esimene, mis pähe tuleb on: <-- --> x100 + F, F, E, E + Right Mousebutton. Kes on mänginud, saab vast aru, mis silmas pean
See siis esmase mängokogemuse ja päris algusalade mulje.
Square Enix asjale käpad taha saanud ja TOMB RAIDERIS(kujutad ette, puzzle lahendamis mängus) on mingi debiilne Instinct, mis näitab pmst ette, mis teha vaja.
WP Square Enix
Graafiline pool on muidugi päris hea, rohkem ei oska hetkel öelda. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Square Enix asjale käpad taha saanud ja TOMB RAIDERIS(kujutad ette, puzzle lahendamis mängus) on mingi debiilne Instinct, mis näitab pmst ette, mis teha vaja.
See võiks tõesti valikuline olla. Keerad menüüst Instict on/off.
Tjah, nägin kõrvalt esimest poolt tundi, kõik oli nii sujuv ja isegi vanaraua peal silmipimestavalt kena, et ma ei suutnud vastu panna, ostsin fast2play.com'st ära. Coupon: "fast5coupon" ja checkoutis lisa 1% juurde kui kirjutad lambireview. 23,5 € kokku regioonivaba key eest.
Lara on muidugi veel kenam kui kunagi varem. Samuti on kaameratöö ... hea:D Või olen mina piisavalt perv, igatahes on uue lara rinnapartii palju kordi erutavam kui varasemates mängudes:D
Tuli lihtsalt meelde ctrl-alt-del Tim'i tekst, kus mainis, et vanasti oli Lara kõmmutav tissipaar, siis nüüd on ta emotsioonidega kõmmutav tissipaar? _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.