seni viimane tomb raider oli underworld, täitsa normaalne oli. Anniversary oli päris hea isegi, oldschool järgi tehtud. Legend oli nagu oli (suht OK / hea aga teised meeldisid rohkem) aga vähemalt sealt hakkas seeria tagasi tulema.
vaadates pilte ja videosid siis ühe rämeda ämbri on nad teinud ühe asjaga vähemalt -> lara juuksed on alati kuivad ja lendlevad, vaatamata sellele kui kaua vees käidud on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
underworld ainult lõigati juppideks m$'i pärast, Xbox exclusive DLC 'd FTW (isegi vist öeldid otseselt, et lõigati osa välja, et dlc'd teha). Ja see uus Tomb Raider selles osas ei erine, day 1 dlc'sid täis, eks mingi aeg tuleb "gold" edition ehk siis full kah välja _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
vaadates pilte ja videosid siis ühe rämeda ämbri on nad teinud ühe asjaga vähemalt -> lara juuksed on alati kuivad ja lendlevad, vaatamata sellele kui kaua vees käidud on
Tegelt TessFX juuksed märjana tunduvad isegi raskemad, ainult neil on vist mingi jama küljes ja kohati lendlevad nagu oleks lausa veel all
juuksed ei tundu, et läheks seal üldse märjaks. sellest ühes teises foorumis juttu olnud. Kui just keegi vastupidist tõestada ei suuda. Ehk siis kogu aeg on selline "puhas luud" peas tal See juba nagu uncharted oli, kõik muu läheb märjaks aga soeng on ikka samal tasemel... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Need QTEd on ikka komöödia raisk. Ma ei saa lihtsalt mängus edasi, sest hiirega pole võimalik
Spoiler
vägistamisstseeni QTEd lihtsalt ära teha
ehk mäng jääbki pooleli, kuna PC kontrollskeemiga lihtsalt ei saa progresseeruda. Terve.
Spoiler
Vaja on vajutada F, F ja siis hiirega vedada Lara kätt üles, et ta vägistaja maha laseks. Kuidas kurat ma peaks seda kätt üles vedama, kui mu 40cm küljepikkusega hiirematist selleks ei piisa?
Ega kui lasta ei õnnestu tuleb kohe a ja d vaheldumisi klõpsimine. Suht korraks vilksatab ekraanil.
Emh...
Spoiler
Sa taod tüübile põlvega munadesse, siis hammustad kõri katki ning siis sajad relvaga pikali. Kuhu ma sellele tüübile laskma pean? Kaks-kolm lasku kerre ei tee midagi ning ta sajab sulle peale. Mäng käseb klõbistada paremale ja vasakule ning siis tekib Lara käe peale "käe" ikoon, mis peaks tähendama hiirega käe liigutamist. Then what?
Ega kui lasta ei õnnestu tuleb kohe a ja d vaheldumisi klõpsimine. Suht korraks vilksatab ekraanil.
Emh...
Spoiler
Sa taod tüübile põlvega munadesse, siis hammustad kõri katki ning siis sajad relvaga pikali. Kuhu ma sellele tüübile laskma pean? Kaks-kolm lasku kerre ei tee midagi ning ta sajab sulle peale. Mäng käseb klõbistada paremale ja vasakule ning siis tekib Lara käe peale "käe" ikoon, mis peaks tähendama hiirega käe liigutamist. Then what?
Spoiler
Hiirega pole midagi teha, E või F'i spämmimine aitab seal. Veider ongi, et kohati pole QTE nuppe tähistatud.
Ei tea...sain sinna algusesse kus kiri tuleb Tomb Raider....siis hakkab mingi graafiline lasershow pihta...terve pilt virvendab nagu disko oleks.
Samas menüü töötab ilusti sel ajal ja sätted kõik põhjas va juuksed..~60fps pidev. Jumal tänatud et ei ostnud.
Ja ongi nii dumbed down nagu arvasin, kõik vihjed asjad näidatud kus mida tegema peab...pole vanast raiderist haisugi
Kas tõesti tänapäeva noormängurid on nii lollid, et millegagi hakkama ei saa? Masendav.
invension, lased pira, siis on muidugi õige koht nuriseda disko üle.
Mäng ise tundub olevat malli võtnud Unchartedi seeriast, vanakooli Tomb Raider'i austajatele jääb tõesti võõraks, aga suva "cinematic" kogemuse kummardaja kiidab heaks, nagu ka enamus ülevaadetest näha on.
Samas vanakooli Tomb Raiderid olid nii ehk naa paras iba, kohutava kontrollitavuse, idiootsete mõistatuste ja olematu loo poolest, nii et uus saab tegelikult ainult parem olla.
Pole julenud uuesti mängida, aga omalajal olid (esimesed osad) küll teh ägedus, samas see võis ka kokku langeda hormoonide möllamise ja kangelanna kandilisusega...
Samas vanakooli Tomb Raiderid olid nii ehk naa paras iba, kohutava kontrollitavuse, idiootsete mõistatuste ja olematu loo poolest, nii et uus saab tegelikult ainult parem olla.
Tomb Raider 1 oli ikka väga äge eriti lõpupoole kui need alienid hakkasid olema. Ja levelid olid suured ja suht detailsed. Tol ajal pakkus head vaheldust doom/quakile, polnud samas nii igav ja pikk nagu muud seiklus mängud. Hea mikstuur äktsionist ja seiklusest. Ja sai igalpool salvestada kus tahtsid. Ja mis kontrollil viga oli? Väga hea oli vb natuke pika delayga aga sai kõike tehtud. JA vähemalt hüppas ühtlase kaugusega alati mitte nagu uutes osades kus enamus aega hüppab jube vähe aga teatud skriptitud kohtades teeb mingi eriti kauge hüppe. Sellised kunstlikud piirangud, et avastamis rõõmu veelgi rohkem vähendada.
Kas selles Dumb Raideris ka hästi kõrgelt kuhugi väiksesse loiku saab hüpata või tagurpidi saltodega vaenlasi tulistada? _________________ Gdesainer
viimati muutis ahvilõust 05.03.2013 14:02:48, muudetud 1 kord
invension, lased pira, siis on muidugi õige koht nuriseda disko üle.
Mäng ise tundub olevat malli võtnud Unchartedi seeriast, vanakooli Tomb Raider'i austajatele jääb tõesti võõraks, aga suva "cinematic" kogemuse kummardaja kiidab heaks, nagu ka enamus ülevaadetest näha on.
Ei ole asi piras vaid asi ongi pees, devid ise ka teavad ja töötavad patchi kallal.
Ja Tessellation põhjustab graafilist diskot, see off siis töötab ilusti.
See mäng on ikka relatiivselt pilpaks. Kui Tesselation ja ShampooFX on korraga peal, siis mäng Nvidia 600 seeria kaartidel näiteks kräshib, kuna mäng otsib CUDAt aga üllatus! ShampooFX ei oska kasutada CUDAt.
tomb raider 2 oli üks väga hea ja asjalik mäng (mängisin siis läbi kui vist juba 5 osa oli väljas) ja ei olnud kuskilt otsast kohutava kontrollitavusega. Kui sa hakkama ei saanud/mänginud ei ole siis oma mure.
Ainuke sitta kontrollitavusega tomb raider oli see Angel of Darkness kus oli väga palju häid ideid, lahedaid leveleid aga kui ikka surutakse ühte mängu liialt sisu ja seda valmis ei jõuta teha siis on ka probleemid tulemas. Üksi teine tomb raider ei ole kunagi olnud sita kontrollitavusega vms probleemidega. Story on olnud kergemat sorti ning põhi rõhk on olnud gameplay'l.
aga jah.. dont feed the troll vast _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Sain ka siis pelama hakatud, seni on igati positiivne (meeldib õhkkond ja dramaatilisus, just selles visuaalses pooles). Kindlasti oleks mul rohkem arvustada ja muljetada, kui esimesest 5 minutist edasi saaks Viimased 10 minutit olen üritanud, ei vea välja, nimelt,
Spoiler
Alguses, kui koobas varisema hakkab, pean väljapääsu poole jooksma,ok, kuid siis ilmub "saareelanik" kes Lara kätte saab, rabelen lahti, kuid ikka lömastab kivi Lara ära. Vasakule-paremale smashimise teen ära, ilmub punane ring (seda peaks siis hiirega pahalasele suunama), aga hiir ei toimi. Kas on viga hiires, või olen valesti aru saanud. Q ja E ei tee ka midagi, selle sekundi jooksul, kui ring ilmub.
Sain ka siis pelama hakatud, seni on igati positiivne (meeldib õhkkond ja dramaatilisus, just selles visuaalses pooles). Kindlasti oleks mul rohkem arvustada ja muljetada, kui esimesest 5 minutist edasi saaks Viimased 10 minutit olen üritanud, ei vea välja, nimelt,
Spoiler
Alguses, kui koobas varisema hakkab, pean väljapääsu poole jooksma,ok, kuid siis ilmub "saareelanik" kes Lara kätte saab, rabelen lahti, kuid ikka lömastab kivi Lara ära. Vasakule-paremale smashimise teen ära, ilmub punane ring (seda peaks siis hiirega pahalasele suunama), aga hiir ei toimi. Kas on viga hiires, või olen valesti aru saanud. Q ja E ei tee ka midagi, selle sekundi jooksul, kui ring ilmub.
Spoiler
Proovisin natuke. Ja ütleme et graafiliselt on väga hea. Täis graafikaga jookseb ja kuna AMD kaart, siis saab TressFX ka kasutada. Steamiga pilte tehes läheb silmailu palju kaduma ...
Aga sellegi poolest pilte
Spoiler
Spoiler
Huvitav kui palju Dr Dre maksis Square Enixile et Lara kasutaks Monster Beats kõrveklappe
Spoiler
viimati muutis Goon 05.03.2013 20:36:56, muudetud 2 korda
huvitav kas TessFX on AMD peal paremini toimetatud kui nvidia peal. Hetke tagasiside põhjal võiks oletada, et antud efekt tõmbab fps'i suht rämedalt alla.
Aga jah üli kena graafikaga mänguga tegemist, siit sealt on mille üle nuriseda aga üldiselt vast sellel aastal parima graafikaga välja tulnud mäng. Meenutab kohutavalt Uncharted seeriat ja seda heas mõttes _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Graafika on graafika, aga kuidas gameplay on ? Lambist pakuks, et nö dumbed down tänapäeva keskmise gameri jaoks, mingi corridor shooter? Mitte nagu esimesed TR osad..
Kui ma eksin, siis vabandust. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
huvitav kas TessFX on AMD peal paremini toimetatud kui nvidia peal. Hetke tagasiside põhjal võiks oletada, et antud efekt tõmbab fps'i suht rämedalt alla.
Nvidia 600 seerial tõmbab konkreetselt 50% jõudlust maha, aga põhjus on ju ka selge.
hm Cuda pärast seega? Tea, vast tuuakse mingi "fix" välja mis antud probleemi lahendab. Kuigi see efekt meenutab sarnast kooma tõmbamist nagu nvidia kaartidel physx efektidega lood on (sageli ei midagi tehes tõmmatakse asi kooma). ainult suht lahe näeb välja see "igavesti kohev ja puhas karvkatte".
Seni nähtud gameplay osas on pms Tomb Raider + Uncharted 2 = Tomb Raider 2013. Igas mõttes heas mõttes. Ehk siis gameplay on seni nähtul päris heal tasemel ja mõnus. Ja mis peamine, gameplay on olemas mitte ei ole tegemist järjekordse sisutühja 3D Benchmark mänguga kus esitletakse kui laheda mootoriga maha saadud on. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Endal päris 50% alla ei tiri, aga umbes sama on ka amd kaartidel: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=49029888&postcount=828
Jah, gameplay on olemas ja uncharted´i tunne tekkis endalegi. Lihtsalt esimene tund QTE jada tuleb ära kannatada siis jäheb juba päris heaks.
see QTE jama on tingitud sellest, et see imo ei sobi keyboard + mouse süsteemile päris hästi. Ma ei saanud peerugi aru mida tegema peab alguses. Võtsin xbox360 puldi kätte ja easy -> vajuta nuppu ja mine edasi. Klaveril jäi arusaamatuks mida tegema peab. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
see mees kes kiirreageerisis jama mängudesse välja mõtles tuleks küll seina äärde panna... nah seda debiilsust vaja mängudesse
erti kui see vigane nagu tomb raideris, kui see hunt koopas kalle tuleb raiu vasakut paremat palju tahad 50% seelest on alati fail, ja siis veel f e and veel kord f combo, ma ei tea mitme milli sekundi täpsusega tuleb seda teha, vähemal 40 korda olen seal juba surma saanud
see mees kes kiirreageerisis jama mängudesse välja mõtles tuleks küll seina äärde panna... nah seda debiilsust vaja mängudesse
erti kui see vigane nagu tomb raideris, kui see hunt koopas kalle tuleb raiu vasakut paremat palju tahad 50% seelest on alati fail, ja siis veel f e and veel kord f combo, ma ei tea mitme milli sekundi täpsusega tuleb seda teha, vähemal 40 korda olen seal juba surma saanud
Ise surin täpselt samas kohas ca. 20 korda, aga lõpuks sain asjale pihta ja tegin ära. Vahepeal aga pidin närvide rahustamiseks veidi korteris ringi jalutama Igatahes mäng on vägev ja kuigi arvuti hakkab kehvaks jääma saab seda veel nautida. Uneaeg vaid segab.
Kõik uued mängud võiks reedel välja tulla. Ei oleks vaja töö/kooli vmt. pärast magama varakult minema
isegi enam vähem mäng, kui neid quicktime evente vähem oleks siis oleks täitsa hea.
eelmised tomb raider mängud pole kunagi eriti meeldinud.. underworld oli vast enam vähem tegelikult.
graafika on päris hea (isegi linuxi all kus dx11 võlusid wine abil nautida ei saa), stoori tundub mängu alguse põhjal päris huvitav.
klaviatuuri ja hiirega täiesti mängitav, mida eelmiste tomb raider mängude kohta kahjuks öelda ei saa.
hindaks 7/10 _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Olen küll päris alguses, just lõpetasin raadiotorni, seega hetkel täit pilti ei oska kommenteerida. Graafika on kena (isegi minu vanaraua peal), olustik, stoori (mitu korda läks mul mõte teleserjaal The Lost-i juurde) ja gameplay on samuti hea, minusugusele pühapäeva mängurile on igati sobilik, proffidele vb. liialt casual. Seni olen vaid kahte-kolme "veidrust" märganud. Üheks oli lihtsalt õhus hõljuv puu (vb. on see glitch tingitud minu nigelast masinast), teine oli:
Spoiler
Kui Lara jõuab oma esimesse laagrisse, siis süütab ta juba põleva lõkke tikuga, olen näinud gameplayd, kus on sama tseen, kuid lõke ei põle enne, kui Lara selle süütab). Kolmas, no see on niisama, norimiseks, et Lara käekellal olev aeg on pidevalt üks ja sama
Mis siis esmamuljena öelda, plussid - miinused:
+Graafika.
+Mängitavus (sujuv, kaamera ei tekita surnud nurki), tulevahetuse ajal varjumine on mugav-automaatne (algajale, nagu mina, väga hea)
+Stoori. Kuna minule selline seiklus-müstika meeldib, siis
+Menüü. Pisut futuristlik on, kuid samas värskendav.
+Oskusete ja relvade täiendamine. Samusti meeldib, palju need skillid väga mõjuvad ei oska öelda, kuid relvade koostamine (täiendamine) on huvitav. Meeldib eriti vibu, sobib olustikku
+ UI on puhas, ei ühtegi segavat ikoonikest, a'la healthbar, minimap vms.
+Tomb Raider - just nimelt, Tomb Raider, salajased hauakambrid, peidetud reliikvijad, palju liikumisruumi - miks minna otse, kui saab ka ringiga . Just need tegurid on minule TR juures alati meeldinud ja minu arvates on need siin mängus täitsa omal kohal. Mängu 100% tegemine nõuab ikka aega - õnneks (kui just ei viksi kõike walkthrough pealt maha).
Nüüd siis miinused, esimene, mis pähe tuleb on: <-- --> x100 + F, F, E, E + Right Mousebutton. Kes on mänginud, saab vast aru, mis silmas pean
See siis esmase mängokogemuse ja päris algusalade mulje.
Square Enix asjale käpad taha saanud ja TOMB RAIDERIS(kujutad ette, puzzle lahendamis mängus) on mingi debiilne Instinct, mis näitab pmst ette, mis teha vaja.
WP Square Enix
Graafiline pool on muidugi päris hea, rohkem ei oska hetkel öelda. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Square Enix asjale käpad taha saanud ja TOMB RAIDERIS(kujutad ette, puzzle lahendamis mängus) on mingi debiilne Instinct, mis näitab pmst ette, mis teha vaja.
See võiks tõesti valikuline olla. Keerad menüüst Instict on/off.
Tjah, nägin kõrvalt esimest poolt tundi, kõik oli nii sujuv ja isegi vanaraua peal silmipimestavalt kena, et ma ei suutnud vastu panna, ostsin fast2play.com'st ära. Coupon: "fast5coupon" ja checkoutis lisa 1% juurde kui kirjutad lambireview. 23,5 € kokku regioonivaba key eest.
Lara on muidugi veel kenam kui kunagi varem. Samuti on kaameratöö ... hea:D Või olen mina piisavalt perv, igatahes on uue lara rinnapartii palju kordi erutavam kui varasemates mängudes:D
Tuli lihtsalt meelde ctrl-alt-del Tim'i tekst, kus mainis, et vanasti oli Lara kõmmutav tissipaar, siis nüüd on ta emotsioonidega kõmmutav tissipaar? _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.